Marsa 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/03/"][b]Napoved za 3. teden[/b][/url] - [b]15. - 21. januar 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 iiiiiiii,....kaj vidim,....thankssss Marsa ..namest kofeta, je trenutno sicer melona v "obdelavi"....ampak čtivo pa jeee... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Všeč.. razen, da bo mlaj, jaz pa ob mlaju ne funkcioniram preveč dobro... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 men tud všeč,....sicer mi tele energije dišijo po netolerantnosti,....torej bodo marsikej ven vrgle....še kej razčistile,....aha, do petka nič prisile,....hm,.....bomo probal.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pismo, en teden prehitr sn flat pa pisarno spucal No, tko, jutr pa športat začnem spet, prav čas torej...... Duhamorn opravk se bo pa tud kak našu, garant Marsa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 o....grem brat...thx marsa...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 No, krasno, mi je marsikej bl jasno. Zdej vsaj vem, zakaj sm tečna. Pa da v bistvu nism nč jst kriva, uni gor so. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Zdaj je pravi trenutek, da združimo energije starega, utečenega, že vpeljanega, z novim, izvirnim, svežim in modernim! [color="#FF0000"]Navežimo stike z novimi osebami, ki bodo morda v prihodnje vplivale na naše življenje, prav tako pa obnovimo stike s tistimi,[/color] ki so na naše življenje že vplivali in ga pozitivno zaznamovali. Kar pa nam več ni blizu, pa odslovimo iz svojega življenja. Mlaj lahko izkoristimo med drugim točno za to. Potegnimo črto in začnimo na novo. Črta je že potegnjena. Na določenih delcih morda še mal prekinjena a zeeeeeeeellllllllooooooooooo malo, tako da, samo go on Fajn napoved samo da ne kak prevelik škandal izbruhnu in se razkrinka da ma bobi lubico, ki še čedna ni ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 Hojladrija! [color="orange"](komaj spacala tole.. si clo mislila pustit za dons zjutraj finish, pa sem najprej sam objavla (na LN) in ne dala obvestila na F, sam pol sem si pa rekla, nikol ne ves, boljs da je vsaj to - in kar objavla se tlele - se dobr!)[/color] Hvala za fidbek, bejbs (in mikc)! jaz pa, kot vedno, kontra: razciscevala custvene zadeve in vse. nc v konstruktivno dajala pa tak.... tle nakladam, pol pa tkole. drugac pa sem sanjala spet ful (pa vse pozabla), pa se potila ponoc in blazno kasljala... ne pomnim kdaj sem nazadnje bla prehlajena. dons bom pa izkoristla za par opravkov, je dober dan za tak. upam da ga boste tud vi/ve! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 v glavnem tale nov let nč dobrga prnesu... pa veš kake sanje, sanjala svastiku, ki je znana po obsedenosti s pucanjem, de sm nenapovedano se nek po njenih plejsih pojavljala in se sama pr seb čudila, matr kok ma pravzaprav svinjsk, sam dobr skrije o simboliki raj neb ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 tumach! kwa se ti to vse narola, a ne! tale neptun je res en model. kaksne filme ti ponudi..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Marsa, se mi zdi, da te morm kot zvesta forumovka opomnt, da si pozabla v napovedi napisat, da bomo velik jedl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 Hvala, pridna. sam - a nism? to sem valjda stlaclA Kam, k nasvetu mroda.. se mi zdi da sem nekje napisala da bomo pozresni in kompenziral nezadovoljstvo s prehranjevanjem..... no ja, ce nisem napisala, si pa ti. kot za sanje.. se mi je zdel logicn, da sem jih, pol sem pa gruntala, ce sem jih res. se mi vcas kar zdi da kaj napisem, pa sploh ne. morda vmes hocem, pa sem sred drugih stavkov, pa pol pozabim. kaj cmo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 [quote name='Marsa' post='779705' date='16. Jan 2007, 14:06']tumach! kwa se ti to vse narola, a ne! tale neptun je res en model. kaksne filme ti ponudi..... [/quote] kaj je spet z neptunom..... ...a lahko to preskočim..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 [quote name='Marsa' post='779705' date='16. Jan 2007, 14:06']tumach! kwa se ti to vse narola, a ne! ... [/quote] ja za vsak slučaj intenzivno pucam, de neb slučajno te sanje pomenile, de je pr men vsrano morm vsaj dobro prikrit nu wc sm spucala v nulo...prvi dnar k pride bo za vodovodarja pa za pisoar...madona uscan ne sam po školjk, še ploščice meter pa pol v luft če ne vidiš, sploh ne morš verjet, sam noben od domačih dečkov, sam" obiski" drgač pa ne vem zakaj se še sploh s kom kaj pogovarjam, mi je danes ena stara teta zabrusla, a ti misliš, da boš men kaj novega povedala, jst itak že vse vem, k sem že dolg na svet tak da resno razmišljam da je brez veze komu kaj govorit, ker itak že vsi vse vejo, starci, deca, najstniki , sosedje ne vem a sm jst edini naivnež, ki misli , da komunikacija zajema poslušanje in govorjenje itak de se komaj brzdam, de se s ta prve ne počim z vsakim grozn kak agresivc sem ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 [quote name='lia' post='780035' date='16. Jan 2007, 23:40'] ne vem a sm jst edini naivnež, ki misli , da komunikacija zajema poslušanje in govorjenje [/quote] ...a ni hec no......vsi bi sam govorili, noben pa poslušal....kakšna vzajemnost al pa 50-50.....ni šans..... naivnost.press you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Marsa! fajn. Hvala za napoved Zdaj že vem zakaj sem v takšni sceni. Tole o kompromisih mi pa sploh ne leži..sicer pa imam pucanje stanovanja res v planu. takšne kopalnice pa že dolgo ni bilo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 [quote name='lia' post='780035' date='16. Jan 2007, 23:40']itak de se komaj brzdam, de se s ta prve ne počim z vsakim grozn kak agresivc sem [/quote] Tko je blo včer pr men. Pizdarija, jst pa čis tn epucam, no....dejte še mene nalezt mal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 [quote name='Amis' post='780017' date='16. Jan 2007, 23:01']kaj je spet z neptunom..... ...a lahko to preskočim..... [/quote] v bistvu sem mislila neptun "loceno", pac - k ma cez sanje. pa zato neptun. sicer pa je v tem tednu mensezdi v konjunkciji z venero in v mal ohlapnejsi opoziciji s saturnom (v bistvu niti ni, k pr tranzitih jemljemo tocnejse aspekte), sam lohk recemo (ce to opazamo), da gre vseen za opozicijo oz. da je vseen dejavna. [quote name='lia' post='780035' date='16. Jan 2007, 23:40'] drgač pa ne vem zakaj se še sploh s kom kaj pogovarjam, mi je danes ena stara teta zabrusla, a ti misliš, da boš men kaj novega povedala, jst itak že vse vem, k sem že dolg na svet tak da resno razmišljam da je brez veze komu kaj govorit, ker itak že vsi vse vejo, starci, deca, najstniki , sosedje [/quote] [quote name='nataly' post='780158' date='17. Jan 2007, 10:32']Tole o kompromisih mi pa sploh ne leži.[/quote] vem da ne, Nat. Pa ne glede na saturne pa neptune pa lune. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 [quote name='Marsa' post='780234' date='17. Jan 2007, 12:29']v bistvu sem mislila neptun "loceno", pac - k ma cez sanje. pa zato neptun. sicer pa je v tem tednu mensezdi v konjunkciji z venero in v mal ohlapnejsi opoziciji s saturnom (v bistvu niti ni, k pr tranzitih jemljemo tocnejse aspekte), sam lohk recemo (ce to opazamo), da gre vseen za opozicijo oz. da je vseen dejavna. [/quote] že mogoče, da teorija jemlje točnejše aspekte....sam moji radarji se na teorijo gladko požvižgajo....so drugač naštelani zgleda...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 moje sanje napovedujejo da bo res dokončen pogreb starega je Marsa, prav maš gladko je treba na novo začet pa čeprav samo z besedami paše pa zlo ja in včasih sanje res povedo da si v zmoti ali pa da maš prav in v tem primeru...thanks moji intuiciji ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 kaksen levcek si v bistvu ti, audente! (mi je vsec, ko vidim da mas spet *boljs* energijo) jp amis, tocno to, sem si mislila, da bo priblizno tak tvoj odgovor... ker tko tud je. (unga k nam pa ni vsec, aspekt, pa lohk isto *po*potrebi* zozhimo.. pac, njegov orbis ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 [quote name='Marsa' post='780433' date='17. Jan 2007, 19:17']kaksen levcek si v bistvu ti, audente! (mi je vsec, ko vidim da mas spet *boljs* energijo) [/quote] jaz mam skoz dobro energijo samo neki časa ni blo časa tuki gor se nahajat aja pa še eden mi tko lepo polepša dneve, da se potem z njim ukvarjam pa tko eden je pa sam še v sanjah vsake tolk časa pol ga sesujem in da mir in Rekla si : ne sme se ircat ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 [quote name='Marsa' post='780433' date='17. Jan 2007, 19:17']jp amis, tocno to, sem si mislila, da bo priblizno tak tvoj odgovor... ker tko tud je. (unga k nam pa ni vsec, aspekt, pa lohk isto *po*potrebi* zozhimo.. pac, njegov orbis )[/quote] hm...na to temo moram mal razmislit....kakšni so plusi in minusi če prešaltaš na ozkopasovne frekvence....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 [quote]...in ne tuhtajmo preveč o zadevah in nikar zdaj ničesar na silo na razčiščujmo, saj ne bomo preveč pripravljeni na kompromise, pa tudi naše razumevanje drugih bo zdaj manj izraženo, toliko bolj pa bodo na udaru kritičnost, nezadovoljstvo in pretirana zahtevnost.[/quote] Prepozno, smo že začeli s tem Hvala, šefica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.