Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Uf, zgleda da me čaka en večer italijanske muzke x:)x x;)x x:Xx začel se je všečno x8Dx

Kul dan bil, izpit bo po moje kar fajn.. sam tko kr neki izpita pa še v življenju ne, v bistvu.. ma dobr, tud taki morajo bit.. bi bla fajn kakšna 9, da mal povprečje k seb spravim..

spet bla s tamalim na kavi.. se zadnje čase nekaj pogosto na faksu srečujeva..

pa eno veliko porcijo oreškov sem šla nabavit x:o)x pa na kosilo (končno bone nabavla), frendico spotoma pogledat...

zdaj pa mal na izi.. mal bi morala pospravit, posodo pomit :inocent:

pa ena žvau mi je v oči padla v mestu, me še zdaj peče :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

lia.. x;)x

zdaj sem pa mal.. :V: sem pricakovala, kako boste rekli, sam tale Astra je oa res babnica in pol, kako je velikodusna in odpuscajoca...vi pa takoj zlobo najdete... :o|o: x:px

v resnici pa mislim, da bi jo res vzela nazaj...velikokrat tako ravnam, ker se mi zdi, da sem mocnejsa in lazje prenesem...pa nekako ne maram gledati ljudi na tleh, pa se brcniti zraven...

Pa se mal ponosa je verjetno zraven.. x:Ix ..kao jaz sme nad takimi pritlehnimi..

Pa spomnim se seveda, kolikokrat sem ga generalno usrala v lajfu in si sam zelela, da tisti dan včeraj neb bil resničen.Itak mas sam s sabo dovolj za opravit v taki situaciji...ti je to dovolj velika kazen.

Se pa zdaj spomnim ene scene, ko sem morala debelo pogoltniti ponos...mi je bila postena lekcija...

Ene 4 leta nazaj. Afrika, Uganda. Klatim se takole okoli, vzvisena nad kaksnimi rezervacijami v safari parkih, pa itak sem se jaz tja pripeljala s stopom ali pa kaksnim kamionom, ne pa z džipi, kot ostali..Dobim eno fajn hisko, prespim...nasledje jutro pa mi povejo, da se moram izseliti, da pa lahko dobim eno sicer precej slabso, sam je pa se prosta...in se penim tam na veliko in demonstrativno izjavim, da pol pa rajs grem iz parka...una debela baba pravi, ja, a res.. :eek: kako pa? danes noben domacin ne gre ven in ne bos nasla prevoza...sam visoko sem zafrknila nos, nahrbtnik na rame in hajmo do vhoda...heh, komaj opoldan je, pa bo tule neka baba govorila, da ne bo nobenga...

Pešačim po soncu po hribu navzdol, najdem senco in cakam...

cakam

cakam

cakam...

Ob petih me zagrabi panika, ker vem, da je ob sestih tema in pridejo zveri na prostost, ne smes biti nikjer na prostem...pa nikjer nobenga... :xx!:

in ob pol sestih grem nazaj na recepcijo in recem..ok, bom pa vzela tisto sobico. je nimamo vec, mi baba pove...smo jo ze oddali. Sploh nimamo nobenega prostora vec...A ni bilo prevoza???... :xx!:

Potem sem morala prosjaciti okoli in nazadnje sem spala v skladiscu na tleh, med kistami in orodjem...

lekcija, ki sem si jo zapomnila. :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

saj vem... x;)x sam moram mal piknit... :inocent: x:px

Astra

ti samo pikni duša draga,

tlko da bo te vedli, globoko mi je žal, da tako dragocene ,izkušene, modre, šarmatne, iskrive ženske ne poznam v real lajfu, kajti če bi jo, bi vam lahko povedala še kaj o njeni graciozni, sexapilni zreli lepoti xsuperx xokx ki mi ji jo vsemogočni naklonil videti le na fotkah....

tak x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Heh, kak egotrip x:Dx x8Dx en ekvadorc me ujel na skypu.. ponavad ne odgovarjam, sam schekiram info.. in sem kliknla na njegov homepage.. se izkaže, da je tip fotograf, kake noro hude fotke ma.. in da je shadowko vozil pa da so mu jo ukradli.. pa valda ful unih kok si pa ti linda pa oh in sploh x:o)x x:Dx paše :vio:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

faaaaak..... xrolleyesx

tok sm len, de se mi she cheulou ne ljub nataknit..... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

skratka....dons doma....nch zhurat.... :vio: :inocent:

pizda....s chem se bom pa jutr hvalu.... :inocent: :inocent: :inocent:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zakaj tega jaz nisem napisal, zakaj zakaj, tolčem zdej z glavo ob drevo..

ne se norčevat, to sem čist pri polni zavesti napisala in stojim za tem,

in mi zdaj nekih puhlih strelčevskih kugl zravn spuščat :sniky:

lak ne ubija - alias - za goske ni seno, ravno taboljši laki najbolj smrdijo (niso na vodni osnovi), po možnosti skandinavski

hahaa

jas rad štriham

ko sn biu mali pizdun sn staremu fotru celi bicikl preštrihal naskrivaj, to so ble "dogodivščine" LOL

:o|o: ja ubije ne v šusu, sam mal pospeši crkavanje

v desetih minutah po vdihu ga maš v krvi, potlej pa počas razžira, ko se s krvjo seli xrolleyesx

jao če te nea kuj rukne, tak da rikneš kuj, ne škodje spljoh x:o)x

faaaaak..... xrolleyesx

tok sm len, de se mi she cheulou ne ljub nataknit..... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

zlomk...tralala

sm prebrala , da se ti ne da ola gumija nataknt x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx

nč jst grem pa zdaj žurat....se mi ne da, sam zato de se bom lahko jutri hvalila x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

nč jst grem pa zdaj žurat....se mi ne da, sam zato de se bom lahko jutri hvalila x:Ix

vsej z nechem.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:inocent: jebiga, čudeži se dogajajo

včasih se pa tud kak Jezus osebno komu prkaže x:px x:Dx x:Dx x:Dx

:inocent: jebiga, čudeži se dogajajo

včasih se pa tud kak Jezus osebno komu prkaže x:px x:Dx x:Dx x:Dx

:wOOt: :wOOt: :wOOt: a tut tko se temu reche.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:sick: :sick: :sick: ni ga blo danes k meni

pravi da ma drgje bolj nujno delo

sam tok, de ne bi kdo faušije zganjal x:o)x

tak x^x

to je moj podpis :vragec: tko kot je lalala od nosoroga :vragec: x;)x

tak x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ok, zdej sm že ql, tko da lah še jst kej komentiram xDDx

torej odpoved xrolleyesx jebela cesta, a njej nben ni povedu, da tut k se da odpoved, mora bit ta ful ritolizniška v stilu, kok je blo men tuky fajn in kok vs bom pogrešala, ampak jst rabim nov izziv, da bom osebnostno se razvijala, grem novim izzivom naproti...ipd. sranja; ne pa prokleta prasica, dost vas mam, pa vašga izkoriščevanja za žepnino, da bog da, da vam firma crkla čimprej, proklete pijavke vampirske (no, sej pomoje ste dojel) x:o)x

klinc, kar je, je; je pač ena izkušnja več, jebiga :sori:

zej pa še za Dianco našo: men se peso smili, bit cel božji dan zaprt v stanovanju, ok, če je to začasno (npr. dokler študiraš in to) pa skos v dveh jobih delat xrolleyesx pes pa zuni sam 2×dnevno :sori: sam stalna praksa - pa no go :vragec: sm pa skor zihr, da Dianca še razmišlja kaj pa kako in je to sam okvirni plan :inocent:

Dobr si si to zamislila plan opremljenosti stanovanja; pred leti sm tut jst hotla kupit steper in sm pol razmišljala, kam za vraga, ga bom pa postavla, na balkon, v sobi ne more bit, že tko ni nbenga placa...no pol sm se pa ipak odločila, da steper pa res ne rabm tok zlo nujno x:o)x sploh pa itaq nimam placa xcivx ...sm začela pol rajši ven laufat, no 2 leti nazaj pa kolesarit in psa s sabo v košarci vozit (je tak mali prdec, ko en manjši maček xsrcx ) tko da tuky ni blema.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

to je moj podpis :vragec: tko kot je lalala od nosoroga :vragec: x;)x

tak x^x

morgen x:)x

a morm plačat, ker sem zlorabila tvoja avtorska prava :O: :vio:

če mi je pa tooooooooook všeč x;)x

vidim, da sem bila včeraj pohvaljena. spet xflirtx xegox x:Dx

včeraj sem pa imela orto sentimentalen dan. sem se pri prebiranju poleta (priloge dela, seveda) 3x zjokala. moram malo pobrskat, kaj je le tisto, kar me je tako silno ganilo. :eek: še dobro, da sem bila sama doma. pms, polna luna, mena,... pojma nimam, ampak vidim, da čustveno pa nisem ravno :vtz: .

zvečer sem potem šla na eno reč in sem se povsem *slučajno* oblekla v črno in noben ni hotel sedeti poleg mene :eek: :ph34r: .

vse je odvisno samo od moje percepcije.

zdaj pa malo manj filozofska:

jebemo, a bo pomlad al kaj :vragec:

na srečo je petek.

:att: pikica, kje si?

morgen x:)x

a morm plačat, ker sem zlorabila tvoja avtorska prava :O: :vio:

če mi je pa tooooooooook všeč x;)x

Ne! Zato, k si fejst baba, pa k te mam rada xsrcx x:Xx

tak x^x

p.s.

sam fejst babe mamo lah tak podpis xDDx x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Babe.. x:px x;)x

Lia, thx...moram pazit, da se kdaj ne srecava, bi rada, da obdrzis tako lepo mnenje.. x:px

Popolnoma nepredvideno sem se napila vceraj... x:Ix :o|o: prisel en frend, sam na pol ure je rekel, potem pa smo udarili en cvek, pa spomnila sem se da imam se nekaj divjih brancinckov v skrinji, smo odtalili in spekli, potem pa itak, da smo bili spet zejni... x:Dx spat sem sla ob 2h, ob sedmih sem imela pa frizerja... :xx!: xrolleyesx zdaj bi pa potrebovala se koga, ki bi mi faco mal polikal... x:Dx

Pomlad bi ti, Lea? Kaksno pa ? x:px x;)x

Astra

Per aspera ad astra

lak ne ubija - alias - za goske ni seno, ravno taboljši laki najbolj smrdijo (niso na vodni osnovi), po možnosti skandinavski

hahaa

jas rad štriham

ko sn biu mali pizdun sn staremu fotru celi bicikl preštrihal naskrivaj, to so ble "dogodivščine" LOL

No pa imamo skandinavskega - in meni je smrdel.

Deci nič, jaz pa zunaj pod kostanjem spala.

Sicer pa sem občutljiva na vse strupe - po vsakem škropljenju bruhala(pa popolnoma zaščitena vedno samo oči ven gledale)..

Če slučajno nosila takrat srebro bilo popolnoma črno..

Astra - dobro razmišljaš..saj če bi imela jaz kaj besede bi jo tudi za kakšne tri mesece vzela nazaj..in itak je včeraj izjavila -dopoldan -stranka - vidi njo pa je zadel na jackpotu x:px x:px x;)x

No ne vem še kako se je izteklo zanjo, nisem še nič poklicala

Cookie - x:)x verjetno še res ni slišala za to kako napisati odpoved..

MOja je bila v enem stavku..in z lepimi pozdravi x:Dx

In Lia nič bat -Astra zgleda še bolje kot na fotkah (tole strokovno ugotovil naš gospod strelec x:px )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...