Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

ma sj je kul ja, tenks bejbe x:Xx no, mal manj ljubko zgleda k si recimo zokne obuvam x:Dx

x:Dx (sam po mojem je cist prisrcno, vseen x;)x)

Hellou folk,

midva z luninim forumom sva imela pa včeraj posebno obletnico: 3 LETA DRUŽENJA xsrcx x;)x x:px :onfire:

Pa nama kar gre x:px Sem se ze včeraj pravočasno spomnila, ampak me ni bilo nič....

Včeraj sem začela s trenerjem. Joj kakšnega trenerja imam :2src: :2src: :2src: Ze sto let ga spremljam po netu, zdaj je pa moj x:px trener. Prijateljica je imela jezik do tal in se je večkrat prav očitno zagledala v njegov telešček. Plehkarice x:o)x

Todi, saj se bo vse dobro izšlo xsrcx Hrane z visokim GI bi bilo pa fajn da bi se vsak človek izgoibal x:)x

Kaj bom danes..ne vem..najprej faks zadeve, potem pa škisova tržnica mogoče...se mi nič ne da...jutri moram že spet ob 5 zjutraj vstat...še prej :o|o:

Mejte se

Cestitke Michelle, xcheersx dolg reva prenasas tole xDDx x;)x

a tko, trenercek in to?

mah.... brez veze. x;)x xDDx

da lahk grem na LNF tud prek mobija pogledat x:o)x mal drago sicer...

rajs ne tega pocet v teh dneh. x:o)x

pridna! x^x

ma ti mas tok lahkotno in fajn energijo, ck ck ck..... blagorcek. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

govorila s tipko...neki sumi, da bojo šli dans pop po dojenčka xwizardx xrosex xsrcbumx :inlove:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

En hitri pofočk :inocent: sem "slučajno" do compa prišel, pa malo časa mam za "uničit" xrolleyesx

Sem pa danes opravil prijeten, dolgo pričakovan in predolgo odlašan "sprehod", ki mi je (in verjetno, upam vsaj, ne samo meni) naredil lep dan še lepši.

Teme pogovora niso bile vedno prijetne, je pa prijeten občutek dati ven iz sebe stvari, ki ležijo in tiščijo v glavi, duši in srcu :inocent:

In upam da se bodo zadeve čimprej in ugodno razvile in razrešile xcrossfingx

In se, spet, sprašujem zakaj se tako težko spravim narediti nekaj kar mi samo dobro dene xnckrivx

Majski dnevi mi kar bežijo :eek: vsak dan se preveč dogaja in sploh ne uspem niti polovice željenega opraviti xrolleyesx vsak večer je kak zanimiv žur (ponedeljek koncert v Rožni dolini, včeraj evergreen večer v stari Lj in ognjemet, danes Škisova tržnica, ....) in prihajam bolj proti jutru domov

ampak je veliko bolj zanimivo in koristno kot pa viseti cele dneve doma (razen, če me doma čaka moja xsrcx )

Tipka, uspešen, pa hiter in neproblematičen, "shoping" ti želim xcrossfingx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

En lep pozdrav

long time no see...

ampak imam zdej svoj računanik in internet :) tko da bom mal več tukej :flower:

lep dan želim vsem skupaj!!!

Live and let live! Life is beautiful!!!!

x:Dx sestavljam tlele skup stvari za seminarsko pisat, pa sem na ene zapiske na netu naletela.. evo, temu se reče zapiski, ko človek po svoje napiše, da mu bo za zmeraj jasno.. umiram zraven.. ''Primeru, ko je oče infantilen se reče KURAC simbioza - naenkrat dobiš 2 otroka.''

(ups :inocent: upam, da nimamo že filterjev vklopljenih x:o)x )

ne vem če bom sploh kaj napisala, se pa fajn zabavam pa zmer boljšo idejo mam kako bo seminarska zgledala :palec:

''Pogosto ljudje Don't be child izberejo za partnerja Don't grow up. DGU moški so zanimivi za žurat, vendar se z njimi NE dela otrok.'' x:o)x xyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

''Pogosto ljudje Don't be child izberejo za partnerja Don't grow up. DGU moški so zanimivi za žurat, vendar se z njimi NE dela otrok.'' x:o)x xyesx

xsmx dobra in še kako resnična x:Dx

jst se pa jutr spet spravim seminarsko pisat xcivx dons zabušavam x:o)x x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Heh! to pa je direkt za v dnevnik!!!

kaj imam koncno!!!!! xokx

svojo domeno! xokx

www.marsa.si xokx

dbest!

in clo kar delajo TZB! Posnetki! spet! :eek: xokx (in tud Lolita, Night in tunisia!!!)

drugac pa ni se za prevec hvalt k ze x let (rajs ne povem) nisem apdejtala.

bo treba. x:Ix :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

www.marsa.si :palec: :palec: :palec:

Čestitke, zdaj pa še update, da bo čimveč o minulem in sedanjem delu, freelancerji se morate še posebno potruditi x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ja sej. x:Ix :V:

crnogorka.si/lenoba/ribja_posla x:o)x x;)x

Picasso

o glej jo starino! *tu okol nekje*. x:Xx xcheersx :palec: xsingx

Picasso

Helo evribadi :kiss:

Long tajm no si. Lepo vas je ponovno videti.

Čestitke za marsovsko domeno :palec:

Vmes, ko luna ni delala, smo lahko vsaj Staneta občudovali na tv :vio: , me je moj medi, takoj opozoril, da je **moj** Stane na tv.

:kiss: vsem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Valkira, fajn te videt x8Dx dogaja, praviš... :)

Napisala dve strani na mini črke, še ene 4 pa mam dost; pol k povečam razmak in velikost črk bo glih ene 10 prišlo.. pa sem na zgornji meji :palec:

nič, grem palačinke pečt.. sem si zaželela jih s skuto, neki po receptih brskala.. pa lubi pride počas...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

marsa..... :onfire: xcheersx xokx .....ful dobro.....

doma brez compa....virusi, črvi, trojanci in ostala insektovska zalega.......upam, da bodo fajli ostali, drgač bo kažin.......dogaja 200 na uro....naspidirana do fula.......in to je to......

pozdravčke vsem..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O, jebemo, sm pogrešala čveketanje. x:px

Aha, sm glih kar preverla, če je kej več smajlijev na voljo, pa jih ni. xrolleyesx x:Dx x;)x

Pogrešam un ta rmen dizajn, k sm ga navajena, ampak ajd, če ga nov, bomo tud preživel, važn je, da ste vi isti. x:)x

Pa ful lepo, da se trudta, pa posodabljata, da nam bo lažje, pa da bomo mel več opcij. :palec:

Aja, drgač pa še ne morm na os-e odgovarjat...ni funkcije odgovori. :inocent: Al sm pa slepa...ni panike. Bojo že potrpel dotični l'dje. x:px x:Dx

Uglavnem, fajn sm. Včer sm si kupla sončne špegle, v nedelo grem na internavtiko, dogajal bo. Najbl sm vesela, da sm spet staro čveketalo. :2src:

Todi sm vidla, da se je javla...luštna. xsrcx

Pa Marsa ma kr svojo domeno...fensi. x:px

Mana xsrcx

Aja, še to hotla povedat, da sm si hotla včer prvič hotla kupt leče, pa sm zvedla, da morm vedt, kakšno krivino mam, česar mi seveda v optiki Clarus niso povedal ob pregledu, pezdeti. Mislm, kok sm besna. Pol sm pa k en idiot tm izpadla, k sm jih kupvala. :vragec: Bemu. :inocent:

Hej folk!!!

Jaz sem ze iz treninga x^x Kaj sem ponosna nase x:px Vstala sem lepo ob 4.45, se očedila, šla s kolesom do DIF-a in odtelovadila eno uro in pol intenzivno. Zaenkrat me še nič ne boli, ampak me baje bo x:o)x

SUPER se počutim.

Še malo, pa grem na faks...

Kok mi je fino xegox xegox xegox Tolk sem pogrešala orenk telovadbo :palec:

Okej.,..bom nehala x:o)x

Se slisimo

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jutro x8Dx

no tak, cuker je ok, je sestra zabluzila včer, dons je pa dohterca rekla da je čist fajn :palec: da normalno ko se test za glukozo dela da je mal povišan, sam to je v mejah čist x^x

bla na sprehodu že, sm spet nabrala koprive za špinačo, moj me bo poslal verjetno nekam x:o)x ni glih ljubitelj, js pa čist nora :yumy: :yumy:

zdej bi pa kavico x:px grem skuhat, pa kak keks zravn, ko žiher x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

O, jebemo, sm pogrešala čveketanje. x:px

Aha, sm glih kar preverla, če je kej več smajlijev na voljo, pa jih ni. xrolleyesx x:Dx x;)x

Pogrešam un ta rmen dizajn, k sm ga navajena, ampak ajd, če ga nov, bomo tud preživel, važn je, da ste vi isti. x:)x

Anje, kok mal ljudje rabimo, da smo zadovoljni :vio: , če ni tega, pa ni unga, pa tist bi pa to...ampak vseeno samo da je na koncu ;)

Jaz sem ze iz treninga x^x Kaj sem ponosna nase x:px Vstala sem lepo ob 4.45, se očedila, šla s kolesom do DIF-a in odtelovadila eno uro in pol intenzivno.

:eek: wtf???? xzzzx ampak :palec: za voljo in motivacijo, bi se morala malce zgledovati po tebi :rolleyes: ... pa še DIF ob teh urah zna bit nemoteče dišeč :ph34r:

Mana xwizardx upam, da si bolje.

Amiska, mal popipsaj zalego mrčesno, ma da dela :devil:

Kje je pa kaj Lia? pa Astra? Lana? inu ostala stara ekipa?

Sem ugotovila, da je bilo 2 dni nazaj 4 obletnica mojega druženja z lnf xcakex , tole zgleda res kot ena taka duga ljubav xflirtx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aja, drgač pa še ne morm na os-e odgovarjat...ni funkcije odgovori. :inocent: Al sm pa slepa...ni panike. Bojo že potrpel dotični l'dje. x:px x:Dx
klikneš na citiranje x:o)x xcivx

govorila s tipko....otroček še noče ven x:o)x xrolleyesx :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...