Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Mick, x:Ox

Ksenija, thanx! :kiss:

valjda bomo nekaj ubodl (sam bogve kdaj :o|o:)

ma nimam srece tlele s temi tv-ji pa tem... :o|o:

*ej, po mojem je se prekmal za tibetance, ksenija...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

zarad takih stvari si pa jst želim enkrat zadet na loto

danes gledala kup stvari ki bi jih kupila sestri...ki bi jih, pa jih ne bom...sem se reducirala na dve pa še vem, da bi jih imela, no mogoče še banjica pride zraven...

ja očitno je še prekmal, upam, da nisem škode si nardila

Hello :vio:

Ksenia, če kaj pomaga, še eno tako bejbo poznam. Ki je stara po telesu in mlada po duši x:Ix

ampak hoče nazaj ravnovesje..sredino...madonca mi gre že na nekam to. Seveda, potem se najdejo osebki, ki mi hočjejo dobro in mi govorijo:

* vse je v tebi,vse gre iz tebe....in tko...sama iščem mir...verjemte x^x

tolk da vam povem da mam fajn ledvice x^x tak, če bi slučajno koga pretirano skrbelo xcivx lepo vzdržujem stanje zgleda x;)x

drgač sm mal taka mutava dons....same bedarije mi grejo po glavi x:Ix ni da ni da ne zgruntam x:px pa ena zadeva me mal mede.....ne vem glih kok se nosit, k se ne znam it takih stvari xrolleyesx pa kr zinem in povem vse pol pa eni tkole :eek: mah.....

biče bolje xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:eek:

rezervirala sem bicikl, planiram pa prestop v Jelinčičevo stranko, avgusta grem pa v Ruando

Istra bo spet slovenska xcivx x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No samo, da se pohvalim, parketar je prišel :onfire: ...mal je glasen ampak bom že.....

3min zatem, ko je prišel je že zvonil telefon, soseda spraševala, če delamo podn, da bi ona tudi :P sem mislila, da me bo nadrla, kwa tolk zgodaj žnarimo, pa žaganje, pa fleksarca je bila glasna itd..... Ampak pol sem bila vesela, da je poklicala, neighbours watch očitno deluje ;) počutim se varno :flowers:

Čeprav sem zadnjič spet norela zaradi nekih varnostnih zapahov, ko se mi je prikazal tip iz Gane pred vrati in mi razlagal, razlagal, razlagal, men se je pa čebula cvrla na šporgetu....sem pol vprašala...pa dobro kaj bi sploh rad???? Pomoč, da bi šel domov. Ok pol pa tko reč, ne pa 5 minut kr neki, sploh ne vem kaj.....

Rok za izpit so mi premaknil, kar je dobro in nea dobro, bom morala iz počitnic domov pridet, ampak ok...saj ne grem k sreči v Ruando x;)x

....Lia si me x:Dx kadarkoli slišim Ruanda, se spomnem scene iz No man's land. Ko borci na prvi bojni črti oprezajo in stražijo v nekem jašku, totalna vojna v Bosni, pa en model bere časopis, pa da komentar na pokol in krvave boje, ki se tam dogajajo **Jebote, vid, koje sranje u Ruandi** ...

tolk da vam povem da mam fajn ledvice x^x tak, če bi slučajno koga pretirano skrbelo xcivx lepo vzdržujem stanje zgleda x;)x

:palec: pa lepo vzdržuj naprej

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:eek: viš viš, a tak je toto

zato moj gospod ni imel nič proti, je reku ti kr idi....čovječe se nada, da če me se tako lako skiniti sa leđa x;)x xrolleyesx aj naivčino sanjala banana raj x8Dx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

dej prit še k meni malo x:Dx

ja, ko sonček posije vsi ugotovim: hmmm.tele šajbe pa že dolg niso bile spucane xscratchx x:px

Pa kaj si ja hecna?? Jaz pa tule gor visim, okne pa take, da vun nea vidim x:px

se mi ne da ama nič..

-bilo tole Cookie namenjeno(bila Mana prehitra v komentiranju:))

Super x8Dx KO/ČE bom želela menjat kariero, vem, kaj je tržna niša x:Dx x:Dx čeprav milsm, da je že kr konkurenca xscratchx

.. sam mojga xsrcx tale luna neki daje, čist potrt pa zamišljen okol hod..

mene tut luna tko meče, pa april tut; še razpoloženje menjavam hitrejš od vremena;

mah tko cunasta, brez/zlovoljna, sm :o|o:

jaz tud cist sesuta. k bi me en premlatil, vse me boli, premikam se kot senca.

rezervirala sem bicikl, planiram pa prestop v Jelinčičevo stranko, avgusta grem pa v Ruando

o, super Lia za pecikl; a ti to resno s politiko? Ruanda-v lastni režiji (tp. nakup letal.karte in zvizz) al organizirano?

Včer v Cityju kupila akrilne barve za barvanje in potem doma ugotovila, da že mam rdečo in zeleno barvo; zdej pa gruntam, al nej jih nazaj nesem in katero drugo barvo izberem? V bistvu rabm vijolično akrilno barvo (modra bi tut bla gut), pa tuš (za pisat) rumene barve xcivx

pa v HM sem šla k sm hotla kupit uno svileno obleko, k jo Madonna na plakatih nosi (črna kombinacija s smetanovo) - sej ne, da so ama baš vse primerke razprodali, novih pa ne dobijo več xcivx pol sm pa eno drugo svileno obleko kupla; je tak fin občutek nositi svilo na koži xsrcx da ne rečem kok je moj tošl zdej olajšan xrolleyesx ampak mam svileno oblekco x8Dx pa hudo sexi se počutim v njej :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

o, super Lia za pecikl; a ti to resno s politiko? Ruanda-v lastni režiji (tp. nakup letal.karte in zvizz) al organizirano?

:o|o: ehm, sej veš da nisn resna, poigravam se mal z mislijo, bla ena varianta , da se uturim zravn v eno unicefovo ekipo xzobkox

politike ne maram drgač, sam tale cilj Istro Sloveniji, se mi pa zdi vreden žrtvovanja, čeprav pod Jelinčičem x;)x

Včer v Cityju kupila akrilne barve za barvanje in potem doma ugotovila, da že mam rdečo in zeleno barvo; zdej pa gruntam, al nej jih nazaj nesem in katero drugo barvo izberem? V bistvu rabm vijolično akrilno barvo (modra bi tut bla gut), pa tuš (za pisat) rumene barve xcivx

pa v HM sem šla k sm hotla kupit uno svileno obleko, k jo Madonna na plakatih nosi (črna kombinacija s smetanovo) - sej ne, da so ama baš vse primerke razprodali, novih pa ne dobijo več xcivx pol sm pa eno drugo svileno obleko kupla; je tak fin občutek nositi svilo na koži xsrcx da ne rečem kok je moj tošl zdej olajšan xrolleyesx ampak mam svileno oblekco x8Dx pa hudo sexi se počutim v njej :vio:

:palec: super, denarnica je itak skoz prazna, obleka bo pa ostala x:px

seksi se pa počutiš zarad lune v škorpijonu, sej se jst tud :2src: x:Ix

uživačkaj :hepko: xsuperx xokx

še dobr de sn v pondelk popoldne ruknila šipe pa zavese...zdaj ni več filinga za kaj takega xrolleyesx

No samo, da se pohvalim, parketar je prišel :onfire: ...mal je glasen ampak bom že.....

ja, parketar pa tudi mene še čaka...ampak šele potem, ko se bo gospod vodovodar izvolil prikazati in po mesecu moledovanja vsaj prišel pogledati, kaj bi radi od njega :eek: ...upam, da bo danes :palec: ...sem pač optimist

cosma a to si brust dala parket? me zanima cena za kvadratni m :irs:

jaz sem bila tudi včeraj v HM, sem perilo probavala...a se samo meni zdi al so te košarce čist v k***u :xx!:

nč skp ne drži, pa lih tolk, da kej pokrijejo :huh:

madonine obleke so mi čist preveč drage, pa sploh nič posebnega...kup črnih in belih cot, ki jih najdeš tudi povsod drugje (samo moje skromno mnenje)...svila? :2src:

jaz imam samo eno svileno spalno srajčko...za drugega pa ni dengov :sori:

bi imela tudi jaz kaj lepega,,,svilenega...na koži...mmmmm :wub:

nič, včeraj spet zaružila 100/h, šla spat šele okol 02.00 potem pa zjutraj jok...sej vem...vedno isto...zdejle naredim še eno ogrlico, potem morm račune plačat, s frendico na kavo, zvečer pa dežuranje xrolleyesx

nič posebnega...neki me nič srček več ne greje...eh...zihr zaradi vremena...

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:wOOt: :onfire: :onfire: :onfire:

zdaj me je gospod klical...je rekel, ves kaj, jaz sme se odlocil, da si bom kupil terenca za svojo zeno... x:Dx

Sem rekla,ok, men je tako vseeno, saj ves, da nimam pojma o avtomobilih...pa pravi, no, saj se mi je zdelo, da bos to rekla...ob treh te cakajo, da gres na probno voznjo... :eek: :wOOt:

Sem mislila, da bo to cez kake pol leta, sam pozabila na ognjeno znamenje... x;)x ..zdaj pa bo spet frka. Ta tazadnji avto sem dobila tako, da me je klical in rekel, pelji avto v avtopralnico, cez tri ure pride kupec po njega...čez pol ure pa ti novi avto pripeljem domov...sem se nekaj pizd***, da bi me lahko vsaj vprasal, kaj bi imela za en avto... :o|o:

Se je spomnil tega in rekel, zdaj sem te vprasal, da ne bos spet pripomb mela... x:px x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

a ti je uspelo sčistit WC?

jaz sem tudi čisto cunjasta in za nobeno rabo. ful slabo se počutim in zdej v službi nekaj prepisujem, samo da mine čas, ker ne morem kaj divje razmišljat. glava me boli, vrti se mi. upam, da nisem viroze fasala. ker jo imamo doma namreč. in upam, da ni gripa. no, saj ponavadi, preden zbolim, je faza, ko si nočem priznat, ko spustim skozi in sprejmem, da sem lepo za pod kovter, se bistveno boljše začnem počutit. bolano, ampak nekako pomirjeno, nič živčno. zdejle bom eno pomarančo pa ajdi spet xracx

bodte zdravi x8Dx

:wOOt: :onfire: :onfire: :onfire:

zdaj me je gospod klical...je rekel, ves kaj, jaz sme se odlocil, da si bom kupil terenca za svojo zeno... x:Dx

wowwww...takega gospoda bi jaz rabila :2src:

astrica čestitke ob novem avteku...zagotovo boš uživala v testni vožnji...ker ...ker terenci so ZAKON! x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

cosma a to si brust dala parket? me zanima cena za kvadratni m :irs:

Ne, sva kupila gotovi parket, da ne bi imeli še vaj z brušenjem in ostalimi smrdečijami, že tole ni ne vem kako dišeče. Meni se zdi da je brušenje in polaganje 12-15€/m2

Mojstra sta ravno končala. :onfire: sta šla x:Dx , no vesela sem bila tudi, ko sta prišla. Zdej bom imela pa Fata d.o.o, fating in gremo na kolena :mezik: ma samo da dogaja.....

Astra, zdej boš z vetrom v laseh :vio: pa dobro vozi! :palec:

Lea xupx

Cookie H&M imaš zdaj tudi na Čopovi, v zgradbi kjer je bila Sportina.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a ti je uspelo sčistit WC?

jaz sem tudi čisto cunjasta in za nobeno rabo. ful slabo se počutim in zdej v službi nekaj prepisujem, samo da mine čas, ker ne morem kaj divje razmišljat. glava me boli, vrti se mi. upam, da nisem viroze fasala. ker jo imamo doma namreč. in upam, da ni gripa. no, saj ponavadi, preden zbolim, je faza, ko si nočem priznat, ko spustim skozi in sprejmem, da sem lepo za pod kovter, se bistveno boljše začnem počutit. bolano, ampak nekako pomirjeno, nič živčno. zdejle bom eno pomarančo pa ajdi spet xracx

bodte zdravi x8Dx

jp...jaz in cilit beng, sva združila moči :vtz: ...kar je še ostalo od flekecev, bomo pa s sprotnim čiščenjem in intenzivno uporabo wcja odpravili x:Dx

lea, mogoče pa ne boš zbolela, ampak si samo ful utrujena od tegale aprila, ki nas vse zdeluje 100/h

pomaranča...pomaranče so pa vedno bolj suhe :o|o:

prihaja čas jagod, melon, ... :2src:

ok...grem še en mail spacat, pa na orbitrek grem danes, pa če je to zadnja stvar, ki jo naredim...ker postajam k pujsika...včeri zvečer sem spet ob 1.30 burek jedla :xx!: :ermm:

Ne, sva kupila gotovi parket, da ne bi imeli še vaj z brušenjem in ostalimi smrdečijami, že tole ni ne vem kako dišeče. Meni se zdi da je brušenje in polaganje 12-15€/m2

Mojstra sta ravno končala. :onfire: sta šla x:Dx , no vesela sem bila tudi, ko sta prišla. Zdej bom imela pa Fata d.o.o, fating in gremo na kolena :mezik: ma samo da dogaja.....

ja, jaz imam parket v dnevni, v spalnici, v predsobi, v delovni sobi...in je ves šekast zaradi sonca....v kuhinji sem pa tisto gnusnobo ven fliknila in dala ploščice...yessssss

nikakor si ne morem privoščiti novega parketa, bi dala pa vsaj tega v dnevni sobi (kjer je škoda največja) zbrusiti :palec:

...samo bo treba še malo počakati, ker smo trenutno suhi xrolleyesx

afriški pregovor

...zdaj me je gospod klical......

:O: x:px :palec: x:Dx

Lea xupx

:flowers:

..lea, mogoče pa ne boš zbolela, ampak si samo ful utrujena od tegale aprila, ki nas vse zdeluje 100/h

pomaranča...pomaranče so pa vedno bolj suhe :o|o:

prihaja čas jagod, melon, ... :2src:

mah, saj fuul spim. imam umirjeno družinsko življenje, veš x;)x , pa sem nasploh kar pridna. bomo hitro videli kaj je.

pomaranče so kul, ampak moraš kupit tiste *tadrage*, ostale pa suhe al pa kisle :ukid: x:Dx

ti, a ne nosiš ti neke 34 al 36 konfekcije x?x je ravno prava za pujske, res :vragec:

xsrcx

aaaaahahhahahah...sem se nasmejala...ma to je pri meni vedno tako...še zmeraj objokujem mojih 48 kg in tisto davno poletje x:Dx x:o)x

je pa res, da se mi vedno na riti in sploh na nogah nabira...in potem me to nervira 100/h, ker drugače nisem ravno pojem okroglosti...eh, bedarije, sej veš :vio:

afriški pregovor

ane tote kile :o|o: na joške recimo se pa nč ne obesi :vragec: xcivx x:Dx men drgač tud vse na rit....če gre pa dol pa povsod drugod prej x:Dx

zato je pa fajn bit noseč x:px x:Dx no, kira druga bi se mogoč isto obremenjevala, js pa vsa navdušena....takle bajsi pa u življenju nkol se nism tok seksi zdela sama seb :2src: x;)x

drgač sm pa neki tečna al ka xrolleyesx še dobr da sm sama, da ne mormsikat nad kom k ni nč kriv x:o)x sama s sabo se malo cufam xcivx žnaram in tečkam xcivx čeprov zj po porciji sladoleda je mogoč enmal bolš :inocent: x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Wow Astra, jst bi tut tazga gospoda mela :inocent: sam jih ne delajo več :V: Čestitke ob novem avtu :palec:

Cookie H&M imaš zdaj tudi na Čopovi, v zgradbi kjer je bila Sportina.

:o|o: grem stavit, da majo tm pa TOČNO tisto obleko, k sm jo jst iskala, zej sm pa brez dnarja :sori:

itak morm v mesto po akril.barve na Čopovo, mrbit zaidem v HM :inocent:

Todi, Lea in ostali sotrpini; neky mora bit v luftu ker jst sm tečna sama seb, vse mi gre na živc xcivx :xx!:

eh :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

thx. x^x sam se ni treba cestitat, sem si izborila veto, ce mi ne bo vsec..

Javim, kaj bo iz tega, mogoce pa mi ne bo vsec..ker je testni avto in moram vzet takega, kot je.

Astra

Per aspera ad astra

jst tud tečna :xx!:

morm še en cd posnet pa muzko zrihtat pa se mi čist nič ne da.. mir bi mela pa nikamor ne bi šla, da bi bla lahk v miru tečna..

Lisičke prebrala, kul :palec: moram bratu dat za prebrat, se mi zdi, da mu bo kul..

mah grem se zbrcat pa nardit tist.. da se pol spravim na faks in nardim tisto govorno vajo..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:o|o: na joške recimo se pa nč ne obesi :vragec: xcivx x:Dx

Jaz mislim, da se ti je tudi na joške obesilo x:Dx če se ti ni, bodi vesela, bodo potem manj povešene,

če bš dolgo dojli...znajo biti prav simpatično raztegnjene x^x in nč okol govorit.

Danes je en zanimiv dan. Že navsezgodaj presenečenje od škorpij. Eden daje take izjave, da se mi milo stori...kolk dobrote v njem...svojo pravo faco itak skriva...drugi neki blefira...ampak spregledala njegovo igro...ja ta tretji je pa trmast in mutast...mu je ena živalca pojedla jezik...

KDAJ bom razumela škorpije :xx!: nikoli :o|o: ali mi bo vesolje kdaj namenilo kaj bolj odprtega kot so tile modeli :o|o:

Zadnje čase ful jem xrolleyesx nevem kaj to dogaja x:)x

In ker mi ne bo nobeden kupil rožice...si grem sama sebi danes kupit orhidejo x:px x:px

Astra :palec:

če je Q7...je avto bomba...samo...čist prevelik za eno damo...preizkušenoo.press x^x

Q7 .. :eek: pozabi, nismo listka za loterijo vplačali... :o|o:

nissan qashgai...nekaj srednjega med terencem in mestnim, se mi zdi...

Sicer pa...takega gospoda pravite... :o|o: ...jaz sem pač leva v nulo nastudirala...drugje recejo, hm, tvoj avto bo treba zamenjat, pa hodijo in studirajo skupaj,kaj bi...moj pa to po levovsko...SEM TI kupil avto...kao da to gre z nekega x proračuna... :o|o:

In potem pač hodim okol in govorim, da mi je kupil avto... x:Dx ...on pa se mal ponosno drzi...in reče, za mojo vse... x:Dx

malezakonskeigrice.com

x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...