Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

js začnem mislit z glavo in študirat kaj lahko nardim in kje je najbolj praktično, da začnem.....in začne se pri stvareh, ki so izvedljive....torej na malo in ne na veliko.....in pol grizeš zmer večje koščke....in vidiš napredek pa ne obupaš nad sabo po nepotrebnem.....naj ti max uspe..... xsrcx :palec: :palec:

mah, ne morem verjet, kolk me meče danes....

ful, ful preveč...del tega posta sem prebral: in pol grizeš zmer večje joške x:Ix x:Ix :sori:

drugače pa lušten teden za mano. Ves študij prejšnjega tedna se je zgleda obrestoval x:px sedaj pa naprej, novim zmagam naproti x;)x

druidka, le posluši teto Marso x:)x

jeternica, le pogumno v lajf, vse bo OK. Ničesar ni takega, kar bi te lahko potolklo x:Xx

in ostalim voščim en lep, lep vikend xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

teto Marso x:)x

:o|o:

drugac pa, bravo, vsaj mal jajcno ironicnega humorja (in ne sam zagrenjenega na svoj racun) xokx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

kolega menjal cifro pa nč povedal :o|o: :xx!: mah sam si je kriv, pa ne bo šel zraven na izlet v vipavo x:px

neki me kuha..to ni dobr :xx!: :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Druidka... roke tok na debelo namazat s kremo, pa si dej ene bombažne rokavice čez...

sem to že poskusla, sam brez bombažnih rokavic, ker jih nimam. sam nič kaj pomagalo xnckrivx

kaj naredite, ko se vam življenje "sesuje na glavo" x?x

:sori: xwizardx :flowers: pogumno dalje, kot je nekje rekla klarus, čas za nove sanje xsrcx

aha, te se nisi probala?

evo, preden šla na drsanje, šla kupit to kremo. in sem kar takoj namazala roke x^x

pa zdajle spet namazala roke. in moram reči, da je že mnogo bolje. prijetno presenečena x:)x

tak da, zdaj vem, katero kremo za roke bom od zdaj dalje uporabljala x^x

itak :vio:

Michelle :flowers:

klarus xwizardx veliko zdravja

na drsanju blo super. prijetno utrujena. mislim, da bom šla kmalu spat.

spomnila na nekoga... če boš to bral, vedi, da sem s tabo v mislih in te podpiram xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Joj kok sem urihtala dons! xokx

pa zdaj v teh dneh, kljub zobovju in zoprnarijam...

:palec: :palec: :palec:

cashy....... x:Dx x:Dx x:Dx

js pa kriminalke gledam dans..... x^x x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

len sem postal. Se moram spravit učit.

Danes je tako krasen dan x:)x Grem naredit ven kako slikco naše zimske idile, pa jo postam na sliko dneva x:)x

pa po dolgem času se bom spet mal spravil na glasbo...bilo že nekaj tednov brez nje :sori:

Dan, ves v soncu vam želim xsrcx

rad vas mam x:Xx

zobar...hja...bom tudi jaz mogla februarja :horro-cb: groza me je

Marsa a hodš k privatniku? mislm, a plačuješ zobarja?

jetri...jaz malo diham , razmislim oz. ne neham premišljevati o tem, si izberem smer in šibam kork hitr lahko...odvisno kaj se ti je pripetilo...različni problemi, različni pristopi

karkoli že je, upam, da boš razrešila xcrossfingx

ej nardila sem ponedeljkov kolokvij...yesssssss x^x sem bila res pridna

sem še pri sestri in je ful zlata z mano..samo ugotavljam kako sva si različni...v vsem.

jeva različne stvari, že kako jeva, kaj nama je smešno, kako filme doživljava, kakšni moški so nama všeč...kaj hočva v lajfu, glasba...

wowwwww en čist drug svet...opazujem...in potem razmišljam o sebi...je najlažje malo o sebi razmišljat, ko imaš pred sabo nekoga, ki je čisttttttt drugačen

sem se opogumila, posala sms...zdej bom pa mal počakal...kaj bo, itak vem :inocent:

sem imela v sredo en ful dobr obisk in pogovor. spet ugotovila kako naivna sem, kako vedno mislim samo najboljše o ljudeh in potem me vse pretrese...samo se mi ne da razmišljat na način: kako so vsi povarjeni in lažnivci in tako... xnckrivx ...no, v tem primeru nisem bila prizadeta jaz, samo me je vseeno šokiralo :wOOt:

včeri sem en ful dobr film gledala na popu (o nekem "odpravi" na K2) in sem spet doživela tisto neizživeto nostalgijo, da bi plezala, hodila v hribe (ma ne na neke klančke, ampak prou grizenje v skale),,,bomo videli kako bo s kostmi xribax

danes bom mal za fax brala, popoldne pa pride frendica na obisk...bl penzionersko x^x

ljudeki: sončkeeeeeeeeeeee

še neki: a v MB slučajno sneži? kaj pa včeri?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

a si se odselila?

zdejle sem pa prejela en zanimiv telefonski klic glede nekega ogleda dela. me zanima reakcija potem na tole x:Dx še vedno dopuščam nekaj možnih zadevic glede tega samo v najslabšem primeru pa je nekdo slab lažnjivec x:Dx

ne, samo malo sem šla počivat k sestri.grem v nedeljo že domov.

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ej nardila sem ponedeljkov kolokvij...yesssssss x^x sem bila res pridna

sem imela v sredo en ful dobr obisk in pogovor. spet ugotovila kako naivna sem, kako vedno mislim samo najboljše o ljudeh in potem me vse pretrese...samo se mi ne da razmišljat na način: kako so vsi povarjeni in lažnivci in tako... xnckrivx ...no, v tem primeru nisem bila prizadeta jaz, samo me je vseeno šokiralo :wOOt:

včeri sem en ful dobr film gledala na popu (o nekem "odpravi" na K2) in sem spet doživela tisto neizživeto nostalgijo, da bi plezala, hodila v hribe (ma ne na neke klančke, ampak prou grizenje v skale),,,bomo videli kako bo s kostmi xribax

ljudeki: sončkeeeeeeeeeeee

še neki: a v MB slučajno sneži? kaj pa včeri?

čestitke za ponedeljkov kolokvij, ful si carica x8Dx :palec:

mah res, vedno dobro mislit o ljudeh...včasih te res pretrese, je pa zato življenje precej bolj svetlo, lažje, nič obremenjujoče, a ni x;)x veliko lažje se živi brez razmišljanja, kdo vse te utegne prizadeti :palec: z moje strani to še naprej podpiram x:)x

ta film (Vertikala smrti) sem gledal v kinotu. Pa mi je bil mal preveč zamorjen :o|o: Mogoče sem bil takrat bolj razpoložen za kaj bolj lahkotnega, tako, da ga nimam v lepem spominu. Čeprav je posnet odlično :inocent:

rabim nekoga, da me brcne v rit, da se spravim učit. Katera se javi? :inocent:

cashy hvala za čestitke ob uspešno opravljenem kolokviju x:Ix

sem bila res pridna....sem imela najprej v petek 12.1 kolokvij, potem 15.1 izpit, 16.1 kolokvij 17.1 izpit in 22.1. kolokvij x;)x

ja, za tak film morš bit razpoložen...no jaz sem vedno razpoložena za adrenalin in napete kadre...norooooooo...yesssssss..pa potem vsa tista belina in film v glavi kako je bit tako visoko, tako redek zrak dihat...ipd

ja, jaz te ne morm v rit brcnit, se moraš kar sam...že meni se ne da brat tehle knjig..se grem raj stuširat :lol:

kadar se imam za učit, pa se mi ne da grem kar pod tuš, la lase prat, fenat, navijat...nohte lakirat, obrvi pult ipd

:inocent:

no, se grem tušnt zdej :palec:

afriški pregovor

cashy hvala za čestitke ob uspešno opravljenem kolokviju x:Ix

sem bila res pridna....sem imela najprej v petek 12.1 kolokvij, potem 15.1 izpit, 16.1 kolokvij 17.1 izpit in 22.1. kolokvij x;)x

uau :palec:

(popravljeno)

:wOOt: mi je uspelo iz naftalina izbrskati geslo za prijavo x:Dx

Lepo vedenje mi nalaga, da

* Vam zaželim Srečno 2007. leto (saj lahko do Svečnice, a ne? x:px x^x ), še posebej tistim "TaStarim"

* da vsem voščim ob rojstnem dnevu x:)x x:Dx (še posebno tistim, ki jim na vrata trka treta ali četrta puberteta) ter da

* poročam da sem Živa in Zdrava.

Sicer pa - priznam - dnevnik tu pa tam preletim, da vidim, kaj se godi s StarostoForuma x:Dx :inocent:

Popravljeno -> Sanjalica

Sicer pa gledam malo ta forum in berem:

Sanjalica:

Tvoj zadnji obisk: 4. Feb 2006, 16:51

In sem res :eek: :eek: :eek: :O: , da čas tako prekleto hitro teče.

Se mi zdi kot včeraj čas, ko sem bila zasvojenka in sem delila z vami misli in poglede na življenje ter vedno z nežno simpatijo bentila na gospo šefinjo z žugajočim prstom :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

x:Xx

in s svojimi misli in občutji zasvojila mene

Sanjalica nice to meet you again :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Sanjalica, lepo da pokukaš med nas x:Xx

kakšno smolo je imel danes gospod da je ob nepravem trenutku dobil tisti klic in da sem se javila... sedaj se pa on mula x:Dx hudič je če te nekdo na laž dobi pa nisi pripravljen resnice povedat ;)

ah ja lajf

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

kwa biu dober party...... x:o)x x8Dx x^x :vio: x:px x:)x

pa ne morem verjet.....nbenga od lunatikou....ajajaj....kwa vam je lohk zhau.... :vio:

dons pa fetisharji.... xrolleyesx x:px x:px

hud vikend tole... x:px

zlomk....tralala

777 x:Xx ou pa itaq.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

dolgčas :inocent:

bom v vse današnje teme dala komentar...se bom prpravla do razmišljanja :vragec: x:o)x

keč dneva...matr sm bedna...vem ja

še zmer bolš kle štepat poste k vs limonin peciu požret v 10min :vio:

emmmmmmm...prevelik napor trenutno o narzmišljat...grem peciv pojest

sončkeeeeeee

:vio:

afriški pregovor

Mana ti si faca xDDx x:Dx x:o)x Jaz sem prejle spekla bananino pito in višnjeve muffine, me prav zanima če so mi uspel :inocent: Bom vidla kmal. x;)x

joj, kolk bi bil ta trenutek sedaj rad pri tebi na večerji x:px

Sicer pa gledam malo ta forum in berem:

In sem res :eek: :eek: :eek: :O: , da čas tako prekleto hitro teče.

Se mi zdi kot včeraj čas, ko sem bila zasvojenka in sem delila z vami misli in poglede na življenje ter vedno z nežno simpatijo bentila na gospo šefinjo z žugajočim prstom :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

oooooooo....sanjalica....nice to see you again...... :palec:

dans sem se pa nahodila.....še dobro, da me je frendica ven zvlekla..... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O, Sanjalica x:)x

jaz sem tud kužka sprehajala.. smo rinli v tak hrib, da bodo jutr moje mišice čist boge..

zdaj se pa tle kao učim.. pa mačka tolažim, je moral celo noč s psom se družit x:o)x zdaj je pa skočil na ta najvišjo omaro in me dol gleda.. faconar x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...