Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ja, ja, valda .res je, da je fajn, če imaš skoz enako, ker se ne zgubljaš pa razmišljaš, kdo je zdaj kdo. je bolj enostavno, čeprav mi je po svoje logično, da se en dan človek odloči, da ne bo več npr. sandokan123 pač pa miha ali matjaž, kar v resnici je. tako kot ksenia. da pa si daš iz mimose v rose. isti šmorn. sori audente, no. pa valda ne bom Lojzka...al kuga in spet sem predrzna in traparije mi gredo po glavi...Grace je tkoooooo neomadeževana ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 velik boljs je (men osebno) Mick. Ja, saj zgleda, da je večini. Pa še tak fajn se "mickeni" da izpeljat Kaj pa vem, nekaj me je zamikal, ne tolk zarad spremembe, k če bi blo to bi ga povsem želel menjati, nekak se mi je Mik fajn zdel, bl domače, nekaj kar pač mika, recimo, hahaha Nič, do nadaljnega ostajam Mick. Pa tud dvomim, da ga bom kdaj spremenil, če mi niti Mik ni ratal. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 , da ne bo več npr. sandokan123 A to un sandokan od Marse? ...regrat sem zdele prala, plavalna kožica mi zrasla med prsti ...če je kdo ljubitelj prahu, vabljen na žurko Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ...če je kdo ljubitelj prahu, vabljen na žurko a bomo prah dvigovali?? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 nepoboljšljivi Se trudim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 A to un sandokan od Marse? ...regrat sem zdele prala, plavalna kožica mi zrasla med prsti ...če je kdo ljubitelj prahu, vabljen na žurko če bo regrat za jest...pridem na žurko ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 jutri ob 18.00 greš z mano Brbiko gledat...al ne? Aja? Kam? Bo mel nastop, skeč kaki, pa to? Se va zmenla.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Aja? Kam? Bo mel nastop, skeč kaki, pa to? Se va zmenla.... JA..ti pošljem uradno vabilo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 A to un sandokan od Marse? seveda! a nisi vedela, da je to v bistvu uni matjaž. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 ja, ja, valda .res je, da je fajn, če imaš skoz enako, ker se ne zgubljaš pa razmišljaš, kdo je zdaj kdo. je bolj enostavno, čeprav mi je po svoje logično, da se en dan človek odloči, da ne bo več npr. sandokan123 pač pa miha ali matjaž, kar v resnici je. tako kot ksenia. da pa si daš iz mimose v rose. isti šmorn. sori audente, no. ja, sej, se strinjam, sej nimam prav tko proti, sam pac... sem vizualen tip, zagledam, preletim, ck ck in to je to.sej to je pac povrsnost tud z moje strani... ampak vseen, pac lazje tko vidim, povezujem. kot najbrz marsikdo. je pa res, da vcasih si rpeprosto sit tega al pa ti v vnemi logiranja ni nic pametnejsega/boljsega/izvirnejsega/primernejsega... padlo na misel, pol pa pac dobis preblisk, da to bi rad bil. stekam. al pa, kot pravis, da hoces preprosto uporabljat svoje pravo ime. to mi je tud vsec (se pa tud vcas tezko navadim, recimo ksenio sem se mesce, ce ne leta nazivala s Selene) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 a bomo prah dvigovali?? to bi bil nekako point oz. sprašit ga stran če bo regrat za jest...pridem na žurko oukej, regrat in vileda party seveda! a nisi vedela, da je to v bistvu uni matjaž. ni se mi nič sanjal, ampak zdele k si pa tkole razložila, se mi pa že mal svita ..... jah takle mamo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 A to un sandokan od Marse? Haha, x:Dx in evo, zdej nekdo uleti in vidi, a un sandokan od marse (a ves tko s poudarkom, mord akak pikec ).. in ga ze mamo! je ze 'in'. Joj saj res, regrat! Yesss!!!! vcer mi ga frenda dala! cist pozabla! njami! Uni Matjaz, pazi, zdej bom mela ze dva, k en nou vidu, da gre pravzaprav za sandokana, tko bom mela sandokana pa se UNEGA matjaza. haha! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 jst pa gledam koji k.rac je zdej Grace Kelly, grem gledat os.stran, pa vidm tm uno znano slikco od Audente, pa nism nič rekla, k nism bla zihr; sam čudn se mi je zdel od kje zej ena G.Kelly s tooook objavami; kje se je skrivala do zdej , pa nism mogla vmes nič komentirat, k me je skos z neta metal;anyway, jst že leeeeeta ostajam enaka; isti nick, ista ikona a je kdo regrat omenjal se javim za jest, pucala/prala pa ne bi You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 mene ste tudi tolk nasmejale, da bom zdajle šla in si privoščila en čaj ...sama... v enmu fancy lokalu ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 a un sandokan od marse (a ves tko s poudarkom, mord akak pikec ).. in ga ze mamo! je ze 'in'. No vidiš kako to gre, out of the closet! Zdej se vama ni treba več skrivat ...no sej mi se hecamo tkole, včasih pa kaka taka čist zares pride, pa je pol cel kažin. Tudi tukaj na luni ja še neki regrata imam za 2x ali 3x me zalaga mama, ki ga v bistvu sploh ne je, ampak medtem ko se rekreira še nabere regrat za naju in to cele vreče k sva tako hvaležna odjemalca, pa ji ni pol težko nabirat xrosex Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 JA..ti pošljem uradno vabilo To se že bolje sliš..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 Zdej se vama ni treba več skrivat evo me nazaj iz StVida pa s trga, sm si kupla cvick. ce sme izkrvavela no, kot bi mi en izpil vso kri! cist boga, sam dons vsaj s prsti pa z umom lohk normalno migam. men kar talajo zastonj na trgu pa tak! (in to ne shkart robe pa tega!)grem cote obesit, pol pa pod tus (hocm zmer z veliko napisat ).pol pa en opravkec ali dva, pol pa obisek. **heh... sm kupila dons same rdechine... cvicek, redkvice pa tavijolcast fruc. pa ze clo paradajz sem nekaj gledala na trgu, sam je (se) predrag plus ne verjamem da je ze za kej plus ne gre mi kislo zelje s paradajzom skupaj v hladilniku, men ne.kisu zele je pozim, paradajz pa polet. tko. jaz mam venero v biku, ne maram tovrstnih eksperimentiranj in kombinacij. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 trenutno ne maram strelcev, škorpijonov in rib.skregana There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 jst bi morala bit dvojno! aja sej ti tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ma js sem vse troje There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 .......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Čeprav sem zadnjič spet norela zaradi nekih varnostnih zapahov, ko se mi je prikazal tip iz Gane pred vrati in mi razlagal, razlagal, razlagal, men se je pa čebula cvrla na šporgetu....sem pol vprašala...pa dobro kaj bi sploh rad???? Pomoč, da bi šel domov. Ok pol pa tko reč, ne pa 5 minut kr neki, sploh ne vem kaj..... Če je imel tip kratke dreadlockse in "tarzan" slovenščino (ime mu je Tony) se pazi Model se že nekaj let sprehaja po Sloveniji (itak je slovenski državljan, po mami) in v njegovi bližini stvari kar izginjajo, pa vlomi se pojavijo po njegovem odhodu, zelo rad operira po Ljubljani, živi pa nekje za Bežigradom Baje je bil že obsojen zaradi ropov in vlomov pri meni je prespal par noči in potem so se, po odhodu, zvrstili trije vlomi v kleti (vsaj 15 let ni bilo nikakršnih tatvin ali vlomov), potem sem podobno zgodbo slišal tudi na Viču (in preverjeno je bil isti Tony), igra na usmiljenje, še posebno pri mladini, Afrike pa najverjetneje v tem življenju ni niti videl drugje kot na TV. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Če je imel tip kratke dreadlockse in "tarzan" slovenščino (ime mu je Tony) se pazi Model se že nekaj let sprehaja po Sloveniji (itak je slovenski državljan, po mami) in v njegovi bližini stvari kar izginjajo, pa vlomi se pojavijo po njegovem odhodu, zelo rad operira po Ljubljani, živi pa nekje za BežigradomPišuka Polde ja je imel drede, visok nekje cca 170cm mogoče malce več in govoril je zelo tiho, pa en tak čudn naglas je imel.Ja jst sm tudi za Bežigradom Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Mi že imamo protivlomna vrata zaradi "popisovalcev". Zdaj še se samo odloči, če so stvari, ki jih lahko odnese, vredne več kot 250 jurjev (cena vrat). Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 No, evo ti, Cosma...pazi, da ti nov parket ne zgine.. Audi, si se le opametila...sem te zadnjic samo po temi spoznala... Utrujena x!x in pravzaprav nič ne vem. Zgleda,da je blo vseen bolj pametno, ko sme avto dobila na hof, pa treba zadovoljen bit...Grem v jeklene konjicke o tem bluzit, kaj bi pa zdaj... Še sreča, da sem bolj škrta pri avtih... men je to cist prevec, tolk enga keša za avto. Sedem v avto, ki je pa res... , bi ga kr posvojila, vprasam za ceno in ...gospod ze nekaj mecka, da kolk je pa ta dober, pa se jaz streznim, ej, ne rabimo dveh velikih avtov pr bajti...ga se enkrat pobozam in se poslovim. zdaj sme pa cist zdelana... sem bila na treh testnih voznjah... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts