Skoči na vsebino

Napoved za 3. teden

Marsa

Recommended Posts

me je dobr zdrmu tale mlaj...no sej dans je ze mal boljs, sam vceri pa prejsen dan je blo pa kr za znort...se dobr da mamo tole napoved, pa so pol stvari mal bl jasne x;)x....hvala Marsa da se trudis za nas xokkx
Deli na socialnih omrežjih

[quote name='soncnica' post='781094' date='19. Jan 2007, 09:53']...se dobr da mamo[/quote]
kadar mamo a ne. x;)x xDDx x:Ix

Thanx bejbe, mi pomen k se fockate. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej men pa pomaga marsikaj razumet., tko da je zadovoljstvo obojestransko x;)x xokkx ..ta teden je niti nisem sla brat, pol sem se pa vceri na vlaku spomnla, in sla mal pogledat...in evo, mlaj je kriv za vse :lol:

[color="#3366FF"]Mlaj lahko izkoristimo med drugim točno za to.
Potegnimo črto in začnimo na novo.

Povsod bo sicer prihajalo do trenj in nemirov, dogajale se bodo spremembe na vseh področjih, vključno s političnim.
Morda izbruhne kak škandal ali z velikim pompom razkrinkajo kakšno nečedno delovanje ali kaj podobnega, izbruhom in podobnemu pa bomo morda priča tudi sicer, v naravi, saj energije v tem tednu vremenu ne bodo preveč naklonjene in lahko pričakujemo razne vremenske in druge naravne motnje (tudi usodnejše ali večjega obsega).[/color]
očitno moje sanje danes govorijo prav o tem - odstranimo zastarelo...
glede vremena pa ostajam brez besed... točno o tem si pisala :palec:
no pa da ne omenjam močnejših krvavitev... pa naj še kdo reče, da astrologija ne drži...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...