Pika Pikica 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 :OO!: Zob me boli, k svina! Jebemo! Že od včeri, pa sm si rekla, sej se bo umirli. KLINCA! Tko, da grem po šihtu direkt k zobarju, da mi tole spedena. Fora je, da je moj zobar že 3 al 4 mesce na bolniški in ga ena druga nadomešča. Sej je prjazna in vse, sam, tale zob mam že 4.-ič na obdelavi, pa skoz mi plomba vn pade in bom popenla. Bemu sunce!!!! Pa vzela sm že 3 lekadole v roku 10 ur. Pa kr nč ne pomaga. Pa posledično me še grlo boli. Mislm, krasno, res. Ok, da nom sam jamrala, sm mela lep večer. Vsaj to. Pa na fitnesu sm bla, sm se mal zgonila in našvicala. Jao, jao...sej bo, a ne? Au. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 :OO!: Zob me boli, k svina! Jebemo! Že od včeri, pa sm si rekla, sej se bo umirli. KLINCA! Tko, da grem po šihtu direkt k zobarju, da mi tole spedena. Fora je, da je moj zobar že 3 al 4 mesce na bolniški in ga ena druga nadomešča. Sej je prjazna in vse, sam, tale zob mam že 4.-ič na obdelavi, pa skoz mi plomba vn pade in bom popenla. Bemu sunce!!!! Pa vzela sm že 3 lekadole v roku 10 ur. Pa kr nč ne pomaga. Pa posledično me še grlo boli. Mislm, krasno, res. Ok, da nom sam jamrala, sm mela lep večer. Vsaj to. Pa na fitnesu sm bla, sm se mal zgonila in našvicala. Jao, jao...sej bo, a ne? Au. nej ti bo boljše.... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 nej ti bo boljše....Tenks...bo, ko bom fertik pri zobarju...še cca 3 ure. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 bemti, babe, kaj mate s temi zobmi... Pikica, zrihtaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Ja, kul je, sam tud hecn Pa še zrihtal ji sn Sta sveto oblubl, da me ne bosta šinfal.....cccc....... Vodnarka pa bikica hecen?,....pih, zakaj pa ne,....no, enmal ženske hudomušnosti jima pa lohka privoščiš Pikica..za zobek Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 današnji krofi...145 komadov There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Njam krofi, dober zgledajo...samo jih ne jem ...jih rajše gledam Za vse zobobolke ki ste se očitno združile v gibanje...luna muvment za lepši nasmeh (moj dragi bil tudi včeraj pri zobarju) ...no jest sm se sam prišla považičkat, da sem izpit naredila ....prvo sem bila sveto prepričana, da sem napisala za 7-8, pol je dobila ena skupina pred nami nazaj popravljeno, so bili rezultati pol sem bila presenečena **da sem padla** če jih je toliko padlo, valjda ne bom naredila....no na koncu jih je 80% padlo, sem se danes pripravila, da vidim ono 5, pa vidim 9 Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Hvala vsem. Zobek bil na pedenanju. Ne boli več tok. Mal še, k je razbolen, pa tud injekcije nism dobila, k mi je delala, sam, je bolš. Lačna sm pa, k ps in sm zdej en jogurt pohrustala, dobesedno, k se mi je mešal od lakote. Cosma, pridna si ful, čestitke za 9. Klarus Kok je lep sonček. Na kak sprehod bi šla, če bi se mi dal, pa če bi šel kdo z mano. Pa učit se morm dons. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 O si že opravla? Cool Sej bo! Mene tud še ne boli tko k me je včeri A veš, da še nisem uspela prit do Pošte, da dvignem Gospodinje Upam, da ti jih niso že vrnil Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 O si že opravla? Cool Sej bo! Mene tud še ne boli tko k me je včeri A veš, da še nisem uspela prit do Pošte, da dvignem Gospodinje Upam, da ti jih niso že vrnil :OO!: Ti s zmešana!!! A veš kok so dobri deli??? TAKOJ NA POŠTO!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Sej vem Dons morm it pod mus!! Sej mam pildek s sabo Pol pa sam še do nezavesti. Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 vidim, da je bil včeri res zobarski dan js tud bla..sploh ni bolel..pa dva zoba spedenala(1uro sedela ) dobla belo plombo...plačala pa sam 20€ se splača met prijatle za zobozdravnike čez 14 dni pa spet cosma čestitam There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 evo, jaz se še kr na morju vlačim okoli Uh kok sm jst teb fovš Uživi še zame Flancate pekla včeraj.Kok s pa ti pridna Men se pa nič ne da Svašta men godi. Bivši bivši rihtam, da ji bi bivša hčerko instruirala.....hecno Weirdo čeprov je pa lepo od tebe jst ne bi nobenmu svojmu nič rihtala :OO!: Zob me boli, k svina! Pa kaj je zej to s temi zoboboli zadnje cajte na LNF? Čeprou boljš zdej kt polet današnji krofi...145 komadov Evo tuky javno objavljam, da mam krofov in pusta PK za letos in do druzga leta krofov &Co tut vidt več nečem vsak lubi dan že cel teden sm požrla enga in zdej sm sama kt en krof :xx!: tok sm vzhajala in to dobesedno :xx!: komi čakam pepelnico in 40dnevni postčeprou tile dobr zgledajo ... da sem izpit naredila ....9Juhej, juhej, čestitam! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 cosma...... .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Samo en hiter in zadovoljen pozdravcek s Kostarike, potem pa sibam uzivat v okolici. Tu je se zaspano juuutro ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Samo en hiter in zadovoljen pozdravcek s Kostarike, potem pa sibam uzivat v okolici. Tu je se zaspano juuutro ... uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 morgen.... she dons pa bo.... pochutje? ....kwa vas briga... zlomk....tralala777 ou tja in tja.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Samo en hiter in zadovoljen pozdravcek s Kostarike, potem pa sibam uzivat v okolici. Tu je se zaspano juuutro ... jutro uživi še za nas There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 zlomk....tralala777 ou tja in tja.. in nazaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Samo en hiter in zadovoljen pozdravcek s Kostarike, potem pa sibam uzivat v okolici. Tu je se zaspano juuutro ... Jem krof in to po mrvicah, k me vse boli. Sej bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Samo en hiter in zadovoljen pozdravcek s Kostarike, potem pa sibam uzivat v okolici. Tu je se zaspano juuutro ... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 hecen?,....pih, zakaj pa ne,....no, enmal ženske hudomušnosti jima pa lohka privoščiš Ma ja, a ni? Saj hecn ne mislim slab, sam tko, hecn pač......Ja, to pa itak, če jima neb, bi odklonil, neki bi že zmutu . Saj ne, da nisn pomislo na to Če sta mi pa frendici, no, zdej zna bit, da tud oni postaneta, pa še nkol jima materiala za čvek ne bo zmanjkal.... Weirdo čeprov je pa lepo od tebe jst ne bi nobenmu svojmu nič rihtala Zakaj ne? Pa pismo, če smo se kr neki let mel fajn pa radi, zakaj se še zdej neb, pa si pomagal, pač sam frendli. No, saj to sta moji naj bivši, tko da.....Vračam pa se jaz običajn ne, vsaj se ne spomnim, da bi se kdaj, ko bi bil 1x konc, tko da ni blema..... Včas mal nostalgije povzroči, to že, sploh k ena bla res vlka in dolgotrajna ljubav, pa fajna bejba in lušna k satan.....pa, vsaj men, dans z distance ni jasn kako sva lohk tko zaj.......sam sva, tko pač je. Drgač pa nek zajeban dan. Pa glava me pomal cel čas boli. Pa delat bom moral pozno v noč..... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Oj, Lunatki! No, ene 3x letno mi pa le uspe se javit... Se bojim, da to več ni le faza, ampak življenjski stil. Pismo.Mogoče bo bolje, ko bom na porodniški. Midve z mojo punčico sva super, zdravi in vse to, ful delam in sploh je vse naj naj. Glede na to, da imamo malčico na poti, sem se odločila avto kupit, da se ne bomo z našo kripetino naokrog fijackali, ker je not prepih, pa nična varnost, da o zanesljivosti ne govorim... In moram vas, astrološke znalce povprašat, kako je s tem retro Merkurjem? Menda ni dobro v tem obdobju avto kupovat? Pa do kdaj misli ta Merkur bit retro? Lahko bi se malo nakuliral in šel naprej s časom, mislm... Upam, da ste vsi super zdravi in super dobro, če pa ne, pa želim hitro izboljšanje situacije. Eeehhh, prav pogrešam vas Lp od srečke nosečke pa za vse Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 bejbe vsem hvala za Kostarika kaj dogaja pa tam? wow ...danes čeztrojanski obisk prišel, sem bila ful vesela, da zna še kdo iz mb v lj priti. Drugače, pa bila na enem pogrebu, pridem domov, pa vidim, da moram še na enega v četrtek :OO!: kr naenkrat, sploh ne moreš verjeti Imejmo se radi Freia uživajčkaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Ma ja, a ni? Saj hecn ne mislim slab, sam tko, hecn pač......Ja, to pa itak, če jima neb, bi odklonil, neki bi že zmutu . Saj ne, da nisn pomislo na to Če sta mi pa frendici, no, zdej zna bit, da tud oni postaneta, pa še nkol jima materiala za čvek ne bo zmanjkal.... Zakaj ne? Pa pismo, če smo se kr neki let mel fajn pa radi, zakaj se še zdej neb, pa si pomagal, pač sam frendli. No, saj to sta moji naj bivši, tko da.....Vračam pa se jaz običajn ne, vsaj se ne spomnim, da bi se kdaj, ko bi bil 1x konc, tko da ni blema..... Včas mal nostalgije povzroči, to že, sploh k ena bla res vlka in dolgotrajna ljubav, pa fajna bejba in lušna k satan.....pa, vsaj men, dans z distance ni jasn kako sva lohk tko zaj.......sam sva, tko pač je. jp, sem že popoldne hotla napisat.. tole mi ful všeč pri teb še lepš je, če tvoja zdajšnja bejba nima problemov s tem.. ful fajn se mi zdel zadnjič, ko sem omenla, da mogoč moj ex prespi pri meni, ker so planiral en hud žur in se mu ni zdelo najbolj pametno pol v kranj vozit.. pa valda da lahk prespi pri men.. ni nič panike zganjal in nič. ful ga mam rada in cenim zarad tega, sploh ker mam okol par ljudi, ki tega nikakor ne bi prenesli.. da bi sploh bivšega od blizu povohal sam ej..točno tko, se ne vračam v veze, mava razčiščeno, sva pa ful dobra frenda.. se tud kdaj zezava kje sva zafrknila stvar sam pač, sva jo.. in je ni več.. in ne vem zakaj se ne bi dal normalno furat, ko maš lahko v bivših dbest frende, ki te poznajo boljš kot mnogi drugi in si ti upajo povedat marsikaj več, kot drugi.. sošolc iz gimnazije poslal link na svoje jazz posnetke.. sax.. noro pa tak bluzer je zgledal zdej pa v ameriki večino časa preživi in sem pride sam na kake koncerte.. ful fajn jeeee, regrat bom jedla, končno sem mal pojokala babici, da ga tlele že vsi, pa je rekla naj se kar oglasim kupla loparje za badminton in hlače telovadne.. bom se resno lotla pa lubi je bil pri rusu na manualni medicini.. zaenkrat kul plis, plis, plis, naj bo uspešno sanjam eno profesorco, živce mi žre jutr mamo vaje.. da vidmo kam bo stvar peljala... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts