Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

ja xyesx taka presenečenja so res lepa xrosex

zdle pa po avtek, proti trojanam....kafe z mojim budistom :vio: xsrcx potem pa proti trbovljam(upam, da ne zatupim kaj x:o)x ) če bom pa srečala kakega dolgolasca s psom..bom pa pomežiknala xDDx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

na hitro: tako v bedu pa že zelo dolgo ne :eek: :o|o: :xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kva dogaja, Mana? :sori: Jaz sn pa vreji.......kot ponavad v petek povem......hvala bogi, da je petk....pa da sn štajerc x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mana :palec: drži se...jaz ti želim, da čimprej mine tale tvoj bed :palec:

Mick...tebi sem pa fouš k hudič...k si Štejerc :vragec: meni je tm pr vas ful hudo dobr x:Dx

sem se v nedeljo z mrcino ta novo po mb vozila..ja je blo luštn x:px

Do jacka še nisn pršu, glih kosil zmazau......zdej pa je na vrst en zaslužen x:px xcheersx

:eek: ...vl......vlomilc......vleka.....vljuden.......vlitek........vlačilec........? :unsure: x:Dx

K. Čapek

vlažn...in važn...pa ravno prav je tko....grem jaz kavico skuhat...da nauva preveč ircala :inocent:

jutri grem na javno tribuno v Lj spet...da vidmo kaj dogaja... xDDx

ajd uživajte x:px

Reč dedu naj se odloč....to bluzenje mu sam škodi........to kao poizvedovanje pri članstvu stranke je bl izgovor, pa brez veze, ker je tko za vsako stranko jasno, da hoče zmagat na volitvah, torej? x;)x Kak mu naj pol folk verjame, da sploh hoče zmagat? :inocent: :vragec:

K. Čapek

Mana, xsrcx xcrossfingx xwizardx

(*ce si v k* cist, me lohk tud kej poklices x:)x)

Jaz pa ravno z mehanikom se zmenla za pondelk! xokx

(*mi je mitja se cash prnesel, da to zrihtam, prjazen, "da bom mobilna cimprej"! x8Dx)

bom se un zrihtala, uno vdrtino grdo, je rekel jani, da lohk kar on najbrz, sam da ne ve, ce bo cist lepo slo (k je ornk vdrto).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Reč dedu naj se odloč....to bluzenje mu sam škodi........to kao poizvedovanje pri članstvu stranke je bl izgovor, pa brez veze, ker je tko za vsako stranko jasno, da hoče zmagat na volitvah, torej? x;)x Kak mu naj pol folk verjame, da sploh hoče zmagat? :inocent: :vragec:

Na tole moram odgovrit...matr sem se v jezik spekla,ko tolk vročo kavo pijem :vragec:

Ja točno tako, smo mu že povedal to...ampka saj veš, to je samo del političnega nastopanja...saj on ve, da ga članstvo ta hip ne podpira in na koncu se bo odličil v primeru . če ne bo pravega kandidata z naše strani....je pa itak sam sebi na vsaki fotki bolj všeč in potem se rad smjčka pa mežika...ti že veš, k si se na lastne oči prepriču...pa dot u njem....naj on kar točke nabira, samo da se ne bo prehitro utrudil x^x do volitev je še dolga...

ajd tole je blo za med politiko zdaj pa grem x^x x:o)x

Kaj ma zaj tu za bluzit spljoh? Če ma jajca in samozaupanje se ve kaj je funkcija z močjo......Predsednik republike je bolj za penzioniste funkcija, k so že svoje večinoma nardil......protokolarna, predstavniška funkcija........pa ne da bi jo podcenjeval, vsekakor vseeno ima svojo težo. Mogoč pa cvika..... :inocent: Sicer pa res, brez veze, kje so še volitve, še dovolj časa, da na svojih 10% padejo.... :vragec: x:Dx

K. Čapek

Mana - enkrat bo boljše.Ziher

Petek je..cel vikend fraj..sicer se za jutri moja dva najavila na popoldansko kontrolo..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kaj ma zaj tu za bluzit spljoh? Če ma jajca in samozaupanje se ve kaj je funkcija z močjo......Predsednik republike je bolj za penzioniste funkcija, k so že svoje večinoma nardil......protokolarna, predstavniška funkcija........pa ne da bi jo podcenjeval, vsekakor vseeno ima svojo težo. Mogoč pa cvika..... :inocent: Sicer pa res, brez veze, kje so še volitve, še dovolj časa, da na svojih 10% padejo.... :vragec: x:Dx

če bodo takile intelegentneži takole razmišljal pol se res slab piše :vragec:

če ma jajac ...to pa še ne vemm....bom poskusla zvedet x:px

Kljub strelčevskemu nagnjenju k idealiziranju sn v bistvu pogost kr dost realist. :vragec: x;)x

Ja, to je res za prevert. K obnaša se kar pogost k kaka pi... :vragec: x:Dx

K. Čapek

En :kiss: vsem ravno nazaj s kratkih počitnic lahko samo rečem Ooooooooooooooommmmmm ...upam, da me že jutri kdo ne raz*izdi x:Dx , bo šla vsa nirvana v tri krasne.

Bila med ostalim tudi na Gongu, karamba :wOOt: , takole stvar je treba doživet ful power, no men je sedel, model je **gongal**, men pa ful dogajal, skratka dostopno tudi v prestolnici. Zdaj pa v nove delovne zmage :vtz:

:kiss: mejte se!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Moj Meganček je doma :2src:

:onfire: :onfire: :onfire:

http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/h010.gif

Aja pa, da ne pozabim:

http://www.cosgan.de/images/midi/musik/p020.gif

Na zdravje! x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

O Mysti, si preživela pot x:Dx :palec: the world under your wheels torej od danes naprej x;)x uživaj v vožnji, predvsem pa varno pot vselej!!! :flowerface:

Mana, drži se xrainbowx http://www.siegetheday.org/misc/smileys/hug.gif

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

mysica x:px x:Xx :palec:

kak dan :2src: :vio: prvo pogovor z zelo dobrim prijateljem.....bi še ziher lahka govorila ene par ur :vio:

potem pa vožnja do trbovelj x:px x^x tam sem se dobla z jeti, zasavko in ksenjo xsrcx ksenč je letela žurat naprej....me pa smo nadaljevale čarovniške posvete....potem smo se prestavle h kitajcem..mi2 z jeti neki pojedle in veselo :icon17:

prav fejst večer :onfire: bo še treba ponovit xsuperx

There is

One Mind,

One Truth,

kuku Klarus xsrcx ...si bila pa hitra x;)x ...sem za ponovitev x:px

mah sem vozla po omejitvah, pa e en mal počasnej..ker ne poznam ceste..drgač bi bla že prej x^x

definitivno bo še ponovitev xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

Super Mysti :palec: xDDx si končno samostojna ratala x;)x :palec: xsrcx x!x

Tale je pa bosa. Brez avta pa ni samostojna? Če uporabljaš javni prevoz, nisi samostojen? Če te kdaj kdo kam pelje, pač potem nisi samostojen? Torej vsi ljudje, ki si ne morejo privoščiti avta, niso samostojni?

xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Tale je pa bosa. Brez avta pa ni samostojna? Če uporabljaš javni prevoz, nisi samostojen? Če te kdaj kdo kam pelje, pač potem nisi samostojen? Torej vsi ljudje, ki si ne morejo privoščiti avta, niso samostojni?

xrolleyesx

x:o)x Mau heca mora bit Michelle. Jaz sem bila do 28 leta brez svojega avta, pa sem bila zlo samostojno bitje x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...