klarus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 ojla da se mal pofočkam, da vidte da sm še živa pa rodila še tud nism mal mam gužvo, kr neki je skoz, hvalabogu da je konc teh praznikov in gre po normalnih tirih spet bla na onem 3D ultrazvoku to pa je blo doživetje, res, definitivno se splača it, vidiš otročka brez da bi se prej nevemkolk cajta matrov in bil ves crknjen in navelčan in clo sovražno razpoložen res, čist bla navudšena, prov tist...iiiiiiiiiiiiiiiii moja lubica ni pa nč pr mer, skoz neki miga in meša in zeha in si tlači roke in noge v usta, clo nasmehne se včasih smo vsi čist paf, k to bi naj šele pol enkrt dojenček naredu.....pa grozljivo dolgi prsti res tist ma pa zj okol 33 -35 cm in 900 gramov....taka micena še, sam čist taprav otroček no, zdj bom še par dni čist raznežena in taka pa bom še miljonkrat pogledla one slikce in filmčke pa tud drgač vse vredu, srček in želodček in vsi organi, vse ok, nobenih nepravilnosti al kej te tri mesce še preguramo, pol pa luda kuča grem pojest neki zdj vidim, da z uno roza farbo nisem falila There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 a sm rekla a nism KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 še ena fejst babnca There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Dr*jutro mladina Lea, saj se ne gre za bit super mama, še zdaleč ne, kaj pa je super mama?????? Sem zdajle premišljevala kaj sploh je super mama???Ko sem bila najstnica, sem zavidala sošolkam, ki so jih mame pustile da so bile do poznih ur zunaj, oh kaj bi takrat dala za eno tako ql mamo, moja je pa težila in smo imeli policijske ure sem morala vedno domov, ko so ostali šele začeli žurati in moji mami pač ni do srca seglo moje moledovanje in prošnje, naj mi podaljša uro. Mislim halo? Takrat se mi definitivno ni zdela super mama, pač pa tiranka.... ampak vedno sem pa doma imela varnost, sicer se tega takrat nisem tako zavedala oz. o temu nisem razmišljala na način kot zdaj. Zdaj pa čisto ql voziva in se pomeniva sproti. Todika a veš kok sem se zdele režala, pa ne da si se omehčala in postala taka **šugariš**, uživajčkaj s pupiko Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Ko sem bila najstnica, sem zavidala sošolkam, ki so jih mame pustile da so bile do poznih ur zunaj, oh kaj bi takrat dala za eno tako ql mamo, moja je pa težila in smo imeli policijske ure sem morala vedno domov, ko so ostali šele začeli žurati in moji mami pač ni do srca seglo moje moledovanje in prošnje, naj mi podaljša uro. Mislim halo? Takrat se mi definitivno ni zdela super mama, pač pa tiranka.... ampak vedno sem pa doma imela varnost, sicer se tega takrat nisem tako zavedala oz. o temu nisem razmišljala na način kot zdaj. Zdaj pa čisto ql voziva in se pomeniva sproti. o tem jaz pišem....ha ha ...da sem bila najbolj zajebana mtka...zdaj pride k meni in mi reče: ej mami ti si carica..zmeri veš kaj je najboljš... mah no...saj takle mamo, ane Todika...komi čakam da enkrat vidim tvojo bebiko....no zdaj bo najprej Tipka na vrsti....to bo še pesrto.... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Todi, kuuuul uzivaj x!x Hm.. glih tapravi se oglasa, ki je ze trop svojih pamzev vzgojil... pa mu je itak vse jasno. :xx!: najprej zakaj je vsa prosveta in sociala v zenskih rokah? Zato, ker ta poklic ni cenjen, potem pa je samo za zenske dober... ..in del tega misljenja so prav taki pametnjakovici, ki natanko vedo, kje in kaksna je zenska vloga...Sicer pa, Bobnar, vzemi v roke kaksno knjigo in si preberi, kaj pomenita besedi DEMOKRACIJA in EMANCIPACIJA...pa ju potem uporabljaj... Obvezno zdravljenje za nasilneze se mi zdi odlicen ukrep.. v bistvu pa je treba zdraviti celotno druzino, vsi so na nek nacin zrtve vzorcev...eni, da udarijo in drugi, da to sprejemajo... Lia...zato pa jaz ne hodim na roditeljske.. , se mi ne da tega poslusat. Skocim kdaj na govorilne ure in to je zame dovolj.Meje...men je hecno, kako so otroci na nek nacin ponosni, da imajo meje... . Nasa ima fanta zdaj, pa vedno zeli, da jo poklicem, ko mora okol 10-tih recimo domov...sem ze rekla, men je to tecno, pa pravi...men pa kul, ves kak dober vtis ma moj zarad tega..ceprav vedno mal peni, se mu zdi fajn, da mam starse, ki vedo kje sem in s kom in da med tednom ne smem ponocevat...sem kao lepo vzgojena in imam skrbne starse... -----------Hvala bogu, sem spet pri sebi. Ene tri dni sem tako zganjala, da me je prav sram, da sem se tega sposobna...bila krivicna do gospoda in ga obtozevala za vse zivo, pri tem pa ves cas natanko vedela, da nimam prav.. :xx!: sam me je hudic kr gnal naprej... Se mal cudim, kolk potrpljenja je imel, zgleda, da vsi zorimo...prisel je dopoldan domov in rekel..lej, vidim, da nisi dobro in da je to, kar govoris sam nek stos, muci te pa ocitno nekaj drugega...greva na soncni kafe, bo pomagalo...in sem se skulirala, pa mal popucala po sebi, kaj za en vrag me je prijel.Ful ga mam rada.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 tenks bejbe cosma nč bat še zmeri znam gledat in sikat k satan s kugle treba mojga prašat no sam je pa res da včas sm kr sama nad sabo presenečena k nism neki oni soft materinski in tak tip k sm zvedla da sm noseča sm se na smrt prestrašila bogi otrok, pa mene za mat pa še rak sam zj se mi zdi da pa nau tk hudo.....narava ž ve kj dela in komu kaj dat a ne bomo vidl KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Obvezno zdravljenje za nasilneze se mi zdi odlicen ukrep.. v bistvu pa je treba zdraviti celotno druzino, vsi so na nek nacin zrtve vzorcev...eni, da udarijo in drugi, da to sprejemajo... ,: sam me je hudic kr gnal naprej... Če me spomin ne vara je en gospod po imenu Mendelson, tole tadevo poimenoval **kazenski par** ugotovil je biopsihosocialno povezavo med žrtvijo in storilcem. Saj nisi ti kriva otrok božji, če te je zlorabil cosma nč bat še zmeri znam gledat in sikat k satan s kugle treba mojga prašat ..narava ž ve kj dela in komu kaj dat a ne bomo vidl Sploh nisem dvomila o tem, da si še vedno **taf lejdi**In ja se strinjam z naravo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Hvala bogu, sem spet pri sebi. .Ful ga mam rada.. Astra verjemi draga moja, zagotovo nisi...kakor hitro maš koga rad si feromonsko al pa kak drugače moten in v neravnotežju ***jst o vzgoji nimam več pojma, ja ko sm bla pa brez mularije , takrat sn bla pa tud stručko....ha, še hujši ko Bobnar vse mi je blo kristalno jasno...zdaj sn pa iz dneva v dan bolj zblojena :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 ojla da se mal pofočkam, da vidte da sm še živa pa rodila še tud nism mal mam gužvo, kr neki je skoz, hvalabogu da je konc teh praznikov in gre po normalnih tirih spet bla na onem 3D ultrazvoku to pa je blo doživetje, res, definitivno se splača it, vidiš otročka brez da bi se prej nevemkolk cajta matrov in bil ves crknjen in navelčan in clo sovražno razpoložen res, čist bla navudšena, prov tist...iiiiiiiiiiiiiiiii moja lubica ni pa nč pr mer, skoz neki miga in meša in zeha in si tlači roke in noge v usta, clo nasmehne se včasih smo vsi čist paf, k to bi naj šele pol enkrt dojenček naredu.....pa grozljivo dolgi prsti res tist ma pa zj okol 33 -35 cm in 900 gramov....taka micena še, sam čist taprav otroček no, zdj bom še par dni čist raznežena in taka pa bom še miljonkrat pogledla one slikce in filmčke pa tud drgač vse vredu, srček in želodček in vsi organi, vse ok, nobenih nepravilnosti al kej te tri mesce še preguramo, pol pa luda kuča grem pojest neki zdj tole je bilo pa lepo prebrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 tole me ja moj prtisnu včeri da še tole fliknem gor, za one k nč u fotke ne hodte bauh raste vglavnem, pa vse ostalo tud dobr da nimam vage doma sploh, enkrt na mesc me ginekologinja zvaga me pa moj draži vsake tolk da mi bo vago kupu seveda glasno in strupeno protestiram nema zj pa vn šibam mal, k je svetski vreme KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 tenks bejbe cosma nč bat še zmeri znam gledat in sikat k satan s kugle treba mojga prašat no sam je pa res da včas sm kr sama nad sabo presenečena k nism neki oni soft materinski in tak tip k sm zvedla da sm noseča sm se na smrt prestrašila bogi otrok, pa mene za mat pa še rak sam zj se mi zdi da pa nau tk hudo.....narava ž ve kj dela in komu kaj dat a ne bomo vidl lepo da se nisi zgubila (si bla pogrešana ) a bejbika bo kjut ampak kok te je pa res fajn brat kot da bi se ena druga na tvoj ime logirala verjemi draga moja, zagotovo nisi...kakor hitro maš koga rad si feromonsko al pa kak drugače moten in v neravnotežju ***jst o vzgoji nimam več pojma, ja ko sm bla pa brez mularije , takrat sn bla pa tud stručko....ha, še hujši ko Bobnar vse mi je blo kristalno jasno...zdaj sn pa iz dneva v dan bolj zblojena heh... ma m filing, da bom mela isti problem.. nafilana s teorijo, itak pravjo da so vzgojitelce in učitelce čist grozne mame če pa še mačka pogledam.. bo pa frocovje še tok razvajeno, da bodo po glav skakal ** ko smo že pri mačku.. včer lubi rekel, da se je s sosedo pogovarjal, majo isti balkon kot midva.. in da je mačk že čist doma tam.. mal skoč gor na balkon, not pogleda, pol mu mal odprejo vrata in se gre sprehajat po stanovanju..sej ne vem.. a sem ljubosumna al me sam skrbi, da bo enkrat na enga nemačjeljubca naletel.. sam dobr.. nej uživa, kaj pa morem, če je bolj socialen kot jaz zjutraj pa pes-fon.. peso ušel očitno in se šel mal sam po PST sprehajat.. ena gospa klicala.. je šel lubi ponjga.. u, shit, na faks bo treba.. sem si zajtrk ob računalniku privoščla, pa je kar minilo.. Aja, Audente.. nedelja zihr, danes in jutri pa bolj delovno, prevajamo.. motorčk sam, če bo kaj časa vmes.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Todika jst sem tud čist v filingu Tami danes kupila bejbiki bodi 10 eur, mater so cene za tele zadeve... imam namen kupit kr nekaj zadev tamali, ful je luštna, trebuh pa tud kr raste grem zdejle - naj se dečvam posreči danes marsa, tv je že?mejte se, papa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 verjemi draga moja, zagotovo nisi...kakor hitro maš koga rad si feromonsko al pa kak drugače moten in v neravnotežju že nekaj časa zelo uravnovešena....... ..... .......sam bodmo pošteni.....preveč ravnovesja lahko sčasoma postane na smrt dolgočasno........ todika...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 še mal pa grem v prekmurje pocartat še eno lnf nosečnico There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Ojla. Lep vikend! Zvizzzzzzzzzzzz....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 kaj, če bi se jst tle not mal razp*** k prov ne vem, zakaj je treba ena poročila pa ankete pa take zadeve v skupinah delat pol pa čakaš pa prosiš folk, da kej naredi ... s tem, da majo po cele dneve cajt pol, k jih končno nafehtaš, da ti pošljejo zadevo kao narejeno ... je pa res KAO narejena pa prav ... ja, a ne boš ti to naredila, da ne bo vsaka po svoje grrrrrrrrr zdej končno uredila tole, da prbližno zgleda ... od ene pa še čakam mnde bo kej naredila ... drugač moram še to jst dost mam za zdejle uvod pa zaključek nardim zvečer, k bo ostalo skup zmetano sam res ne maram takihleh zadev delat v skupinah, k se pol polovica folka neki šlepa zravn ... jst bi pa rada to dobr nardila, k je lohk fajna ocena iz tega mal se je blo treba zlajat sej drugač sm fajn k je sonček pa to pa jutr, k bo tole mim, grem žurat uživajte pa crkljajte se How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 bla pri tipki..in to doma...sem sam 2x obračala nazaj grede pa nič tole prekmurje je pa res lepo.....tipka se ima lepo, počasi se pripravlja, da bo prišla bebica....tam okol 10. maja se lahka pričakuje, da bo na svet prišla nova dušica xrosex There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Ojla. Lep vikend! Zvizzzzzzzzzzzz....... ki te ti lejtaš ...bemu nobenga reda več... kdo se bo pa tu fajtu....si zbrenčal z pomladjo, ko čmrlj na cvet...... ko star štor zagori, ga noben gasilc ne pogasi še zlatorog po moje kapitulira ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Ob kerih urah se pa ti javljaš Nema spanja spljoh Zgleda, da bom spet slamnata vdova. Pa glih zdaj, ko bo toliko dela Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 jebo tebe Ilija mam čist dedje probleme danes...mrrrrrrrrrnjawwwwwww prokleta pijača ali drugače povedano za goske ni seno včere se mi je pa tak pira zaluštalo, ko včasih kumarc nu zaj pa rezultat tu, kuj...glavo mam pa zaj štiriekasto jao... nič kruh že vzhaja, župca brbota v piskri...jst pa grem zaj zimske gume zamenjat...nea morm več gledat ko so grde pa ozke o frocovji pa dans ne bi, mi glava glih nea dela...sam da se nea derejo pa sn čist zadovoljna zaj pa te grem pogledat kak oslarije sem pisala u rano zoro....da viim če je treba kaj korigirat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Lia tebi pa dogaja. Jaz vedrim, moram počakat 15 minut na naslednjo fazo. In berem novičke iz sveta, med drugim tudi z Lune.Danes še en ruker dan, jutri pa samo še relax. Se mi že kar blaženo smeje Grem premlevat znalsko globokoumne, predloge, ki so bili podani na dolgo in široko, toliko konkretnih predlogov pa že dolgo ne strnjenih v tako zgoščeno materijo. niti ne no ...eno čivavo bi potrebovala, da jo dam na stražo??? Nataly ti pa spet home alone? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 nardila že totalno generalko stanovanja pa dva pralna stroja že tudi oprala to je jutranja rekreacija lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 ki te ti lejtaš ...bemu nobenga reda več... kdo se bo pa tu fajtu....si zbrenčal z pomladjo, ko čmrlj na cvet...... ko star štor zagori, ga noben gasilc ne pogasiše zlatorog po moje kapitulira Nea se mi da trenutn, bo me že prijel spet Saj pravm, da bi rabu še en veteranski lnf, ker tu je tolk zlo mladih, pa včas sam k berm njihove bleme in komente, pol pa mi tud ne rata se vračat 10, 20 let z razmišljanjem, pa da bi se lohk z njimi ujel v neko fajn debato. S tistmi k se mi da pa pač po os kako rečem. Pol pa mam mal dost net-lažovov, nakladačev, prepotenkovičev, fanatičnih blodežev, pa tud nekterih kao sila duhovnih itd. k sn pač spoznal, da v real lajfu čist drgač funkcionirajo. Škoda mojga časa, tratit ga ....že tko prehiter teče.....Pol je že kar nekaj men ljubih le redko še tukaj..........Pol so mi dosadle ene teme in čvekarije........Pol mi je mal dost pogost praznega filozofiranja in bluzenja......Pol mam dost dinamike v real lajfu pa tko tud ne folgam več........Pol sn začel mal več brat spet...........Pol je zunaj spet lepo vreme, treba se začet potepat, živet, zaužit naravo..... Pol po izpolnitvi večine ciljev v lajfu iščem nove izzive, pa dvomim, da jih bom tuki našu..... Pol se raje spet mal več v lajf družim k pa netovsko......pa tud ene smotke se mi ne da več na zlatoroga vabt, k sam bluzi pa se izmika.... Pa tko. Saj vas berem mal, sam pisat pa debatirat se mi trenutn ne da.....Mejte se :OO!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts