Lisbona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Božanska ljubezen prepravlja mojo zavest z zdravjem.Vsaka celica mojega telesa je napolnjena z lučjo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Moji grehi so odpuščeni in v mojem življenju sta prisotna ljubezen in zdravje. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eutopia 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 če nisem bog....kdo sem prav imaš Božanska ljubezen prepravlja mojo zavest z zdravjem.Vsaka celica mojega telesa je napolnjena z lučjo.Skozi mene teče vesolje v vsej svoji mogočnosti! Eno sem s samim sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 be..bop....balu...la Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 Biti vedno prisoten,ne pomeni biti najboljši Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2007 Dan je lep in moje misli so vesele, sproščene.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Dan je gnil, ampak naj bo moj dan in moje življenje čudovito... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ne pričakujem ničesar.Ne bojim se nikogar.Sem svobodna. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ne pričakujem ničesah.Vem, da bom končal v jarku. Svoboda je fikcija. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Uživaj danes ker jutri maš spet šiht.Glej tiste ki jim gre slabše kot tebi in se jim smej.Kradi, da ti nekoč ne bo treba. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ne pričakujem ničesah.Vem, da bom končal v jarku. Svoboda je fikcija. japajade.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 ha, ha... a poznaš problem zadovoljnega sužnja ko so razmišljali kaj je svoboda in nam prvo intuitivno pride na pamet, da je svoboda to, da lahko počnemo kar se nam zljubi. No, in ker je vsak človek čudo zase med vsemi najbrž res ne bi bilo težko najdit nekoga z mazo varianto, ki bi rad imel gospodarja. Pa je takšen zadovoljen suženj lahko svoboden Svoboda je iluzija... vprašanje je kako zdej to spravit v pozitivno afirmacijo Vsi bi bli radi pozitivni... ampak plus je od minusa prou tolk stran kot minus od plusa... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Hallo! Zmeraj imam vse kar želim, tudi z današnjim dnem sem zadovoljna!Danes je mimo, jutri je drugi dan in se bo videlo!Bodi z malim zadovljen in boš velikega deležen!Zdravje je naše največje bogatstvo, čuvajmo ga! xrosex lp Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 s pozitivnimi afirmacijami je nekako tako, kot z nojevo glavo v pesku. čeprav se nobeno dejstvo ni spremenilo, se noj tako povsem varno počuti pred levjimi čekani oh, kako je lepo... kako je ta svet čudovit... kako ljubim to življenje... a ma, vam ne povem kako se počutim ko kej podobnega slišim Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 SVOBODA NI V TEM, DA POCHNESH KAR HOCHESH!!SVOBODA JE, DA NE DELASH KAR NOCHESH!!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 aakhut... nisem vedu, da ti Kanta bereš tko zagnano prvo je pozitivna, drugo pa negativna svoboda (po kantu ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 aakhut... nisem vedu, da ti Kanta bereš tko zagnano prvo je pozitivna, drugo pa negativna svoboda (po kantu ) moj najboljsh prjatu je dobu kartico s chestitko za doktorat iz filozofije z naslovom:Dr. E. Kant-e :vio: zlomk.....z roko v roki s kant-etom....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 :lol: ja, tut tega mora en mešat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 "Če je Bog za mene,kdo je zoper mene?" "Vse premorem v njem ,ki mi daje moč" Ta dva stavka sta moja molitev.In resnično pomagata.Posebej prvega večkrat ponovim v težkim trenutkih,ko mislim,da je svet proti meni..v bistvu sem pa edino jaz svoj največji sovražnik... Waw..pred enim letom sem tole napisala....ni čudno,da sta oba stavka postala del mene. Obožujem ju. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 oh, kako je lepo... kako je ta svet čudovit... kako ljubim to življenje... Tako, tako; no vidiš, da gre. Alles wird noch gut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Zadnje čase sem očarana nad temi stavki: -Vse je enkrat prvič in ni rečeno,da boli. -Vse v življenju se da;prav vse. -Čas je neomejen. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Ne bom se pritoževala nad vsakršno bolečino. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 -Čas je neomejen. in edino, kr res maš. in to neomejeno do smrti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Tukaj je toliko lepih stvari napisanih, da ste me nekateri resnično v še boljšo voljo spravili. Nimbus, tvoje izjave so mi včasih zelo všeč, toda včasih (v tej temi) znaš bit tak negativnež in potem hočeš še na druge negativno vplivati. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 včasih (v tej temi) znaš bit tak negativnež in potem hočeš še na druge negativno vplivati. To se pa ne sliši ravno kot "naša pozitivna afirmacija" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.