Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

uživala na sončku... bila na Klančišah, počas nabiram kondicijo nazaj.

aja hvala včeraj za pomoč, so jo punce krepko rabile... z eno nogo so v finalu, ampak teren je spolzek ;) jst sem se pa tud luštn imela, prijetna družba, adrenalinski tekmi, ki poživijo obtok krvi ;)

tnx x:Xx

Luštno se imam

mejte se xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Xx

Nea se mi da trenutn, bo me že prijel spet x:px Saj pravm, da bi rabu še en veteranski lnf, ker tu je tolk zlo mladih, pa včas sam :eek: k berm njihove bleme in komente, pol pa mi tud ne rata se vračat 10, 20 let z razmišljanjem, pa da bi se lohk z njimi ujel v neko fajn debato. S tistmi k se mi da pa pač po os kako rečem. Pol pa mam mal dost net-lažovov, nakladačev, prepotenkovičev, fanatičnih blodežev, pa tud nekterih kao sila duhovnih itd. k sn pač spoznal, da v real lajfu čist drgač funkcionirajo. Škoda mojga časa, tratit ga ....že tko prehiter teče.....Pol je že kar nekaj men ljubih le redko še tukaj..........Pol so mi dosadle ene teme in čvekarije........Pol mi je mal dost pogost praznega filozofiranja in bluzenja......Pol mam dost dinamike v real lajfu pa tko tud ne folgam več........Pol sn začel mal več brat spet...........Pol je zunaj spet lepo vreme, treba se začet potepat, živet, zaužit naravo..... x;)x Pol po izpolnitvi večine ciljev v lajfu iščem nove izzive, pa dvomim, da jih bom tuki našu..... x:o)x Pol se raje spet mal več v lajf družim k pa netovsko......pa tud ene smotke se mi ne da več na zlatoroga vabt, k sam bluzi pa se izmika.... :vragec: x:Dx Pa tko. Saj vas berem mal, sam pisat pa debatirat se mi trenutn ne da.....Mejte se :palec:

:wOOt: :OO!: :vragec: x:Dx

Ampak res, veliko je različnih tematik in vsi našteti zgoraj smo v kateri od njih ali celo v več njih, torej tako kot na forumih pač stvari tečejo...

Ko ima človek dovolj vsega, ko ničesar ni več, kjer bi se velecenjeno najavil, kaj pa vem, najboljše v takem primeru čist svojo temo odpret pa sam s sabo se pogovarjat...al kaj xDDx

Mam blont logiko in si lohk privoščim celo vse, kar pač hočem...tko vidim to, nekakšno naveličanost, katera pa ni nalezljiva in tudi dolgotrajna upam, da ni...

Lp x:)x x:o)x xwizardx xNNx xrolleyesx xredx :fool: :irs: xduhx :att: :farb: :mex: xwitchx :party: :OO!: :flowers:

S tistmi k se mi da pa pač po os kako rečem.

Pol pa mam mal dost net-lažovov, nakladačev, prepotenkovičev, fanatičnih blodežev, pa tud nekterih kao sila duhovnih itd. k sn pač spoznal, da v real lajfu čist drgač funkcionirajo. Škoda mojga časa, tratit ga ....že tko prehiter teče.....Pol je že kar nekaj men ljubih le redko še tukaj..........Pol so mi dosadle ene teme in čvekarije........Pol mi je mal dost pogost praznega filozofiranja in bluzenja......Pol mam dost dinamike v real lajfu pa tko tud ne folgam več........Pol sn začel mal več brat spet...........Pol je zunaj spet lepo vreme, treba se začet potepat, živet, zaužit naravo.

:palec:

Ampak res, veliko je različnih tematik in vsi našteti zgoraj smo v kateri od njih ali celo v več njih, torej tako kot na forumih pač stvari tečejo...

Ko ima človek dovolj vsega, ko ničesar ni več, kjer bi se velecenjeno najavil, kaj pa vem, najboljše v takem primeru čist svojo temo odpret pa sam s sabo se pogovarjat...al kaj xDDx

Mam blont logiko in si lohk privoščim celo vse, kar pač hočem...tko vidim to, nekakšno naveličanost, katera pa ni nalezljiva in tudi dolgotrajna upam, da ni...

Lp x:)x x:o)x xwizardx xNNx xrolleyesx xredx :fool: :irs: xduhx :att: :farb: :mex: xwitchx :party: :OO!: :flowers:

ampak če si že nekaj let na forumu, nova voda se pa glih ne odkriva v temah to pomeni da si enkrat sigurno že nekje povedal svoje mnenje, al pa dvakrat... in ker se nočeš pojavljat zaradi svoje velecenjenosti pač molčiš... al pa greš v eno temo in čvekaš ...

smo pa del tega foruma in če ne drugega so se tu sklenila neke vrste prijateljstva in če ne drugega prebereš kaj je tisti od tebi znanih doživel ;)

ja folk se je pa definitivno pomladil (al pa smo se mi postaral), kar pa ni nujno slabo...

mah itak ostajamo tud starine tu gor ;)

Mal naveličanost, mal pa treba prioritete si kdaj določit.......forum to nehote postane pogost v nekih kriznih al dolgocajtnih trenutkih našga lajfa, se mi zdi, pri velik nas, pr men je že bilo tako......Sn pa tud nasploh vedno bolj izbirčn glede oseb s katermi se res želim družit, si delit svoj čas......hvala bogu, da je tko, k je na totem svetu velik fajn ljudi, pa tud nefajn...... pa tko za nekatere osebe, dogodke, zadevščine sigurn ugotavljam, da placa v mojmu lajfu ni na pretek, samo silom prilike in nč več. Jebat ga, staramo se x:px , čas postaja vedno več vreden, ni ga za izgubljat.....že nasploh ga zarad preveč obveznosti raznih zmanjkuje.....Forum pa.....ej, sn že celo večnost tu, očitn sn ga vzljubu, sam ga treba vsake tolk mal na off dat.......tud zarad vseh zdej in prej naštetih razlogov..... x;)x Mogoč ga treba postavit na kao neko pravo mesto v svojmu lajfu, da je torej le delček zabave, prijetnega pa tud kolk tolk poučenga v lajfu, in to večinoma manjši delček. Tko bi se vsaj men zame zdelo prav. x^x In večinoma tko verjetn tudi bo. Tis pa novejši član, ne, še se prav segrel nis x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ampak če si že nekaj let na forumu, nova voda se pa glih ne odkriva v temah to pomeni da si enkrat sigurno že nekje povedal svoje mnenje, al pa dvakrat... in ker se nočeš pojavljat zaradi svoje velecenjenosti pač molčiš... al pa greš v eno temo in čvekaš ...

smo pa del tega foruma in če ne drugega so se tu sklenila neke vrste prijateljstva in če ne drugega prebereš kaj je tisti od tebi znanih doživel ;)

ja folk se je pa definitivno pomladil (al pa smo se mi postaral), kar pa ni nujno slabo...

mah itak ostajamo tud starine tu gor ;)

Mah, ja, saj vem xDDx

Sem videl, koliko postov je že napisal in je jasno, da ti enkrat vse skupaj dopizdi in se ti zdi, da vsi nekaj glumijo, ane, kar pa niti ni napačna ugotovitev, k je pa ja jasno, da vsi nekaj glumimo, vsak za druzga, drgač bi forum šel v maloro, hehehe...

Aja, k sem rekel, naj novo temo odpre pa sam piše...ups...spet prsti hitrejši od misli, hehehe, ampak mogoče pa niti ni tko slaba ideja, a veš, pol, ko se ti zdi, da si pa že vse videl, je pa pravšnji način, da nekaj hudo dobrega lansiraš in takšno temo, od takšnega človeka, bom pa jaz z velikim veseljem sprejel, resnično....do takrat bomo pa še naprej glumili, saj ne, no, pogovarjali, vsak na svoj način in o temah, katere nas zanimajo, magari ne povemo nič novega...saj zato smo tu... xDDx

Tisto o velecenjenosti sem pa resno mislil, ker nekdo s takšnim staležem je zame cenjen, če je pa vsega sit, pol je pa velecenjen...vidiš, tko je to... x:)x

Mal naveličanost, mal pa treba prioritete si kdaj določit.......forum to nehote postane pogost v nekih kriznih al dolgocajtnih trenutkih našga lajfa, se mi zdi, pri velik nas, pr men je že bilo tako......Sn pa tud nasploh vedno bolj izbirčn glede oseb s katermi se res želim družit, si delit svoj čas......hvala bogu, da je tko, k je na totem svetu velik fajn ljudi, pa tud nefajn...... pa tko za nekatere osebe, dogodke, zadevščine sigurn ugotavljam, da placa v mojmu lajfu ni na pretek, samo silom prilike in nč več. Jebat ga, staramo se x:px , čas postaja vedno več vreden, ni ga za izgubljat.....že nasploh ga zarad preveč obveznosti raznih zmanjkuje.....Forum pa.....ej, sn že celo večnost tu, očitn sn ga vzljubu, sam ga treba vsake tolk mal na off dat.......tud zarad vseh zdej in prej naštetih razlogov..... x;)x Mogoč ga treba postavit na kao neko pravo mesto v svojmu lajfu, da je torej le delček zabave, prijetnega pa tud kolk tolk pouče3nga v lajfu, in to večinoma manjši delček. Tko bi se vsaj men zame zdelo prav. x^x In večinoma tko verjetn tudi bo. Tis pa novejši član, ne, še se prav segrel nis x;)x x:Dx

Ma, dej no, Mick, saj sva ziher generacija pa sem vseen uletu med vas in delam po svoje s polno energijo in se nič s cajtom ne obremenjujem...

Saj mam tud jaz že vsega tega zdavnaj vrh glave in, če ne bi že oh in sploh doživel, si ne bi drznil tule takih reakcij sprožat, če se ne bi čutil sposobnega za svojimi besedami stat al pa jih zagovarjat, ne glede, koliko prahu dvigajo, ker več prahu se dvigne, prej se razpiha in se zrak očisti - do takrat pa se igre nadaljujejo...

Vidiš, da si nisva toliko različna, da te ne bi razumel...in verjamem, da tudi ti prepoznaš moje jedro in me izzvzameš iz zgornjih naštevkov...če pa ne, pol pa pač ne vidim, al pa nočem videt, ker takrat, ko se izkušenj nabere za izvoz, takrat lahko vidiš prou tisto, kr češ, ane xDDx

Ti kar počivaj, bomo mi skrbeli, da ti ne bo dolgčas, hehhe

Lp x:)x

x:o)x

Imaš pravico do svojga mnenja......zdej al bo cenjeno al celo velecenjeno pa je spet druga stvar..... xcivx x:Dx Men osebno je po tolk letih tukaj to povsem vseeno, verjel ali ne. x^x

K. Čapek

Ma, dej no, Mick, saj sva ziher generacija pa sem vseen uletu med vas in delam po svoje s polno energijo in se nič s cajtom ne obremenjujem...

Saj mam tud jaz že vsega tega zdavnaj vrh glave in, če ne bi že oh in sploh doživel, si ne bi drznil tule takih reakcij sprožat, če se ne bi čutil sposobnega za svojimi besedami stat al pa jih zagovarjat, ne glede, koliko prahu dvigajo, ker več prahu se dvigne, prej se razpiha in se zrak očisti - do takrat pa se igre nadaljujejo...

Vidiš, da si nisva toliko različna, da te ne bi razumel...in verjamem, da tudi ti prepoznaš moje jedro in me izzvzameš iz zgornjih naštevkov...če pa ne, pol pa pač ne vidim, al pa nočem videt, ker takrat, ko se izkušenj nabere za izvoz, takrat lahko vidiš prou tisto, kr češ, ane xDDx

Ti kar počivaj, bomo mi skrbeli, da ti ne bo dolgčas, hehhe

Lp x:)x

Ja, zakaj pa bi se ti, če se jaz? :inocent: Predvsem z zame čimbolj kvalitetno porabo mojga prostega časa..... x;)x

Nč nisn imel tebe v mislih v mojmu postu, te tud premal "poznam", kolk pa sn te, si izvzet, ja, kar.... x;)x

Kul. :palec: V to drugo pa dvomim, za to bom predvsem poskrbel sam.....vi sam ko bom tuki kaj. x:px x:o)x

K. Čapek

x:px Cosmič - samo štirinajst dni..tak da me ne bo pobralo..

Takole kot pravi Mickeni pa poznam - toliko časa tule gor, da lapam samo še o svoji deci, pa domačih in divjih živalih. No, zdaj sem še rastline vključila x:px x:px x:px

Ma kaka duhovnost, celo astrologija me matra, za kakšno muzika poslušaš zdaj ali pa jutri pa se mi zdi škoda cajta...

Staramo se res..tota srebrnina v mojih laseh..jaz pa še vedno proti farbanju...kristus..pol pa ne vem ali bi spipala toto vun ali notri pustla..(haložanščina tak lepi jezik res x:px )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx x:Xx

Nea se mi da trenutn, bo me že prijel spet x:px

:wOOt: :OO!: :vragec: x:Dx

x:Xx

nea se jezaj...malo sn ga pila včeraj...toti moj nočni izbruh ni nič drugega kot izraz ljubavi x;)x

se te veš...neuresničene ljubezni so najlepše...kadar koli se srečaš z njimi, se pogreješ....brez grenkobe sam tak prijeten plamenček x8Dx

ti sam uživaj :palec: nič hudega če se ti nea da pisat

men tut toti mrrrrnjav danes slabo sede xrolleyesx :ill:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hojla! xcivx x:Xx

Todika, teb ze dolg nisem nc napisala, kar pa ne pomen, da ne mislim nate in da ne 'spremljam', kaj kej dogaja.

Tko da, vidla slikco, xokx

si se mal spremenila..

a ze ves, kaj bo? x:px x;)x

ce bi po tebi sam sklepala, kakrsen si tip, bi ti morda prej fantka dolocla, sam ko sem te pa vidla, si se mi zdela pa bolj taka punckasta...

tko da, nc ne mroem rect... xDDx

Dbest, da dobr prenasas, upam da se izognes D vrocini (nosecnici je ze itak skoz vroce, jaz sem bla pozim, pa skoz vsa odpeta pa lahkotne cote na seb, cist vroca bla.. in tud je ostalo tko, vcas sem bla bolj 'zmrznjene sorte', zdej mam pa skoz vrele roke pa sem cist vroca skoz). x:)x

Drz se! xcrossfingx

Kdaj mas rok? :8):

vidt si ze ultra. x:o)x x;)x

Ksenija, me veseli in cestitke za tamale xsuperx pa zate! x^x :palec:

*

Jaz tud dobre. x8Dx

ful bla nekaj action v teh dneh, ratal mi spet eno slikco narisat, k se mi zdi da spet *dela*. taka zhiva je, en spet portretek.. pa sem ene tehnike *nove* (zame) probavala. ful kul. tko da sem spet mal not padla, povprecje se mi opazno izboljsuje (nc cudnega, ce 10 let nisem rpakticno nc narisala, razen na rachotu, recimo ikonce pa to).

aja, dons sem se pa prvic, odkar vozim, zaletela. x:o)x

Bomfs! eni v rit! :o|o:

sam nc ni blo, itak v 1., no sem dala v 2. in gas, pred mano je pa modelinja zabremzala.

njej nc, men luc.

point pa je, da je bla nesreca in izredni pogoji, pr levu (jasn sred centra v guzvi se mi gre to zgodit), pa smo z vseh strani v ovink prihajali, jaz z leve.... no pa se je zgodil. Itak je blo ful kapsev ze okol, en je pristopil, rekel, ce se bova sami zmenli, pa sva se, ker itak sem bla jaz kriva (pac od zzadaj), in itak mam sam jaz skodo. zdej morm pac steklo nabavt pa vse tisto. :o|o: Sam sem proshla brez shtal in celo brez zapisnikov pa tega. cist gud. xDDx

Vseen 'luftala ventile' po AC. xDDx

Pa soncila jogurtne palcke na gorenjskem. x:px xDDx

pa se na trg letela sprot, nc racunala da bo se kej, pa dobila se gobice, mal sampinjonckov pa 3 shitake... pa eno pest rukole. Kul.

Pa bodemo nekaj spackarili. xokx

aja! mam tv! xokx

in ze dela!

In - SAMA sem ga prikljucila (x:o)x jaka stvar, sam sem mela ful enih zhic od enga nedelujocega dvd-ja pa ful nekih vticev pa tega).

sam sem vse izkljucila, pobasala v vrecko da nesem v klet v sobo za kosovca, rocno dvignila tv (tezek k svina), ga odnesla (zaenkrat) na balkon. Onega gor dvignila (se tezji, k vecji), pa mi je skor mal rssk nardil v krizu, sam sem stratesko se gibala, pazila. x^x

*ma mitji se je zadnjic mudil, k je blo med sluzbo, frend pa je mel celo guzvo pol se mi ga pa ni dal obremenit pa to...

sem si mislila, sej ce sem bla zdej lohk brez...

sam pol se mi je pa trapast zdel, met dva tv-ja in gor ravno nedelujucega, pa sem se vcer okol 20:30 spravla.

pa sem pol do 5h al kdaj vsa vesela tv gledala. x:Dx

in pol sanjala ene merjasce (k nekaj tacga gledala, v uch padl pred spanjem). :o|o: x:o)x

ful je lepa slika pa se vec programov mam, so kar nastimani, sem dala pol sam play, tko kot mi je najbolj svec. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest SheBoom

ponovno Dobro jutro! x:)x

prav fino se je spet zasidrat v domače okolje. zunaj že ves teden sonček, ki ga lahko končno

občudujem tudi ¨v živo¨ (pa čeprav samo na terasi x:px ).

sem nabrala novih moči za naslednje pol urce

in da spet nahranim želodček z večerjo s tistim koščkom kruhka,

ki iz dneva v dan postaja vse večji, dokler mi ne uspe vanj spravit celega obroka ... :2src:

bolezen: nikoli te ne več ne podcenjujem xsrcx :inocent:

Michelle ma dons rojstnga! x8Dx

Vse NAJ NAJ, Michelinka, pa bodi se velik tle okol, pa kul pa dbest, pa sploh uzivaj!

Pa nic schtraufenpachta ta zoprnega, ampak sam ta kulskega! xrosex

Pa zdravje pa cimmanj poskodb in tacga sranja!! xwizardx :flower: xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa hvala x:Xx nisem mogla da ne bi včeri ;)

gledam slike iz Francije - 900 km ena smer v dveh dneh vsaka ekipa 8 tekem, skupno 16 zmag, nato 900 km nazaj, ta teden šola treningi in včeraj polfinale - dve tekmi dve zmagi - se vidi da je tu volja moč hrabrost mladost srčnost in uživanje - v bistvu rokomet je življenje... ne znam opisat kaj občutim ko gledam ta dekleta (bog ve kaj si je Požun včeri mislil o meni x:o)x ). Se pogovarjam včeraj s trenerjem pravi, v franciji - tekma ena ura pavza tekma, kako sem jih pripravljal na naslednjo tekmo - pele in plesale so - francoski fotografi so se kar menjavali...

aja haha malo prej sem šla v copatih v trgovino... jst nisem več tule dol ;)

upam, da me ni Nimbus al pa Ardent vidu x:Dx

dbest! kok te je lustn vidt s tko dobrimi in svezimi energijicami! xokx x;)x

xcivx

Picasso

a dej nehy!! :eek:

ne morm verjet! rdece rame mam! x:Ox

zdle ugotovila k si grem glavo umiavt.

od ene ure sedenja na soncu z *delavskim imidzem* (ona majca z naramnicami). halo!

joj kok smo obcutljivi! :flirt: x:o9x

"gospodjice, sminka vam se razmazala" x:Dx (ena fora iz enga filmak jaz cist shizim in se vedno spomnim ob kaki *situaciji* xDDx)

Picasso

ja sej, nc cudnega, *mislim da sem clo napisala v napovedi, v glavnem, se lahko zdaj dogajajo take sanje tud.. strahovaste. x:)x

jp, "nesreca".. tko se temu uradno v bistvu res rece.. sam tole... x:o)x no saj dbest! xsrcx

nisem zastonj ravno dons (no morda pa ze vcer) v meditaciji/*molitvi* [zdej spet telovadim, ze ves teden, no in na konc pac mal pomeditiram] se v/na avto pac nekak zascito dajala. in evo. se dobr...

pa se kul, k kar upostevam intuicijo... recimo vcer sem mela namen it ven... pa sem bla umrta... pa se... nekak.... sem se vidla doma... x:)x

in sem bla pac doma. in ce mas mars, uran, pluton in ostali schtraufenpacht, je tole zlo dobr proslo. xokx

Picasso

Šli sva s Piko za Savo danes, se malo posončit, jutri pa nadaljujeva na Obali. x:Dx

Pa kakšna tortica bo menda tudi padla :2src: x:px

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Doberdan in lepo nedeljo vsem! xsrcx

Grem na plažo :wOOt: x^x Sezona se je začela že prejšnji vikend, ker je bilo lepo in več kot 20 stopinj :eek: :inocent:

Tržaške navade- na morje od aprila do novembra x^x x:Ix x8Dx

Velikan, njegova Mačka in Velikanka bodo ubrano, složno in kot ponavadi peglali kavč :xx!: :o|o:

Šli sva s Piko za Savo danes, se malo posončit, jutri pa nadaljujeva na Obali. x:Dx

Pa kakšna tortica bo menda tudi padla :2src: x:px

To pa je žurka. Če bi bil kdo še z vama, dvomim da bi prišu do besede x:)x

Glede tortice pa tole

"Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pozornost in spomin pešata, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (če imate driske ali zaprtja) je vse to lahko zaradi kandide, ki je kolonizirala vaše telo. Če se vam simptomi poslabšajo od vlažnem vremenu, je to še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

Najprej eliminirajte sladkorje. Na tem seznamu so žal vsi sladkorji, od najhujšega belega, do manj hudih različic kot so rjavi sladkorji, tekoči sladkorji, med in cewlo najbolj zdrava melasa. V času te diete se morate izogibati tudi sadju in suhem sadju, vendar je škoda slednjih vsekakor manjša, kot pri uživanju dodanih sladkorjev, ker vsebujejo tudi vlaknine, vitamine in rudnine."

http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=kandida

http://www.svet-je-lep.com/prehrana/energi...nju_kandide.php

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

"Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pozornost in spomin pešata, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (če imate driske ali zaprtja) je vse to lahko zaradi kandide, ki je kolonizirala vaše telo. Če se vam simptomi poslabšajo od vlažnem vremenu, je to še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

bingo x:)x

zdaj pa vem kje zajec tiči

očitno me je kolonizirala kandida

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

berem tele p;oste...pa vidim....razpolozhenje malce apokaliptichno... x:Dx

jezdeci prihajajo nezadrzhema....eden za drugim... x:Dx

treba ga bo zachet na POLNO ZHURAT,,,,CHASA NI VECH VELIKO... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

777 X vsi zaostali x:Xx -i na oba nosa... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Odpravili gospoda - peglali kot nori pa še prali zraven..pa kuhali in spet pekli rulada - ki pa je tokrat ratala - ker KUPILA orehe.

Mater :xx!: in potem tole odnesla k sosedi.Čista hudobija me daje danes.

Zdaj mi otrok nabasao sladoljed. Grem na teraso zdajle..posončit noge x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...