emmzi 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Hodim po pravi poti - po svoji lastni poti. Varna sem. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Ne glej naprej, ne glej nazaj, zapri oči in se nasmej Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Ne glej naprej, ne glej nazaj, zapri oči in se nasmej o hudo ful mi je všeč Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 če bom prvič ruknila, bom drugič naredila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 če bom prvič ruknila, bom drugič naredila. icon_smile_big.gif x:)x , pa če bo treba , jih vmes še eno par zvila. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 o hudo ful mi je všeč Super. Tudi meni je Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 x:)x , pa če bo treba , jih vmes še eno par zvila.daj ne mi ... še se me drži, pa že 3 dni nisem kadila ... pa še kar se mi zdi, da sem nekje izven. vsak večer ob osmih začnem videt nekam viiijuuuu, pa ne kadim, ne pijem. šta mi jeeeee e e e? kot da bi mi polovica subtilnega telesa videla čez polovico materialnega telesa. ah. kreljica mala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Zdaj gre samo še na bolje. kratko in jedernato Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Verjamem vase in v ljudi, ki so mi blizu. **** Padci me delajo močnejšo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 What the world needs nowis love sweet love Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 Svet kuje zaroto v moje dobro. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 Svet kuje zaroto v moje dobro. super Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 ta trenutek je edini, ki ga v resnici imam. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 I'm walking in a magnificently beautiful garden. I'm walking rejoicing under the arches of trees laden with fruits of gold! Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 Zase vem...jaz nisem BOG. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 Angeli in vsi svetniki:združite naše namene v edinstveno harmonijo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
goca 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 danes je krasen sončni dan, ki nas vabi na lep srehodek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Kekec je bil faca. Je mel v eni roki Sonce, v drugi roki Smeh. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Če si tako potrt in obupan, da misliš, da je vsega konec se motiš. Na koncu bo vse dobro. Zato vztrajaj! Če še ni dobro, ni konec! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Kekec - Kekceva pesem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2009 Rekli so, da sem sanjačka, rekli so, da nič ne vem. A vem, da sem nekdo in da so sanje lahko tudi resnica. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Pozorno izbirajte svoje besede. Pomislite, preden spregovorite in izogibajte se besedam, ki bi prizadele ali očrnile druge. Opustite vsakršno kritiziranje - zaradi spoštovanja do sebe in drugih. Srečnejši boste. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Razmišljaj s svojo glavo. -)Pozorno izbirajte svoje besede. Pomislite, preden spregovorite in izogibajte se besedam, ki bi prizadele ali očrnile druge. Opustite vsakršno kritiziranje - zaradi spoštovanja do sebe in drugih. Srečnejši boste.Ubogljivost, poslušnost, nekritičnost, slepo sledenje vodjem so vsekakor željene lastnosti ovc. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Imaš svojevrstno tolmačenje navedenih afirmacij. Sam imam povsem drugačnega. In po mojem tolmačenju afirmaciji nimata povsem nobene zveze z ubogljivostjo, poslušnostjo, nekritičnostjo in slepim sledenjem komurkoli. Razen za tiste, ki znajo svoje mišljenje ali nestrinjanje izražati predvsem z žaljivkami, črnjenjem, kritizerstvom, posploševanjem ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Imaš svojevrstno tolmačenje navedenih afirmacij. Sam imam povsem drugačnega. In po mojem tolmačenju afirmaciji nimata povsem nobene zveze z ubogljivostjo, poslušnostjo, nekritičnostjo in slepim sledenjem komurkoli. Razen za tiste, ki znajo svoje mišljenje ali nestrinjanje izražati predvsem z žaljivkami, črnjenjem, kritizerstvom, posploševanjem ipd.Poslušam naj politične vodje in naj jih ne kritiziram. Naj bom pridna ovca po tvoje. -)Na ta način se ne bi zgodila Roška, niti osamosvojitve ne bi bilo ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.