druidka 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 evo, pa sem končno prišla domov ga žurala s svojim razredom do neki do sedmih odlično smo se imeli. fajn maturantski ples ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Jutro ne morem spat... kaj vse prinese retro merkur x!x V predsobi imamo radiator oblečen v omarico in zadaj je obcasno padala pošta...pa nihče ni vedel. Zdaj, pri generalki pa odpremo tista čudežna vratca...in.. ...kup poloznic, ki so seveda stare in jih nihce ni placal...in še en moj greh zraven... od zavarovalnice, opomin pred izvršbo...da moram plačati 422 eur za škodo, ki sme jo povzročila lani, ko sem se mal na policijski avto naslonila... pa seveda zavarovalnica ne plača, ker sem imela 0, 31 alkota ( v gramih) To bodo gospod veseli, ko pridejo domov... --------- Danes so se smučarji naročili na kosilo, sem jih kr vesela, sem sama rekla, kaj čemo hodit v neko gostilno,bom jaz skuhala...In sem včeraj packala marinade...en ful dober recept za svinjska rebrca mam...s pomarancami in medom.Pa govejo pecenko bom naredila, imam meso ze 10 dni v olju... vceraj mi je mesar na drobno nasekal goveje kosti, jih dam z jusno zelenjavo na dno pekača, potem pa gor pečenko...njami, kolk je tole dobro... In ko sme bila pri mesarju zagledam svinjsko srce...se spomnim, da je najbolj podobno človeškemu in ga doma potem seciram...aha, tole je ventrikel, tule so atriji, pa aorta.... ..hecno, kako mi ni bilo nič gravž, sem znanstveno vzela... pasalo biti sama doma, lahko bi tole sicer drugace izpeljala, sam je ze bilo prav... , zdaj pa sem spet vesela, da pridejo domov... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 daaan! Astra, ajoj Je pa čisto možno, da ste za tiste stare položnice že opomine poplačali, pa ni tako hudo, kot izgleda Včeraj imela hudo pomemben dan, pa čeprav sem se komaj zvlekla iz postelje pa v službo pa komaj dočakala konec šihta :xx!: Ampak - oddala papirje za razpis (držte pesti ), nabavila previjalno pa posteljico pa prenosno posteljico pa še svašta za zraven Sem ful vesela, da sem dobila všečne reči, ker sem že rahlo obupavala nad ponudbo - v glavnem dobiš nikakvo+drago ali še-kar+svinjsko-drago. No, dobila sem super in kar ugodno (se moram pohvalit ) Naj bo že konec tega tedna in bizarnih vplivov od onih zgoraj, ker je NORO!! Folku se kegla, moja familija je čisto ponorela (se skregala s sestro in fotrom, ker sta nenormalno morila )No, važno, da smo mi trije kul (mož, pikica in jst) Preživite čim lepši vikend! za vse, pa posebej za "sotrpinko" Todiko Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Evo, stušana sm...študiram, če bi šla prej še v štaacuno, da si mal z ajest nabavm, k bom cel mili dan tm visela. Najbrž bom kr šla, ja. Lepo soboto vsem, se itak še javm s šihta. Freia...sej sam še mal, pa bo konc sitnosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ah bodoče mamice kako fajn brati tole -kar potegne malo nostalgija. Ampak res malo.. Položnice Ampak Astra nič se ne jezi, jezila bi se lahko, če jih ne bi imela s čim plačat...se pa je podobno zgodilo že meni - jaz položnice tiščim v predal + vso drugo nesnago in pol enkrat predal prepoln pa položnice zlezejo nekak ven..in jih najdem bog ve čez koliko časa.. Nekaj me pljuča bolijo in ful težko diham. In predvčerajšnjim šla na lov za mojimi zelišči - lapuh, pljučnik pa me skoraj kap - že ful odcvetelo tole moje cvetje tako da bo treba malo v hladnejše kraje pogledat.Zeliščarka.com Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ampak kukrkol so grozni ti antibiotiki, je pa takoj občutek, da si boljši.. sem pospravla cel flat zdajle lubija s psom ven nagnala, maček je itak skor skoz zaprta vrata šel, ko je sesalc zagledal.. tko da sem mela čist mir.. pa še da se mi danes, sem rekla da ma srečo, da me je zadržal tlele, drugač bi to doma delala pa diši lepo, sem dala borovo olje v izparilnik zdaj sem ga pa še v trgovino samega poslala, se mi ne da še ven hodit.. gremo zvečer na obisk na eno pijačko, čist dost zgodaj... zdaj se pa odločam.. a raskirat pa še kaj jest do tablete al rajši pol zvečer mal več.. kaj mi pa dela po želodcu že skoz včer brskala po e-bayu.. nekaj kjut našla in se hotla registrirat.. sam me je zmotilo, da hočejo čist vse cifre (tud une skrivne tri) moje kartice pri registraciji. kao za preverit a je kdo že to delal, se spomnite mogoče a je to normalno al sem slučajno bla na kak čuden pejdž forvardirana? sem rajši skenslala pol... sam tist bi pa vseen mela WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ej, kaj se je včseraj zgodilo...dejansko sem se spravila v kad, polno pene...ugasnila luč, prižgala sveče, poslušala glasbo...in skoraj zaspala...našla čist nor položaj v banji (za spat...ne kaj drugega ...vsaj za sedaj še ne) potem sem se zavlekla pred tv in zaspala (jaz nikoli ne zaspim pred TVjem) in me je matija ob 00.00 vsaj 5 min budil in me je moral skoraj odnesti v posteljo...potem sem pa spala do 11.00 zjuti ej, noro drugače me ful razganja in niti pod razno nisem v stiku z realnosto oz, s tem kar se dogaja okoli meneizmenjujejo se intervali razmišljanja o sebi in nato bluzenja v glavires zanimivo obdobje, upam le, da me ne bo odpeljalo preveč in bom nadoknadila vse zamujeno na faxu ...danes se mi obeta še tortica...yessss Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ...danes se mi obeta še tortica...yessss Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sam še 5 ur pa pow delam. No, ja...bomo že. Jst mam tud eno tortico...sm si jo sama kupla...svinjska je, čokoladno jagodno skutina. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ah bodoče mamice kako fajn brati tole -kar potegne malo nostalgija. Ampak res malo.. Položnice Ampak Astra nič se ne jezi, jezila bi se lahko, če jih ne bi imela s čim plačat...se pa je podobno zgodilo že meni - jaz položnice tiščim v predal + vso drugo nesnago in pol enkrat predal prepoln pa položnice zlezejo nekak ven..in jih najdem bog ve čez koliko časa.. Nekaj me pljuča bolijo in ful težko diham. In predvčerajšnjim šla na lov za mojimi zelišči - lapuh, pljučnik pa me skoraj kap - že ful odcvetelo tole moje cvetje tako da bo treba malo v hladnejše kraje pogledat.Zeliščarka.com črna redkev pa vdolbi luknjico noter pa med, pa čez noč pust, pol pa spij al pa česen za pest ga nalup, zmiksaj s paličnim mešalnikom in pusti 12 ur stat, ne sme pozelenet v vodi, nato stisni in ožmi čez platnenop krpo, dodaj liter medu pa deci do dva deci jabolčnega kisa,zmešaj pa se naredi sirup, ki ga lahko pol leta hraniš v hladilniku, pa trikrat na dan štamperle al pa po žličkah ima da mine toto težko dihanje pa smej se punca, življenje je hec če nea gre drugače pa kake komedije nabav J Danes so se smučarji naročili na kosilo, sem jih kr vesela, sem sama rekla, kaj čemo hodit v neko gostilno,bom jaz skuhala...In sem včeraj packala marinade...en ful dober recept za svinjska rebrca mam...s pomarancami in medom.Pa govejo pecenko bom naredila, imam meso ze 10 dni v olju... vceraj mi je mesar na drobno nasekal goveje kosti, jih dam z jusno zelenjavo na dno pekača, potem pa gor pečenko...njami, kolk je tole dobro... Astra daj lepo prosim napiš te receptke sej vem da previsoko ciljam, ko ciljam na moške želodčke ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 sej vem da previsoko ciljam, ko ciljam na moške želodčke Saj veš kaj pravijo za vrata do moškega srca kljuka je pol metra nižje Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 morgen.... fletkan zhurchek biu tole vcheraj.... sam....eni govedarji...che vse ves vecher ok....treba na koncu zagnojit.... :xx!: shtajerci pach....al koroshci...mah....sej je isto.... :xx!: dons pa dalje.....house....RYDEL & ALESIO LEONE..... taka....lushtna mal odpulena verzija housa... jutr sm pa frej....pa kje neki bom... zlomk....tralal777 ou povsod ino na vse strani... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 sam....eni govedarji...che vse ves vecher ok....treba na koncu zagnojit.... :xx!: shtajerci pach....al koroshci...mah....sej je isto.... :xx!: Eden od tebi "najljubših" korošcev je sledil svoji bivši Očitno je voljo do življenja črpal iz sovraštva :xx!: Kljub vsemu: RIP Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Lia - najbolj mi dopade tole z redkvijo -je pa nimam niti ne sejala, ker se je pred par leti prenažrla - zaribano in z bučnim oljem..pa domači kruh zraven, pol pa me tako želodec bolel, da me hotlo kar pobrat..bom probala taščo fehtat Tole s česnom prvič slišim..Tole za smeh poznam Si itak priznala že danes eno rundo, da se sama z jezo najbolj zastrupljm, tisti, ki jim pa je jeza namenjena pa itak nič ne vejo, kvečjemu še panoramo raziskujejo Ah ja ..Astra - recepti Samo meni tudi tole meso v olju nič jasno..sem slišala že, da je fino, če je nekaj časa govedina v olju - mehka rata..ampak 10 dni Sicer pa pri nas nič kaj niso gospod navdušeni nad raznoraznimi novotarijimi,ki jih občasno uvajam v kuhinjo..in zato preventivno vedno zraven spešeli forhim -pražen krompir nimaš kaj zgrešit. Pa skleda solate ali regrata..Zadnjič filano pečenko delala -ful dobro...pa gospodič tole od strani prestrašno opazovali...valjda se bal, da bom volčjo češnjo not dala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Samo meni tudi tole meso v olju nič jasno..sem slišala že, da je fino, če je nekaj časa govedina v olju - mehka rata..ampak 10 dni Taka je najboljša kar surova Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Eden od tebi "najljubših" korošcev je sledil svoji bivši Duši Očitno je voljo do življenja črpal iz sovraštva :xx!: Kljub vsemu: RIP bemu....pa ja ne..../ sam od sebe al z medicinsko pomochjo? zlomk....brez tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Medicina mu je dala vedeti da bo pot kratka, če bo vztrajal na njej ampak on je vedno bil najpametnejši Bil je samo še bleda senca nekdanje tečnobe :xx!: Sem klical na domač telefon, pa se nihče ne oglasi, čeprav je občasno luč upam da je vsaj tamal OK čeprav ............. dvomim, glede na razvade Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Drdan Neki smešn dan......čeprav sn šel spat okol polnoči me je zbudila šele majkica po telefonu.........mi smo že za mizo, sam tebe še čakamo, kje si 14 ur spal k top Nič premetavanj, zbujanj, polsna in sanj.....Si telo zgleda vzame kar rabi, mal zaskrbljujoče......al pa je začel fhes delovat No pol so padle razne debate, velik o skrbi za zdravje - pa sva vseen z majkico, ki sam z mano kadi, 2 čika skadla Haha, fotr je hipertonik pa mi je svoj star aparat za merjenje pritiska dal, naj se mal kontroliram, pa to....joj, joj.... No, na srečo s pritiskom nimam blema, čeprav mi ga pogosto dvigujejo Pa včeri zvečer me frendica klicala, če greva žurat, pa hkrat prosila naj rečem ne...... Stara majkica je tud ok, faca, bla po desetih letih odkar ima srčni vzpodbujevalec na kontroli, pa je vse ok, je vesela, da ga ne bo treba menjat, k je to kar neprijetna stvar.... Bliža se 95, ne morm verjet, če sn ji pa še ne tko davno ful nagajal in jo jezil, pokovc..... Jutr bi se pa lohk mal postil.... Težka bo, cel dan.....Pismo, pa ne vem, če se mi da it s frendi ven.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 slabo mi je od tortice. nisem šla v savno. ni se mi dalo pobriti nog. bom šla jutri. nekam čudne volje sem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 oj sedim kle pa po netu mal blodim pa s kesi se filam in čaj pijem zravn....tak me je zmanjkal prej, sm se na kavč poknla da mal počijem pa sta šle dve ure al kok zj sm pa taka kt ris, pa neka čudna noč je bojda dons, polna luna pa še mrk se nea maknem iz bajte ...ja ja, ko da drgač bi se pa neki bi pa ne vem ka....tok sm smotana, včasih mi je mene prov škoda mislim da je še najbl pametno da se pod kovtr zavlečem, mi vsaj naujo šle bedarije po glavi......k res....neki me jeble mal bomo vidl ka bo iz tega tečna sn..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 O, srči. JSt sm pa domaaaaa. Hvala bogu...se je res vlekl. Zdej pa kak dobr film pogledat, jem že, pol pa spat. Vohunka sm. Juhuuuuuu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 slabo mi je od tortice. nisem šla v savno. ni se mi dalo pobriti nog. bom šla jutri. nekam čudne volje sem. jaz pa sem si naredla kopel. ravno prišla iz nje nič pa bilo z učenjem, prespala cel dan. šla spat okoli pol osmih zjutraj, vstala okoli enajstih, in najprej generalno pospravla sobo, vem ja, mal sem čudna pojedla kosilo in šla spat za boljšo voljo ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 o tamala koja vohunka to bohve kajga vraga si spet ušpilala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sam preverjala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 jaz pa sem si naredla kopel. ravno prišla iz nje nič pa bilo z učenjem, prespala cel dan. šla spat okoli pol osmih zjutraj, vstala okoli enajstih, in najprej generalno pospravla sobo, vem ja, mal sem čudna pojedla kosilo in šla spat za boljšo voljoučenje bo počakalo do jutri. po maturantskem se moraš naspati.jaz pa že kar eno obdobje vstajam od osmih, devetih. če je ura več, sem že panična in si mislim, kaj pa je zdaj to, nema poležavanja. zakaj le, če itak prebluzim cele dneve. za pikico sem boljše volje. ne vem, kaj me je prej zamorilo. najbrž spet neke misli. bavbav. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts