Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Rok Flander je postal svetovni prvak v paralelnem veleslalomu v deskanju Kaj....čist dober začetek teme se mi to zdi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Aja... Po moje bo letos Brajkovič raztural... ampak pustmo stat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sport 2007 Fajn Mick (ti skrbis za tole ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 Čak....kdo je že Brajkovič? Pa gledam unga Jermana tud kak rastura v smuku, svaka čast Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Čak....kdo je že Brajkovič? Pa gledam unga Jermana tud kak rastura v smuku, svaka čast kolesar, če slučajno res ne veš Ja, Jerman pa kr leti, kam smo prišli, smukači rešujejo čast alpincev ,kako drugače kot na Jahorini , 22 let nazaj , kr hiter gre cajt Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 Kaj pa naredu tazga opasnga ta Brajkovič? Hehehe, Flander dans pobral še bron v paralelnem slalomu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ravno par dni nazaj sem gledal klip pa sem se spomnil nanj... kaj je to letel na peti etapi Vuelte... v skupnem drugi kao štiri sekunde za prvim... no, pol je malo umiril konje ker ni blo mišljeno da zmaga in se je šparoal... skratka pob bo kmal za tour na red... vozi za discovery chanel... trenutno najbolj perspektivni slovenski kolesar Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 Aha, thx. No, vreji se to sliš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ravno par dni nazaj sem gledal klip pa sem se spomnil nanj... kaj je to letel na peti etapi Vuelte... v skupnem drugi kao štiri sekunde za prvim... no, pol je malo umiril konje ker ni blo mišljeno da zmaga in se je šparoal... skratka pob bo kmal za tour na red... vozi za discovery chanel... trenutno najbolj perspektivni slovenski kolesar no, na neki si pa pozabil, je prvi naš kolesar, ki je oblekel majico vodilnega na kateri od ta velikih treh dirk , to je bilo še več vredno kot to drugo mesto Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Ja, itak... zlata majčka... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2007 Hehe, Urbanc izkoristil dobre razmere in v Zakopanih vodi po prvi seriji (136m) .......možno, da druge zarad vremenskih razmer ne bo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2007 ...zmagal je....ccccc......no, mal sreče ne škodi, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Enotedenska preizkušnja... dirka Pariz-Nica... Tadej Valjavec... 4. mesto skupna razvrstitev Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2007 Smo kr neki dogodkov spustl.......npr. Damjan 3. v Planici, sigurn Majdičeva kaj všpičla v tem času, pa B. Bukovec medalja na 800m...........no, dans pa fusbal.....SLO : Nizozemska.........gledam ne en uč, me prav zanima.....Pa saj gledam sam iz solidarnosti do selektorja štajerca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2007 Ja, ma neko muzičko oddajo tud.... Ccccc...... Celo mal boljši smo bli v 1. polcajtu, kolk sn vidu.........Un Lavrič, da bi mu uho vtrga samemu pred golmanom . Sam res, kar obetavno zgledajo po dolgm času..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2007 Pa smo ga pušnl.....0:1 .......skor izenačl čist na konc, pismu, toti lavrič ni glih nek golgeter....mogoč pa še bo kdaj , nekoč, enkrat, tam neki, čez čas Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Urška Žolnir je bila danes baje druga na EP v Beogradu... Gledu fajt... ma.... kako da kažem... jst ji ne bi skaku u besedo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Kar nekaj kolajn v judu je blo... potem pa Tour of the Basque, Tadej Valjavec, včeraj prva etapa šesti, danes druga etapa deveti, skupno peti... petnajst sekund lufta... pretty good Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 Ja Naši risi pa so se zanesljivo spet uvrstili v elitno skupino A Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 danes,soboto in nedeljo poteka državno prvenstvo v kick-boxu ? a bo šou kdo gledat? Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 brajko v nedeljo zmagu tour po Georgiji prvi velik mednarodni uspeh Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2007 Avtor Prijavi Deli 25. april 2007 Sn se že čudu, da se nben bicikl fan ni oglasil.... Opasn ta Brajkovič Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 hudoo to. on rastura. sam Armstrong je najjači:) svaka mu čast res. Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Sn se že čudu, da se nben bicikl fan ni oglasil.... Opasn ta Brajkovič smo trajbal hudoo to. on rastura. sam Armstrong je najjači:) svaka mu čast res. ne vem kolk je kej jači zdej ko je že "ornk" penzionist Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 hudoo to. on rastura. sam Armstrong je najjači:) svaka mu čast res. sam Armstong ni bil naš , tko da moj soimenjak ,pa še Belokranjc Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.