Mihaelos 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Mihaelos, bravo!! ful dobro, če bi jst mogla zdržat 4min, bi me pol, moral oživljat kar po svoje tut neb blo slabo dobro si to uradio OJLA! vSI LAHKO DOSEŽETE TAKLE ČAS!! Sam mal vaje je treba!! V sebi imamo dovolj zraka pri pravilnem vdihu za 6 do 8 minut Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Grace Kelly, kako lepo izberi (phalenopsis?) jst mam 2 vijolične in eno z vijola žilami na svetlo roza podlagi; mi glih cvetijo (in odcvetajo ); čez poletje jih mam na balkonu (zastekljenem, sam okna mam odprta skos); Mihaleos, prosim ne podcenjuj svojega dosežka jst tega ne bi zmogla (bit 4 min brez zraka) kr tko, na lepe oči in še živa ostat zih so treba leta prakse oz vaj; ni to od dans na jutrrrr kene You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 ne dela mi '+citat', pa vse zivo sem oznacla! zdej moram pa po spominu... Astra, Jp, tacga gospoda bi kar vsaka mela! mater bos vazhichka! Mana, ze najdes kej, jaz tud tezko modrc najdem taprav (vcas skor sam v ITA dobila pravega), me pa veseli, k si se mal... hm, mal si se v te zhenske stose spravla. Cosma, koncno! Parketar! Fajn k so izpit prestavil, ce mas takle, pa se ta luna tokrat je bla (vsaj zame) kr ubitacna. Dobr pedeny dalje! Cookie, saj je april. up/down... naravno. pa se scip okol tvojga sonca, mocno k shus, zdej bo pa vse boljs in boljs, bos vidla! Lea, tko kot ti. sej sem ti ze v napovedi napisala (k jo spesl zate pisem, a ves ), da vse mocne Lunine faze hudo cuts (ker gre za vladarja tvojga asc), pol pa se v ovnu! v vadratu! nc cudnega, zdej bo pa vse dbest! Bobnar, kaksni plani! Lia, tvoji tud! Aliana, po mojem bi znale bit 'Lisice' tud bratcu vsec, k ce je rak, mu bo morda vsec tak mal psoeben smisel za humor, kot ga ma pasilliina. Audente, skorpijona v bistvu ne bos nikol cist do konca poznala. to so eni cudni tici. Mihaelos, jaz ne bi mogla unga dosezt. se ne smem potapljat (pa tud nc ne koprnim zarar tega ), sam iz firbca pa bi vseen sla kdaj, ker me privlaci voda in globina. sam mal mi je skeri brez zraka bit! Todika, dbest za ledvice! ~ Uh Tim tok ruzhi z basom, sam mu nocem veselja pokvart. Bom ze zdrzala tole urco al manj, sosedje pa tud.Zadnjic, v nedeljo, sploh nisem mogla napovedi pisat po enem cajtu njegovega basiranja... vse manj in manj koncentracije sem mela in ko je isto linijo 10x igral, sem mislila iz koze skocit in niso pomagale nobene + afirmacije umirjanja. ampak sem iz pete povlekla potrpezljivost, na konc po vec kot uri pa le sla tja ga cimbolj obzirno vprasat, ce bo se dolg igral. sam igra pa ze super druper. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 morgen.... waw....kak dan je biu pa ucheri.... najprej dobil potrjeno da rolam EXIT-u.... pol smo mel sestanchich za ono predstavico...pa biu tam model iz ene druge... pa bom mimgrede delal she tisto.... in pol...smo shli na perchek....zasluzheno.... in blablabla...pa kliche en iz rijeke....cheb tam na nekem festivalu DJ-al.... itaQ de ja... no pa sm chez poletje preskrbljen.... zlomk....tralala777 -ecev na oba noskota.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ....(k jo spesl zate pisem, a ves ), da vse mocne Lunine faze hudo cuts (ker gre za vladarja tvojga asc), pol pa se v ovnu! v vadratu! nc cudnega, zdej bo pa vse dbest! ...........a jo, a ne .ok, no, potem naj pa bodo planeti spet malo krivi pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 a jo, a ne .sej se ti je kr zdel, a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 nissan qashgai...nekaj srednjega med terencem in mestnim, se mi zdi... Sicer pa...takega gospoda pravite... ...jaz sem pač leva v nulo nastudirala...drugje recejo, hm, tvoj avto bo treba zamenjat, pa hodijo in studirajo skupaj,kaj bi...moj pa to po levovsko...SEM TI kupil avto...kao da to gre z nekega x proračuna... In potem pač hodim okol in govorim, da mi je kupil avto... ...on pa se mal ponosno drzi...in reče, za mojo vse... malezakonskeigrice.com Astra kako občudujem tvoj način to je to kar levom godi...da smo pomembni in glavni in smo velikodušni...sploh če gre iz skupnega proračuna Grace Kelly, kako lepo izberi (phalenopsis?) jst mam 2 vijolične in eno z vijola žilami na svetlo roza podlagi; mi glih cvetijo (in odcvetajo ); čez poletje jih mam na balkonu (zastekljenem, sam okna mam odprta skos); Ravno o taki razmišljam...oziroma me žuli tudi rumena.. Audente, skorpijona v bistvu ne bos nikol cist do konca poznala. to so eni cudni tici. Marsa...pls kar solze so mi v oke stopile...daj me nazaj...hočem sebe...Audente...resno...k tale ni nič...samo mislim da sem že pokopana živa...resno razmišljam, da ga sploh ne spoznavam več presneti škorpijon ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 Marsa...pls kar solze so mi v oke stopile...daj me nazaj...hočem sebe...Audente...resno...k tale ni nič...samo mislim da sem že pokopana živa...resno razmišljam, da ga sploh ne spoznavam več presneti škorpijon sem tole prcakvala tud zdle. pac si rabla tole...sej mal sem pomotoma napisala audente, mal pa zanalasc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 sem tole prcakvala tud zdle. pac si rabla tole...sej mal sem pomotoma napisala audente, mal pa zanalasc. ej ti si carica...res...te mam rada ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 Sam da si zadovoljna! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 nissan qashgai...nekaj srednjega med terencem in mestnim, se mi zdi...AstraPa glih za tega sn ti namignil, da se mi zdi vreji avtek .......Matr si srečkovička trenutno ne maram strelcev, škorpijonov in rib.pa kozlov tud neDober, za škorpije, ribe pa kozle še razumem......sam strelci Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 evo mick je super, kar se tega tice, pa astra. vidis ikonco, vidis ime, in ves da je to to. (*pa se posebej mi je pri srcu, k ma mick ze vsa leta mojo zvezdico/soncka/muco ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ..daj me nazaj...hočem sebe...Audente...resno...k tale ni nič...samo mislim da sem že pokopana živa...resno razmišljam, da ga sploh ne spoznavam več presneti škorpijon Vreji to. K z Grace Kelly pa res nem hodu na drink :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 evo mick je super, kar se tega tice, pa astra. vidis ikonco, vidis ime, in ves da je to to. (*pa se posebej mi je pri srcu, k ma mick ze vsa leta mojo zvezdico/soncka/muco ) meni tudi...sam ne vem še: če drži besedo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 evo mick je super, kar se tega tice, pa astra. vidis ikonco, vidis ime, in ves da je to to. (*pa se posebej mi je pri srcu, k ma mick ze vsa leta mojo zvezdico/soncka/muco ) kaj pa jaz ? res, da sem za par dni zamenjala ikonco, ampak sem pa skoz taka enaka. malo objav imam v primerjavi z *onima dvema*, čeprav jih bo že 1000 , pa dolg stalež . pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Vreji to. K z Grace Kelly pa res nem hodu na drink :xx!: wiiiiiiiiiii, saj sem vedela..noben me kr aenkrat ni maral..mal smo pa le zdrmal folk... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ja audi hvalabogu te je pamet srečala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 strelci :xx!: bemuDešifriraj! K jaz to razumem....strelce bi je.ala k štirje hudički meni tudi...sam ne vem še: če drži besedo Najprej se morm spomnt kdaj in kaj sn obljubu..... evo mick je super, kar se tega tice, pa astra. vidis ikonco, vidis ime, in ves da je to to. (*pa se posebej mi je pri srcu, k ma mick ze vsa leta mojo zvezdico/soncka/muco ) Saj sn mel napad, da bi se v Mik spremenu, pa ni bil na razpolago in je te že vreji tak....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 kaj pa jaz ? res, da sem za par dni zamenjala ikonco, ampak sem pa skoz taka enaka. malo objav imam v primerjavi z *onima dvema*, čeprav jih bo že 1000 , pa dolg stalež .seveda, tud ti, pa se mnogi! cosma..... pac a mi ne sme bit mickova se bolj pri srcu, ce je pac moja (najljubsa) slikca (iz te serijice). tko, na vecih koledarckih sem imela prav to nalepko (ker jih je blo okol 40 al kolk), ker mi je, kot pravim, ta slikca se posebej ljuba.pa se pase nicku mick. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Dešifriraj! K jaz to razumem....strelce bi je.ala k štirje hudički Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Avtor Prijavi Deli 4. april 2007 Saj sn mel napad, da bi se v Mik spremenu, pa ni bil na razpolago in je te že vreji tak....... velik boljs je (men osebno) Mick. sam jaz vam nocem tezit, upostevam vase zelje, no vcasih komu recem, men se zdi skoda, k je dbest to kar mas, sam, ok, kot zelis. no vcas se uposteva, npr. Klarus, kar je dbest, k mi je vsec njeno pojavljanje tle: klarus in delfincki! pol ves da je to to. pa 5rci pase pikapolonchka pa tko.. pa michelle una vrteca (sam ne ta rdeca, pac pa mora bit zelena, kot je bla!).. itd.tko jaz vizualno percepiram.pa lea mora bit pilotka, nat mora bit pa vsaj osat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ja audi hvalabogu te je pamet srečala Nikoli me ne bo srečala v popolnosti...in prav je tako....človek mora biti malo norčast Najprej se morm spomnt kdaj in kaj sn obljubu..... jutri ob 18.00 greš z mano Brbiko gledat...al ne? ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 nepoboljšljivi a tebi neki fali danes ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 seveda, tud ti, pa se mnogi! cosma..... pac a mi ne sme bit mickova se bolj pri srcu, ce je pac moja (najljubsa) slikca (iz te serijice). tko, na vecih koledarckih sem imela prav to nalepko (ker jih je blo okol 40 al kolk), ker mi je, kot pravim, ta slikca se posebej ljuba.pa se pase nicku mick. ja, ja, valda .res je, da je fajn, če imaš skoz enako, ker se ne zgubljaš pa razmišljaš, kdo je zdaj kdo. je bolj enostavno, čeprav mi je po svoje logično, da se en dan človek odloči, da ne bo več npr. sandokan123 pač pa miha ali matjaž, kar v resnici je. tako kot ksenia. da pa si daš iz mimose v rose. isti šmorn. sori audente, no. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts