Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 A tko maš ti??? O, to je pa super sonce, AC, merkurja in urana v sco, v ribah luno, v raku jupitra in marsa.....nekej je Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 Hudo, jst mam Ribe v Soncu (u bistvu obratn, Ribe ne morjo bit v Soncu, je sam Sonce lah v Ribah:)), Luno mam v Raku Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 To ni ravno vprašanje o intuiciji pri napovedovanju prihodnosti, ampak, ker ima tema pač primeren naslov... Koliko lahko zaupamo intuiciji, kadar smo čustveno vpleteni? Se temu sploh lahko reče intuicija? Sama sem v življenju nekatere stvari preprosto vedela/čutila - na kater faks bom šla, še preden sem sploh vedela kaj bi rada študirala in podobno. Kaj pa ko se gre za čustva? Mi lahko kdo kaj pove, kako prepoznati "pravo" intuicijo, kadar se bojiš, da te vodijo čustva in ne notranji glas. Kaj pomaga? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Čimbolj bodi iskrena do sebe, ko gre za čustva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 26. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2008 Včasih je mal težko ... namreč bit nepristranski do svojih čustev ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Zanimiva tema. Morda je to smešno, toda meni intuicija pravi, da bom imela dva otroka (želim si jih pa več). Najprej punčko potem pa še fantka. Potem sta mi dve ženske gledale v karte in obe sta mi isto rekle. Potem mi jepa še ena z verižico gledala. Spet isto. No, ko se bo zgodilo, vam sporočim, če je res. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.