Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

kok fleten dezhek.... x^x x:)x

ucher blo pa mega na metelki... :vio:

aakhut razturau.... x:Dx x:px x:o)x

od 56 B/s do 168 B/s..... x:Dx x:Dx x:Dx

skratka transijada za flipnt.... x:Dx :vio:

dons pa she ena v K4... x:)x

she dobr, de po dezhju gobe rastejo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba rilchka... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Aliana xsrcx važno da se je vse ok izteklo!!!

Jst se pa skoraj moram pohvalit, da sem danes prvič vozila v deževnem nalivu pa da me je blo sicer full strah ker mi je drselo pod nogami, občutka nisem imela v tavisokih čevljih, na cesti sem "ružila" po lužah, na avtocesti me je zanašalo... svašta uglavnem ampak enkrat se je treba navadit tut na take razmere ane :palec:

No pobrala sem mami, uspešno, tut uspešno sva domov prišli in prvič sem še bolj uspešno v nulko zaparkirala v rikverc iz prve poteze :wOOt:

All in all --- life is good :palec:

+ včeri sem se končno vpisala na plesne x:Dx začetni tečaj družabnih plesov s kolegom, to bo smeha x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Aliana xsrcx važno da se je vse ok izteklo!!!

Jst se pa skoraj moram pohvalit, da sem danes prvič vozila v deževnem nalivu pa da me je blo sicer full strah ker mi je drselo pod nogami, občutka nisem imela v tavisokih čevljih, na cesti sem "ružila" po lužah, na avtocesti me je zanašalo... svašta uglavnem ampak enkrat se je treba navadit tut na take razmere ane :palec:

No pobrala sem mami, uspešno, tut uspešno sva domov prišli in prvič sem še bolj uspešno v nulko zaparkirala v rikverc iz prve poteze :wOOt:

All in all --- life is good :palec:

+ včeri sem se končno vpisala na plesne x:Dx začetni tečaj družabnih plesov s kolegom, to bo smeha x:o)x

:wOOt: :wOOt: :wOOt: a ti mash zhe izpit????

k tkole vse v prvich.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

hehe.....gledam tamle zgoraj onile banner:

UCHINKOVITA ZASHCHITA PROTI VSEM PROSTIM RADIKALOM

BEMU

A PROTI LEVIM AL PROTI DESNIM RADIKALOM?

jst osebno sm bl prot liberalom

pa che ja na razpolago kej prot chjaocom...

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:wOOt: :wOOt: :wOOt: a ti mash zhe izpit????

k tkole vse v prvich.... x:Dx x:Dx x:Dx

Ja prov ŽE :wOOt: zdaj je točno 2 meseca in 12 dni :onfire:

In čist vse je zame pri tem avtu enkrat prvič x;)x mečkala se še tut nisem v mojem, bo treba mal v akcijo stopit hihi x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x8Dx sam pofočk, tolk da vam pokorno javim da smo živi, zdravi in še zmeri v enem kosu x:Dx x:px pestri dnevi tole, ni kej x:o)x pa zrihtali sobico za bejbija končno, vse je boljkotne parajt, zdaj sam sedim še pa čakam x:Dx pogrešam oni fajni občutek, ko maš želodec tam, kjer mora bit, pa pljuča itd :inocent: x:px in ena dva dni sm bla neznosno tečna x:Ix mi je kr nerodno mal.........no, pol k sm si na živce začela it, sm se pa že vzela v roke in skulirala x;)x

imejte se nad x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Mucy, ne daj se :ph34r: you got to fight for your right to party (& love) xsuperx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mi pa dobili prevčerešnjim zvečer zanimive obiske. Mačkonari bili kar živčni nekam, ko tole priracalo k nam.

Sicer pa se ves teden vrti okoli vprašanja -biti ali ne biti - in odgovor kar na dlani že lep čas - ne biti. Botra namreč. Bila že dvakrat(in to tudi birmanska) pa ne le strošek...vse ostalo potegne za sabo..in na koncu še ena nečakinja jezna name, ker jo "skurcala", ko je udarila svojo mater..(kaj se jaz nekaj vtikavam..)

Tak da - še uspela skregat par krat doma zaradi tega in gospodič me obvestil, da če mi slučajno pade na pamet, da bi pa le bila...da sem sama..ker on ne da prebite pare..

In zdaj je treba poklicati ter odjaviti tole..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Behemoth... jzt sm s tabo :palec:

:D HVALA xokx

Pa ne zapiraj si vrat. Nič v afektu ...

Eh, kaj jaz solim pamet ... x:Dx

Saj si jih ne zapiram, ej star sem 16 let, normalni 16 letniki ha žurajo, se fukajo, ga pijejo, jaz pa.... sedim doma pred magičnimi knjigami. :vragec: No vsaj sem :D

hm čist ena neumestna ... kaj oz. zakaj pa kr to naenkrat?

pa sej te sposobnosti niso tok švoh, sam pod kontrolo jih je treba malček met, pa se da žvet. kokr men znano. lahko se motim.

enivej, good luck s tem novim poglavjem :palec:

Ja samo, hmmm, se jih ne branim, ampak se moram prvo prizemljit ;)

ko si star 16 let in ko hormoni divjajo, te meče....ene manj druge bolj....no med zadnjimi je naš behy x^x xsrcx xcivx

Sej si sama rekla, da je to fajn čas da "odrastem" - ne vem na kateri ravni si to mislila :blink:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

to je bol letelo na to, da te meče in iz dneva v dan spreminjaš odločitve x;)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

to je bol letelo na to, da te meče in iz dneva v dan spreminjaš odločitve x;)x x:Dx

rajš reč vsakih 10-12 mesecev :o|o:

rajš reč vsakih 10-12 mesecev :o|o:

aja x:Dx sej boš videl x;)x

sam da uživaš..to je najbolje x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

Saj si jih ne zapiram, ej star sem 16 let, normalni 16 letniki ha žurajo, se fukajo, ga pijejo, jaz pa.... sedim doma pred magičnimi knjigami. :vragec: No vsaj sem :D

Behy, mogoče bi moral samo prosti čas bolje organizirati in ga posledično bolje izrabiti x;)x

Je pa tudi res da je časa vedno premalo in zanimivih zadev za spoznavanje vedno ogromno xnckrivx še posebno za radovednega 16 letnika

Knjige pa le obdrži x;)x pridejo trenutki, ko paše brskat po po osebni zgodovini in znanju, takrat jih boš pogrešal (na lastni koži naučena lekcija x:Ix :inocent: )

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

No klarus xokx

Ja onix, sej sem si jih shranil, mogoče me mal nostalgija prime in bom hotel mal pobrskat, in se spominjat trenutkov tistih :D

Kok sm se fajn naspala. Od 22 pa do zdej sm lenarla. x:px Krasno. :palec:

Zdej pa študiram, kaj čem delat. Mogla bi avto posesat in oprat, pa sobo pospravt, pa par žeht oprat...dela kokr češ. Bom vidla, če se mi bo sploh kej dal. x:px

Si zaslućm lenart po tem tednu. x;)x

Pa norty sanje sm mela. x:Dx :inocent:

No, grem mal še bluzit. Ajde, lep vikend vsem. xDDx

:switz: Opravljeno.

Niso bili zadovoljni..pa bo že..imam filing, da se bojo mulili nekaj..mah

Jaz tudi naročila dajala prejle po telefonu domov - cote obesit, pomivalni stroj spraznit pa napolnit..pol mi pa rečejo..nimamo časa, gremo k frizerju :wOOt:

Mačke ni doma pa že miši plešejo w:Iw

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ob osmih ustat, ob devetih na trening, ob pol enih nazaj, pojest kosilo ... ob štirih na trening spet, ob kakih osmih spet doma ... pa gre cel dan

:P

Živjo, dragi moji! xsrcx

Se samo pofočkam, da povem, da smo vsi ok, naša mala mi razgraja po trebuhu 100/h. :2src: x:Xx

Preštimavamo brlog :switz: in smo v veselem pričakovanju. Vse drugo je itak totalno nepomembno zdaj...

Lep pozdrav vsem, posebej pa še sotrpinkam s sončki v trebuhih x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

tipka je zaenkrat še v enem kosu x^x :palec: :vio: odštevajo dneve x:Dx

ene 5 dni še ma do roka, pa se detece noče obrnat dol..al sedi al pa je povprek.....upam, da ne bo treba carskega reza xwizardx xcrossfingx

There is

One Mind,

One Truth,

tipka je zaenkrat še v enem kosu x^x :palec: :vio: odštevajo dneve x:Dx

ene 5 dni še ma do roka, pa se detece noče obrnat dol..al sedi al pa je povprek.....upam, da ne bo treba carskega reza xwizardx xcrossfingx

xcrossfingx

dolg dan tole danes

evo da prehitim x:Xx

Ma dej nehi no Klarus............kakšen carski rez neki. Bo pa kakšen dan kasneje?

Nevem zakaj se tako držijo 10.5....ko bo pa bo :palec:

tak je dans rekla tipka, de če bo dete v prečni legi..da bo carski rez

datum..hja sej poznaš njenega lukeca x;)x :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...