Skoči na vsebino

LEVČEK-kdo mu najbolj prija?

Sreda

Recommended Posts

..ja sej vceri je bil se kar dobr dan za to... sam dons pa gvisno NI.... :o|o:

a je bil včeri dan, ko te nekdo šokira in ti pove/reče tisto kar ni res.......da laže :vio:

...dans pa je, ja... luna aplicira v konjunkcijo z merkurjem in kasneje jupitrom... merkur aplicira v sextil z jupitrom... :palec: :palec: :palec:

uf se meni zdi da je dans res dober dan , ko levčki najbolj skup pašemo s škorpijoni x:px x:px preverjeno :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 180
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kako pa je nekdo lahko fizično razklan??? :eek:

No, neke čustvene blokade nisem opazila xnckrivx Pač pa hudo potencirano potrebo po seksu :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx Ja, ja, na tak način nekateri kompenzirajo to skreganost med luno in soncem. x;)x Nekateri, ki letajo iz razmerja v razmerje, ker se iščejo, iščejo tisto, kar jih notranje poteši, ne mislim na samo telesno slo, ampak tudi na tisto duhovno praznino, ki ob koncu nastopi. x;)x

Čustvena blokada ni samo tista, kjer se človek stisne v kot in evo ga, mrknu. Človek globoko potisne pod predpražnik tisto, kar ga najbolj boli in gre naprej, enkrat pa useka ven.

..luna v kozorogu je kvecjemu primerna za nek poglobljen studij... bo pa danes mlaj... in od vceri zvecer pa do mlaja luna ni nobenega aspekta tvorla, tko da se te energije mlaja cutijo kar cel dan...

x:)x Od sedme ure naprej je luna že v vodnarju, zato ni več v praznem teku, zato kar veselo naprej. x;)x

Lunca............in kaj pomeni luna v vodnarju? so stavri še bolj napete kot sicer :vio:

Luno v vodnarju je potrebno izkoristit za prijateljstvo. Danes je v vodnarju prav veselo. Luna se bo dotaknila merkurja, zato čustveno trezni, kmalu bo venera na 19 stopinji objela neptuna na 18 stopinji in ta konjukcija bi lahko vplivala na precej lažno zaljubljenost, mogoče se izkaže kakšno razočaranje. Naj ne pozabim, tudi kiron je na 9 stopinji vodnarja.

kmalu bo venera na 19 stopinji objela neptuna na 18 stopinji

..to se je zgodilo ze okoli 4.h zjutraj...!!! venera ni Rx... 19>18...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No, levček se je pa celo noč učil, šel spat šele okoli osmih in do zdejle počival...Tko, da o tem nisem niti razmišljala ampak sem po predlogu zEn-a (tnx, da si me u rit "brcnu") to nardila, le da sem relakcacijski čaj zamenjala s pravim, ker sem vedla, da me čaka nočno učenje....mi najbolj paše, tišina...mir...nikjer nikogar...tko, da ja sem bla pridna...... x:px x:px

Glede na prve vtise današnjega dne pa mislim, da bo šlo vse lažje...dobra kavica(vedno ko se spomnim, da dodam cimet, vem da me čaka prijeten dan)...heheh že zato, ker mi kuhinja še lep čas diši po cimetu

Ker pa ste tako fajn ne morem, da ne pokukam o čem čebljate...

Lunca, pri meni danes in v tem vikendu ki mi še preostane do velikega dne(izpita) ne bo šlo za nobeno lažno zaljubljenost, razen, če mi bo v uč padu kakšen mandeljc, ki je odkril kako zanimivo teorijo o policy procesu (kakooo bedn predmet) ampak "šta se mora, mora se" x;)x x;)x

No, z velikim košem pozitivne energije šibam nazaj med zapiske in une mandeljce, vi pa se fajn petkite....

Aja lunca, pliiiiiiis: kakšen dan za opravljanje izpita bo ponedeljek zame? ( ob 10h )xrolleyesx xrolleyesx

x:Xx x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

No, levček se je pa celo noč učil, šel spat šele okoli osmih in do zdejle počival...Tko, da o tem nisem niti razmišljala ampak sem po predlogu zEn-a (tnx, da si me u rit "brcnu") to nardila, le da sem relakcacijski čaj zamenjala s pravim, ker sem vedla, da me čaka nočno učenje....mi najbolj paše, tišina...mir...nikjer nikogar...tko, da ja sem bla pridna...... x:px x:px

Sreda, premalo zemlje je pri tebi in sory, rabiš da te en mau brcne (beri:prizemlji) vsake toliko časa x;)x

Nism nič slabega mislil, nasprotno x:Dx

Če se ne motim pa dobiš v ponedeljek tranzitnega saturna v konjukcijo z natalnim soncem xrolleyesx . Tko je. Če se boš dober pripravla na izpit (tvoja odgovornost je na preizkušnji! Do ponedeljka ne priporočam izhodov ven, pa zabava, pa te scene,.. Učiti, učiti!!!) , te bo saturn nagradil, uuu in to še kako :palec:

Kaj več bodo pa drugi povedal x:Dx

Always outnumbered - never outgunned!

sej vem, da rabm brce...zato pa se zahvalim, ker kot že povedano...rastem in spoštujem tovrstne brce...res pa je, da upoštevam samo tiste ki jih začutim, kot praviš....

Pri tebi pa kaj vem...je že lunca omenjala mojo intuicijo.... x:px x:px x:px

čutim, da si d best.... x;)x x;)x x;)x

Za izhode pa mi na kraj pameti ne pade...vikend paket bo za mizo in prav je tako!!! Mogoče bo sam kakšna Šmarna padla al pa dobra urca joge za sprostitev...

zEn HVALA ŠE ENKRAT x:Xx x:Xx x:Xx

...lep vikend pa uživajte v sončku, jst ga gledam samo čez okno!!!!!

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

kakšen mandeljc, ki je odkril kako zanimivo teorijo o policy procesu (kakooo bedn predmet) ampak "šta se mora, mora se" x;)x x;)x

x:Xx x:Xx x:Xx

Kaj pa študiriš, če ni sikret? xrolleyesx

MC v vagi,..hm verjetno kako lepo stvar, no povezano z lepim, oblikovanje, marketing?? xrolleyesx

sej vem, da rabm brce...zato pa se zahvalim, ker kot že povedano...rastem in spoštujem tovrstne brce...res pa je, da upoštevam samo tiste ki jih začutim, kot praviš....

Pri tebi pa kaj vem...je že lunca omenjala mojo intuicijo.... x:px x:px x:px

čutim, da si d best.... x;)x x;)x x;)x

Za izhode pa mi na kraj pameti ne pade...vikend paket bo za mizo in prav je tako!!! Mogoče bo sam kakšna Šmarna padla al pa dobra urca joge za sprostitev...

zEn HVALA ŠE ENKRAT x:Xx x:Xx x:Xx

...lep vikend pa uživajte v sončku, jst ga gledam samo čez okno!!!!!

zate prinčipesa, anytime x;)x x:Dx

d best... :OoO: Dobro prihaja v družbi vsega, a kako že gre x:Dx

Pridna bodi! Pa razfakej ta izpitek! xcrossfingx

Začela sem na japonologiji z povezavo s politologijo ampak mam za une pismenke premalo zicledra, po dveh letih sem presedlala na enopredmetno politologijo in jo zdaj počas končujem...

Sicer pa je fdv itak eno veeeeliko obzorje...našla pa sem se v medijih....vseh...začela pri cajtngu - čist političnem - levo usmerjenim...(čeprav pravim, da premalo vem, da bi bila usmerjena...) x;)x x;)x

Nadaljevala na tvju, v bistvu dve leti in še vedno delam eno cute oddajo"dobrodošli med nami" na lokalni tv..in se na rtvju tudi dve leti izobraževala na tem področju....(prezence tv voditelja, dih in glas, govorna samopodoba...)

Še vedno brez pisanja ne morem ....za dušo... :palec: :palec: :palec:

Drgač pa vem, da bom ostala pri medijih, vsaj z eno nogo, zdaj sem začela pr enmu novmu radiu - jutri premiera...(radio evropa) - tak informativni radio brez glasbenih želja in unih k nočjo na kolena (se opravičujem saški, sej je čist fajn oseba sam muska pa...no comment)...

Pa saj veš ubija me rutina, ne vem česa se bom še lotila, kar se pa ustvarjanja tiče pa je kot hobi čist dovolj...ne bi hotla živet od tega...sicer pa se lotim vsega, risanja, kiparjenja, uživam v šivanju svojih malce drugačnih cotk, ponavadi za družbo naredim za maškare cele kostume in seveda ne uidejo mi pri ličenju, kjer sem ponosna sama nase, še sama ne vem od kod ideje...

načeloma me pa preveč zanima drugačno znanje...ustvarjanje je posledica tega kar imaš v sebi in to imaš ali pa nimaš...tko, da ta duh prebiva v meni, tudi ustvarjanje z besedami je umetnost... x^x x^x x^x

Bi si pa želela enkrat imet svoj joga center in delat to v kar sem zaljubljena...sicer pa nikoli ne veš....

če si bom res dovolj želela, someday.... xDDx xDDx xDDx

dovolj informacij? x;)x x;)x

x:Xx x:Xx

dovolj informacij? x;)x x;)x

Sem si kar print stisnil, da bom čez vikend bral x;)x Lepo opisala!

Wau, polna energije, res fajn "slišat". Le tako naprej! Ustvarjalno. :palec: Saj začutiš, kaj ti oz. kaj ti bo najbolje odgovarjal v lifu pa se tam sfokusiraš in ustvarjaš naprej.

Jest razmišljam, da bi se počas upokojil :P x:Dx x:Dx

Moram malo izkoristit tranzitnega Jupiterja v 5.hiši :P x:o)x :2src: x:Dx Grem večeru naproti :party:

Hehe, Sreda, a imaš analizo politik izpit? Ti ga nisem prav nič fauš, Danica zna biti prav zaj....

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Hehe, Sreda, a imaš analizo politik izpit? Ti ga nisem prav nič fauš, Danica zna biti prav zaj....

sploh ne govor...............tretji letnik narejen v celoti sam s tem se še ukvarjam in sploh ne vem več komu določene stavri niso jasne...pa ko si stoposto da boš naredu...hja nč kaj čmo...me prav zanima kje ma sonce...

Po moje v zmaju x:o)x x:o)x x:o)x

In kaj sta si z Zverino prvošla za kosilo???

Jaz sem bila celo tko fajn do ssebe, da sem si nardila ajdovo kašo s suhimi slivami....mmmmljask

Pa še ne zabetonira te, da je glava lohk pr stvari....

lp x:Xx x:Xx

Jaz sem bila celo tko fajn do ssebe, da sem si nardila ajdovo kašo s suhimi slivami....mmmmljask

Pa še ne zabetonira te, da je glava lohk pr stvari....

Zadnjič sem jedel odlično ajdovo kašo z jurčki, kislo smetano in povrhu prekrito s sirom. Aja, pa v lončeni posodici, gratinirano! Tres bein, in še izdatno povrhu tega.

Kako pa tranzitni saturn? Te je nagradil na izpitu x?x

Upam, da si uspešno naredila izpit!

Hja ne vem če, saj pri njej nikoli ne veš kako bo, odvisno od njenega razpoločenja...

Drgac pa nisem več tok pogosto gor ker sem spretnica med učenjem vrgla računalnik po tleh in razlila ekran...tko da sem ful zalostna in čakam kaj se bo dal narest in česa ne...

Sej je kr enih stručkotov okol mene tko da upam da čimprej pridem nazaje med planetke in pozitivno enerhijo, ki je tu prav zagotovo ne zmanjka....

Drgač pa zEn ja ajdova kaša je d best pa vse te zdrave zadeve sam domišljije ti ne sme primanjkovat v kuhinji in si zmagal..v Mojih solatkah se znajdejo tudi arašidi, semena so še povsod, sojina omaka je nadomestila olje, kjer si popečem tofu in ga s prav tako v kockicah vršem v solato...aja pa zadnjič sem delala suši in mi je začuda uspel in to zlo dobr, glede na to, da v NY nisem mela dovolj dinarčkov za normalno prehranjevanje v restavracijah in se mi fast food gabi je bila to alternativa in sem bila več kot zadovoljna z njo....

I love suši...sploh s svezimi kumaricami ali pa samo bazilika in kapljica sojine omake...mljaskic

Nč upam da se kmalu spet tipkamo...

Bodite v cvetju...

Hja ne vem če, saj pri njej nikoli ne veš kako bo, odvisno od njenega razpoločenja...

Drgac pa nisem več tok pogosto gor ker sem spretnica med učenjem vrgla računalnik po tleh in razlila ekran...tko da sem ful zalostna in čakam kaj se bo dal narest in česa ne...

o fack, zoprna reč tale z ekranom. Upam, da ni kak laptop :o|o: Če imaš frko z ekranom, imam doma prenosnika Compaq Presario 700 (letnik 2002) in ekran je good. x^x Razlog, da ga ne uporabljam je, da imam RAM zanič (in to osnovn, ki je prilotan direktno na matično, nova matična pa 500 Eur :xx!: :vragec:) . Sem imel triletno garancijo, a glej ga zlomka, mi crkne ravno en dan po preteku garancije x:Dx

Tko da windowsi friznejo, če ga vklopiš. Vpraš mau svoje profije, če ga lahk ponucaš. Podarim!

Tud deloval bi (pomoje), sam bi bilo treba naložit osnovne Linuxe. Osnova bi delala, net, mejli, word, grafiko pa pozabi. Takole zgleda compaq

Dobr ti oblavladaš kuhinjo. Se lepo razvajaš (po levje x;)x ), predvsem pa zdravo :palec: x:Dx

Mmm domača kuhinja...super, sam kaj ko me kdaj zabaše s cajtom in skočim vun med svoje najljubše- testenine.

ja bom jst mau povprasala tele moje comp freake pa mi bojo povedal če se da kej ukrent oz. skompenzitrat z dvema ,ker ja valda da je bil laptop...No ampak jst ne bi bla jst če ne bi še takoj naslednji dan začela iskat rabljenega in ga našla za good ceno sam nima neke mrežne kartice in čakam da mi zdej to zmontirajo če se bo sploh dalo...pa še enkrat manj placa ima gor koi un k sem ga prej imela pa nista kompatibila da bi se dalo narest zunanji disk...whatever bo že...

Povrh vsega pa me ti kabli in tehnika res ne ubogajo, saj sem padla čez kabel za kabelsko tv, čez dva dni in odtrgala

une čepke, tko da sem res največji štor kar jih poznam...

Še vedno čakamo rezultate tko da ni še nič novega z izpitom...sam pogrešam tole kramljanje tlele gor...Se pa zato več socializiram xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

morm pa povedat, da sem bla v sredo na rojstnem dnevu ene od mojih češpeljc in smo na koncu pristale v Globalu...Po pol leta me spet za pol leta ne spravijo v tisto beznico, kjer se plazi samo "golazen" (upam da nisem pregroba) ...Se iskreno opravičujem tistim, ki jim je nad mestom dejansko všeč in se pridejo ob sredah tja zabavat...ampak to je sama gluma iz obeh polov...marsa in venere..

Češplje se delajo tako "kul in nedostopne" pod pretvezo, da so prišle plesat in pokazat svojo novo majčko in iščejo sebi enake, ki pa moram priznati, da jih je ne pretek...Ena tretjina je temnopoltih Avianovcev, ki točno vedo kam je treba v sredo po posteljne vragolije z zajtrkom.... ena tretjina mulčkov, ki si za svoja leta upajo veliko preveč in ena tretjina "wanna be" latino loverjov iz mtv-ja...in takrat sem se vprašala kaj delam tu?

Ob treh sva se s cimro pobrale domov in priznam, da sem se v svojem brlogcu počutila kraljevsko...

Kar se pa kuhinje tiče zEn...ja moraš se imeti rad, da se razvajaš ali pa moraš imeti rad, da lahko razvajaš...Zdaj ko sem lep čas že sama, se vedno bolj rada razvajam, tisti čas ki sem ga porabila za svojga ex, ga zdaj zase..tko da pridejo prave čarovnije iz štedilnika...sicer pa nikoli ne veš mogoče pa jih enkrat celo poskusiš..hehehe

Ko dobim informacije glede laptopa ti javim kako pa kaj...drgač pa tnx - si ful prijazen...

lep vikend

x;)x x;)x x;)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...