cosma 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 No, evo ti, Cosma...pazi, da ti nov parket ne zgine.. Sedem v avto, ki je pa res... , bi ga kr posvojila, vprasam za ceno in AstraPol bi bil pa Tony ParkeR(t) ....... Za avto sem pa vedela, da boš Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Pišuka Polde ja je imel drede, visok nekje cca 170cm mogoče malce več in govoril je zelo tiho, pa en tak čudn naglas je imel.Ja jst sm tudi za Bežigradom Bi znal biti kar pravi njegov oče je iz Gane, včasih se hvali da njegov brat, ki je baje poročen in živi nekje v tvoji okolici, nekaj sodeluje s Slo vlado On pa naj bi živel v neki kleti okoli WTCja to da nima kopalnice se pa zavoha :xx!: pa še v uniformi TO sem ga videval po Centru (verjetno jo je "nabavil" v kakšni kleti, to bo ex-lastnik vesel, ko bo dobil račun od Ministra za obrambo ) Mogoče bi bilo pametno zadevo prijaviti, ker bi se info o njegovem gibanju in vlomih verjetno kar prekrivala Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 vidim da se vam dogaja jst tamali spakirala, mater sem carica - so dobili navodilo da naj ne pretiravajo ker ni prostora kao za prtljago in je bilo potrebno spraviti vse za 4 dni v zeusovo športno torbo plus športni nahrbtnik (z brisačami, žogo, šp. copatami itd itd...) -sicer torba vzhaja ampak spravila sem ama baš vse kar sem si zamislila - ta debel pulover naj oblečejo, pa dost bo eden ...ja tkole mamo ker so sami desci ki imajo punce čez ... ampak smeha je bilo pa za izvoz, sem prišla na idejo da trenerja vprašava če ima kej placa za recimo žogo pa kolenčnike pa tko sesuta sem - 2 dni še tale tempodanes bolečin manjnočko, grem kr v sanjsko pokrajino Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Čerrrrrr boljš sm dons mi ni blo nč slabo cel dan bemu, kt da bi kakšn razlog mela za to uf, ikonce zadnje cajte jih ful menjam je ribonček tolk da ga moram met na ikonci pa nč nism tečna dons mejte se How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 čudne volje bila danes, nekam žalostna spet...pa presenetla zdajle samo sebe... v pozitivni smeri..naredla korak dalje... ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Za bodoce mame...Danes zjutraj sem po radiu poslusala eno zadevo. In sicer, da so v popkovini, ki jo obicajno po porodu zavrzejo najboljse izvorne celice. Obstaja podjetje NEO CELICA, ki iz te popkovine pobere izvorne celice in jih shrani v tekočem dušiku na - 196 stopinj. Te celice lahko potem koristis, če zbolis za kaksno vrsto raka, levkemije in podobno, kjer lastne celice podivjajo...Cena? 1510 eur... predstavnik je Samo Borko...torej, ce bo katero zanimalo...oddaja je bila na radiu Center. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 1510 evrov hja, za tak dnar se more pa večina pač sprijaznt da če bo tko, bojo celice podivjane a ne.... jutro jem sir in olive sm še kr miže jo do hladilnika mahnla, predn sm se ornk zbudila pa kake sanje spet drama, horor in kriminalka......kaki filmi bi bli po teh scenarijih kak se bo človk naspal in spočil celo, če se pa tako ponoč dogaja......ornk zmatrana in čist blesava vstanem ah ja..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 dan včer ipak šla v HM na Čopovi - no tut tm niso imel une oblekce je bla pa gužva za popizdit; polno mularije; dva koraka proti Prešercu so odprli pa še Orsay in Taily Weill; boste vsaj vedl kje kupovat za mulce, razen v Cityju anyway, pol svratila še v Antusa; sej ne, da sm pozabla kupit vijola barvo za barvanje svile; kar sm ugotovila šele na busu eh, spomin kot ementaler ampak dobro, mam pa modro in vijola akril barvo kar je fajn bom v pondelk mal prčkarla zveč so ble pa TP na sporedu, aja, še seka mi je prej prnesla zapečen CD od Cece juhej, juhej za sosede sm že itak čudna; ob vikendih izmenično nabijam turško (vadim TP), klasično pa jazz, čeprav jazz je bolj med tednom na sporedu, tko mal, za relaksacijo no zdej bomo zbirki dodal še Ceco dans sm pa tooooooooooook težko vstala sm še zdej čist hin, ampak dobro, imamo vsaj sonček You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ja, Todi, na to ceno sme tudi jaz naredila --------Kako si moski, ok, vsaj moj...preprosto predstavljajo ene zadeve.. vceraj mi pove, da je za danes povabil 6 ljudi na vecerjo. Ko sem je rekel, saj ni treba komplicirat, mamo se divje brancine v zmrzovalniku...in jih spečemo na žaru.hm.. to ze, sam kot da je to dovolj...danes zjutraj pa...ves, nekaj bo treba za predjed tudi (kao da ne vem ), pa za potem bi lahko naredila paello...ker brancini so precej mali...blitvo pa tak ni problem naredit....Aja, pa oni so precej sladkosedi, bi blo fajn se kaj sladkega za na konec... Glavno, da ma brancine, pa ni komplicirano... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Kako si moski, ok, vsaj moj...preprosto predstavljajo ene zadeve.. ja, pa saj zanj je preprosto. a ni? pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Lea... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ja, pa saj zanj je preprosto. a ni? oblubla, da se bom šla mal tajnico.. grem račune plačat pa tak.. kriza, kok me jezi kupla uno mešanico za kruh v Hoferju, ko je en kolega ful hvalil.. in stvar dejansko uspe, tko kot bi mogla.. nič dol ne pade, ni suh, ni pocast, okus ma ta prav.. grrr.. ko pa jaz poskušam neki, kar ni glih navaden bel kruh nardit, je pa vsakič drugač.. na ene 10x celo en hlebec uspe včer bla neki naspidirana pa kar mal klicala okol in si zrihtala delo za jutri pa za drug teden.. moram gume odplačat pa zbrat denar za Orašje konc meseca.. faks mam šele zvečer, tko da.. bi se mogoče mal na motor spravla, ko je ravno sonce nič, grem delat najprej.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ********jaz sem pa zdrava . očitno so bili res planeti krivi ali pa to, da sem se odločila, da so. sem pa še zmeraj vsa lena, zaspana, brez posebne energije. tudi koncentrirat se ne morem prav dobro. sem po moje idealna delavka za delo za tekočim trakom. hvala bogu imam cel kup dela s prepisovanjem pa čas zapravljam s tem. ker če bi morala kaj zgruntat, bi bilo .no, ko se najem šunke in pirhov, mi bo zihr boljše .grem v nakupe po olje čajevca in kakšno knjigo o kitajski astrologiji. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 morgen.... hehe....meu ucheri debato z eno "profesionalko".... me hotla na vsak nachin preprichat, de to kr ona pochne de je poklic... nema toga bejbi....k bosh dauk plachala pa mogoche... k pa she to ni zalegl....sm ji pa na konc spustu, de za poklic rabish poklicno sholo..... aja....dons pa na metelki rolam....vabljeni... zlomk....tralala777 -ou na oba nosa.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 morgen.... hehe....meu ucheri debato z eno "profesionalko".... me hotla na vsak nachin preprichat, de to kr ona pochne de je poklic... nema toga bejbi....k bosh dauk plachala pa mogoche... k pa she to ni zalegl....sm ji pa na konc spustu, de za poklic rabish poklicno sholo..... aja....dons pa na metelki rolam....vabljeni... zlomk....tralala777 -ou na oba nosa.... a pol ti na zavodu lohka ponudijo tole delo, če je to poklic KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 a pol ti na zavodu lohka ponudijo tole delo, če je to poklic ma dej....pichka je chist prfukjena...pa she najbl oduren mariborski naglas ma.... :xx!: \zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 777 -ou na oba nosa.... sonček je zunaj...še en dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ma dej....pichka je chist prfukjena...pa she najbl oduren mariborski naglas ma.... :xx!: \zlomk....tralala mariborski naglas pa res ni oduren ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 matr sem sesuta...že od 4h na nogah(pa včeri 12 ur)..pa še ene 3 urce bo treba :xx!: razturala pa sem na kvatre obožujem take akcije There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 mariborski naglas pa res ni oduren mash prou.... nagrauzhen je.... :xx!: zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Hej Sem dala mojo stari ikonco gor, pa se noče premikat Se bom mal potrudila, da bo delalo Sem doma, čaka nas "jajčni" vikend. Dobesedno in metaforično. Family stuff. Včasih se mi zdi tako zanimivo, da imamo te običaje (barvanje jajc itd). Ni smiselno glede na našo familijo Bom pač to vzela kot družinsko tradicijo in to je to Slišala, sem da bo Tori Amos v Ljubljani!!!!! A bi kdo šel? Lubi ni blazno navdušen nad njo, tako da mu bom prihranila to Drugač pa nič novega. Na faksu me en predmet mori (sama teorija), počutim se ne ravno odlično, ampak ostalo pa gre. Lepo se imejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 ful sem zaspana, noge me bolijo, pa čakam da bo ura 21,30 da pospremim tamalo...verjamem v to, da se bo imela luštno ter da bo vse potekalo brez problemov... predvsem pa jim želim prijetno vožnjo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 prej sem mogla klicat eno trgovsko potnico za promocije, mi je ena druga bejba cifro dala..in se oglas, vse lepo na dolg in sirok razlozim zakaj jo klicem in kaj bi rada od nje..pa bejba rece.. vi ste klicali na kinoloski center maribor, zato ker mate promocijo jutri??? sem pol dobila še ta pravo številko.. sem doma, pri seb doma, po dolgem času.. mačk ostal pri na dopustu, ker me itak ne bo cel dan jutr...tam pa lahk teži pa cel dan not pa ven leta še zmer me ni izučil, da moram spraznit koš in pomit posodo in spraznit mačkovo posodo, preden grem.. ker se pol tisto 'sej pridem jutri nazaj' mal zavleče, pol pa zaudarja po stanovanju za popi***t :xx!: tko da.. sem pomila posodo, oprala en stroj cunj, zdaj se grem pa eno uro crkljat pod tuš.. eno fajn dišeč losjon sem si kupila, ga je treba stestirat ja, saj res.. jajčni vikend.. bom očitno spet preskočila, če bo vreme bom na motorju, če bo mal manj vreme, bom na morju.. kdaj je že zajtrk velikonočni? v ponedeljek, a ne? tist bi se pa lahk kej doma oglasla ne smem se pozabit s smrekovim mazilom namazat jutr zjutri, me neki klena matrajo pa ni fajn, ko stojim cel dan.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 evo, pa sem zaključila svojo romanco...in se uspešno izognila vsem mukam zaljubljencov.to je to...ni več kaj dodati. Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ekola, končal z delom, jutr še, pol pa....prazniiiikiiiiiiii .......podaljšan vikend .........lubicaaaaaa .....kak izlet, obisk, lenarjenje, filmi, fajn papica, kak jack............juhej Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts