Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... x:o)x

vikend ukrej......konchno.... xrolleyesx

she jutr en malchek....pol pa kr neki cajta frej.... :vio: :inocent:

bo treba vrt shtihat....sam de se zemlja mal posushi... xrolleyesx

zlomk.....tralala

777 x kolk zhe? x:Xx -ou na oba nosa.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Živjo, dragi moji! xsrcx

Se samo pofočkam, da povem, da smo vsi ok, naša mala mi razgraja po trebuhu 100/h. :2src: x:Xx

Preštimavamo brlog :switz: in smo v veselem pričakovanju. Vse drugo je itak totalno nepomembno zdaj...

x:)x :palec: xcrossfingx

tipka je zaenkrat še v enem kosu x^x :palec: :vio: odštevajo dneve x:Dx

ene 5 dni še ma do roka, pa se detece noče obrnat dol..al sedi al pa je povprek.....upam, da ne bo treba carskega reza xwizardx xcrossfingx

xcrossfingx :detelca: :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

A dela? :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kar se mi trenutno dogaja je popolnoma neopisljivo...toliko bolečine, strahu in predvsem gnusa.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kar se mi trenutno dogaja je popolnoma neopisljivo...toliko bolečine, strahu in predvsem gnusa.

xwizardx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mana -drži se.

Mah to kar jaz sanjam je pa že svinjarija - včeraj ponoči celo noč se mučila v sanjah..meso v pečico, smrdljivo meso iz dveh pečic..meso takšno in ovako..pol me še ena pokojna oseba, ki mi veliko pomenila -v sanjah teži naj že pogledam malo okoli sebe..in danes ponoči se mi neke stvari spet izkristalizirajo. ne spala zato dalje od enih..

Skratka - ob devetih me kliče mama, da umrl naš hišni prijatelj -včeraj so ga našli..tako da umrl verjetno včeraj ponoči. Sva bila si kar blizu..dedek vedno moder in pošten bil -sco pač..in kot otrok sem ga imela zelo rada -on pa mene. Da je poštenost vedno cenil in tako..skratka -umrl je.

In pičila me muha na nogo - taka mala, miniaturna - zdaj pa imam celo nogo rdečo in otečeno pa še boli me..bo treba malo se pokazat folku v belih haljah očitno.

Sem pa tudi jaz nekam besna in jezljivo razpoložena.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ahoj! xcivx :palec:

(cakam da zares zalaufa forum, da odprem novi dnevnik, tale je ze mal.... hmm... pac, dost ga mam x:o)x x;)x xDDx)

Mana, upam da je bolljs! xcrossfingx

naj te tolazi misel, da nisi edina v zanic/negotovi/odstekani/... ... kozhi.

sej bo. ce je okol tebe gnus, jaz vidim sam eno resitev. :palec:

recimo k okol mene ni gnusa nobenga. xDDx ni prilke za to. xDDx

Strah pa je v glavi. Zamenjaj ga z ljubeznijo in zaupanjem.

Bolecino pa se tud da odgnat.

Bodi to, kar si bla ze tisockrat: mocna. xupx

Nat, men se je tud dons ful sanjal. med drugim, da so mi avto ukradl.. da je bil sam en mali pleh tam. kot en del enih vrat. avta pa nikjer.

in pol sem nekak ubodla en kolo, je mel pa tok nikakvo gumo, vso prazno. x:o)x

pa se druge cudne stvari... tud morda, da je kdo umrl, ker je bil bad, tak nekak.. kaj pa vem... brezupen filing....

me pa vedno nekaj zbudi, da se prec preklop zgodi in se ne morm spomnit pol sanj.

a tko, picl in takale reakcija. ja zdej je mal pozn, je ze pase' za sam ukrepat, tko da je res najboljs k dr. skocit pokazat. upam da nou nc. xcrossfingx

mater me vse boli od tele telovadbe (zdej mam mal bolj "zahtevne" x:o)x vaje in sem taka crka, kot da bi me kdo tepel, tepel, tepel. s palcami.. x:o)x).

sam pa cutim ene par mishic, k sem ze pozabla, da so. x:o)x

tok sem lena, cist nic se mi ne da... ze tolk bla action pa ustvarjalna, zdej pa nc od nc. :o|o:

Tko da se prav prisilim, da kej mignem. nobenga filinga za risat recimo, pa se vseen prisilim, pravim da pac mal vadim. sam a ma nc pametnega ne nastane. kar nekaj.

no ja, da noumo jamral, dons mam ene tezke plane. x:Dx

boma vidl.

ajd, upam da ne pogresate prevec (starega) foruma.

jao zdej se bom se 1 mesec opravicevala v uni eni temi tam. x;)x x:px (xrolleyesx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men je tale forum čist ok in kul....očitno so tud ene moje blokade in prepričanja odjadrala .....kako lepo....se mi čist res zdi fajn....u glavnem...svet je lep, pa tud če je kdaj razšejkan, pa čuden, pa nevemkakšen.........

m&m....thx...... :flowers: :flowers:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:o)x Seveda se boš celi mesec opravičevala jaz se itak nikoli ne bom navadila..sam viš to je pa zvestoba..magari mi dizajn sploh ne bo odgovarjal še bom vedno tu gor visela.. :vio: In pri sebi jamrala za onim starim..

Na pike sem bila vedno nekam alergična.Čebela me itak niti pogledat ne sme, smo že po injekcije šibali enkrat, pred leti pa me pajek pičil en pa tudi takšno nogo da strah in trepet..skratka..zdaj me vsi (deca in djed) k zdravniku pošiljajo..meni pa še ni za iti. Že včeraj si našla izgovor - da moram obriti nogo najprej..in potem sodelavka reče: če bi te kača pičila bi najprej šla noge brit...jaz pa...hmmm ja.. :vio:

Ampak za preklop na pozitivo moraš bit pa kar pri volji..poznam to in je težko. Dosti lažje se je smilit in zapadat v one štose..

Jaz bi tudi morala telovadit..pa res bi spet morala začet..ne vem zakaj sem sploh nehala :vragec:

A nov dnevnik bo?

Pol pa naj bo :palec:

k da prvic apgrejdamo forum! x:o)x xrolleyesx

a ste pozabil, KAKSNE x!x x!x selitve smo ze mel!

popolnoma druge tehnologije, tko da se je totalno tem cist pobrkal in popacil! x!x

pa smo se celo tist uspesno preselil (pa jaz rintala do nezavesti pol se par let x:o)x - k popravljala popacenosti in vse).

kok ste hecni. x:o)x

jaz pa maram spremembe. v bistvu. mislm mal je tecn res, ce si nekak prisiljen vanje, ce si jih kar nekdo spomni in pol mors bit tud ti del tega. x:o)x x:Dx

sam po 2. strani te pa zbrca v nove atmosfere in nove moznosti.

kaj vse bi zamudl, ce ne bi blo sprememb.

Mystica in Nataly bi si se vedno pisma pisarili. bli v kontakltu sam 1x mesecno, tko sta pa lohk xx-krat dnevno. xokx

ne pozabit, da so spremembe EDINO, kar se NE spreminja. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To že. In čisto mi je pač jasno, da spremembe morajo biti v lajfu..

ampak jaz jih slabo pač prenašam evo.

Takav mi je horoskop.

Čeprav potem ugotovim( s težkim srcem priznam potem) da se izcimi vedno nekaj dobrega...

Ampak..

Začetek pa nikoli ni pospremljen z aplavzom.

No veš Marsa - ni tule samo forum mišljen..na vse tako reagiram..bog se me usmili..

So gospodič rabili leta, da me prepričali, da je življenje v Halozah v redu..in zdaj ko to sama ugotovila ni varjante, da grem nazaj v mesto..plus vse ostalo..

mah saj jaz tud bl maram sprmeembe, k jih jaz aktiviram. x;)x

sem blazno za spremembe, ce se jaz odlocim, imam glavno beseedo.

ce pa kar pridejo, pa men tud vcas sprot niso vsec.

sam mam pa ze od malega neko filozofijo hecno.. k so me v zvezi z njo se clo hecal, ce je blo kaj tacga tecnega, so mi 'naprej vrgl': "sej se boljs, a ne x;)x"

da sem bla se bolj besna v tistem hipu.

k sem vedno za sve rekla. super, sej se boljs! xokx

mi je vsec ta lastnost pr seb. blazno hitr se prilagodim. xokx

ce hocem, seveda. :vragec: x;)x x:px

Picasso

x:Dx x:Dx Nič se ne jezi..viš jaz strelčevsko kar preletela tisto..(kakšna pisma??) in tak...

men je pa kul......tud to da ni delalo, sm preživela x:px

tko da..... :palec: ( za vaju, ne za moje preživetje x;)x )

vsak dan sm bolj noseča x:o)x x:Dx pa kr mal me panika zagrabi k poštudiram da sam še dva mesca :vio: po eni strani komi čakam, po drugi me je na smrt strah xrolleyesx otroček pa vsak dan bol nori in divja in nagaja x:)x taka prava mala tečka je :2src: prov nč pr mer......

takle mamo x:o)x

lačna..... :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

No veš Marsa - ni tule samo forum mišljen..na vse tako reagiram..bog se me usmili..

saj vem, Nat. xDDx

Ne bi si pisarila pisem. :vragec: :vragec: Kwa zdej to.

ja nalasc sem prav vaju dala, k sta pac bli tule (in kao pizdili xDDx).

pac, sprememba je tud napredek. ce zeli pa bit nazadek, pa ni kul.

"V novem je prisotno staro v popolnejsi obliki" (*pozabla kdo izjavil, morda hegel)

men je pa kul......tud to da ni delalo, sm preživela x:px

men tud. xDDx jaz tud. x;)x

ja valjda, uh ti mros bit ze kot zhogica. xDDx

joj kako dalec se zdijo ti casi.....

dobr se pedeny! xcrossfingx

Picasso

Saj -sco..kaj češ..

Poznam to(zato sem tud preskočila x:o)x )

A Todi -lačna :2src: pa vedno bolj noseča?? Kaj bo šele zadnji mesec..jaz sem se sploh v drugo zdela sama sebi kot ladja.. :2src: Pol pa rodiš in si tak fajn suh..ali pa tudi ne xDDx (lovim smeške vsepovsod madonca)

todika...... :2src: ...pa si res sexy..... :palec: ......ma sej bo tud pol vse kul, ne skrbi.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a res mysti? :8):

kul. :palec:

a dej todi, nisem bla dalec od resnice. x;)x xDDx :kiss: (ljubko :2src:)

Picasso

ma sj je kul ja, tenks bejbe x:Xx no, mal manj ljubko zgleda k si recimo zokne obuvam x:Dx

mal me skrbi ker mam mal povišan sladkor.....in zj morm do jutr počakat, k ni zdravnice, kolkr je rekla, bom mogla do onga...ka je že....diabetologa :inocent: pa dieto bo treba držat, da se zarad previsokga cukra otroček prevč ne zredi :sori: no pa sj....nč še panike ne ženem, bojo že povedli, če se je za sekirat.....predvidevam da v najslabšem primeru se bom mogla izogibat hrani k ma visok glikemični indeks......bomo že preživel....k vsi okol pa kr neko paniko ženejo :o|o: mi je mim to, kot da kej koristi to......pa tolk dohterju k me pedena....bojo že povedli če bo kej narobe...

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Hellou folk,

midva z luninim forumom sva imela pa včeraj posebno obletnico: 3 LETA DRUŽENJA xsrcx x;)x x:px :onfire:

Pa nama kar gre x:px Sem se ze včeraj pravočasno spomnila, ampak me ni bilo nič....

Včeraj sem začela s trenerjem. Joj kakšnega trenerja imam :2src: :2src: :2src: Ze sto let ga spremljam po netu, zdaj je pa moj x:px trener. Prijateljica je imela jezik do tal in se je večkrat prav očitno zagledala v njegov telešček. Plehkarice x:o)x

Todi, saj se bo vse dobro izšlo xsrcx Hrane z visokim GI bi bilo pa fajn da bi se vsak človek izgoibal x:)x

Kaj bom danes..ne vem..najprej faks zadeve, potem pa škisova tržnica mogoče...se mi nič ne da...jutri moram že spet ob 5 zjutraj vstat...še prej :o|o:

Mejte se

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Da sprobam tole... (v bistvu sploh še ne vem kaj je novega, razen barve.. pa še to ni novo)

Hej folk :)

Še zmer obnavljamo stanovanje x:o)x tist kao en vikend... ma ja, je med tednom ful drugega dela, tko da lepo na izi.. saj je več kot polovica že pa ful lepš zgleda zdaj x:)x

Zabluzila zobarja.. včer cel dan razmišljala, da bi zdaj enkrat morala met operacijo in pridem zvečer domov, brskam po paprijih in komaj najdem unga z naročilom.. je pisalo 8.5. ob 12:30... jao... zdaj se moram spravit in poklicat, ziher bom spet eno leto čakala na naslednji datum xrolleyesx kura...

Nov mobitel sem šla že zamenjat za novega.. po treh dneh.. kr neki šumel in vibriral. zdaj upam, da bo ok... mi je lubi OPero posnel gor, da lahk grem na LNF tud prek mobija pogledat x:o)x mal drago sicer...

Danes ne malam.. en kup stvari za faks za naredit.. pa čez eno urco grem od doma..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...