Ksenia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 tko, dan za katerega sem še pred mesecem dni mislila da ni možen je za menoj... kdo bi si mislil, da se bo vse tko razpletlo...nič nimam za tele praznike pripravljeno in mi je vseeeno, upam, da jutri po službi ulovim še kakšen sončni žarek lep petek vam želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 1/2 litra ruma... pol litrce zato kr sem sam pol kuharce..... cela ga rukne cel literček ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 spekla ta potratno poticoUau, Lia ...sem brala recept za potratno potico in se mi je jako dopadel.....samo dela je pa ohohooo....Pridna!..Ko bom imela čas, jo bom poskusila spečt Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 swa na istem,,,www.crash.com/deadh ni tak hudo, de ne bi moglo bit slabš...tak, da to je najboljša tolažba... no viš...sm se kr en mal zasekiirala ...ono sej veš k je reku: Marta, Marta kaj skrbiš za to kar je zemeljskega , rajši poslušaj o nebeškem kraljestvu....no pol sm pa hitro tistele čokoladne namočla v kokos....pa gema lia k velikopetkovskim obredom v dežurno cerkev....pa sedim pa poslušam...pa se me nič ne prime božja beseda....se na noti spomnim de mam zdajle pedikuro...pa me vest zapeče ...pa rečem, včerej so še starcem noge umival v cerkvi, Jezus bi bil ziher vesel če bi lia prvoščla masažo pa obdelavo krempeljnov, da bo lahkotneje na velko soboto k žegni nesla, no pa sem jo podrsala vun, mal me sicer zaskrbel kaj si bo gospod župnik mislu, k sem sam ko ventilator obrnla v ta zadnji ladji, pa da me ne bi deca porajtala, de se še slabš obnašam k ne morem enno uro pr mir sedet eh kak je blo praznično lepo večerno nebo, so zgleda zgoraj tud barval pa toplo ,ko sred poletja nč mal se še pomolim k previšnjemu v zahvalo , k je tok fajn zrihtal, da poticam ni skorja odstopla Uau, Lia ...sem brala recept za potratno potico in se mi je jako dopadel.....samo dela je pa ohohooo....Pridna!..Ko bom imela čas, jo bom poskusila spečt ne vem, to je čist sam zarad marketinga...v Jani sem čitala en reklamni članek o njej, pa že pred leti mi je ena babica s celjskega konca dala jo za probat, pa je res slastna , vsa mehka in sočna. Tele gorenjske pa štajerske so bl trde pa tak nič kaj slastne, pehtranove kot otrok na štajerskem nikol nisem jedla, ko so mi jo dali prvič poskusit sem jih vprašala , če imajo peteršilj not ko začneš packarit po kuhinji je itak vse pomokano, pa ko je pečica zalaufana, pol gre ko po tekočem traki, kuhinjo mam pa usrano že od enega biskvita... tak da ko pečem, pečem tak kak se zagre MOJA IKONA SPET MIGA tenks mysti indeed , again , how nice ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ne vem, to je čist sam zarad marketinga...v Jani sem čitala en reklamni članek o njej, pa že pred leti mi je ena babica s celjskega konca dala jo za probat, pa je res slastna , vsa mehka in sočna. Tele gorenjske pa štajerske so bl trde pa tak nič kaj slastne, pehtranove kot otrok na štajerskem nikol nisem jedla, ko so mi jo dali prvič poskusit sem jih vprašala , če imajo peteršilj not ko začneš packarit po kuhinji je itak vse pomokano, pa ko je pečica zalaufana, pol gre ko po tekočem traki, kuhinjo mam pa usrano že od enega biskvita...Tudi jaz sem brala(in gledala) potratno potico v Jani...to ni pravi recept? Mmmm, pehtranova je res super...sama dodam še skuto, da je bolj sočna...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ne mene vprašat js sn jo nardila z navadnim biskvitnim rumenim,običnim kvašenim testom kakor za navadno potico, orehovim, madeljnovim pa skutinim nadevom jst sn en taki mali Improvokator, iz inata ne delam striktno po receptih tak da pr men se nikol ne ve kaj bo ratalo, sn tak kak oni kovač , k nikdar ni vedu a bo pršu ven kramp al lopata ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 že več kot petnajst minut opazujem od tule srno z dvema mladičema ... očitno sem odkrila kje ima svoj prostor v gozdu nad blokom. Prav prijeten začetek dnevalepo soboto vam želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 včeraj bil krasen žur....pa čist neplaniran.....nekaj novga folka spoznala in smo se meli carsko....dans pa še eden....ob priliki se bo pa treba spet kaj naspat....ker dans še nisem.....bom na kavi pa čaju....intravenozno najbrž..... .........s poticami ne bo nič....dvakrat v lajfu sem si dokazala, da znam, pa se mi zdi, da mi zdej ni treba več.... .....v bistvu je pa štos v tem, da tega ne maram glih počet.......torej lahko gre to tud gladko mimo......včeraj se mi je šele pripeljalo, na kakšen dan žur delam......vesolje, lepo te bom počastila....ti pa mene...... ..... odpuljeni. press mejte se skrajno fajn......preberem vas.....komentiram pa ne prav dost....taki cajti....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 ne mene vprašat js sn jo nardila z navadnim biskvitnim rumenim,običnim kvašenim testom kakor za navadno potico, orehovim, madeljnovim pa skutinim nadevom jst sn en taki mali Improvokator, iz inata ne delam striktno po receptih tak da pr men se nikol ne ve kaj bo ratalo, sn tak kak oni kovač , k nikdar ni vedu a bo pršu ven kramp al lopata men je potratna čist simpl.....ne dam pa skutinega nadeva notr(je ne jem ) dam pa jajčni ndev....jajce+mlek+beli kruh..daš v pečico za ene 15 min, da jajca zakrknejo fino premešaš....in potem zgleda da si dal ful orehovga ndva..je pa v bistvu sam obarvan jajčni nadev včeraj bil krasen žur....pa čist neplaniran.....nekaj novga folka spoznala in smo se meli carsko....dans pa še eden....ob priliki se bo pa treba spet kaj naspat....ker dans še nisem.....bom na kavi pa čaju....intravenozno najbrž..... .........s poticami ne bo nič....dvakrat v lajfu sem si dokazala, da znam, pa se mi zdi, da mi zdej ni treba več.... .....v bistvu je pa štos v tem, da tega ne maram glih počet.......torej lahko gre to tud gladko mimo......včeraj se mi je šele pripeljalo, na kakšen dan žur delam......vesolje, lepo te bom počastila....ti pa mene...... ..... odpuljeni. press mejte se skrajno fajn......preberem vas.....komentiram pa ne prav dost....taki cajti....... glavn, da sis e ti emla fajn..tak dan gor al pa dol There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 morgen.... ajajaj....spet en odfuk od vikenda..... zlomk....tralala777 -ou na noskota....oba..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 men je potratna čist simpl..... bom danes prvič sprobala kok simpl je v resnicisem ves materijal nabavlaše valjar in primeren pekač držte pesti javim rezultat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 vidim pikico There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 bom danes prvič sprobala kok simpl je v resnicisem ves materijal nabavlaše valjar in primeren pekač držte pesti javim rezultat če se kaj zalomi, maš itak mojo cifro There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 evo zdajle gre v pečico DRŽTE PESTI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Mal sm zaspana zejle ... aaaaaahhhh, težko je življenje nas proletarcev ... :xx!: OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 pridna bla že dons zluftala tud možgančke med šetnjo zdej mal fatirat še pol pa pod tuš pa gremooooooooo uživajte evo zdajle gre v pečico DRŽTE PESTI How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 je že zunaj in se hladizgleda okfirbec me matra ko hudič kako zgleda notri upam da bo tudi dobra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 bo dobra bomo videli jutri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Prisla domov..........uuuuuuuu se mi vrti.ćlfajn je bloooo ennne mal sm popila,amppak ni panike, rada vas imam..nekatere..večino marsa, a si zalublenajst sm tud. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Prisla domov..........uuuuuuuu se mi vrti.ćlfajn je bloooo ennne mal sm popila,amppak ni panike, rada vas imam..nekatere..večinomarsa, a si zalublenajst sm tud. http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Jutro Moji še vsi spijo. Danes jih res ne bom zbujala naj uživajo. Moram napisat. Prehlajena sem. In tudi vem zakaj. Včeraj je bil en krasen dan. Z mojo Pikico sva vse spravili vred, vsse pošluhtali v nulo naredili eno mini kolsilo. Po kosilu pa: prva vožnj z motorjem. Se je moj ško takoooo zeloooo potrudil. Dve uri uživanja na novem jeklenem konjičku.Joj da gate trga. Najprej me je bilo strah...priznam. ampak potem, ko so zavore popustile....sem mu rekla, daji si duška ( apak po pamet)...Obvezno si moram jit ta teden kupit opremo, novo in vse komplet... Aliana, kje se dobi kaj za pametno ceno? Ali pa Scorpiogirl , povej Uživajte ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 v Avstriji... mene vpraš grem k mami na kosilo. Škoda da danes ni sončka... pa ful velik dela me čaka. ampak sem frej...kar je najpomembnejše... čakam sporočilo opd tamale iz Francije - včeraj jim je kazalo dobro, od 4 tekem so 4 zmagale... danes zaključne tekme... tko ji privoščim uspešen povratek po poškodbi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Joj, a si moral tist kopirat? Se mi je zdelo, da sem nekaj po forumu pisala Joj, se opravičujem. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 potica je 1000% uspeh ne morem verjetimoram priznati da ni tko težko kot sem si predstavljala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Ja, vem Skratka, včeraj je bilo zelo pestro, ampak nice. Smo šli na koktejlčke in je bilo prav fino. Danes sem spala do enajstih, potem me je mami zbudila in rekla, da bi bilo fajn, če bi kaj pomagala, ker so prišli ob pol enih že sorodniki Tako da smo imeli kosilo, pihre, hren, šunka (no ja, to jaz ravno ne ), regratova solatka, pa potem potička in štrudl. Sem ponsona nase, ker sem se kar nazaj držala Vreme pa danes ni preveč naklonjeno S psi se bomo malce sprehodili, potem pa nameravam nedeljo preživet bolj ali manj v ležečem položaju Sem bila v knjiznici po dolgem času in nameravam brat danes knjige, ki niso za študij (po dolgem času ) ps. fotr je spet v puberteti...spet bo doma pubertetniški avto :xx!: Lepo se imejte! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts