Mana 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 pisala, pisala, pa je šlo vse v maloro...eh :xx!: nč, mal sm boga, drugače ok. se še javim.... nč nism brala,,,bom pop...oblubmsončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Peteeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!Jaz super volje. Pridna sem. Vsem objemčke Bolečine izginjajo ... juhuhu .... Mana, teb tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Spet visela do 1h na msn. Za po rit sm našeškat. No, sej sm popoldne nadoknadla...pa dons bom tud. Me zanima kdo je srečnež... sploh tisti, ki tok srčkov in občudovanja prejema od tebe preko foruma me veseli da si zabublena ali vsaj da si kej v cvtju 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Baje da sem preoštra bejba. Včeri me je ena prijazno povabila naj pridem na eno delavnico od Sedmaka v Monsa, pa neki razlagala, jaz pa sem ji spontano odgovorila samo s kratkim, odrezavim ne. Ni se mi pa zdelo primerno razlagat zakaj ne,.....seveda je bilo v trenutku konec komunikacije. Morda preveč čutim ozadje energij, morda pa tudi ne... Toliko o NE-ju. Umetnost je verjetno, kako rečeš ne, moja škorpija mi pa pri tem glih ne "pomaga". Malo sem potem študirala o tej situaciji in zaključila, da to pač sem jaz in ciao. Od ljudi malo pričakujem oz. nič in se ne rabim delat fine, kot nekateri. Pijavkic pa tudi ne rabim. Imam pa frende, ki pa mi pomenijo veliko. Sedaj pa se moram že počasi zrihtat in iti delat. Uživajte. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 marsa...hvala za info....no, sej smo domnevali kaj tazga....pa tud onix povedal......važno da vemo in ne "paničarmo" brez veze..... danes zunaj tako sonce.....bi se kr spokala na kakšen izlet.....zdaj takoj.....pa bom namest tega v službi....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 po pametnem razmisleku odložila sprehod na kasnejše dni, sem se neki šla gospodinjo pa bolečina ni glih prijetna... jst bi tud sončka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 po pametnem razmisleku odložila sprehod na kasnejše dni, sem se neki šla gospodinjo pa bolečina ni glih prijetna... jst bi tud sončka ne skrbi....ga je blo sam za vzorc..... ....oblaki nazaj......ma še dobro, da je petek..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 morgen.... zuni plundrica.... hihitole je zih darilo od Boga za moj god... skratka techke ne nehat technart... dons pa PARTY.... sicer bo dolg pa naporen vikend....amoak....hehe.... sluzhba ko sluzhba...kar se mora ni tezhko...al kuko zhe?.... zlomk....tralala777 -ou tja... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ....še celo uro....pišuka, kolk se mi dans ne da več........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Bemu kakšn vreme se je naredu Sam da ne bo zdej vsega snega pobral Kaže, da se spet ne bom naspala čez vikend. Čim je lepa napoved smo že ob 7h auf in ven. Sej mislim, da mi bo koristilo, ker sem že zelenozelena mal it na svež zrak. Vem, da se bom konec dneva full dobr počutila - crknjeno, ampak dobr Ta teden smo v službi dal skoz eno motherfu#$%&er inšpekcijo in smo mel obsedeno stanje Kok brez veze enga živciranja, za popent. K bo folk 1x dojel, da je rezultat na koncu isti, če se žreš al pa ne, bo svet lepši . No, dons nam je vsem mal dol padl in se prekladamo sem pa tja . . . slaba stran je ,da mi je tok dolgčas iinnnnn čaaaasssss sseeeeee vvvlleeeeeeččeeeeeee pa še do pol petih morm kle bit.A je kej po TVju dons? (Sem sama doma k ma mož eno poslovno večerjo, pojma nimam kakšno in zakaj, sej še sam ne ve )Razmišlam, če bi prekršila dieto in si kupla eno hjuđ čokolado in jo zmazala pred TVjem Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 (Sem sama doma k ma mož eno poslovno večerjo, pojma nimam kakšno in zakaj, sej še sam ne ve )Razmišlam, če bi prekršila dieto in si kupla eno hjuđ čokolado in jo zmazala pred TVjem rajsh izkorist odsotnost mozha k je na vecherji ( ) pa si kacga laverja z gromozanskim ubod zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 rajsh izkorist odsotnost mozha k je na vecherji ( ) pa si kacga laverja z gromozanskim ubod zlomk....tralala Sam, če me s čokolado ujame na kavču ne bo nč narobe, če pa bo tebe pr men najdu, . . . . . pa ne vem kaj bo Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Sam, če me s čokolado ujame na kavču ne bo nč narobe, če pa bo tebe pr men najdu, . . . . . pa ne vem kaj bo kaj neki... .....trojchek.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 ~ Prisla od zobarja. Dons so me tud prec vzel, not ustulil, so kar kul tele moje. razen da so me zadnjic prehitr nehal cajtat in moram jutr spet k dezurnemu. cela celjust me boli, kar skor do brade.Zob,, ki se mi ga je pa zadnjic del odlomil, so mi pa ushtukal. dbest!Sem rekla zobarci, a zdej se mi bodo pa kar zacel majat pa mi bodo kar vsi izpadl? pa se je smejala, da ah kje! me potolazla. si se jest nisem upala.Sem bla pa na tem sajtu od zdravstvenega doma (k sem prej tel. cifro iskala) in za stos vnesem tezho in visino (saj brez veze, k itak vem, kok mam index, sam jaz mam rada tele neke izracuncke pa cifrce) in ti zraven napisejo: presuhi ste! (in zraven, idealna tezha, pazi to! 60 do 71! )trapast, a ni 18 se normalno za index tm?mislim da ce bi mela med 7 in 9 kg vec, kar dvomim da bi bla vidt idealna v smislu suhote/debelote. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 uf, zobje. se moram naročiti na redni pregled imela danes pouk sam do pol dvanajstih, pa bla do pol dveh na šoli sem s tremi dijaki iz mojega najljubšega četrtega letnika delala plakate, da si bom mal uredila svoj razred:za uspešno učenje, vpliv barv in hrana za možgane da ne bodo zgolj gole stene v razredu aja, pa še koledar in hišni red bom obesla zvečer grem pa na drsanje tak izsušeno kožo na rokah imam mi ne pomaga nobena krema. kaj bi pomagalo, da bi se mi koža na rokah mal opomogla? ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 a nobena? a tud ona 48 al kaj je, roza/modra? men ko sem mela 'zimsko bolezen' (mensezdi da se tko rece), k sem selila, pa kar krvave pa razbolene roke mela, mi je samo ta krema pomagala.ona kao medicinska, sam jo povsod dobis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 aha, hvala, si bom nabavla tole kremo ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 UF. Petek je. Bohve, če se bom kej naspala čez vikend. Delal oba šihta, sam sm se odoločila, da grem ob 13h kr dam. Se pelala na pico, šla v knjižnjico, oprača in obesla žehto, šla spat za 1 uro, se stušala. Zdej pa več al manj tuhtam, pa tko... ''grizem nohte''. Pa kompliciram. Marsa, kul, da si šla takoj k zobarju...boš vidla, kmal bo to totalna rutina. Druidka...hmmmm....dej, probi si ponoč, preden greš spat, roke tok na debelo namazat s kremo, da bojo čist bele, ampak res čist, pa si dej ene bombažne rokavice čez...nej se čez noč vpija... Pač, hitra pomoč, dokler ne nabaviš 48. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 a za vikend delaš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Ne, sm frej. kaj naredite, ko se vam življenje "sesuje na glavo" Probam prespat in drug dan postavit na novo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kaj naredite, ko se vam življenje "sesuje na glavo" js začnem mislit z glavo in študirat kaj lahko nardim in kje je najbolj praktično, da začnem.....in začne se pri stvareh, ki so izvedljive....torej na malo in ne na veliko.....in pol grizeš zmer večje koščke....in vidiš napredek pa ne obupaš nad sabo po nepotrebnem.....naj ti max uspe..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 aha, hvala, si bom nabavla tole kremo aha, te se nisi probala?Pol pa mors! To je najboljs, RES dela! (nisem mogla verjet... od pucanja, pa ko kje podrgnes, cist raskavo, bolel za znort, saj pravim, krvave no!! in ne vem ce ni po enem maziljenju ze pomagal! - skratka, ce to ne pomaga, res ne vem.. pa cist prijetna je, ni kaka divja al pa z divjim vonjem.. res super stvar, sam je po mojem 'prenavadna', pa je folk se opazi ne v vsej poplavi vsega tega stafa).Ce bos res nabavla, pa porocaj, me zanima, kaj bos rekla. V glavnem, upam da bos cimprej spedenala, k je res tecno. ...boš vidla, kmal bo to totalna rutina. upam da ne. kaj, takoj nehaj!!!! nohte grist! * Jetrnica, nehy no, sej bo. Mal si mors pustit zalosti (tolk da se zasmilis sami sebi, pol se pa mas kar nenadoma ful rad, pol pa zase kej poskrbi, pejt si kej kupit >, nared si kopel, pejt v kino, k frendici.... na sprehod....Pol pa SPAT! Spanec je zdravilen tud. In predno zaspis, si ne vrtet ta bad filmov v glavi, pac pa si reci: tonem v dbest spanc in se bom zbudila sveza in spocita in polna moci!!! al pa kej tacga, namenoma si daj drug film!!! preprogramiraj! sej bo! stvari so redko tok crne kot jih vidmo. *aha, pa tko kot pravi amis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kaj naredite, ko se vam življenje "sesuje na glavo" Mal počakaš in mal prespiš, pol pa počas začneš ugotavljati, da se ti ni..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 Hej! Kwa ste brisal oz. zakaj sem zdaj jaz na vrhu? :||| dobim pa zdaj obisk, hecn, dons mam dan skorpijonov.. ze drug frend skorpijon uleti na obisk. ze pogresala sco energije, se tok stekamo, tkole: pa vedno kar *pozabim* (sam se hit spet spomnim ). Joj kok sem urihtala dons! pa zdaj v teh dneh, kljub zobovju in zoprnarijam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Kako ste folk?Jaz se počutim bedno. Jutri je pogreb. Smo s prijateljicami naročile venček, ikebano...Drugače sem pisala izpit 98%. Heh.Taki dnevi so, da me ful hrana tolaži. Ravno pečem jabolčni štrudelj, da ga bom lepo zmazala Hrana in ebay.Great. Bojim se, kako bo jutri... Lepo se mejte. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts