Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ...zunaj je sonce....toplo....in diši po pomladi...... ....zblojeno vreme...... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 morgen.... :xx!: dzhizs.... tele predpriprave na vikend..... pa sej dokler trajajo she gre....sam nasledn dan...ajajaj.... no....ampak ktudi tega je konec.... predpriprav namrech... ZDAJ GRE PA ZARES..... zlomk....tralala777 ou na tisto tam tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 se odpravljam v službo...no, taki smo ta pridni, delamo čez vikend ne pa druge lenčine lene, ki delajo samo med tednom, pa se pritožujejo, kako so čist hin pa lepo se mejte ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ...zunaj je sonce....toplo....in diši po pomladi...... ....zblojeno vreme...... ......ja - nissan micra! Cashy, kolk ti garaš čisti Kozorog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 lep lep dan! sem dans bla v moderni galeriji: trienale sodobne slovenske umetnosti U3(jutri). definitivno priporočam ogled. sem zadevice gledala z odprtimi usti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 kaj je kakšna vstopnina, pa koliko je? Cashy, da ne boš pregorel, le pazi. priden si, ni kaj, da bi mela vsaj tretino tvoje zagnanosti, bi zmagala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 kaj je kakšna vstopnina, pa koliko je? vstopnina je, sem zdaj po netu brskala, kje bi ceno lahko izsledila, pa žal nisem našla. Sama imam namreč zastonj vpoglede v galerije, tako da ti cene ne bi znala izdat ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 poslus Todika, to so hormoni (tud). Luna ne vlada zastonj materinstvu, zenskim zadevam tud in vse to.in dons je scip (polna), zjutraj okol 6h je bla.tako da, mirne duse to temu pripis. In glej to!!! v tebi raste lajf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a si rpedstavljas, kaksno dogajanje je to?skratka, vse taksne 'reakcije' so cist normalne. Cezsen. Dons sem dobila en mail z naslovom: Zivljenje je lepo.In kaj mi gre zdej po glav?Kr un en slovenski komad: "zivljenje je lepo,ce ga zivi-is, ce pa... ..." (pol pa se ne spomnim vec texta).in mi gre zdej to po glav. ( )... tako, kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš........nadajevanje texta http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ah, daj, daj, Ksenči in Mačona, tale šiht je pozimi čista uživancija...lenobo pasem, delam kar mi paše, pa še cash mi priteka kar je bistveno, je, da lahko študiram zraven ali klepetam po msn-ju, ali srfam, ali lunatiram ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Zvončki mi že cvetejoJutri jih fotkam.. Tak, da definitivno ni jesen. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Čeeeeeeeeeer pomlad je žeeee men čist paše to sonček no, bil je zamudila Aliano pa sm hotla pozdravčke za Volka naročit pa drugič mačka naša dons tud čist divjala ponoči je ni blo za ustavt pol pa prleti pa me v nos ugrizne sej me je nežno tko da ni blo treba nč pi*dit jst bi tud mela mat bikico zamenjam za mojo kozoroginjo nisva lih na isti valovni ponavadi ne bomo jamral baje sm si jo sama izbrala How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 včeraj .. čudovit večer.. neprecenljivo .. ..čeprav se še lahko izboljša... in dans.. malo bolj turobno.. pa vseeno pod včerajšnjim vplivom, dans malo podkrepljenim.. smo nadaljevali.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 huh, imamo v restavraciji nekega tipa, ki misli vzeti v najem celoten kompleks restavracije in hotela...ful posloven tip, tud mene je tipal, kaj sploh delam tukaj, kakšna je moja vizija, sposobnosti v znanju tujih jezikov ne vem, če bom še dolgo tu...bom videl, kako bo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Gledala sem EMO Vidim, da je res najboljše, da pošljemo kakšno slovensko "baladno divico", ker tole je vse skup eno sranje Od vseh nastopov danes, bi najraje poslala na Eurosong Pepel in Kri Pa kar nekaj serjejo z bivšimi boybandovci, manekenkami brez posluha...za znoret. Drugače pa dan kot vsi ostali. Nič posebnega. Učenje. Mal me še vse skupaj daje.Vikend bo ful zaposlen spet... No ja.... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Gledala sem EMO Vidim, da je res najboljše, da pošljemo kakšno slovensko "baladno divico", ker tole je vse skup eno sranje Od vseh nastopov danes, bi najraje poslala na Eurosong Pepel in Kri Pa kar nekaj serjejo z bivšimi boybandovci, manekenkami brez posluha...za znoret. Joj,joj in še enkrat joj. Študiram, da bi se drugo leto tudi jaz prijavila na EMO. Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Hm.Meni pa bil tip z žrebci prav všeč - Don Corleone ali kaj pač že bil - v četrtek tole gledala,včeraj Armagedon. Se v obupu včeraj poskusila naročiti na novo pri lokalni zobozdravnici - komaj v oktobru bi me lahko vzeli tak da bom hočeš nočeš morala nazaj k svoji stari...mater Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 zjutraj me je zbudila luna, direkt vame je svetila, ko sem odprla oči je bil pogled nanjo kar veličasten - prvo akr zagledaš je svetla krogla no in potem sem ob 5 že bila pokonc, se uspela do 6 totalno spičt z gospodom... očitno bo pot zelo dolgotrajna. Pa trenutno sploh ne vem koliko se splača tole... ampak če ne bom vložila energije ne bom prepričana če nisem storila vse, no in tole potem v pogovoru izveni potem tako kot da sem totalna svinja ki ne razume določenih zadev... imela totalno odštekane sanje... vem samo da se je veliko potovalo po čudnih svetovih. Sem gledala včeraj na popu film, a se sploh zavedamo, da nas lahko res kaj iz vesolja zbriše za vedno... no ja... sem dobila tak občutek majhnosti Danes bom preizkusila ob sprehodu če je moje telo že pripravljeno preživet nekaj korakov brez bolečin... pa še en zanimiv občutek me spremlja od operacije naprej - res so me zakrpal in vse, ampak občutek imam da bi morala dokončat, kot da je nekje luknja, mogoče v eteričnem telesu... jutranji lunski bluz tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2007 Poznam tole: k ti luna v faco svet. vcas so verjeli, da te bo Luna 'zacarala' nekako, ce bo vate svetla oz. ce bos dolgo vanjo gledal. Ko se mi zacnemo spreminjat in celit, nas drugi se ne dojemajo nujno cist takoj v tej nasi novi kozi, ker majo, tko kot mi (v zvezi z njimi in tud splosno), prav tko ene vzorce, predstave.Ce dolg vztrajamo na pozitivni spremembi, se to prime tud ostalih, ki mamo opravt z njimi. Ce je na etericnem nivoju, po eni strani lazje zate: 'zaceli' si ta ovoj z belo energijo oz. taksno, ki tam manjka. ce jo vidis oranzno in manjka del te oranzne, se ovij z oranzno. Vceraj sem imela super lustno druzenje ze popoldne, ki pa se je zavleklo do poznega vecera, tok je blo fajn, sem bla z eno fajn osebico. v gostilni kmecki hram, je kul, dobr in tud prijetno vzdusje.je bil simpaticen kelnar s smislom za humor in ko sem vprasala, kje je wc, mi je smrtno resno rekel: z liftom v 7. shtuk, do konca hodnika, zadnja vrata levo. Sem mu rekla: a se hecate? (*k je nizka bajta) pol se mi pa ni dal se kam ven (na metelkovo sem mal mislila se zarolat), sem morala cash prsparat za plin, da mi ga dons dostavjo (sem ga ravnokar narocila). tko da bom mela spet plin. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Poznam tole: k ti luna v faco svet. vcas so verjeli, da te bo Luna 'zacarala' nekako, ce bo vate svetla oz. ce bos dolgo vanjo gledal. Ce je na etericnem nivoju, po eni strani lazje zate: 'zaceli' si ta ovoj z belo energijo oz. taksno, ki tam manjka. ce jo vidis oranzno in manjka del te oranzne, se ovij z oranzno. mene ne more več začarat, sem že njena hvala za tale nasvet... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2007 mene ne more več začarat, sem že njena ja saj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Drdan Sončna Ljubljana Včeraj sem zarad težav si privošču eno striktno po reklcih vožnjo v LJ in.......ful užival. Zgubil časovno kakih 1o minut, po drugi strani pa vožnja dost bl sproščena, nekje največ do 140, zravn pa Yello, U2 ......ful sn užival. Po svoje so trenutki, ko nas kaj prizadene in prestraši dragoceni......začnemo počet to kar bi sicer bilo fino, da bi vedno zmogli, znali........neizmerno uživat v vsakdanjih stvareh, v sončku, lepotah narave, vožnji, pesmi, dotiku, poljubu, gibanju, pogovoru, druženju z ljubimi osebami...... Mejte se lepo, ne dovolite si ne izkoristiti dneva in ne v njem poiskati vse kar vas bo razveseljevalo.......tega pa ima vsak dan velik na zalogi, sam znat videt in poiskat treba, mar ne.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 moja je tud bikica...mystica planeti delajo zbrko.grem jst mal ven, pogledat kak motor smo kupili pred skoraj 3 tedni To je to, planeti... "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja pa Nissan Micra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 morgen..... ble priprave ochitno uspeshne.... dons po vsem ponoch chist brez machka.... biu tak lushtkan minimal groovy night.... fletna muzika...ne prevech, ne premal folka...nbenga tezhenja... dons bomo pa mal break-al...zna bit hec.... tko de che se keri miga...nej se prmiga.... zlomk....tralala777 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 sama doma, končno. prišla iz mercatorja zdajle. mater, spet zapravljala mi je všeč tale njihov nov sistem, samopostrežni. prideš na blagajno, vse poskeniraš samin plačaš. in greš. nobene trgovke ni potrebno pa sem si kupla maline ,zamrznjene sicer,samo pa nov odtenek rdeče barve pa niti ne vem, kaj sem vse kupla, dala več kot 20 evrov grem tele stvari zdaj pospravit, pol pa si kopel pripravit in nato nazaj bluzit aja, pa nekdo mi ne gre iz misli... ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts