Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

rabiš sam seznam?

do kdaj pa more bit to narejeno?

do jutri... itak je bilo treba vse nabrat, pa posušit, pa imena najdit... je ful delala za tole, zdej ji je pa dol padlo... smo vedno oprezali za temi rožicami, da to ni res... narcisa pa tulipan se pa nista lepo posušili... mar bi jih ven v naravo peljali, pa pokazali zadevice ... ne pa tkole... pa nujno rabi petico...

Deli na socialnih omrežjih

klarus x:Xx vse podatke že ima, samo če so eno ali dvo ne.... če se ti ljubi iskat bi ti bili hvaležni, sva našli že za 30 rožic... sem kot teta pehta za računalnikom. xsrcx

sam za te tri x?x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ma vse tri so dvokaličnice

med eno kaličnice spadajo sam

Alliaceae lukovke

Asphodelaceae zlatokorenovke

Convallariaceae šmarničevke

Juncaceae ločkovke

Iridaceae perunikovke

Liliaceae lilijevke

Orchidaceae kukavičevke

Poaceae trave

• Buuuu 1

There is

One Mind,

One Truth,

sam da bo 5-ka :onfire:

še dvokaličnice..da bo ziher

Aceraceae javorovke

Apiaceae kobulnice

Apocynaceae pasjestrupovke

Aristolochiaceae podraščevke

Asteraceae košarnice

Balsaminaceae nedotikovke

Betulaceae brezovke

Brassicaceae križnice

Caprifoliaceae kovačnikovke

Caryophylaceae klinčnice

Celastraceae trdoleskovke

Cichoriaceae radičevke

Cistaceae brškinovke

Convolvulaceae slakovke

Cornaceae drenovke

Corylaceae leskovke

Crassulaceae tolstičevke

Dipsacaceae ščetičevke

Ericaceae vresovke

Euphorbiaceae mlečkovke

Fabaceae metuljnice

Fagaceae bukvovke

Gentianaceae sviščevke

Geraniaceae krvomočničevke

Globulariaceae mračičevke

Hypericaceae krčničevke

Lamiaceae ustnatice

Linaceae lanovke

Malvaceae slezenovke

Oleaceae oljkovke

Orobanchaceae pojalnikovke

Paeoniaceae potonikovke

Parnassiaceae samoperkovke

Plantaginaceae trpotčevke

Polygalaceae grebenuševke

Polygonaceae dresnovke

Primulaceae jegličevke

Ranunculaceae zlatičnice

Rhamnaceae krhlikovke

Rosaceae rožnice

Rubiaceae broščevke

Salicaceae vrbovke

Sambucaceae bezgovke

Santalaceae lanikovke

Saxifragaceae kamnokrečevke

Scrophulariaceae črnobinovke

Solanaceae razhudnikovke

Thymelaeaceae volčinovke

Ulmaceae brestovke

Urticaceae koprivovke

There is

One Mind,

One Truth,

:U:

Kok sm zaspana. :inocent:

Bla v šopingu z girly, sm vidla, da je že vse zlapala, kaj sm kupla. :vragec: x:Dx x;)x

Pol sm šla u en klanc, jedla prej pol pa še pol, pa prebrala eno celo njigo od začetka do konca, a sm povedala, da sm vmes jedla :inocent: zdej sm pa tok sfukana, da s emi še pod tuš ne da. Ampak sm kupila 2 nova gela za tuširat, tko, da se bom že prsilla.

Jebemo,jutr in v petek delam 3 službe in to od 6-21. Če se mi ne bo zmešal, pol se v soboto javim. Enkrat ob 5h popoldan, ko se naspim. x:Dx

Ja, pa v petek mam registracijo, pa ne bom šla, ker nimam časa. Bom probala v pondelk, sam mam še zobarja, pa še gume bi mogla it zamenat, k mam še zdej zimske. xrolleyesx Za okol kepe sm 2x. :o|o:

Se bom počas spokala, dokler se mi še 10% da, ker pol bom sam v postlo padla. x:Ix

Aja, pa mal sm horny. :inocent: x:Dx xnckrivx x:px

Guest SheBoom

neumesna tema, ampak tukej se vas največ nabere :)

na zalogi so štirje mejhni mucki - če ma kdo željo kakega posvojit (al kateri od vaših znancev), me naj kontaktira na OS.

pa lep večerčič še naprej! x;)x

no....vsaj shtajercev ni....tko kot med tednom... :xx!:

x:px sn te že mislu dat med pogrešane :inocent: ..... no, te pa sam en lep lep pozdrav iz.....ljubljane :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sem bil zelo priden, sem pospravljal sobo, vse kar je bilo povezano s splošnim ali alternativnim zdravstvo - bek fuknil, vse kar je bilo "magičnega" stran fuknil, nočem imeti več ničesar s tem, sem naredil obljubo, da več mojih: jasnovidnih, janoslišnih, jasnočutnih, empatičnih in ostalih bedastih sposobnosti nebom uporabljal, poleg tega sem vodnikom rekel,m naj me obvšečajo samo o pomembnih stvareh - če me že morajo, kakršnakoli sprememba v moji avrei ali pa zdravstvenem stanju drugih me ne zanima.

Končal in začel novo poglavje v mojem življenju, in upam da bo ta bolj zanimiva :angry:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Guest mačona
Sem bil zelo priden, sem pospravljal sobo, vse kar je bilo povezano s splošnim ali alternativnim zdravstvo - bek fuknil, vse kar je bilo "magičnega" stran fuknil, nočem imeti več ničesar s tem, sem naredil obljubo, da več mojih: jasnovidnih, janoslišnih, jasnočutnih, empatičnih in ostalih bedastih sposobnosti nebom uporabljal, poleg tega sem vodnikom rekel,m naj me obvšečajo samo o pomembnih stvareh - če me že morajo, kakršnakoli sprememba v moji avrei ali pa zdravstvenem stanju drugih me ne zanima.

Končal in začel novo poglavje v mojem življenju, in upam da bo ta bolj zanimiva :angry:

Pa ne zapiraj si vrat. Nič v afektu ...

Eh, kaj jaz solim pamet ... x:Dx

hm čist ena neumestna ... kaj oz. zakaj pa kr to naenkrat?

pa sej te sposobnosti niso tok švoh, sam pod kontrolo jih je treba malček met, pa se da žvet. kokr men znano. lahko se motim.

enivej, good luck s tem novim poglavjem :palec:

If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter

Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong.

~Terry Pratchett

ko si star 16 let in ko hormoni divjajo, te meče....ene manj druge bolj....no med zadnjimi je naš behy x^x xsrcx xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

Čau,

no moj je šel. 2 dni je čisto premalo. Samo morava oba delati, tako da nimamo kej. Ah sej bova kmalu spet skupaj x:)x Da nam tu izpadla kot neka jokajoča dečva, k ne zna sama x:o)x x;)x

Včer sva šla nepričakovano v shoping. Sem kupila enih majčk pa oblekco pa take stvari (že za pol, k dam par kilc dol x:Dx )...pa tak, luškan izletek je bil... Danes pa športni dan; zjutraj tečt, potem na sprehod, potem rolat, potem na še en sprehod...

Nisem nič naredila za faks in moj denarček, ampak sej je okej...bom jutri spet x;)x

Baje bo dežek! x!x Komaj čakam :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

no, da poročam še jaz xcivx

bla sm v gardalandu zdej se ne spomnim al en al dva dni pred Mysti inu Pikico :inocent: nazaj pršla čist obtolčena in pobunkana (to dela Blue Tornado pa še ene par prostoletajočih hitrobrzečih semintjamigajočih vlakcov) sej ne, da sva izbrala TISTI dan, k majo lahi državni praznik, gužva bla za popizdit, ampak dobro, ne bomo preveč jamral

pol sm bla na grobniku k so mel slovenci zastonj hapening, sam se nism nič na pisti sovozila (moj voznik je glih en dan prej menjal sprednjo gumo in verigo, skeširal lep kupček za-to in ni bil v filingu gumo takoj uničit x!x

anyway v sob sva šla pol mal z motorjem do Murske, pa v Bakovcih sva blazn dobr jedla v eni obcestni gostilni, pa vidla sm v živo štorklje gnezdit (že drugič v lajfu!) pa fazan je pred nama bejžal čez cesto; no fazana sm tut prvič v živo vidla, pa da ni iz ZOO-ja, nazaj grede sva se pa pr novopečenem penzijonerju (mojmu fotru) ustavla, da sm preverla, kako se kaj ima moja lubica bubica :2src: (sm dala svojo pesjanko na poletne počitnice h fotru na deželo)-me je še spoznala xsrcx

v ned sma šla na Krk in sm včeri dam pršla. Morje kt morje, mal me je razočaralo vreme (mrzlo k svina pa pihal tut, sam en dan je blo lep vreme), sm pa kupila kao domač žajbljev med za pregrešnih 60kun, pa šele doma ugotovila, da tale wannabe žajbelj med pa SPLOH nima okusa po žajblju, pa še sumljivo tekoč je, ok mal "smeti" je not sam vseen, a se da med redčit s sladkornim sirupom? xscratchx me zdej to matra xbookx xzobkox sam čičo stari je zgledal normaln, kt en čebelarčič čist taprav, res je med ob cesti prodajal, sam je bla zravn parcela s panji, ...eh :o|o:

pa glede na to, da je dans eno blazno deževje napovedano, sm se kr v službo spokala prej, k sm sicer dopust mela že odobren, sam zdej ga hočm nazaj xcivx ga bom rajš na kak sončen dan izkoristila, dež lah čez okno tut v službi gledam, pa še plačano mam x^x

aja, čist zmešana, LN vse naj, naj! Pa NIČ heker.napadov inu podobne svojati :vragec:

Bemu, pozabla povedat, da sm si kupila eko/bio 2 kremci v Müllerju, una njihova mullerjeva blagovna znamka (rožnomandljeva zadeva, ful dobro, moja koža kar vriska zdej) xsrcx

no, sam tolk, na kratk, pa da veste, da še diham x:o)x (like anyone cares)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jst x:Dx

evo, menjala danes službo, tko da je že za menoj, še jutri potem pa mal frej...

xsrcx

ooo, to je pa lepo prebrat xsrcx

sam še mal sam še mal, pol pa frej, ane Ksenč x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja, se mi zdi, da sploh ni bilo frej dnevov vmes

moja mami naredila konkretno spremembo... končno... to sem čakala, da se odpre, da prizna, da se zjoče, smeje... evo, upanje imam... upam še da bodo izvidi ok in da bo zaključila s to izkušnjo...

Saturn dovolj je ;)

Čau folk x:)x

mal žalostna glihkar, ker sem gotovila, da majo moji naj bonboni ene svinjske Eje not :o|o: :xx!: a ne morjo nardit enih kislih gumijastih bonbonov z naravnimi barvili :o|o:

drugač pa.. zanimivi dnevi..

nardila skoraj 1500 km z motorjem, do Bosne, Orašje na motozbor, lubi do tja šel z avtom, pol sva se pa ločila od ostalih in se spravla na moj motor in v Vodice za en dan, obiskat frendico, pol pa še v Rovinj.. motorčk mal pluval olje vmes, ampak preživel :palec:

vmes se je zgodilo, da so nama v Orašju odrezali šotor in pobrali ven mojo jakno z mobitelom in njegovo čelado.. sva si na srečo lahko sposodila, da sva lahko šla domov.. razen tega sem si nabavla ful cunjic, končno par kavbojk in hlač, ki so mi dejansko prav :palec: Bosna je noro lepa za vozit se, tam čez Zenico in Livno proti Hrvaški :2src: noro... pa mal pretresljivo obenem, ko gledaš razsute hiše in napise prodamo.. (pomisliš zakaj bi kdo prodajal hišo na tko lepem placu.. in pol dojameš, da če so ti pol familije pobili, tisto ni več lep plac :sori: ). morje pol na Hrvaškem blo pa tud fajn, izležavanje in ravnanje kosti..

Mam že nov mobitel :) oči kupil xsrcx jakno si bom pa zaenkrat od tamalga sposodla.. pa razmislila, a se mi splača spet kupovat tako za 250 evrov al ne..

seštevek je v bistvu fajn.. sva se mela super lepo večino časa..

šibam delat zdaj...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...