zEn 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Ja Matjaž Bogdan, moj levček v meni definitivno ni tak...vse po spisku pa ne pride na moj "jedilnik"....hehe...zEn help me please...včeraj sem čist not padla v te hiše in planete čeprav mi neki ni jasn...Recimo jst mam v7.hiši (deasc) dvojčka - po izračunu na lunin.netu in vsaka hiša ima tudi svojga vladarja.. Kaj zdej to pomen?...kaj morm gledat? sej mogoče se hecn sliš sam ne štekam glih najbl...planeti so mi bolj jasni k potujejo skozi hiše... grem zdej tud jest počas domov. Še vedno si nisem doma zrihtal kompa, ker mi je enkrat virus sfakal Lunin.net :xx!: Tko, da ti tud ne morm na OS poslat od doma :xx!: Če želiš, mi lahko pošlješ e-naslov na moj OS pa ti bom od doma poslal malo več info. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 jst upam da mi je ratal poslat.... hvala za prijaznost Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 čaki čaki......za rep si lovil vodnarja in kdo vodnarjem najbolj ustreza jaz še vedno trdim, da so mi škorpijoni najbolj blizu enostavno se jim ne morem upret no tudi kak lev in dvojček niso za pustit ob strani sej veš kako gre tole s sončnimi znamenji, kot bi dnevni horoskop bral . No tud škorpjoni so mi blizu, sem imel doma enega , pa dons sem bil z eno škorpjonsko na dilah, super, rad jih imam...za živet z njimi pa nea gre Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 jst se strinjam z Audi, skoraj da se jim ne gre upreti a kaj, ko smo vsak dan pametnejši in ko enkrat piči, se tako dobro zaveš tiste pekoče,grenke bolečine, da se ti res ne da z njimi ukvarjat... Itak pa so navzven zelo zanimiva bitja (kot da mi jim videl v očeh, da so škorpijončki) a v sebi tako krhki...le stopiš nanj pod pravim kotom pa ga ni več (moje mnenje)...lp Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 sej veš kako gre tole s sončnimi znamenji, kot bi dnevni horoskop bral . No tud škorpjoni so mi blizu, sem imel doma enega , pa dons sem bil z eno škorpjonsko na dilah, super, rad jih imam...za živet z njimi pa nea gre No jaz uspešno že kar nekaj časa živim z škorpoim no pa z vodnarko se tudi da iz leta v leto je bolje Kolega a se ti razumeš v astrologijo ali ne jst se strinjam z Audi, skoraj da se jim ne gre upreti a kaj, ko smo vsak dan pametnejši in ko enkrat piči, se tako dobro zaveš tiste pekoče,grenke bolečine, da se ti res ne da z njimi ukvarjat... Itak pa so navzven zelo zanimiva bitja (kot da mi jim videl v očeh, da so škorpijončki) a v sebi tako krhki...le stopiš nanj pod pravim kotom pa ga ni več (moje mnenje)...lp ja ja na zunaj so taki machoti na noter pa krhki kot porcelan edino veš kaj mi gre pri njih na mal nevem kam....da nočejo nič izdat kaj se jim notri dogaja nobenih čustev ne pokažejo izrazitopa tudi količina strupa se z leti zmanjšuje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 ja ja na zunaj so taki machoti na noter pa krhki kot porcelan edino veš kaj mi gre pri njih na mal nevem kam....da nočejo nič izdat kaj se jim notri dogaja nobenih čustev ne pokažejo izrazitopa tudi količina strupa se z leti zmanjšuje ja točno vem o čem govoriš... bog ne daj, da bi kdo vedel kaj jim dogaja...če pa se slučajno zaljubijo...ooooo skrivat do konca... Jst pa čist druga...na Triglav bi šla in vpila, "I am in love and i feel ok with that..."Sej ne vem, če je to o.k. sam.... that"s the way I am.... Drgač pa ne vem kaj se dogaja s folkom.Vsi so neke čudne volje, občutljivi...prst jim narobe pokažeš pa že jok pa na drevo pa vse igrače s sabo....se prav čuti tale luna v Rakcu...sam jst sem pa čist polna energije...Dubla soundtrack - Pulp fiction - priporočam...dobra volja kar zleze v telo.... fajn se mejte, zdej pa res morm it, če ne bom spet zamudla..... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 No jaz uspešno že kar nekaj časa živim z škorpoim no pa z vodnarko se tudi da iz leta v leto je bolje Kolega a se ti razumeš v astrologijo ali ne V astrologijo se razumem toliko, da mi ni treba brati dnevnih horoskopov . Pa toliko, da za vodnarja in škropjona ne rabiš astrologije Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ja točno vem o čem govoriš... bog ne daj, da bi kdo vedel kaj jim dogaja...če pa se slučajno zaljubijo...ooooo skrivat do konca... Jst pa čist druga...na Triglav bi šla in vpila, "I am in love and i feel ok with that..."Sej ne vem, če je to o.k. sam.... that"s the way I am....Drgač pa ne vem kaj se dogaja s folkom.Vsi so neke čudne volje, občutljivi...prst jim narobe pokažeš pa že jok pa na drevo pa vse igrače s sabo....se prav čuti tale luna v Rakcu...sam jst sem pa čist polna energije...Dubla soundtrack - Pulp fiction - priporočam...dobra volja kar zleze v telo.... fajn se mejte, zdej pa res morm it, če ne bom spet zamudla..... /quote] tole si res dobro napisala le kaj jim pomaga , če skrivajo nekje globoko v sebi ja potem vsake toliko časa ven sekne :xx!: joj jaz tudi...bi šla kar na Tv in povedala....kako ga obožujem....ampak a ga res V astrologijo se razumem toliko, da mi ni treba brati dnevnih horoskopov . Pa toliko, da za vodnarja in škropjona ne rabiš astrologije aha? včasih si dnevne horoskope bral, da si bil pripravljen na presenečenja? zdaj si raje karto nardiš, da ugotoviš kake volje si.... joke ja za tiste s katerimi se živi...rabiš astrologije samo toliko, da jih kdaj pa kdaj malo usmeriš za mojo vodnarko sicer to ne velja, ker je vedno tako, kot se ona odloči in veš, do sedaj se je vedno odločila najbolš in sva ful kolegice no saj no saj...z vodnarji se kar da tudi za frenda se ga da imet škorpijo...ko je enkraat tvoj je tvoj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ja ja na zunaj so taki machoti na noter pa krhki kot porcelan edino veš kaj mi gre pri njih na mal nevem kam....da nočejo nič izdat kaj se jim notri dogaja nobenih čustev ne pokažejo izrazitopa tudi količina strupa se z leti zmanjšujeja točno vem o čem govoriš... bog ne daj, da bi kdo vedel kaj jim dogaja...če pa se slučajno zaljubijo...ooooo skrivat do konca... skrivat do konca... , in nič povedt kaj se jim notri dogaja... Drži kot pribito! Pa sej sem jim vidi že po učkah, njihov prodoren rentgenski pogled, ki gre kar skozi človeka. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 škorpijo...ko je enkraat tvoj je tvoj A imaš mars tudi v levu? p.s.da ni tvoj maček kak rakec Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 NARDILA IZPIT!!!!!!!! SEDEMKA JE PADLA...... HVALA ZA PESTKE....VSEM, KI STE POMISLILI NAME!!!!! JST SEM NASREČNEJŠI LEVČEK NA SVETU!!!!! MIJAU Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 NARDILA IZPIT!!!!!!!! SEDEMKA JE PADLA...... HVALA ZA PESTKE....VSEM, KI STE POMISLILI NAME!!!!! JST SEM NASREČNEJŠI LEVČEK NA SVETU!!!!! MIJAU kok je lajf fer. Pa Saturn tud Odlično, Sreda! Se veselim s tabo Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 kok je lajf fer. Pa Saturn tud Odlično, Sreda! Se veselim s tabo Prav dal si mi za mislit..in res je vse se vrne v življenju... Tudi sama nisem angelček, sploh v zgodnjih dvajsetih me je na polno metal in nisem imela slabe vesti za moje male vragolije...Ampak ko sem najmanj pričakovala sem dobila vse nazaj v ksiht in takrat, ko naj bolj boli...Velika šola zame...Ampak danes vidim, da se mi dobro vrača, sicer si na dobre stavri manj pozoren, saj se nam velikokrat zdijo samoumevne... Ja lajf je fer...v slabem in dobrem....odvisno kok fer smo do sebe Danes mi na kraj pameti ne bi padlo kar se mi je pred nekaj leti zdelo zabavno...Čeprav sem se ravno včeraj napila od veselja kot kakšna najstnica in zadnji del večera preživela ob wc prijateljici...moj telešček ni navajen alkohola pa še hrana je bila včeraj bolj skopa in je blo kar je blo... :xx!: :xx!: :xx!: grem počivat... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 am je mene pa zanima kako to "zračunaš" kere planete maš v hišah? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A imaš mars tudi v levu? p.s.da ni tvoj maček kak rakec DA vidimo kaj boš ugotovil:Sonce v LevuLuna v KozoroguAsc v LevuMars - DvojčkaMerkur-Lev Maček je pa ŠkoLuna v ŠkoAsc..strelecMars pa v Raku da berem??????????????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 DA vidimo kaj boš ugotovil:Sonce v LevuLuna v KozoroguAsc v LevuMars - DvojčkaMerkur-Lev Maček je pa ŠkoLuna v ŠkoAsc..strelecMars pa v Raku da berem??????????????? ej ti šefe, vodnar bi ti pasal, če gledam tvoj DC Dej rajš povej kok bo kej folka v četrtek na kuclu, al bo treba k jodlarjem zapravljat? Imajo res sedaj akcijo na krvavcu? Če prineseš nahrbnik snega s sabo imaš 50 posto skonta pri karti am je mene pa zanima kako to "zračunaš" kere planete maš v hišah? Pelcha to si izračunaj na lunin netu ali www.astro.com. Pomen hiš imaš razložene adradamus_pomen his Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ej vodnar ne se ti hecat......da bi šefici vodnar ustrezal kje si ga le našel sploh je dejstvo, da nobenega ne poznam vodnarja namreč v četrtek na kuclu ne bo gužve ker bo slabo vreme gužva bo edino v primeru če bova midva gor po moje bi blo bolš da greva skup na en čaj.............tja k občini Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ej vodnar ne se ti hecat......da bi šefici vodnar ustrezal kje si ga le našel sploh je dejstvo, da nobenega ne poznam vodnarja namreč v četrtek na kuclu ne bo gužve ker bo slabo vreme gužva bo edino v primeru če bova midva gor po moje bi blo bolš da greva skup na en čaj.............tja k občini alo, dežurna vremenarka. Slabo vreme praviš? Ah, se bomo kr zmenil za tujino do nedelje, tm bo zih sneg.A ti pa kr zmano na čaj A boš z mačkom prišla? Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 slabo vreme bo itak...misliš da bo v tujini kaj boljše jaz grem kar na kucl...z študentsko karto čaki a ti bi z mačkom čaj pil al kaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 slabo vreme bo itak...misliš da bo v tujini kaj boljše jaz grem kar na kucl...z študentsko karto čaki a ti bi z mačkom čaj pil al kaj ja s tem vremenom tud v tujini ne bo nič kucl, hm ja verjetno moi aussi! V roski lahk spijeva čaj pa tud če boš z mačkom! Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ja s tem vremenom tud v tujini ne bo nič kucl, hm ja verjetno moi aussi! V roski lahk spijeva čaj pa tud če boš z mačkom! zmenjeno v roski ob 8.00 en čaj pa en šnops...pol pa gas po kuclu............ nas bo več levčkov pa mačkov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 zmenjeno v roski ob 8.00 en čaj pa en šnops...pol pa gas po kuclu............ nas bo več levčkov pa mačkov ob 8.00 v roski pa misliš, da bo vstal ob 6-ih? Sej me boš vidla! Enodelen kombinizon v vijolični barvi z rumenim pasom, pa zelena kapa. Pa une dlakaste bele skibutske. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ob 8.00 v roski pa misliš, da bo vstal ob 6-ih? Sej me boš vidla! Enodelen kombinizon v vijolični barvi z rumenim pasom, pa zelena kapa. Pa une dlakaste bele skibutske. JA itak...da ob 8.30 začnemo smučat upam, da se te ne ustrašim al pa ti mene Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ej ti šefe, vodnar bi ti pasal, če gledam tvoj DC Dej rajš povej kok bo kej folka v četrtek na kuclu, al bo treba k jodlarjem zapravljat? Imajo res sedaj akcijo na krvavcu? Če prineseš nahrbnik snega s sabo imaš 50 posto skonta pri karti Pelcha to si izračunaj na lunin netu ali www.astro.com. Pomen hiš imaš razložene adradamus_pomen his hwalaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AashleY 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 katero znamenje pa najbolj paše levinjam??? trenutno sem s tehtnico in zanima me če se bo to obneslo??? Citiraj Boys are Łike toys Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.