cindy 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 pr nas je tudi prelepo sonce....nimam kaj za rečt... PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 mene pa ena zadevica že zabava... kako že gre tisto - odpusti jim, saj ne vedo, kaj delajo - dodajam - kako nizko se spuščajo... človeku se resnično milo stori ko vidi kako slabe scenarije imajo dotični da polnijo svoj ego... očitno res delujem neumna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 bejbike...obema Ksenia...ne obremenjuj se s tem. Kaj vse eni ne naredijo jaz pa se samo še smejim. Veš zakaj? Ker njih veliko bolj boli kot mene in tebe.Ljubezen bo dala ljubezen. Nič bat. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sem rekla delujem, ne da sem.... očitno je to v tejli zadevi moja prednost... in jo mislim ohranit, dokler jo bom rabila hm sem mislila imet malce tsitega manj žri, ampak bi mi pasala čokolada... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Pridi k meni na sadje...ananas....kivi...pomaranča... sorry k sem te narobe razumela............... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sej si se vmes uštulila sej očitno res boli, da se greš tko nizke... mmmm ananas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Kok sm jst ponosna sama nase!!! Prvi dan uvajanja minil krasno in sm že lahko poslušala sadove dela. Mislm, kr smeji se mi. Sej, neki še bo iz mene! Srečna sm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Kok sm jst ponosna sama nase!!! Prvi dan uvajanja minil krasno kar tak dalje ...še vedno zaspana. grem malo dremat, pol se pa učit ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 morgen.... sej tko ni kej nouga pisat.... zlomk....talala777 ou pa vseeno tja in tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 danes rabim tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 pofočk in pozdrave...... ...pa eno vprašanje...a ma kdo slučajno star mobič (ki še dela) in ga lahko pogreša ali proda?..........mojga je trofu retromerkur in je danes škripnil do konca........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 pofočk in pozdrave...... ...pa eno vprašanje...a ma kdo slučajno star mobič (ki še dela) in ga lahko pogreša ali proda?..........mojga je trofu retromerkur in je danes škripnil do konca........ zdaj pa res...jaz enga mojga šenkam...dam zastonj...........NOKIO??? ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 ...a res....?....sem takoj za....pišem na os..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Že dolgo nisem pisala semle, zdej sem pa tko začutla. Vesela sem, da se mi stvari v življenju premikajo na bolje Približno dva tedna nazaj sem začela peti back vokale v enem bandu. Juhuhu Mal težko mi je blo sprejet odločitev za to, ker si ne zaupam dovolj, nisem ravno najbolj samozavestna pa moram rečt, da se iz vaje v vajo bolj sproščeno počutim. To je zame prvič, da pojem v kakem bandu. Želja po tem pa je v meni prisotna že kar nekaj let. xrosex Res sem ponosna nase, da sem sprejela tako odločitev, premagala sem strah, tremo, dvome vase... Super Pika Pikica Sem vesela zate. V kakšni službi si pa začela delat, če smem mal pofirbcat? Sem samo to stran prebrala... Lahko noč pa lepe sanje vsem, ki ste še budni in se odpravljate spat Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 O, eternity, ja hvala... Težko javno povem, kaj delam, k ... pač, ne morm, no. Ampak je pa fajn. Sm ti pa fovš za tvoj dew...jst bi bla takoj back vokal nekje...za dušo...sej, ni hudič, da mi enkrat tud kej tazga ne rata. Dobro počutje se kr nadaljuje. Všeč mi je. Danes delamo naprej, se učim naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 pika pikica...... zjutraj se že dela dan, ko se spokam v avto....prav presenetljivo, kako se je dan podaljšal......danes klasična gužva, zvečer pa trening...... ......mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Jutro, Amiska. Hvala tud teb. Upam, da si zrihtala telefon. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ...postopek rihtanja je v teku..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ...postopek rihtanja je v teku..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ha, se morm tuky pohvalit da sm dans vstala nadpovprečno zgodaj (zame, k se 1 uro zbujam iz kome/spanca) tj ob 6h, pol sm spekla croissante za kolegici v službi (k me razvajata vsak pondelk z domačimi dobrotami ) h kavici. Pol sm telovadila do 6,30 , pol pa celo zajtrkovala pošteno (namest standardne žlice namočenga prosa v vodi, pa čaja). no, ker sem tko zgodi vstala, sm pol kr mečkala pa mečkala in šla glih tko pozno v službo, kt če bi potegnila spanec do maximuma prevzetna pa sm, prevzetna, k sm milsila, da bom dans pa kej prej v službi eh, bom pa jutri sam kaj k že zdej ne verjamem vem pa, da tuky eni ful zgodaj, sred noči vstajate, skuhate zajtrk/kosilo za bataljon delavcev, ročno namešate malto za beton, operete in zlikate vse firnke v 6nadstropni bajti, vmes še kej frišne solate poflancate in to še vse pred sončnim vzhodom no, jst mam uspeh, če se iz horizontale postavim v vertikalo ob 6h zjutri pa mal sm tečna, k morm ta teden lenoritno gobezdalo nadomeščat, k je šla gospa na dopust, pa k da nesreča ni dovolj velka, jo morm še pol druzga tedna tut :xx!: :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Pika Pikica Ma sej ni pomembno, če mi ne vemo, kaj delaš, važno je, da si srečna, zadovoljna. Ja men se zdi, da je čist možno, da boš tut ti kdaj, kje back vokale pela. Če si to res želiš, bo itak samo prišlo do tebe. Huh, pa se res zgodaj zbujate eni. Sej jst si tut želim, da se mi bo ratalo vsak dan ob 5ih zbujat. Zdej se postopoma vsak dan malo bolj zgodaj zbujam. Ekstremi se niso obnesli, tko postopoma pa gre Pohvalno Cookie Mogoče si pa lahko postaviš en tak mali cilj, da boš ta teden vsaj enkrat šla bolj zgodaj v službo. Pa mislm, da je najboljše, da si kar postaviš uro, kdaj boš krenila od doma. Verjemi v to, da ti bo uspelo in ni vrag da ti ne bi. Držim pesti Grem sesat hišo, delat domačo nalogo pol pa počas na fax. Sonček prikaži se Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Br'dan! Mystica, najlepša hvala za hiter odgovor glede Merkurja, ki zmedeno blodi po nebu... Pa vsem drugim za srčke in poljubčke Danes sem kar lepo doma, me nekaj šraufa. Prednosti dela z ljudmi - večino mikro žverc fašeš. V bistvu ni nič hudega, za delat pa nisem, ker moram bit kar na 120% v službi. Še dobro, da sicer zaenkrat tako fino vozim nosečnost. Glede avtka torej še gruntam, mislim pa, da sem se usodno zaljubila v Yarisa s svojo varnostjo je pa itak še dodatno prepričal in bom najbrž klonila... Dekleta in fantje, res nam planeti niso naklonjeni, ampak - kaj je to za nas, borce?! Mojster Miha pravi: bomo zmogli? bomo jaaa! Držite se, globoko dihajte, ves čas se zavedajte, da bo tudi to minilo! Najbrž so se tisti tam nekje zgoraj tako naštimal, da bo kasneje sledilo obdobje, ko nas bodo zasuli s kičasto dobrodejnim vplivom... Lepo se imejte, rada vas ima vaša Freia z divjo pikico v bušku Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Bluzim svoj bluz, še vedno v pižami, razmišljam o drugi kavi, mogoče tudi o prvem tušu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 nism prej opazla da freia tud nosečka he he je pestro ja matr men se zdi da se prov nemarno širim, pa ni glih dab žrla kt ubrisana kj vem....sploh trebuh se mi zdi da je nenormaln, matr sm lih pikici zjutre razlagala da sm mojmu naročla da zjutri k gre na šiht nej mi zokne obuje k si jih sama že komi svašta......je pa tok kul res, k je zj že tolk vlko tole bitje da se fajn čuti že....tak ornk..... in ma ful ene momente u dnevu k prov nori in divja not in tedi kr vse spustim iz rok in se poknem na kavč in roke na trebuh in uživam in sm cela tist....wiiiiiiii mal sm prsmojena, sj vem kt bi bla edina noseča sam zame je tole vse čudežno, je kak dan k te čist sesuje, pol kak drug sm pa čist paf mal jo bom zun mahnla zjle popoldan, mamo krasno vreme sonček fajni mejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 morgen.... zlomk....tralala777 ou tja.......in tja..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts