Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

evo, pa sem zaključila svojo romanco...in se uspešno izognila vsem mukam zaljubljencov.

to je to...ni več kaj dodati.

Že mora tako biti x:)x si pa vsaj romanco imela x:)x

Včeraj že sedela pri frizerju - se že nekaj časa pri sebi odločam, da bi pramene fliknila na sivino, ki se začela množično pojavljati v črnini moji..in gruntam kakšno barvo neki bi gor počila..pa postričt bi tudi morala...pol pa...ne..danes še ni treba..in junački izjavila, da bom frizirala enkrat drugič.

Ko bom natančno vedela kakšno barvo hočem gor, če jo sploh hočem, ter kakšno frizuro..tako nekaj na silo ne velja. Tako, da še naprej hodim po svetu s svojo barvo in sivino, ki se sveti že tu in tam.

Pa pucala kot fliknjena doma potem..to mi je kazen božja, kaj pa vse odlašam do zadnjega. Sem pa v glavnem fertig x:)x

Celo vse zavese uspela uredit..

Danes imam zvečer v planu peko sadnega kruha. Jutri pa po dolgem času potico.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Tole moram napisat.

Včeraj je bil en spešl day. Prekrasen. Nepozaben...bi lahko rekla: sanjski :inocent: ja no morda rea.

Dopoldan v službi noro in pestro kot vedno :xx!:

Potem pa Štajerska in ogromno lepega in nepozabnega...do pol enih zjutraj... x:Ix

Najprej sva se dobila z enim lunatikom in skupaj šla na javno tribuno....ja ja ja kolega, kar priznaj, da ti je bilo všeč in da si bil navdušen nad slišanim :palec: in videnim x:Ix nevem, včeraj nisva potem nič debatirala: si slišal njegovo izjavo o La Fontienu in njegovem prestopu po porazu??? Včasih ga tudi najboljši pihnejo.....škoda, ker nisva mogla še na kako pijačko potem, saj veš...meni se je mudilo nečemu lepemu nasproti.... :inocent:

ja ja Mb so res zakon. I love it xsrcx in še kaj x:Ix kar nisem mogla domov x:px x:px

no no saj se kmalu spet vrnem...res kmalu...

v glavnem mežik in globok pogled sta pristala v mojem srčku in tam ostajata za vedno xsrcx

aj...aj....imejte se x:Dx rada vas mam in vse dobro x:Xx

PS: Dekleta...vse se obrne...preverjeno..preiskušeno...res je , da najlepše pride na koncu in ne traja dolgo...pride pa xsrcx

evo, pa sem zaključila svojo romanco...in se uspešno izognila vsem mukam zaljubljencov.

to je to...ni več kaj dodati.

Že mora tako biti x:)x si pa vsaj romanco imela x:)x

ma ja :palec:

treba gledat pozitivno na izkušnjo xDDx x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Henloua! xcivx :palec:

Mana - po mojem skromnem mnenju je tole itak blo prezgody.

Kaj se za naucit: se si wanted, se lohk cutis metuljcke, se se bos mela lustn. xokx

... vse me boli, polna plavic. :xx!:

pa sem pozabla, kera od homeopatskih zadev, ki jih mam doma, pomaga pri tem. Morda arnika? :8):

Vcer bla blazno pridna. x^x

pa fajn dancek (in vecercek) sem mela. x8Dx

upam da bo vikend tud kulski.

Dons pride spet tamal ruzhit, pol ga bom pa nekaj okol fijakala, morda zvecer pa spet v action, to bomo pa se vidl.

v glavnem, ful mam enih planov dons.

mejte se, lep petek

cvetek

metek

zadetek

...

zelim! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

arnika zihr....ker je namočena v žganju odličnen obkladek za posledice udarcev.....preskušeno....tako da si mislim, da homeopatsko deluje podobno..... x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Henloua! xcivx :palec:

Mana - po mojem skromnem mnenju je tole itak blo prezgody.

Kaj se za naucit: se si wanted, se lohk cutis metuljcke, se se bos mela lustn. xokx

... vse me boli, polna plavic. :xx!:

pa sem pozabla, kera od homeopatskih zadev, ki jih mam doma, pomaga pri tem. Morda arnika? :8):

Vcer bla blazno pridna. x^x

pa fajn dancek (in vecercek) sem mela. x8Dx

upam da bo vikend tud kulski.

Dons pride spet tamal ruzhit, pol ga bom pa nekaj okol fijakala, morda zvecer pa spet v action, to bomo pa se vidl.

v glavnem, ful mam enih planov dons.

mejte se, lep petek

cvetek

metek

zadetek

...

zelim! x:Xx :palec:

Te plavice so me spomnle na očeta od mojga kolega, k mi je enkrat reku:

"Kva, vi ta mlad pojma nimate. Včasih smo ženske /on je reku babe/ tko fukal, da so ble plave pod očmi, dons se morjo pa mazat."

x:Dx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

x:Dx Butl, ti ga pa tud pihnes! xDDx

sej nisem pod ocmi plava (no mogoce mal x;)x x:Dx), pac pa po rokah, nogah, mogoce je tud po glavi kej (k se skoz butam), pa po hrbtu proti *zadnji plati* x:px mam dve blazotni praski, kot od tigra. :eek:

sploh ne vem odkod in od cesa. xnckrivx

valjda me ni Mimi prisla ponoc spraskat (kar pa ne bi blo nc cudnega, k mi zna vso noc na boku lezat, na trebuhu ne pustim, si je zapomnila, tko da, cim se spravim na bok, tm trlm, hops, pa jo mam na boku in ze prede men na uho xDDx)..

aja, dons sem morala copate stran vrzt, k sem postiljala postlo, pa stopila na nekaj sklizajocega, se je pa izkazal, da je bruhanje (od mimi, ocitno je zanic konzerva al je pa prehitr jedla). :sick:

aja! vcer je pa zacela sikat proti balkonu pa v nizki prezhi je bla, pa sem postala pozorna, pa se je res slisal eno prhutanje pa gruljenje, sem mislila, aja golobi, upam da ne bo vse posrackano... je bila pa grlica! :2src: xokx

sam Mimi se je pa cist vznemirla, kwa je pocela. xDDx

aja, dons je pa spet na harmonko en igral (je blo pa kot v kakem fellinijevem filmu) in sem pogledala skoz okn, je pa spodaj en model igral, kot bi podoknico! x8Dx

Amis, chenkju! :kiss: sej se mi je zdel, sam da ne bi kar cesa vase metala. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oj astra, uziiiiivaaaaaj! xcheersx xmusicx :mex:

(srecno pot in previdno na cesti, zna bit schtraufenpacht!)

aja, bojda dobim tv prihodnji teden, sicer rabljen, sam kar nov! xokx

od ex 'tasce'. x8Dx

a gre dvd na tv? :8):

in kok priblizn stane ta rec?

in a se splaca rabljenga kupovat in kok pa to stane? :8):

(*drugac ma pa moj frend magic touch na moj tv... men ne dela, njemu pa dela x:o)x - zdej je 2 dni spet kar delal xDDx)

Picasso

a gre dvd na tv? :8):

in kok priblizn stane ta rec?

in a se splaca rabljenga kupovat in kok pa to stane? :8):

dvd gre na tv (al pa pod, če hočeš) x:Dx x:px

Za kupit je pa kar novega ... se to ze cist pocen dobi ... v big beng gres, pa enega v akciji vzames ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

x8Dx thanx obema! x:Xx

sej se mi je zdel, da ne more bit drago, sem presodla, da mora bit ene 15k sit....

(*hec, glede na to, da nimam smisla za cash, je odstekan, kok mam pa smisu za vrednost stvari, vcasih x:)x).

kulare. morm ubost enkrat. xyesx

Picasso

Potem pa Štajerska in ogromno lepega in nepozabnega...do pol enih zjutraj... x:Ix

Najprej sva se dobila z enim lunatikom in skupaj šla na javno tribuno....ja ja ja kolega, kar priznaj, da ti je bilo všeč in da si bil navdušen nad slišanim :palec: in videnim x:Ix nevem, včeraj nisva potem nič debatirala: si slišal njegovo izjavo o La Fontienu in njegovem prestopu po porazu??? Včasih ga tudi najboljši pihnejo.....škoda, ker nisva mogla še na kako pijačko potem, saj veš...meni se je mudilo nečemu lepemu nasproti.... :inocent:

ja ja Mb so res zakon. I love it xsrcx in še kaj x:Ix kar nisem mogla domov x:px x:px

no no saj se kmalu spet vrnem...res kmalu...

v glavnem mežik in globok pogled sta pristala v mojem srčku in tam ostajata za vedno xsrcx

Haj, ne morem rečt, da mi ni bilo všečno vse skupaj, sicer pa vtise še prežvekujem in jih podam ob priliki. x;)x Mah, škoda, sam že tko sn pol nadrljal zarad dela do približn takrat k si se ti zabavala, jebi ga, bil tak dan, da sem moral domov, delo je čakalo.....pa nben se ni javil, da ga oprav namest mene. To da se ti je mudil nečemu lepemu nasproti pa nč nis omenla, no, potem tko boljš, da sn šeu dam, da te ne motim.... x;)x MB pa je zakon itak. x^x

Heh, ta mežik pa sn tud jaz ujel, si se mi zdela neka blažena pol.... x:px x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...sej se mi je zdel, da ne more bit drago ...

jaz za take reči kar na bofovo stran pogledam, recimo. tolk za filing.

fajn, da ga dobiš (tv). maš fino bivšo *taščo*. x;)x

astra :onfire:

fajn pucej x:Dx x:px

ja, ja na cesti je ful gužva.

sicer pa taka lepa dva dneva, jutri bo pa spet dež baje :xx!: . no, ravno prav za fokus vase (pa v potico)

evo, še 5 objav pa grem med tisočičnike, tisočinkote al karkole že :palec:

se potrudim še danes, da vidim, kaj bo potem, ko bom v *klubu 1000*.

tako, zaključila z enim poglavjem v svojem življenju, obračam nov list, naj mi bodo naslednje strani naklonjene

Tamala srečno prispela v Francijo... trenutno še zbira vtise ker je utrujena...

počasi bom dojela kakšna sprememba je tole v mojem lajfu xsrcx

tisočičnike

x:Dx x:px

da vidim, kaj bo potem, ko bom v *klubu 1000*.

vse cist drugac. xcivx x:px

ja, je kar kul 'tascica'. x:px

najprej me ni zlo marala, pol je pa 1x v zvezi z necim rekla (pa me presenetla): "ja, ja, tebe (*mene) se mors mal navadit". x;)x xDDx

jaz pa njo presenetla mal, k ji voscila za r.d. jasno, zakaj pa ne... eni mislijo, da pol ni treba bit vec prjazn. x:o)x

pol mi je pa tud ona voscila pa zadnjic sva se pogovarjali po telefonu in se seli (zato dobim tv, k ga nou vlacla s sabo).... tko da sva v kul odnosih.

ma sej jaz sem z vsemi v kul odnosih. xokx

zato k sem po svoje pa dam mir folku, jaz pa ga tud hocem, pa to stekajo, vecina, pa je kul.

Vcas sem bla pa kar mal delezna zamere nekaksne, k recimo 'nikamor nisem sla'... se nisem hotla v te razne kroge pridruzevat.

sem rajs po svoje.

v bistvu se pocutim tko vodnarsko okol tega. v bistvu sem lohk ful druzabna, ko se mi zdi, sicer sem pa bolj samotarski tip. x:)x

pa se taka *hladna* sem v enih stvareh.

Tko da mi je blo vedno hecno, k so mi pripisoval temperamentnost.

sam v bistvu sem pa tud (lohk). hec. x;)x xDDx xcivx

xokx

zate pa tud fajn, vish kok so dobrodosle sprememeb. xyiyax xupx

Picasso

ja, zame je. x;)x xDDx

k mam s sabo velik opravt. xcivx (4.,12. hisa)

nekaj casa mi je sosed precejkrat zvonil; to in ono je 'hotel' (*nc tacga). pa sem vcas odprla, vcas pa ne, tud ce je slisal da sem doma. ne da se mi navezovat stikov blazno pa tud, mam recimo jajc gor al pa kej, tko da, ne trzam. jaz tud nobenga ne gnjavim. x:)x

pa se je kar navadil in zdaj izjemoma pozvoni.

pa BLAZNO (x!x) ne maram firbcnosti, se posebej, ker sem itak odprta in vse, povem kolkr se mi zdi pa tko.

In od nekdaj sovrazim pretirano zaupljivost pa radovednost.

K so me sosede sprasvale: kam pa je sel tvoj ocka? pa tko... :o|o:

zoprnice. :o|o:

sam se tud jaz zalotim vcas (x:Ix), da 'zaslisujem' kakega otroka v liftu. x:o)x

sam ne, kje je njegov ocka, pac pa, ce ze rolka spet, kok ma lustno frizurco al pa, ce je prisla z izleta, al pa kej tacga. k so mi simpaticni otroc. xDDx

Picasso

Haj, ne morem rečt, da mi ni bilo všečno vse skupaj, sicer pa vtise še prežvekujem in jih podam ob priliki. x;)x Mah, škoda, sam že tko sn pol nadrljal zarad dela do približn takrat k si se ti zabavala, jebi ga, bil tak dan, da sem moral domov, delo je čakalo.....pa nben se ni javil, da ga oprav namest mene. To da se ti je mudil nečemu lepemu nasproti pa nč nis omenla, no, potem tko boljš, da sn šeu dam, da te ne motim.... x;)x MB pa je zakon itak. x^x

Heh, ta mežik pa sn tud jaz ujel, si se mi zdela neka blažena pol.... x:px x:o)x

hy...motil ne bi nikoli, kvečjemu bi pridonesel k res debati na nivoju...smo se prestavljali z enega na drug konec..MB....ja bilo je res fajn...se nam boš pridružil naslednjič , nova fešta se napoveduje na Ptuju...že iščem prenočišče :) xrolleyesx x^x

ja ja ja .........blažena sm še dans....no jaz sem se ža bala. da je bil mežik kr tko...pa vidim da so ga opazl še drugi x:)x a se ti zdi, da je mel z oranžno namazane veke :eek: :vio:

tako, zaključila z enim poglavjem v svojem življenju, obračam nov list, naj mi bodo naslednje strani naklonjene

počasi bom dojela kakšna sprememba je tole v mojem lajfu xsrcx

Ksenia....le pogumno....sreča je na strani pogumnih xDDx x:Xx

..........pa sem vcas odprla, vcas pa ne, tud ce je slisal da sem doma. ne da se mi navezovat stikov blazno pa tud, mam recimo jajc gor al pa kej, tko da, ne trzam. jaz tud nobenga ne gnjavim...............

ja, ja jaz sem *ista*. mi gre na živce to, da se kar uleti. tako kot so včasih ljudje hodili na obisk, pa so se kar pojavili na vratih :vragec: . se moram pripravit na obiske x:o)x . pa ne to, da je pospravljeno pa take xDDx , ampak da se meni zdi kul, da imam koga v hiši pač. mal tečna sem, kar se tega tiče, priznam. sicer sem pa povsem socializirana.

vsaj meni se zdim x:Dx x:px

..... a se ti zdi, da je mel z oranžno namazane veke :eek: :vio:....

ej, sori, ker se vtikam v tole privat debato. mi firbec ne da miru pa malo sem ljubosumna, ampak a čta to vidva še z ostalimi deliti a bosta takole v šifrah o nekom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...