Mick 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Lahko, da ti misliš, da je to "po moje", jaz pravim, da ni. Pa mešaš politiko z osebnim življenjem, kateremu sta bili v bistvu posvečeni ti afirmaciji, nekak napisani bolj sebi, da bi se mi še dodatno vtisnili, ker pač sam čutim, da sta mi potrebni. Ali jih tudi kdo drugi sprejme ali ne, je pa res čisto njegova stvar, bi pa bilo fajn, preden se odloči, da bi jih tudi razumel oz. razumel njihov "point". Se pa ne čudim tvoji reakciji, če si jih "čutiš" kot ponižnost, ubogljivost, sledenje ovc ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Konstruktivna kritika = vedno dobrodošla. -)"J" ponižnost. Slepo poslušnost. -)Kreativnost, Zdrava Samozavest, ... so gonilo razvoja. -)Opozarjat na napake, delat boljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Tukaj se povsem strinjava. Da pa je res konstruktivna, je pa tudi način izražanja te kritike pomemben, drgač lohk ma nasprotn od željenega učinka..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Velik si, ko preneseš kritiko konstruktivno - argumentirano v zvezi s seboj.Brez pravih argumentov ne kritiziraj. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Vse se dogaja tako, kakor je prav. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Vsak trenutek je pravi trenutek. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2009 Pogum je vodilo v življenju - premagovanje strahu pa največja zmaga Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
peder 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Vsi me imajo radi ker sem to kar sem. In priznam. Vsi me imajo radi ker jih imam rad. Ni mi pomoči,slišim glasove, ki jih sploh ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veronika1 11. julij 2009 Prijavi Deli 11. julij 2009 URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka. MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim. h.v. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 3. avgust 2009 Prijavi Deli 3. avgust 2009 Pogum je vodilo v življenju - premagovanje strahu pa največja zmaga Si bom izposodila tole tvojo misel; citiranje pa je potrebno zaradi sprejemanja vase. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.