Skoči na vsebino

LEVČEK-kdo mu najbolj prija?

Sreda

Recommended Posts

Ja Matjaž Bogdan, moj levček v meni definitivno ni tak...vse po spisku pa ne pride na moj "jedilnik"....hehe...

zEn help me please...včeraj sem čist not padla v te hiše in planete čeprav mi neki ni jasn...Recimo jst mam v7.hiši (deasc) dvojčka - po izračunu na lunin.netu in vsaka hiša ima tudi svojga vladarja.. Kaj zdej to pomen?...kaj morm gledat?

sej mogoče se hecn sliš sam ne štekam glih najbl...planeti so mi bolj jasni k potujejo skozi hiše...

grem zdej tud jest počas domov. Še vedno si nisem doma zrihtal kompa, ker mi je enkrat virus sfakal Lunin.net :vragec: :xx!: x:)x Tko, da ti tud ne morm na OS poslat od doma :xx!:

Če želiš, mi lahko pošlješ e-naslov na moj OS pa ti bom od doma poslal malo več info.

Always outnumbered - never outgunned!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 180
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

čaki čaki......za rep si lovil vodnarja xDDx

in kdo vodnarjem najbolj ustreza x;)x

jaz še vedno trdim, da so mi škorpijoni najbolj blizu :inocent: enostavno se jim ne morem upret :o|o:

no tudi kak lev in dvojček niso za pustit ob strani x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

sej veš kako gre tole s sončnimi znamenji, kot bi dnevni horoskop bral x:Dx . No tud škorpjoni so mi blizu, sem imel doma enega x;)x , pa dons sem bil z eno škorpjonsko na dilah, super, rad jih imam...za živet z njimi pa nea gre x:Dx

jst se strinjam z Audi, skoraj da se jim ne gre upreti a kaj, ko smo vsak dan pametnejši in ko enkrat piči, se tako dobro zaveš tiste pekoče,grenke bolečine, da se ti res ne da z njimi ukvarjat...

Itak pa so navzven zelo zanimiva bitja (kot da mi jim videl v očeh, da so škorpijončki)

a v sebi tako krhki...le stopiš nanj pod pravim kotom pa ga ni več x:Dx x:Dx x:Dx

(moje mnenje)...lp x;)x x;)x x;)x

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

sej veš kako gre tole s sončnimi znamenji, kot bi dnevni horoskop bral x:Dx . No tud škorpjoni so mi blizu, sem imel doma enega x;)x , pa dons sem bil z eno škorpjonsko na dilah, super, rad jih imam...za živet z njimi pa nea gre x:Dx

No jaz uspešno :palec: že kar nekaj časa živim z škorpoim :inocent: no pa z vodnarko se tudi da x:)x iz leta v leto je bolje x:px

Kolega a se ti razumeš v astrologijo ali ne x^x x:o)x

jst se strinjam z Audi, skoraj da se jim ne gre upreti a kaj, ko smo vsak dan pametnejši in ko enkrat piči, se tako dobro zaveš tiste pekoče,grenke bolečine, da se ti res ne da z njimi ukvarjat...

Itak pa so navzven zelo zanimiva bitja (kot da mi jim videl v očeh, da so škorpijončki)

a v sebi tako krhki...le stopiš nanj pod pravim kotom pa ga ni več x:Dx x:Dx x:Dx

(moje mnenje)...lp x;)x x;)x x;)x

ja ja na zunaj so taki machoti na noter pa krhki kot porcelan x:)x

edino veš kaj mi gre pri njih na mal nevem kam....da nočejo nič izdat kaj se jim notri dogaja :vragec: nobenih čustev ne pokažejo izrazito

pa tudi količina strupa se z leti zmanjšuje

edino veš kaj mi gre pri njih na mal nevem kam....da nočejo nič izdat kaj se jim notri dogaja :vragec: nobenih čustev ne pokažejo izrazito

ja točno vem o čem govoriš... x8Dx x8Dx

bog ne daj, da bi kdo vedel kaj jim dogaja...če pa se slučajno zaljubijo...ooooo skrivat do konca...

Jst pa čist druga...na Triglav bi šla in vpila, "I am in love and i feel ok with that..."

Sej ne vem, če je to o.k. sam.... that"s the way I am....

Drgač pa ne vem kaj se dogaja s folkom.Vsi so neke čudne volje, občutljivi...prst jim narobe pokažeš pa že jok pa na drevo pa vse igrače s sabo....se prav čuti tale luna v Rakcu...sam jst sem pa čist polna energije...Dubla soundtrack - Pulp fiction - priporočam...dobra volja kar zleze v telo.... :palec: :palec: :palec:

fajn se mejte, zdej pa res morm it, če ne bom spet zamudla..... x:Xx x:Xx x:Xx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

No jaz uspešno :palec: že kar nekaj časa živim z škorpoim :inocent: no pa z vodnarko se tudi da x:)x iz leta v leto je bolje x:px

Kolega a se ti razumeš v astrologijo ali ne x^x x:o)x

V astrologijo se razumem toliko, da mi ni treba brati dnevnih horoskopov x;)x . Pa toliko, da za vodnarja in škropjona ne rabiš astrologije x:o)x x:Dx x;)x

bog ne daj, da bi kdo vedel kaj jim dogaja...če pa se slučajno zaljubijo...ooooo skrivat do konca...

Jst pa čist druga...na Triglav bi šla in vpila, "I am in love and i feel ok with that..."

Sej ne vem, če je to o.k. sam.... that"s the way I am....

Drgač pa ne vem kaj se dogaja s folkom.Vsi so neke čudne volje, občutljivi...prst jim narobe pokažeš pa že jok pa na drevo pa vse igrače s sabo....se prav čuti tale luna v Rakcu...sam jst sem pa čist polna energije...Dubla soundtrack - Pulp fiction - priporočam...dobra volja kar zleze v telo.... :palec: :palec: :palec:

fajn se mejte, zdej pa res morm it, če ne bom spet zamudla..... x:Xx /quote]

x:Dx x:Dx tole si res dobro napisala x:Dx le kaj jim pomaga , če skrivajo nekje globoko v sebi :vragec: ja potem vsake toliko časa ven sekne :xx!:

joj jaz tudi...bi šla kar na Tv in povedala....kako ga obožujem....ampak a ga res x:Dx x:Dx

V astrologijo se razumem toliko, da mi ni treba brati dnevnih horoskopov x;)x . Pa toliko, da za vodnarja in škropjona ne rabiš astrologije x:o)x x:Dx x;)x

aha? včasih si dnevne horoskope bral, da si bil pripravljen na presenečenja? zdaj si raje karto nardiš, da ugotoviš kake volje si.... x:Dx joke x:px x:px

ja za tiste s katerimi se živi...rabiš astrologije samo toliko, da jih kdaj pa kdaj malo usmeriš x:Dx

za mojo vodnarko sicer to ne velja, ker je vedno tako, kot se ona odloči x:Dx x:)x

in veš, do sedaj se je vedno odločila najbolš :palec: in sva ful kolegice x:Dx

no saj no saj...z vodnarji se kar da :palec: :palec: tudi za frenda se ga da imet x^x

škorpijo...ko je enkraat tvoj je tvoj xDDx

skrivat do konca... , in nič povedt kaj se jim notri dogaja... Drži kot pribito! :palec:

Pa sej sem jim vidi že po učkah, njihov prodoren rentgenski pogled, ki gre kar skozi človeka.

NARDILA IZPIT!!!!!!!! SEDEMKA JE PADLA...... x:Dx x^x

HVALA ZA PESTKE....VSEM, KI STE POMISLILI NAME!!!!! x:Dx

JST SEM NASREČNEJŠI LEVČEK NA SVETU!!!!! MIJAU x:Xx x:Xx x:Xx

NARDILA IZPIT!!!!!!!! SEDEMKA JE PADLA...... x:Dx x^x

HVALA ZA PESTKE....VSEM, KI STE POMISLILI NAME!!!!! x:Dx

JST SEM NASREČNEJŠI LEVČEK NA SVETU!!!!! MIJAU x:Xx x:Xx x:Xx

kok je lajf fer. :palec: Pa Saturn tud :palec:

Odlično, Sreda! Se veselim s tabo xsuperx x:Dx

kok je lajf fer. :palec: Pa Saturn tud :palec:

Odlično, Sreda! Se veselim s tabo xsuperx x:Dx

Prav dal si mi za mislit..in res je vse se vrne v življenju... :vragec: Tudi sama nisem angelček, sploh v zgodnjih dvajsetih me je na polno metal in nisem imela slabe vesti za moje male vragolije...Ampak ko sem najmanj pričakovala sem dobila vse nazaj v ksiht in takrat, ko naj bolj boli...Velika šola zame...Ampak danes vidim, da se mi dobro vrača, sicer si na dobre stavri manj pozoren, saj se nam velikokrat zdijo samoumevne...

Ja lajf je fer...v slabem in dobrem....odvisno kok fer smo do sebe x;)x

Danes mi na kraj pameti ne bi padlo kar se mi je pred nekaj leti zdelo zabavno...Čeprav sem se ravno včeraj napila od veselja kot kakšna najstnica in zadnji del večera preživela ob wc prijateljici...moj telešček ni navajen alkohola pa še hrana je bila včeraj bolj skopa in je blo kar je blo... :xx!: :xx!: :xx!:

grem počivat... xcivx

DA vidimo kaj boš ugotovil:

Sonce v Levu

Luna v Kozorogu

Asc v Levu

Mars - Dvojčka

Merkur-Lev

Maček je pa

Ško

Luna v Ško

Asc..strelec

Mars pa v Raku

da berem??????????????? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ej ti šefe, vodnar bi ti pasal, če gledam tvoj DC x;)x x:Dx

Dej rajš povej kok bo kej folka v četrtek na kuclu, al bo treba k jodlarjem zapravljat?

Imajo res sedaj akcijo na krvavcu? Če prineseš nahrbnik snega s sabo imaš 50 posto skonta pri karti :lol:

am je mene pa zanima kako to "zračunaš" kere planete maš v hišah?

Pelcha to si izračunaj na lunin netu ali www.astro.com. Pomen hiš imaš razložene adradamus_pomen his

ej vodnar x:Dx ne se ti hecat......da bi šefici vodnar ustrezal x:Ix kje si ga le našel x:Dx

sploh je dejstvo, da nobenega ne poznam xnckrivx vodnarja namreč :vio:

v četrtek na kuclu ne bo gužve x:px ker bo slabo vreme x^x

gužva bo edino v primeru če bova midva gor x:Dx x:Dx

po moje bi blo bolš da greva skup na en čaj.............tja k občini :o|o: x:)x

ej vodnar x:Dx ne se ti hecat......da bi šefici vodnar ustrezal x:Ix kje si ga le našel x:Dx

sploh je dejstvo, da nobenega ne poznam xnckrivx vodnarja namreč :vio:

v četrtek na kuclu ne bo gužve x:px ker bo slabo vreme x^x

gužva bo edino v primeru če bova midva gor x:Dx x:Dx

po moje bi blo bolš da greva skup na en čaj.............tja k občini :o|o: x:)x

alo, dežurna vremenarka. Slabo vreme praviš? Ah, se bomo kr zmenil za tujino do nedelje, tm bo zih sneg.

A ti pa kr zmano na čaj :fiju:

A boš z mačkom prišla? x:Dx x:Dx x;)x

slabo vreme bo itak...misliš da bo v tujini kaj boljše :vragec:

jaz grem kar na kucl...z študentsko karto x^x

čaki a ti bi z mačkom čaj pil al kaj x^x

ja s tem vremenom tud v tujini ne bo nič :vragec:

kucl, hm ja verjetno moi aussi! V roski lahk spijeva čaj pa tud če boš z mačkom! x?x x^x

ja s tem vremenom tud v tujini ne bo nič :vragec:

kucl, hm ja verjetno moi aussi! V roski lahk spijeva čaj pa tud če boš z mačkom! x?x x^x

zmenjeno :palec: v roski ob 8.00 en čaj pa en šnops...pol pa gas po kuclu............ x:)x x:Dx

nas bo več levčkov pa mačkov x:px

zmenjeno :palec: v roski ob 8.00 en čaj pa en šnops...pol pa gas po kuclu............ x:)x x:Dx

nas bo več levčkov pa mačkov x:px

ob 8.00 v roski pa misliš, da bo vstal ob 6-ih? :vragec: x;)x

Sej me boš vidla! :eek: Enodelen kombinizon v vijolični barvi z rumenim pasom, pa zelena kapa. Pa une dlakaste bele skibutske.

ob 8.00 v roski pa misliš, da bo vstal ob 6-ih? :vragec: x;)x

Sej me boš vidla! :eek: Enodelen kombinizon v vijolični barvi z rumenim pasom, pa zelena kapa. Pa une dlakaste bele skibutske.

JA itak...da ob 8.30 začnemo smučat :2src: upam, da se te ne ustrašim al pa ti mene :vio: x:Dx

ej ti šefe, vodnar bi ti pasal, če gledam tvoj DC x;)x x:Dx

Dej rajš povej kok bo kej folka v četrtek na kuclu, al bo treba k jodlarjem zapravljat?

Imajo res sedaj akcijo na krvavcu? Če prineseš nahrbnik snega s sabo imaš 50 posto skonta pri karti :lol:

Pelcha to si izračunaj na lunin netu ali www.astro.com. Pomen hiš imaš razložene adradamus_pomen his

hwalaaaaaaaa x:px

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...