FixMinze 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Emanuel ojoj prejoj - včasih sploh ne štekam vaših protikomunističnih teženj. Partija resda ni bla lepa stvar, katere intres je bil zgolj manipulacija ( kot se dogaja tudi zdaj, pa ne zaradi partije ) vseeno smo v času blagega socializma zgradili verjetno večino stanovanjskih objekotv predvsem hiš, ravno zaradi ugodnh pogojev - kar je sedaj praktično nemogoče brez doživljenjskega kredita -čedna stvar ne! Hočem samo rečt vsak sistem ima svoje dobre in slabe stvari, če samo pomislim na USA, ki je vodilna predstavnica obstoječega sistema ( kapitalizma in demokracije ) zavajanja, ki so se tam dogajala in se še! Nič Ni dobro ne tu in ne tam in vse je dobro --------- Tisto o zatiranih ljudeh, ki so se zatekli k okupatorjem je pa res bosa.......mogoče le niso hoteli za puško prijeti, pa so raje tekli k okupatorjem - veliko lažje in ugodneje je, ko se s privilegijem sprehajaš po vasi in špecaš napačne okupatorju Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Pri tem pa jih je neredko prav veselo k temu vzpodbujala še cerkev, ki se je bala, da se bo dost takrat tudi od njih zelo izkoriščanega folka obrnilo h komunistom, pa bo tako izgubila moč, oblast in nagrabljeno premoženje......Pa saj zakaj stalno, vedno in povsod omenjajo komuniste......iz istega razloga......bojijo se izgubiti svoje ovčke pa posledično moč in premoženje, pa so tako zanje vsi, ki ne simpatizirajo z njimi, jim niso uslužni in predani, pa ne nosijo denarja k njim - komunisti. :xx!: Pih... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Po komunistih se splošno pljuva zato ker ne nosijo denarja k nikomer... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 ......menim, da so v SLO dali možnosti "navadnim" ljudem veliko več kot katerikoli pred tem na tem teritoriju. V smislu porazdelitve materialnih dobrin je bil sistem vsekakor poštenejši do malih ljudi kot je to kapitalizem. Seveda pa je imel en kup drugih pomanjkljivosti, največja pomanjkljivost pa je bil ....človeški faktor. Sam seveda nisem za komunizem, ki je po moje prišel na oblast zaradi pretiranega izkoriščanja kapitalistov v tandemu s cerkvijo, sem pa za jačanje socialdemokracije, no, to so pa zanje itak komunisti, tko da.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 ....hahaha....kaka izjava.....izjava leta. Izjava stoletja bi bilo bolj primerno... In nekateri v to celo verjamejo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 c) Mene gre pa na bruhanje :xx!: ko gledam vse te komunistične spomenike, ki se še vedno repenčjo po sloveniji, čeprav naj že 15 let ne bi imel več komunizma. Imamo pa močne strukture kontinuitete. Vsekakor pa bi morali postavit en spomenik borcem proti komunističnemu nasilju c) ko so komunisti začeli z likvidacijami in nasiljem, so se ljudje ubrnili po zasčito na okupatorje, ker jim drugega ni ostalo. To je čist normalno. Enačenje bele garde in partizanstva je žalitev zdravega razuma.Mislim da so glede tega pred leti že bila opozorila od zunaj, pa je vse hitro utihnilo.Dejstvo je, pa če to hočeš ali nočeš, da je bila bela garda na strani okupatorja.Da je sodelovanje z okupatorjem zločin ki ne zastara nikoli. Če pa ne ločiš med spomeniki NOB in "komunističnimi spomeniki" ...Bog ti pomagaj, potem si še večji butelj kot zgledaš. Spodnja izjava je pa neumnost brez primere. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Oh super dobro povedano, sem se že ustrašil namreč, da prihajajo časi, ko bomo postavljali spomenike Hitlerju in Mussuliniju Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Enačenje bele garde in partizanstva je žalitev zdravega razuma.Sevede je, ve se, da so z nasiljem in komunistično revolucijo ter likvidacijami začeli komunisti, prav tako spoh ni primerjave v številu žrtev komunistov in domobrandcev Tukaj se strinjam s tabo, primerjava je res nevzdržna, komunisti so bili še neprimerno slabši Res pa ni noben bolj slep kot tisti, ki ne želi videti, pa 60 letna stalna propaganda je tudi naredila svoje Oh super dobro povedano, sem se že ustrašil namreč, da prihajajo časi, ko bomo postavljali spomenike Hitlerju in MussulinijuV mislih sem imel spomenik domobrancem, ne pa Hitlerju in Musoliniji, zato ne podtikaj in ne govor bedarij. Emanuel ojoj prejoj - včasih sploh ne štekam vaših protikomunističnih teženj. Partija resda ni bla lepa stvar, katere intres je bil zgolj manipulacija ( kot se dogaja tudi zdaj, pa ne zaradi partije ) vseeno smo v času blagega socializma zgradili verjetno večino stanovanjskih objekotv predvsem hiš, ravno zaradi ugodnh pogojev - kar je sedaj praktično nemogoče brez doživljenjskega kredita -čedna stvar ne!Pri nas smo zidal hišo BREZ VSAKEGA KREDITA - dobrih 10 let. J... ti tak sistem, ko si nastradal, če si povedal tisto, kar si vedel, da je res; namesto da bi vpil "živela partija, živel komunzem, živel tito", zato mi tega raje ne omenjaj. Mal poglej, kako so eni nastradal, ker so se boril proti umazanijam in zablodam komunizma, potem boš pa mogoče štekal. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Sevede je, ve se, da so z nasiljem in komunistično revolucijo ter likvidacijami začeli komunisti, prav tako spoh ni primerjave v številu žrtev komunistov in domobrandcev Tukaj se strinjam s tabo, primerjava je res nevzdržna, komunisti so bili še neprimerno slabši Res pa ni noben bolj slep kot tisti, ki ne želi videti, pa 60 letna stalna propaganda je tudi naredila svoje V mislih sem imel spomenik domobrancem, ne pa Hitlerju in Musoliniji, zato ne podtikaj in ne govor bedarij.Pri nas smo zidal hišo BREZ VSAKEGA KREDITA - dobrih 10 let. J... ti tak sistem, ko si nastradal, če si povedal tisto, kar si vedel, da je res; namesto da bi vpil "živela partija, živel komunzem, živel tito", zato mi tega raje ne omenjaj. Mal poglej, kako so eni nastradal, ker so se boril proti umazanijam in zablodam komunizma, potem boš pa mogoče štekal. Eh, dete... S to tvojo zagnanostjo me spominjaš name ko sem bil star deset let... In sem stal ob cesti s pionirsko kapo na glavi, z rdečo ruto okrog vratu in z zastavico v roki mahal Titu ko se je peljal mimo.Ves navdušen da ga bom videl... Tako so me učili, tako sem verjel, takrat... Deset let pozneje v JLA sem ga pošiljal v p*** m*** ko sem dve noči zmrzoval v neki gmajni na Kosovem, ker naj bi se on spet peljal mimo... :xx!: Žrtve komunistov in žrtve domobrancev... Tega ne moreš primerjati.Žrtve komunizma in žrtve RKC v imenu krščanstva pa lahko.Žrtve dveh ideologij ki sta se obe v vsej svoji zgodovini vedno in povsod borili za oblast.Z VSEMI sredstvi.Samo... Komunizem je prvič prišel na oblast pred slabimi sto leti... RKC pa tako ali drugače ima neko moč in oblast že kakšnih 1500 let... Koliko žrtev je v imenu vere padlo v teh letih? Pa nehaj že mešati komunizem in partizanstvo... In nehaj že čisto v vsako temo tlačit te svoje "resnice" o povojnih pobojih, komunizmu in domobranstvu...Saj znaš tudi kaj bolj pametnega napisat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 men je pa čist všeč na novo oblikovani južnoameriški RKC-jevski komunistični antipol je bil že čas, da se v globalu vzpostavi neko ravnovesje Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 V mislih sem imel spomenik domobrancem, ne pa Hitlerju in Musoliniji, zato ne podtikaj in ne govor bedarij. Mal poglej, kako so eni nastradal, ker so se boril proti umazanijam in zablodam komunizma, potem boš pa mogoče štekal. Ok lej razumem tvoj gnev proti komunistom vendar enako se ti lahko zgodi tudi sedaj, časi se v resnici niso tako mnogo izboljšali, le omejevanje je bolj prefinjeno in skrito očem, Evropa ima verjetno še srečo - to je zgolj moje mnenje Glede domobrancev; poglej če bi domobranci in okupatorji dosegli svoje midva tukaj nebi debatirala. Prestopili so k okupatorju in z njim delovali in sodelovali za isti cilj. Kako bolno je lahko to in kako bolana so lahko načela in norme cerkve, ki je pri tem sodelovala in to tudi organizirala. Dovolj bolana, da za svoje prezivetje in obstoj zrtvuje in ispostavlja in prodaja zivljenja istega naroda, ki je dolga leta zivel po njenih načelih - torej zivljenja svojih vernikov ???????????? WTF a tega noben ne vidi in potem se takim ljudjem postavlja spomenike pozablja pa se na narodno izdajo tako iz strani cerkve kot domobrancev - puhle so glave ovac - pa brez zamere........ Pa nehaj že mešati komunizem in partizanstvo... In nehaj že čisto v vsako temo tlačit te svoje "resnice" o povojnih pobojih, komunizmu in domobranstvu...Saj znaš tudi kaj bolj pametnega napisat... Ja to se mi zdi zelo pomembno. Partizanstvo ni melo veze s komunizmom, to so bli borci za svobodo, ki jih v urah prezivetja, tegob, lakote, strahu, druzenja, bega, upanja....ni druzila misel na komunizem ampak misel na svobodo. In kar je najbolj gnusno, domobranci so delovali proti tem ljudem proti njihovemu delovanju. Opravičila za to ni!!!!!!!! Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Ja to se mi zdi zelo pomembno. Partizanstvo ni melo veze s komunizmom, to so bli borci za svobodo, ki jih v urah prezivetja, tegob, lakote, strahu, druzenja, bega, upanja....ni druzila misel na komunizem ampak misel na svobodo. In kar je najbolj gnusno, domobranci so delovali proti tem ljudem proti njihovemu delovanju. Opravičila za to ni!!!!!!!!Ah ne ......komunisti so teroriziral svoj narod huje k nacisti in fašisti, jih pobijal, klal, kradel.......med dvema zloma so se cerkev in domobranci odločil za manjše zlo.....za naciste in fašiste.....jasno, ne. Toda zlo komunizem je bilo močnejše, nato je 60 let uničevalo svoj narod, ga izkoriščalo huje ko cerkev kdajkol, jih spravlo na beraško palico......in zdej je tu cerkev, da bo ga osvobodilo hudega jarma komunizma, jih rešilo propada in vzpostavilo blagostanje, samo za to jim gre, za dobro ljudi...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Ah ne ......komunisti so teroriziral svoj narod huje k nacisti in fašisti, jih pobijal, klal, kradel.......med dvema zloma so se cerkev in domobranci odločil za manjše zlo.....za naciste in fašiste.....jasno, ne. Toda zlo komunizem je bilo močnejše, nato je 60 let uničevalo svoj narod, ga izkoriščalo huje ko cerkev kdajkol, jih spravlo na beraško palico......in zdej je tu cerkev, da bo ga osvobodilo hudega jarma komunizma, jih rešilo propada in vzpostavilo blagostanje, samo za to jim gre, za dobro ljudi...... Se mi je zdelo, da je se upanje zate. Pojdi zdaj bozji Sin in ne glej nazaj ampak naprej v Luč Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 alef blablabla.... :xx!: dej mal poglej zgodovino takoimenovane OFpredvsem kako se je imenovala predno je postala OSVOBODILNA... :xx!: in proti komu se je borila....in predvsem ZA KOGA :xx!: komunismus rauss zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 No ja potem se strinjava, da za vsako stvarjo stoji organizacija. Jaz pa govrim o ljudeh, ki so teb in men dali tole svobodo, ki jo sedaj zivimo. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 No ja potem se strinjava, da za vsako stvarjo stoji organizacija. Jaz pa govrim o ljudeh, ki so teb in men dali tole svobodo, ki jo sedaj zivimo. che neb blo komunajzou.....bi to svobodo lahko uzhival she 50 let vech zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 alef blablabla.... :xx!: dej mal poglej zgodovino takoimenovane OFpredvsem kako se je imenovala predno je postala OSVOBODILNA... :xx!: in proti komu se je borila....in predvsem ZA KOGA :xx!: komunismus rauss zlomk....tralala Boli me kurac za OF, za partijo, komuniste, RKC in ostalo bando.In za zgodovino.Saj ima vsak svojo... Ta rdeči svojo, ta beli (ali pa ta črni?) pa hočejoi zdaj pisat svojo.Tisto kar me boli je zaplankanost takih kot si ti, kot je Emanuel, pa še kakšen bi se našel... Troti, pa se zavedate da ste prav taki kot "komunajzarji" ki vam gredo tako v nos in jih imate stalno na jeziku?Samo drugo melodijo trobite, planke za katerimi ste, so pa enako visoke... Ovce... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Boli me kurac za OF, za partijo, komuniste, RKC in ostalo bando.In za zgodovino.Saj ima vsak svojo... Ta rdeči svojo, ta beli (ali pa ta črni?) pa hočejoi zdaj pisat svojo.Tisto kar me boli je zaplankanost takih kot si ti, kot je Emanuel, pa še kakšen bi se našel... Troti, pa se zavedate da ste prav taki kot "komunajzarji" ki vam gredo tako v nos in jih imate stalno na jeziku?Samo drugo melodijo trobite, planke za katerimi ste, so pa enako visoke... Ovce... tut che navidezno stojish izven plank, si, she vedno za plankami..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 tut che navidezno stojish izven plank, si, she vedno za plankami..... zlomk....tralala Stvar pogleda... Saj tako vsak misli da je njegova stran plank tista prava... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Stvar pogleda... Saj tako vsak misli da je njegova stran plank tista prava... che neb blo plank.....tut chez plot neb mogl skakat... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 che neb blo plank.....tut chez plot neb mogl skakat... zlomk....tralala Ja... Samo moraš dobro skakat... Če premal skočiš ti lahko jajca na plankah ostanejo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 b ) jah sej to, ko se nekomu nekaj zdi zadostno takrat tudi zivljenje nima vec vrednosti c ) no ja vse prevec hočes bit previdna, je že razlog zakaj partizani in domobranci niso sodelovali. Me pa izredno zanima, kaksni so argumenti za domobrance...? - potem pa res sploh nebi smela začet debatirat no sej ne bom več c) Mene gre pa na bruhanje :xx!: ko gledam vse te komunistične spomenike, ki se še vedno repenčjo po sloveniji, čeprav naj že 15 let ne bi imel več komunizma. Imamo pa močne strukture kontinuitete. Vsekakor pa bi morali postavit en spomenik borcem proti komunističnemu nasilju č) Pri gasilskem društvu smo imel tudi nekaj denarja vezanega na banki, od česar smo dobil obresti, čeprav so PGD neprofitna društva. Ampak neprofitno pomeni, da se ne izplačuje devident, ampak se ves zaslužek invenstira v dejavnost (kupil smo kombija), ne pa, da se ne sme imet delnic.Sicer pa cerkvena lastnina vsaj malo ustvarja ravnožje bogastvu sruktur komunistične kontinuitete, ki preko divje privatizacije obvladuje večino slovenskega kapitala. Vsaka družba potrebuje organizacijo in vodenje, drugače je anarhijac) ko so komunisti začeli z likvidacijami in nasiljem, so se ljudje ubrnili po zasčito na okupatorje, ker jim drugega ni ostalo. To je čist normalno.Končno še malo iz drugega zornega kota. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ups, če je od tega 10% resnice jo je že preveč Superbogati preko blagoslovov in titul Tudi prodaja blagoslovljenih pisem, titul, avdienc itd. še danes povečuje bogastvo cerkve Cenik Vatikana (leta 1990) - DM 5.000,- za blagoslov z listino z osebnim papeževim podpisom- DM 30.000,- za privatno avdienco s papežem, vključno video- DM 50.000,- prispevek za častni doktorski naziv- DM 120.000,- prispevek za orden (ordenska zvezda za veliki križ ordena sv. Gregorja)- DM 300.000.- za baronski naziv- DM 2.500.000.- za povzdignjenje v knežji stan 1- DM 50.000,- za stroške procedure npr. velikonočne maše- Od ca. 100.000,- evrov (povprečno ca. 250.000,-) stanejo tudi postopki za svetnike. Samo premožne družine ali ordenske skupnosti si lahko privoščijo tako drag postopek. 4) str. 299 Samo od 464 proglasitev za svetnike (več kot v 400 letih poprej) zdajšnjega papeža je v blagajne Vatikana lahko steklo ca. 116.000.000,- evrov. 36) str.165 več informacij na: http://www.zrtve-cerkve.org/new_page_9.htm Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Če pa ne ločiš med spomeniki NOB in "komunističnimi spomeniki" ...Bog ti pomagaj, potem si še večji butelj kot zgledaš.Pa kaj je tebi, da žališ drugače misleče? :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Pa kaj je tebi, da žališ drugače misleče? :xx!: :xx!: :xx!: Njegovo(Emanuelovo) pisanje o tej tematiki je žalitev za vse misleče.Žalitev za vse tiste ki so se štiri leta borili proti okupatorju.Zakaj tako razmišlja je pa njegova stvar.Ta stvar presega razliko v mojem in njegovem mišljenju, ki je pravzaprav nepomembna.Gre tudi za resnico, ki jo on in podobno misleči interpretirajo po svoje.Prav tako kot so jo "komunajzarji" ki jih ima stalno na tapeti.Enoumja kakršnekoli barve ne maram in ne sprejemam. Razmisli pa tudi ti o svoji reakciji na moj post.Si že kdaj podobno reagirala na njegove žalitve drugače mislečih?Toliko o razmišljanju in nepristranskosti. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.