Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ja tekma je ob 17.30 in Mick strinjam se s tabo..........VSI so premagljivi , če bo le sreča na strani pogumnih šlo bo na tesno...ampak jim bo uspelo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hvala, še enmal pa se bo trepetal in se upam veselil... sem se ravno naspala, kaj naredi deci rdečega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 fajn......zdaj pa še deci rdečga...pa pred TV....... spet bo veselica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 sem se ravno naspala, kaj naredi deci rdečega rajš nit ne pomisl, kaj nardita npr. dva deci Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 nisn zadovoljen z našimi, čeprav igra kaže, da smo kar dobri, boljši kot je zgledalo pred prvenstvom. Sam če bi vsaj pol 7metrovk in 100% šans izkoristil bi blo izenačeno najmanj......Mah, zicerje treba trofit pa bo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ccccc.....ko da bi tekmoval kdo bo več 7 metrovk pa zicerov falil......dans nimajo nbenih šans! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 škoda Janko, dost je bil deci;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ni blo prave igre...pa še sodniki mal saj bo še priložnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ah moja ocena: PORAZNO!!! js sm bla toook žiučna... ah ... bz se sekirat... še so šanse za naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ma dej :xx!: kok smo psihični revčki.5 min pred koncem komentator že trob daj konc pr 4 golih minusa.Ej pa sej to ni fuzbal.Dlih takrat kb mogel najbolj gazit odpovemo.Zanimiv da se to dogaja v vseh športih....hm mentaliteta....DA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 http://sportal.siol.net/default.asp?articl...040701242107540glede komentatorja pa - zelo nadzoren prikaz odločitve kakšno videnje boš zavzel - negativno ali pozitivno - niti ene svetle točke nista videla, niti ene (nekaj časa še v dveh igralcih in istočasno poudarjala slabosti drugih, potem je pa še tega zmanjkalo) Kadar se odločiš videt črno boš videl črno... spremljam tudi tekme na Hrv - res mi včasih preseda tolikšno navijanje s strani komentatorjev, ampak vidi se druga stran - tudi ko je črno se išče belo oz. opravičilo... včasih tudi nadležno, še posebej kadar igrajo proti Sloveniji ok poraz ampak tole me je zmotilo... da ne omenjam na prejšnji tekmi - striktno izvajanje 6 metrovk na eni strani - enkrat se dogodi napaka ampak večkrat zapored... zadnjič ko so bile težave na zvezah je bilo prav prijetno spremljat rokomet - bolj si osredotočen na samo igro ne pa toliko na govorjenje ...moje skromno mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 In kak bo dans s francozi? Filinga nimam najboljšega, sam treba upat, ne Kdo pa je sedaj še svetovni prvak? Sn pozabu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Filinga nimam najboljšega Jao Pa Poljaki so Islandce naružl, se mi zdi, da sn čul......tak da, jao nama Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ja... brez komentarja...razsul so ns k hudiča... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 no gremo navijat za naše...pa da vidimo, a bo danes kaj več sreče in borbenosti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ...težka bo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 mater a bodo začel malo bolj igrat al ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 kwnc je... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Bemuuuuuuuuuuuuuu vsaj borili so se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ah... pa je konc sanj o četrtfinalu.... res škoda...-->boril so se pa le ja (maš prou AUDENTE)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Nemci so svetovni prvaki, finale pa za gledat sploh ni biu nič posebnega, polfinale je biu veliko bol zanimiv... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Najbl bedni finale v zgodovini svetovnih prvenstev, slabi Nemci proti za nianso bolšim Poljakom, če ne bi unile kanarinčki od Hrvatov pušnili s Francozi bi v finalui zmagali z 10 goli razlike.... Pa tut Slovenija v polni postavi bi se s tema dvema ekipama poigralaočitno nismo bili v tolk slabi skupini ane?všečna je bila tekma med Danci in Francozi, sodila sta naše dva aja mimogrede, našim dečvam se je uspelo zasidrat na prvem mestu svoje skupine, do sedaj so brez poraza danes premagale največje tekmice za prvo mesto tule.. čist tko mimogrede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.