Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Kaka fešta na Ptuju??

Nič ne vem.

Itak.

Kar zadovoljivo poteka dan še..na izi tole bolj x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

mene je pa mal spet alergija napadla. :owo:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lajf je lep..... x:o)x Ni ga boljšga k prit domov, vedet da si par dni fraj, si mjuzo gor dat, jackcolo sa led x:px , enga davidoff nakurt xsmokex , sončk sije.......pa čakat kdaj bo obisk pršu x:px ....ouuuujeaaah x:Dx :onfire:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hy...motil ne bi nikoli, kvečjemu bi pridonesel k res debati na nivoju...smo se prestavljali z enega na drug konec..MB....ja bilo je res fajn...se nam boš pridružil naslednjič , nova fešta se napoveduje na Ptuju...že iščem prenočišče :) xrolleyesx x^x

ja ja ja .........blažena sm še dans....no jaz sem se ža bala. da je bil mežik kr tko...pa vidim da so ga opazl še drugi x:)x a se ti zdi, da je mel z oranžno namazane veke :eek: :vio:

Ksenia....le pogumno....sreča je na strani pogumnih xDDx x:Xx

Aaaaa......tist tipo k sva se menla je tvoja simpatija? :inocent: x:px

Nisn opazu, k tip druge stvari bl opazujem x;)x

K. Čapek

Aaaaa......tist tipo k sva se menla je tvoja simpatija? :inocent: x:px

Nisn opazu, k tip druge stvari bl opazujem x;)x

kwa zdej :vragec: a si opazu al nisi...ne se zdaj ven motat x^x

moja simpatija x:Ix kako ti je to prišlo na misel Jacko :vio:

:eek: ...opazu sn mežik, ne pa oranžnih barv :inocent:

Ja, kak, saj je bil edin ded k ste pol šli na drink..... x;)x Pa nek mulo, pedofilka menda nisi x:Dx ..pa neke mule....lesba torej verjetn tud ne :inocent:

K. Čapek

Men nč ni deloval, ded je deloval vreji človk, zgovorn, simpatičn, o okusih kdo je komu všeč in zakaj pa ne razpravljam, vsak ma svoj okus in razlog zakaj mu je kdo všeč in ne vem zakaj bi jaz to kakorkoli kritiziral. x;)x

K. Čapek

(srecno pot in previdno na cesti, zna bit schtraufenpacht!)

Res, vsi pazljivo na cesti, je nenormaln dost nesreč dans že blo..... :o|o:

meni tudi vreji do konca :vio: sem ga včeraj spoznala z njim čvekala, razgledan...ve o čem gre...tko da, mislim da bova postala kar dobra frenda...pa še letnik je pravi x:Ix

No, torej se po tistem sicer kratkem času pogovora nisn zmotu. No, saj se verjetn še srečamo kdaj..... :palec:

K. Čapek

:o|o: no sam tok da Micka razveselim za tote praznike...

lajf je definitivno zajeban unmoglich....jebenti sem včer jajca barvala prav umetniški so mi jih požrli dok rečeš keks....sn komaj par komadov skrila , de bojo vsaj za cir

sm jim povedla de je strogi post....me na kolenih vsake tolk prossijo de jim naj dam sam en košček, bemu ko volkodlaki....

nardila wornk protfan skutinih palačink, ko da bi ga stran flikno...požrli ko kobilce :O: spekla ta potratno potico, dve sta pa še v rori, bemu pa ta bel kruh tak kak se zagre...

drgnem , pucam, pa za ta žegnan ogenj prpravlam k ga bodo jutr prnesl, bemu ...pa ene pol litra ruma sn ruknla sam zato de ni tak črni petek x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

lia je shtrija,,,

x:Xx lepe praznike si nared zvezani,pa čimveč pirhov

bemu

če je oni okove smrti strl, boš pa še ti nekega lepega sončnega dne svoje vozle odvezal :palec:

Vsem pa naredte si čim prijetnejši vikend,iz glagola prijeti, s pirhi ali brez xsrcx

o rumu pa ne bom...ja-ja...pol litra :P

xcheersx xflirtx vsaj ena, ki razume žejo ob zakurjeni pečici x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: no sam tok da Micka razveselim za tote praznike...

lajf je definitivno zajeban unmoglich....jebenti sem včer jajca barvala prav umetniški so mi jih požrli dok rečeš keks....sn komaj par komadov skrila , de bojo vsaj za cir

sm jim povedla de je strogi post....me na kolenih vsake tolk prossijo de jim naj dam sam en košček, bemu ko volkodlaki....

nardila wornk protfan skutinih palačink, ko da bi ga stran flikno...požrli ko kobilce :O: spekla ta potratno potico, dve sta pa še v rori, bemu pa ta bel kruh tak kak se zagre...

drgnem , pucam, pa za ta žegnan ogenj prpravlam k ga bodo jutr prnesl, bemu ...pa ene pol litra ruma sn ruknla sam zato de ni tak črni petek x:Ix

Lepe praznike tud teb xcivx x:px x:Xx

Tak si si naredla, zaj pa tak maš :vragec: x:Dx Kaj jih ni fajn gledat kak mažejo sadove tvojga dela ? :inocent: x:Dx 1/2 litra ruma... :eek: x8Dx

K. Čapek

Hej,

sem lih s sprehoda. Sva bila v gozdu malo, sem se čisto sprostila....še z iPodom in hudo glasbo x^x xsrcx

Malce sem čudna, premišljujem preveč. Spet.

Pobarvala sem jajca. Na koncu mi je že zmanjkalo idej, ampak so od zelenih, rdečih, do zlatih, raznobarvnih. Jutri pride tamal in jih bova naredila še več, ker je lih veselje. Drugače naj bi bili pa pirhi rdeči x!x (pač, Kristusova kri x;)x ), ampak ker nismo "ravno" ( x:o)x ) verna familija, so vse možne barve čisto okej x;)x

Sicer je bil pa lep dan. Sonček, prebrala sem vse revije, ki jih nisem imela časa ta teden, od mladine, do financ, do obrazov, pa se en nacional geographic. karkol je že doma....

Zdaj pa Janez Bond x:px Upam, da ne bo spet kakšen obisk. Dost jih mam x:o)x (še en dokaz o moji silni družabnosti x:o)x ) xegox

Dobr ga zažurite dons.

Aja Mana, drži se xsrcx

MOJA IKONA SPET MIGA x^x tenks mysti x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...