Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Tale je pa bosa. Brez avta pa ni samostojna? Če uporabljaš javni prevoz, nisi samostojen? Če te kdaj kdo kam pelje, pač potem nisi samostojen? Torej vsi ljudje, ki si ne morejo privoščiti avta, niso samostojni?

xrolleyesx

Mogoče bi bila primernejša beseda neodvisna x;)x

Drugače pa fuuuuuul lep dan x:)x in nič (ampak absolutno NIČ) mi ne gre po načrtih :xx!: :xx!: :xx!:

Sem frendici hotel eno uslugo narest in biti vsaj malo koristen :inocent: pa nama je že v štartu (pri tretjem semaforju) na (njenem) avtu počila cev za vodo :xx!: tik pred križiščem sva ostala v oblaku pare xrolleyesx

Na srečo sem lahko vsaj improviziral in zalepil, da gre vsaj v službo lahko (držalo bo teden ali dva :o|o: ), itak bo njen družinski serviser (fotr) to popravil/zamenjal že jutri, ampak danes je/bo morala iti v službo (28 km v eno smer)

Še dobro da je cev počila v Lj in da sem bil zraven x:)x

Zvečer se bom pa (po (pre)dolgem času spravil ven žurat xsuperx

Malo se naplesat na trancejadi v K4 in se, spet, nasmejat slo dark-ghotic sceni (ta folk je še bolj pozerski od Globala xrolleyesx ). To bo hecna kombinacija v klubu :eek: novodobni hipiji (peace, love, optimizem) in temačni depresivneži, na enem plesišču bo vse pisano in nasmejano, na drugem pa vse črno, vzvišeno in nezadovoljeno x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Cosma, karamba! xokx :mex:

Mystica, cestitke, super! x8Dx :palec:

In srecno voznjo!! xwizardx

Mana, upam da si boljs! xcrossfingx

In da ste vsi super in vse to... xDDx :palec:

aja, jaz sem naredila izpit pr 35. in sem bla nesamostojna pa taka, sam ne zarad tega, k nisem mela izpita. x:o)x xDDx

~

... cakam obisk*, drugac pa perem deke pa taksno, preoblacim postle. Ponoc spet harala, brala, ob 3h zjutraj nadnujno sla jest, cist lacna (pa ceprav sem se ob 20h total nazhrla)! x:o)x

Odkar spet telovadim, sem cist pozresna. x:Ix

heh, namest da se shujsa, se znam jaz zredit. xyesx

no saJ nc hudga. xDDx se boljs! x^x x;)x xcivx

*je ze vmes prisel in odsel, k nisem uspela postnit...

a tko Onix, sem vidla sele v temi Party ravnokar, sploh nisem vedla nc. xnckrivx

sam itak ne vem, ce se mi da kam (pa se ne furam se z razsutimi lucmi), pol pa se, ce je/bo tko kot pravis... pozerstvo, dark scena pa to... mi nc ne disi pol prevec.

ampak, nc nas ne sme presenetiti. xDDx

kakorkoli ze, enjoyyy! xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa

Pozerske "mularije" je itak vedno in povsod veliko x;)x

Saj bo znano Audio :vragec: pleme prisotno, "ta črni" bodo kot dekoracija in zabava x:Dx

Nejc Zaplotnik

dopoldne služba, počasi se privajam... pa kikse tud delam x:o)x sem prišla domov in namesto kosila en sprehod udarila - do Prvin me je peljal, nato pa čez Čemšeniško (nič do koče) na Klančiše in domov... noge me pečejo ampak sem pa uživala ko sto vragcev...

zdej sem pa si Heinekena privoščila x:o)x potem bom pa še eno salatko...

sem vesela, da sem uspela obdržat en odnos, ki mi je ful velik pomenil.

lep je dan :2src:

Ne vidim kakšno zvezo ima tale post, z vesoljnim dnevnikom in sploh s temo o kateri se je govorilo, zanimivo po kakih straneh brskaš x:Ix x8Dx x:o)x xcivx

to, da sem se narežala do sloz..in sem hotla to delit z drugimi x^x

za velikega inkvizitorja so take strani ziher en tak velikanski šok...a si si že opomogu xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sem vesela, da sem uspela obdržat en odnos, ki mi je ful velik pomenil.

lep je dan :2src:

x8Dx :palec:

dbest, sama dobra volja tule nekaj zadnje cajte, ste ene x;)x cist presvezhene pa prebujene pa bolj optimisticne, mega, stare!!! xokx

**

jaz pa sem vcer lenarila, mela obiske, se pogovarjala po telefonu, no zraven sem pac mal poprchkala, ono tretje, pa kuhala in jedla. to je cist noro! redko sem tako prav pozresna! :eek:

recimo sploh nisem za sladko in skoraj nikoli ne jem kosmicev (ne zlazem se, ce recem, da jih jem najvec 2x ali 3x letno, ne pretiravam)... mi taksno ne zadisi, ne zadosti mojih potreb..

No v glavnem, sem po vsem krompirju, tako in drugace (pecen in pol se v radicu), pojedla se timovo cokoladko x:Ix... potem se en matkin koscek (sicer mini) kruha s kikirikijevim maslom (in zraven obveznim korenckom, nikol ne jem kikirikijevega brez korencka)....

in pol se 3 kivije. en jabuk. pol sem si sla pa nalasc zobe umit, da dam mir s to hrano. Kaj naredim? ob 1h grem pogret mlek, dam not kakao, in timove cokoladne kosmice!!!! x:o)x halo! tega sploh ne jem sicer.

... sam mi pa ni vsec... takoj vidm primerjavo... kar zabuhla, svicala ponoc... tko da, kul da prec vidim razliko in ponovno ugotovim, da kok je super bit lahkoten.

sam dons me ze kar lakota grab in se grem voljo. xDDx

k ne maram prezheravanja, se mi upira vsaka pozresnost, v bistvu.

k je na nek nacin pohlepno to.

in zame osebno je najvecji greh, greh grehov, pohlep.

sem pa zato ful dobr telovadla, me kr mishice bolijo mal, dons sem kar not padla, pa mogoc mal zapretiravala. x:)x

aja, dons mi je prodajalka v Tusu rekla, ce sem mela zadnjic nesreco. x:o)x

da me je vidla zadnjic pr Levu.

sem vedla da mi bo en to reku. vedno te kje kdo vidi. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdle sem se pa na Pikico spomnila... upam da je kul, da je zato ni, k tolk nad uziva pa tko. x8Dx xrosex

ce pa jo kdo vidi, pa naj jo lepo pozdravi. xcivx :palec:

Picasso

Jaz pa že cel dan zganjam paniko.

"Pospravila" nekam obrazce za dohodnino!

Ve kdo ali dobim lahko na davčni nove?

Sta dva seveda za gospodiča in zame...mater..kaj vse našla, samo tistega ne, kar bi rabla..

Tako sem torej preživela dan..premetavala vse žive predale...zdaj me ima jeza..pa nič ne pomaga x:px

Če pa kdo ve..pa plisss pliss plisss eni raztreseni strelki pomoč vedno dobrodošla :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

zdle sem se pa na Pikico spomnila... upam da je kul, da je zato ni, k tolk nad uziva pa tko. x8Dx xrosex

ce pa jo kdo vidi, pa naj jo lepo pozdravi. xcivx :palec:

Ji ni hujšega, brez skrbi. Ga pri njej ni problema, ki ga čokolada ne bi pozdravila. x;)x x:Dx

Jaz pa že cel dan zganjam paniko.

"Pospravila" nekam obrazce za dohodnino!

Ve kdo ali dobim lahko na davčni nove?

Sta dva seveda za gospodiča in zame...mater..kaj vse našla, samo tistega ne, kar bi rabla..

Tako sem torej preživela dan..premetavala vse žive predale...zdaj me ima jeza..pa nič ne pomaga x:px

Če pa kdo ve..pa plisss pliss plisss eni raztreseni strelki pomoč vedno dobrodošla :eek:

Meni ga svinjščeta sploh poslali niso. :vragec:

Obrazec:

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov...._OSEBE/168a.pdf

Tukaj pa je seznam, komu lahko nameniš del keša.

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov....a_leto_2007.pdf

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Girly - hvala - že sprintala tole. x:px x:px

(samo me vseeno daje - kam založila tole..ampak ziher bom našla..ko ne bo več treba - tako sem predračun od mizarjev iskala kot zmešana..pol pa ga našla čez dober mesec po tistem..nič luna v devici tule ne pomaga..strelec preveč na delu)

In kaj še ugotovila - ko gledala tale drug link - hehe ni čudno da tako odštekane včasih kvasim, če imajo budisti sedež v moji rodni vasi x:px Ziher se me je kaj prijelo x:px x:Dx x:Dx

ah -je foter že mi gasilce toplo priporočal..pa mislim, da bom s tem drobižkom, ki ga dobim nazaj kar deco na sladoljed pelala.

...zabava uspela, enim se je prou fajn dogajal za razliko od mene, čeprou mam zej celo bajto u razsulu, ah pa komu se da pospravlat, bom jutr...

drugač pa najbl u depresiji dones, nevem kaj mi je, neki se dogaja v men, to morm prou tle zapisat....

....pa tok dela me še čaka vsepovsod, včasih mislm, da se bom zlomu, nemorm več tko furat....

psihični pritiski so res neki najhujšega, pa stres pa samo sranje, že zej tok tega, kaj šele bo...

..treba bo naredit precej sprememb, ker tale pot k jo furam zej ne vodi nikamor, samo tone nekam v mračne globine.....

..........ah, pa še tko sm labiln postal...... včasih na sebe gledm kot na nekega tujca, sploh ne vidm več sebe....

pa tole jamramnje, to mi tud ni podobno..... ja šit, verjetno sm še mal pod uplivom substanc

xrolleyesx

honor and respect

:wacko: :blink: kok se nazrla... :sick: blazota!

timu kupujem neke cokoladke, ce bi vedla, kok je to dobr, bi sve sama sprot vedno pohamsala! x:o)x

ne mros verjet, kok dobr! x:o)x x:px

sam gledam, kje je se kej. xDDx

tko da cist stekam Pikico in vse sladkostne. j'm tud ratala. x:px x:o)x :vragec: xcivx

otroc pravjo, da ni nc po tv...

Picasso

Tečen sem in samemu sebi grem na živce kot ............ sploh ne najdem besede xrolleyesx

zlata žila bi bila mogoče primerna primerjava :o|o:

Do nadaljnega (beri: do boljše volje) se bom kar izoliral, ker bi se drugače skregal s celim svetom xrolleyesx

Daje me nespečnost, nimam apetita, posledično sem non-stop utrujen in brez energije, .................. in to traja skoraj cel teden

Upam da bom vsaj malo spal in da bo jutri bolje xcrossfingx

Nejc Zaplotnik

Drčer x:)x Vikend minu k blisk. :o|o: Večino užival v naravi xsrcx , matr me je sonc spražl xsmokex x:o)x Frend nama je pokazau ob dravi en super plac, bliz, pa čist divjina, pa mal težje je zravn prit pa si skor ziher sam, če češ......Pa tik ob vodi, kul :palec: Tud kakšne grešne ideje za ob prilki so me obšle :vragec: x:px , je fajn v naravi bit naravn x;)x Pol me je mal minil k mi je pokazau sposobnosti svojga, bi temu rekel paparazzo fotoaparata, pismo, pa en čist mal boljši digitalc :eek: x:Dx Sam je trava tam visoka, hm..... x:px No, pa ugotovil, da mi en sorodnik super dobro belo vince dela.... x:px Pa tko, blo pestro in fajn x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ko ne delam....če se le da uživam x:Dx No, tud v delu kdaj na nek način uživam. Ja, užitki so fajn..... x:o)x Vzdržnost ni glih vrlina za strelce x:Dx Jaz bi se je poslužu mogoč sam pri čikih pa poznovečernih obTVjevskih čokoladah..... :o|o: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:px čau

Pozabila da je jurjevo danes. Sejem na Ptuju..kaos kakšna gužva - odnesla pole za otroški dodatek in dohodnino seveda. Ki se je čudežno našla - potem ko sprintala in izpolnila. naturlich..kličem fotra zjutraj mu povem, da sem ga podpisala pač na dohodniski obrazec, ker se on ni..pojamram kako iskala to sranje včeri celi dan..on pa: jaz pa vem kje ti to maš...na mizici pred tv..samo so cajtunge gor...mislim..kar pobrati me hotelo..kaj hudiča to tam dela?? Jaz pa na račun tega vse predale spucala :O: :O:

In nazaj grede se ustavim v mesnici pa pravim mesarju naj mi zdrobi kosti pa lepi kos govedine naj mi da...oni pa hotel okoli pasti x;)x Kaj boš to delala?? Še nikoli ču, da gdo na kosteh mese peče x:Dx x:Dx

(pa nisem imela jajc, da mu povem kako jaz to prvič delam x;)x )

Jem sladoljed zdaj. Pa čips..ta hudi s papriko..

mater kombinacija..pa mater dobro za telo..

kaj dela bikovsko sonce res.. xcivx

Hej,

ze cel dan sem za računalnikom. Še eno uro, pa upam, da bom imela končan. Najbolj me jezi nesposobnost drugih. Naj mi že pošljejo, pa bom magar sama izračunala in vse potem popredalčkala, bo prej xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Me že pečejo oči od buljenja v cifre. Trenutno si želim, da excel ne bi obstajal.

Umes sem se še malce skregala z lubijem... xrolleyesx Ampak sva vse rešila :palec:

Ni danes moj dan.

Upam, da bo jutri boljše, navsezgodaj pičim v Lj, sem do petka, potem v petek je pa itak praznik, kar mi bo nadvse prav prišlo, ker imam toliko za narest.

Popoldne sem obljubila mami, da bom pokosila, dala regrat iz trave :xx!: pa mal obrezala grmovje in smrekce. Dobro, ker to me sprošča...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mi bo očitno neki se uspelo zmenit za seminarsko :palec: upam.. ma vsako leto zabluzim s kako tako stvarjo, ki bi jo lahko že zdavnaj... :o|o:

drugač pa divji vikend.. vse mišice in kosti bolijo..soboto polepla cel flat s polivinilom in papirjem.. se igrala z izravnalno maso.. pobelila eno sobo.. včer spraskala barvo po celi kopalnici, roke stran padle skor.. ampak uživam, paše mal možgančke na off pa sam fizično x8Dx popoldne grem zbrusit vrata, da jih pol pobarvamo enkrat.

sva mislila, da bo šlo čez vikend, pa se kar nabira.. tko da se nehala obremenjevat in bova lepo na izi.. je še ful drugih stvari vmes za delat..

spat itak k meni hodiva, tko da ni panike..

gume dobila, moram poklicat za zamenjat..

lubi čist bogi, ful alergijo.. seneni nahod pa to.. nič spal danes ponoč.. mene se pa tud hoče neki lotevat, sam še vztrajam brez tablet..

motor vidla med vikendom glih sam za par 10 km.. sva šla k teti na obisk vsak s svojim pa pol mal v krogu nazaj.. ugotovila, da nardim lahk 50 km več, kot sem mislila (nimam števca, pa še nikol se nisem upala pustit do rezerve.. včer sem pa rekla, da raskiram, ker gre itak lahko on po bencin, če bo kriza.. no, fajn vedet to, za krizne situacije.. pol je pa itak še rezerve za 50 km.. :palec: )

zdaj pa ždim za računalnikom in se mi čist nič ne da.. pa ne vem kje naj začnem... jest grem nekaj najprej..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Seal, Mich & Co. xcrossfingx xgoldfishx sej bo xupx :detelca:

Jst pa bla včer na morčitu - kr v Portorožu; sva z dragijem na motorju pičila, pa v Rustiki se na kosilu ustavila; pol je blo treba pa kosilo odležat - na pomolu martinčkat xDDx

blo prou fajn x^x pa še zvečer sm kruh spekla x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jaz tudi v soboto na kolenih in regret dajala iz trave :O: :O: pa kaj ga je :O: se mi zdi, da skozi okno pogledam pa same lučke vsepovsod. regratove.

Popoldan pa k zobarju. Pa mačka bi morala na injekcijo peljat - dobi še dozo proti garjam..mi se požalil nečak, kako so pa oni kar enega mačkona pustili, da total zbolel za garjami in ga potem kao najdenčka odpeljali na uspavanje..mislim halo - sem bila prilično jezna..a za čike pa majo ali kaj..tam pa žival pustijo umirat na obroke..

Kja pa je Astra? Pogrešam tole bejbo..pa njene dogodivščine..upam, da si ok. :palec:

Joj..na pomolu martinčkat x:px x:px jaz bi tudi x:px

x:Ix no sej sm zrawn še mal knigico brala :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jutri dva razgovora za službo :onfire: xcrossfingx

Drugače je danes spet en dober dan :palec: ravnokar sem se 3 urice s kolegom nastavljala sončku ob vodici :flower: črnuha pa čofotala na veliko x:px nič več ne diška po šamponu, čeprav sem jo dva dni nazaj očedila, ampak sej --- naj dete uživa x:Dx :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...