Audente 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ha ha ah...sem prebrala revici saj veš vodnarka pa to ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ja škorpijonke pa ne morjo nasrat smo jih že prevečkrat zasačli težka mi je karma ni zmer blagoslov dobit lumpe na delu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 btw, če koga zanima, dans mam košnjo bemu, poleg bikinija mi bodo ocufal še noge jst bikini predela še vidim ne, ka šele dab kaj lohk čarala tam okol kak si pa noge brijem, pa nja ostaje tajna k to je neviđeno drgač pa ne vem zaka se vam zdi da sm se tolk pomehkužla majku vam KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 u, hvala, a veš, mi je že včeri pomagal dbest! aja da nisi vedla.. ja no, k ni tok poudarjeno pa skoz govorim da ga nimam (celulitisa). sam ce smo pa natancni pa tko... pa ce tko pa tko pade svetloba, pa ce tko pa tko dam noge... pol pa je.tko no, mal tonus mi je padel... men je najboljs, da sem taka gladka in fit pa taka. nc odvecnega ne maram, v bistvu. tud tko... pr oblekah, recimo.al pa pr slikah.. oziroma, ce ni ze crnobela oz. risba dobra, ne maram nc popravljat.tko da, nocem recimo z oblekam popravljat ("sej ce date srajco cez rit, se pa nou vidl, da je debela").. nema! jaz hocem da je cista linija in vse dbest, NE GLEDE na to, ce se bomo pol odlocil, da bo srajca cez rit. (in torej ne zato, k bi se hotl skrivat nepravilnosti).tko kot ce nimas osnove.. ce bi recimo pisal. ce ne ves, kaj pisat, lohk mas se tak besedni zaklad.~pA itak si mors bit vsec. no, mors... ce hoces, v bistvu. ampak itak nimas druge. ... haha v glavnem, ce mam mejhno rit, ne morem met velike... in tako dalje...in sej ni sam en tip (lepote al whatever), da bi pa zdaj moral bit tko.nc, mors bit taka k salma hayek al pa k nicole kidman. shit k ni nicole kidman crna? zakaj pa bi sploh moral pa zdaj vsi nicole kidman al pa salma haxek al pa... ... .?sej mamo pa se ljerke bizilj pa vse zive... tipe tipov tipov. ~~aja, tale slikca, k sme jo narisala, mi je pa vsec. pa se vse bolj, k tok dobr fidbek dobivam. Dons je frenda bla navdusena. da zhivi. in da kok dobr izraz in nagib (to mi je res kar ratal, tko koketno pozo ma, z roko v laseh).je rekla frenda, da je skoda da ne bi risala, k se pol mroda vsak dan kaka taka slikca izgubi.ali, kot pravi gandi: velik stvari ki jih pocnete, se vam bo morda zdelo zelo nepommebnih, vendar je zelo pomembno, da jih pocnete. no tko jaz cutim v zvezi s svojim **ustvarjanjem** (al pac kar je tole moje prchkanje ).~~~aja, in blazno bla tud pridna v zvezi z enim textom, tko da mam skor 1/2 enote od enote od enote napisanga. zlo mal v primerjavi z... ampak ne smes devicasto gledat - k se ustrasis podrobnosti in svoje majhnosti v primerjavi s kolicino dela..mors kar zacet rintat. Tko k pr pospravljanju recimo, po blazotnem zhuru.K bi najrajs spizdil. k to je tumach.pol se pa kar tamle mal lotis, pa onegale pa tko pa tko... pol je pa 1x kar konc! (*ti pa se kar gledas, kaj je se kaj za spucat, oko sokolovo totalno dobis, vsak mikro prahec te pol zmot). xcivx aja, spet mam pokvarjeno roleto.zdej glih obratn. zdej je pa skoz sam dol, k se je trakec strgal.In sem bla zlo prakticna in ucinkovita in ze rocno prnesla za sivat... pol pa ugotovila, da bo treba spet odsraufat pa zasit, pa pol zasraufat. fak. k ne da se mi met pa skoz temno... soncni zahodi so tle tok lepi pa vcer sem galeba vidla, pol ga pa nisem mogla do konca gledat. k je un del okna zakrit (pac z roleto, k je skoz dol ).Tim je reku, k sem ga opozorila nanj: Jonatan Livingston, k je glih zanj predvcerajsnjim pr slovenscini dubu 5. zdej je blazna frka s temi tockami (gimnazije pa to)....~in se vedno nisem nabavla stekla. oz. pac luci. vse te koledarcke pa to mam v sentvidu in sem cist mrzla.. nobenih teh svojih cifrc.. od teh svojih majstrov... tko da se sploh ne vozim... mi je mal dol padl k sem zandjic pochla v uno... pa se vsi ti marsi pa urani pa plutoni.. sem vzela kot nekaksno sporocilo.~~nc, grem kej prckat, najprej pa si se lase umit. Pol se mal pisat, pol pa ce bo se kej cajta pa energy pa se mal crtkat. ** aja lea, je vse zadaj al kaj? (ne smes bit prevec kriticna, bod vesela, k mas! to k mas in kakor mas... jaz se pa gledam v spegu in kljub slauhkom si morm priznat, da sem prav super .. mal se hecam pa sem cinicna, mal je pa res.. ) hehe todika, mi pa glih o debelosti! sej je kul, sej si pol LOHK se bolj fit. jaz sem sicer priblizno isto.. mislim tko po postavi pa to... morda mam za kak mm vec bokov, ampak ni sile. isto *konfekcijo* mam, morda za eno manjso (in ne recimo vecje) v glavnem, sploh ne bi hotla bit drugacna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 hehe todika, mi pa glih o debelosti! sej je kul, sej si pol LOHK se bolj fit. jaz sem sicer priblizno isto.. mislim tko po postavi pa to... morda mam za kak mm vec bokov, ampak ni sile. isto *konfekcijo* mam, morda za eno manjso (in ne recimo vecje) v glavnem, sploh ne bi hotla bit drugacna. mah sj ni take panike, sam men je že to viška.....in ugotavljam da je hudo če si debel k nism navajena da si ne morm šuhov zavezat, se prpognt normalno, it po štengih brez dab mi pljuče vn ruknlo po drugi strani sm si pa blazno všeč je u bistvu seksi tale nosečnot buši, rit pa joški KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 je u bistvu seksi tale nosečnot buši, rit pa joški najboljša izjava dneva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Hello bejbi in tipčki Kolk nice dan dons tale četrtek. Neki zlo posebnega Najprej me je presenetil moj dragi...kot vedno jih ima za ušesi kolkor češ zdaj bo Toskana padla in če še spim v tisti bajtici tam...kjer...ampak točn tam...pol bo to noro mislim da bo to neki specialnega za vse se mi že šajna v glavi in srcu Pol tale svetovalec našega predsednika...jao...jao...sej sploh niamam besed samo sebe prepričujem: sposobna si sposobna si...dej migej uspelo ti bo tako da...zaupam sebi maximalno Pol čwek s sošolkami da ne govrim in pišem...ma jaz imam res življenje kot v pravljici...vsak dan sproti lahko rečem: hval k sem No potem še pijačka z eno frendico, ki je na vsak način hotla spoznat najbolj šarmatnega kelnerja daleč naokrog...je ostala odprtih ust in brez besed ja smotka..kwa mi ne verjameš na besedo... in nakoncu moja Pikica, ki ne ve: a bi šla delat izpit za motor al ne? Pol pa : ja mami a ti veš kolk dnarja je to? Pa jaz ga niam pa to pa haloooooo...a za cel poletje potovanja po Ameriki pa bo jao mladina ma no saj nimam kaj rečt...je carica...tako hčero si lahko samo želim. Hvala bogu in ško...da smo jo naredil Ah zdaj grem še mal po dugih temah smetit Todika...mi je prav fajn prebrat...k si z ritjo pa joškam zadovoljna. Jaz sem tud....čeprav moja je že skor kot od banke vogu. Pa nič ne de. Se fajn sedi na njej..... Cookie, upam da si Ql?Pa Amis? A si še jezna?Marsa, pridna, ko samo rišeš in ustavrjaš...Lia, nea bluzi...grema raje na en kofi pa na čik Ksenia..kje si mi ti dans?Lenka..glavna sralka, kwa dogaja Ah vsem imenovnim in neimenovanim ene par ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Lenka..glavna sralka, kwa dogaja eh,mal serem, sej veš, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 eh,mal serem, sej veš, sam mal pazi da ne boš še sebe..prav ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 .......aja lea, je vse zadaj al kaj? (ne smes bit prevec kriticna, bod vesela, k mas! to k mas in kakor mas... jaz se pa gledam v spegu in kljub slauhkom si morm priznat, da sem prav super .. mal se hecam pa sem cinicna, mal je pa res.. )...(mater si se razpisala! super je, ko si v moodu, v bistvu. te je fajn brat. res je tako, kot da bi te slišala, kako besede ovijaš pa presledke preberem ) mah, saj vem, v bistvu premalokrat vem, ampak v principu sem pa hvaležna. tudi *samo* zato, da imam roke in noge pa da lahko vidim, slišim in vse ostalo, kar imamo kar za samoumevno. tule gre bolj za igro moči, se mi zdi. med telesom in umom, samo da nisem še pogruntala, a se telo zavija v špehec zato, ker ga um maltretira, ker je zašpehan al kaj . tukaj še iščem simbiozo in zavezo, ampak vem pa, da sem z vsakim dnem bližje. no, če pomislim, gre samo za igro uma, telo pa poskuša slediti vsem prebliskom in idejam uma.*dons se bomo basali, ker je tooook dobro, jutr pa nič več hrane, ker je treba biti zdrav in fit.... pa take! pol pa ni čudno.... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 mah, saj vem, v bistvu premalokrat vem, ampak v principu sem pa hvaležna. tudi *samo* zato, da imam roke in noge pa da lahko vidim, slišim in vse ostalo, kar imamo kar za samoumevno. tule gre bolj za igro moči, se mi zdi. med telesom in umom, samo da nisem še pogruntala, a se telo zavija v špehec zato, ker ga um maltretira, ker je zašpehan al kaj . tukaj še iščem simbiozo in zavezo, ampak vem pa, da sem z vsakim dnem bližje. no, če pomislim, gre samo za igro uma, telo pa poskuša slediti vsem prebliskom in idejam uma.*dons se bomo basali, ker je tooook dobro, jutr pa nič več hrane, ker je treba biti zdrav in fit.... pa take! pol pa ni čudno.... Lea...saj smo več ali manj vsi na istem...sam eni se tega nikol ne zavedajo/mo...pa lep dan ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Mal sm žalostna...v bistvu bolj razočarana...kolk smo (kot človeštvo) napredovali; NIČ :xx!: k da bi glihkar z drevesa splezal :xx!: da pojasnim: ravnokar prihajam s kofeta (bla z 2 sodelavkama, s katerima se sicer ful štekam - ene izmed zeeeeeeeelo redkih v tej firmi) in smo se pogovarjal o enem sodelavcu (ne, nismo opravljale), je ravnokar pršu iz bolnišnice (onidve nista vedeli) in jaz jima razlagam, kako je bil vesel dobrodošlice nazaj na job, kako sva se fajn pomenila, da se je človk spremenil, postal bolj človeški (prej je vedno nekako zviška gledal name, kao tajnica-kaj boš ti meni đubre) in kako se človk spremeni po težki preizkušnji, ima še leto, dve morda do penzije in da mu, kot kaže, ni več toliko do šefovanja in grebatorstva...onidve pa v luft pa valda, da mu ni do dnarja, sej majo pr njem miljarde doma, da so bogatuni od vekomaj...jst pa prbijem, pa kaj pol, če se piše tkointko, jst se pa tko sta se začele smejat, revše malo, kaj pa ti veš, a ti veš da ima on pedigre, ej PEDIGRE, kok ima on možnosti (hmm, pol je še mal naredu glede na VSE možnosti, ki jih je imel ampak dobr, je že naredu, kar je "moral") da ima veze in poznanstva TAKE da dol padeš, da mu je delo/plača tukaj bolj za hobi kot ne......pol sm rekla, da pedigre te pač ne naredi za Človeka, jaz pa "ocenjujem" skozi prizmo človeškosti, ne pa prizmo pedigrejev, VIP-ov, prav tako si oportunitetno ne izbiram "prijateljev" oz, takih, ki bi mi nekoč lahko koristili, pomagali se jih prej preventivno ognem takih wannabe-jev, wouldbe-jev, sploh pa so "ljudje s poreklom" (hmm, kako neustrezna beseda, ampak dobro ) za moje pojme prej "degenerirani", so se pač vedno mešali zgolj in samo med sabo, "plebejcev" je tu notri bolj malo...v glavnem kar me žalosti je, da se ljudi še vedno ocenjuje po raznoraznih pedigrejih, VIP-ih...ne po tem, kaj ali sploh če jih kaj, dela Človeka.Pohlep, denar...še zmer smo tm kjer smo bli 5000 let nazaj, samo orodja za uničevanje drug drugega smo izpopolnili ....sam ne prosim men o tem, kok smo napredovali, na kateri ravno vse da smo...da se zavest dviguje...kera iluzija, ljudje; še zmer smo tm kjer smo bli od vekomaj - v blatu Egatut za mišjo dlako nismo evoliral Indigi gor al dol, VSE JE ILUZIJA!mah, naivna do obisti ----------- dobr je, da je petek, pa da zuni sonček sije...se grem po službi mal s kolesom vozit, prevetrit glavo naivno, mal se prizemljit You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jaz pa dvomim, da koga s "pedigrejem" sploh poznam. Če pa poznam, pa ga uvrščam kot vse ostale - človeka pač..Mene nikoli ni ganilo koliko keša kdo kje premore..pač ima..Glavno, da imam še jaz kakšen drobižek kje..Saj - ker se pripisuje vzvišen položaj folku lahko paradirajo..klinc na koncu so še vedno ljudje. Grejo na sekret, lačni so pa žejni tudi. Pa željni ljubezni kakor koli pedigre obrneš.. No tak. Kregarila včeraj z deco. Mater me mala razkurila in kar ukinila računalnik do nadaljnega..Pa da moram biti nek policaj ali kaj..Nima se časa učit ker mora biti pol dneva na msn..nema..na koncu mi zlapala, da ona že ne bo piflarka, jaz pa ji rekla, da bo pač potem eni piflarki kopalnico pucala, ker druga tak ne bo dobla..Kar hud besedni boj bil to..pa nisem ziher, da je kaj koristi.In matrala se malo na vrtu - pa se spet klela koji klinac mi je bil, da odlašala tole štihanje tako dolgo..imam še eno gredo za uredit pa je trdo.. Pol pa se menim, da bi še eno cvetlično gredo naredila, bo kar na jesen tole počakalo zgleda.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 jao nič neom jamrala, ne o egu, ne o vrtu, ne o .... sam to bi povedala, da sn danes oni SUmmer Dream Kenzov vun prvlekla, pa da lepo dišim... kar se mene tiče sem poletna ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 jutro pred 9h vstala, sama od sebe (no, 5 minut prej..) v glavnem, šibam k mami in atu po neki pol pa na faks.. pol se pa začenja vikend lepljenja, brusenja, malanja, barvanja... jaz sem tud en pozabljen parfum ven zvlekla, irski Inis... neki časa bla alergična nanj, zdaj je ok.. pa tak fajn pomladno poletni je WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 pofočk...luštn se imam, dobila eno ponudbo za delo, zanimivo, mogoče jo izkoristim drugo leto... nekaj se govori o novi pridobitvi - nekem malem avtočku zame... nekaj sem zabluzila, sori dekleta, uživam v naravi, kg gredo kr sami dol sej ne - veliko hodim...pa 3 kg so šli dol hahanikoli ocenjevala ljudi po tem kaj imajo. Marsa, me veseli, da si spet v ustvarjalnem šusu...bemu astrologijo sem zanemarila, sploh se ne dohajam, en mesec je že odkar sem tule krakala da moram nekaj storit pa ne vem kako ni mi žal...Imejte se... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Hello Ksenia. Sem te pogrešala...me veseli da si v redu.Jaz sam na hito...ful mam dela danes in upam da bo bolj umirjen vikend..čeprav...v nedeljo če bo lepo vreme se potepam z motorčkom po krasu ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 . nekaj se govori o novi pridobitvi - nekem malem avtočku zame... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 Super stara! (no vids ). me nad veseli!kaj na silo zdaj astrologijo itd., ce mas pa druganco obdobje, je treba vsacga izkoristit, takrat ko JE! x!x max uzivaj pa dobr uch mech okol za avtki! k smo glih pr tem, upam da Mystica kej norega ubode! Lea, super, k me stekas pa sledis. res cist tko pisem, kot v RL govorim. ce me bos pa se kdaj vidla oz. se bova srecali, si me bos pol pa se lazje predstavljala, ko me bos brala.ja, res je super, k te pich ustvarjalni komar. Cookie, poznam, mene tud uzalosti veckrat kaj taksnega....sam te ne sme, k pomen da napredujes.pa vseen ni cist sam tko.vsakdo ma tud globino, tud ce ti vids sam fasado. tko kot ma vsak custva, k ma vsak srce.sam un je na eni svoji stopnji, ti pa na eni svoji.k srec nas je vse vec taksnih, k hocmo izboljsavo in ce drugace ne, vsaj energetsko pripomoremo k plusu.sej bo! novi parfumcki? glih vvcer sem tolk gledala, kaj je se kaj v beri.. k si zazelela spremembe, od ta lahkih mam sam kenzoki bambus (k mi je spica, sam se mi ga ne da met vedno) pa green tea, k mi pa nekak ne sede vec, mi je prevec... hm, *kiselkast*. ~ vcer nc vec risala pol, nit pisala, nazhrla sem se kot govedo in sem sla lezhat. zdle pa dobim svojo sestro na obisk, pol pa tim uleti, pa mogoce se mitja, k dons ga bo kao on na vajo peljal. lep petek vsem! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Parfumčki ne palim se tolk na te parfumčke, da bi mela jih en kup v omari mi pa kdaj kšn čist noro zadiši mam enga, k mi je fajn že dolg ... drugač pa težko najdem kej, k mi je všeč čudna, ni kej včer mi je tamala en testerček prnesla in fulllllll diši tko da zvečer dišim k iz pravljice ne vem še, kaj naj oblečem pismo, k bi šla bohvekam, ne pa na en navaden žur ful se fajn počutim mejte se krasno ... super petek pa vikend pa to How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Hej!!!!!! Kako ste kaj? No, nazadnje sem se pritoževala nad čez zimo pridobljenim špehom in z dvema prijateljicama smo se odločile, da dejansko naredimo nekaj glede tega. Vse tri rabimo enega, ki nas bo dobesedno gonil in preverjal. Tako, da bomo pogledale globoko v denarnico in na maja začnemo z osebnim trenerjem, ki se bo ukvarjal samo z nami, pisal jedilnike...vse no. Ob šestih zjutraj bomo imeli telovadbo Rabimo brco v rit in to je to. Komaj čakam, da bom imela spet trde rokice Tako lena pa že dolgo nisem bila.... Mimogrede, Marsa videla sem že ful tvojih slikc in vem kakšen fajn telešček imaš Cookie, se strinjam glede najstnic, kako so debele. Sej to je vedno bolj pogosta bolezen (roko na srce, to bi morali obravnavati kot bolezen). Ampak glavno, da imam jaz osebnega trenerja Kolk sm vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa sploh ne bi smela biti, ker sem se do zdaj vedno sama znala brcat v rit. Včeraj je bil spet en luškan dan. Ful sem delala, potem sem šla pa zvečer z družbo v center, kjer je bil tist prostovoljni sejem. Prav zanimivo, sem si vzela brošure. Premalo pa na živalskem področju. So imeli pa zato vegiji en shod, pa sem se jim malce pridružila, ampak ne za dolgo. Potem smo ostali še na Gal in Galeristi. Meni je ta glasba super, ampak se mi zdi, da ni ravno za prešernov trg in mladino, ki je potem bolj zaživela ob slovenskih raparjih Kmalu potem sem šla domov (5rca sorry, sem mislila, da boš prej prišla ). Evo, zdej mam pa kosilce Papa Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ej thanx ...danes popoldne pripeljem domov yesssglej da prideš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 uf misty, čestitke zdaj pa gasa po slo mich, pol pa naj te trener pregoni do piknika polnjene lignje sm nardila sam kaka svinjarija sam si je moj tok zaželeu, da nism mela srca rečt ne pa itak, jst vn jih neb šla jest, pa tud, one tri lignje k ti dajo :xx!: in si sit pol kao jst jem za dva tist kar je dobr KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 kako presenečenje sem mela telefon..neznan glas..zdravo kaksi..js pa kdo pa si..nisem poznala on pa...a me ne poznaš..tvoj skrivni prijatelj.. pol pa mi kapne ...bil je en prijatelj, ki se že nismo vidl ziher 10 let...mal čvekala kak je blo včasih in se zmenla, da ko pridem v lj, da se dobima na kafetu kak lepo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 joj, kok je to fino! meni se je dans enako zgodilo. celo sanjala sem to noč tega prijatelja in potem surprise - on je v sloveniji oz. doma sem ga srečala! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts