Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

dannnnnnn...

spala k top x^x

sem še v kopalnem plašču in piđami...se mi nikamor ne mudi danes x;)x

opravki: knjižnica, čistilnica (mislim, da je čas za mojo puhovko x^x ), pošta (sem paket dobila :hepko: ) sprehod (sončekkk...yessss), kava, branje...telefonski pogovori, ki sem jih v januarja odlagala...vsaj 2 od4 pomembnih mailov morm napisat danes

ej, a veste k je neki čist mejhnga za nardit. en mail z 10vrsticami napoisat, ki ti vzame 3min časa...in ti enostavno ne morš, ker bi te preveč zmatral...in zato v LNF dnevnik naklanfaš 100 brezpredmetnih stvari in nebuloziraš o stvareh o katerih nimaš pojma :xx!: ,,,matr smo ljudje hecni x8Dx

doma mi je muka...res se ne počutim dobro v tej hiši. včeri sem že okol 15.00 postala čist

živčna, ker sme vednla, da morm domov :xx!:

mi gre na živce ta bajta, temačnost, zadušljiv zrak (no, ta je bl v moji glavi, k res v bajti x:Dx )...

čakam mail od frenda pa nič :fiju: ...smrkouc nemarn :bomb:

ljudeki...grem še mal zrak mešat, pol pa mogoče še kej nardim dopoldne, vsaj ven se spravim...samo to je najtežje...iz piđame it...pa hlače gor vlečt, pa česat se...ipds

PP: upam, da ti bo prjel. ti lahko eksperimentiraš k maš tako čupo...meni že eno barvanje skuri vse lase :sori:

sončkeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

še neki morm pojamrat:

Ministr je zbolel in imava doma k bi atomska bomba padla v dnevno :xx!: in ne morm počistit, ker se ne morm sklanjat, njega pa glava boli

Ko sem prišla domov je bil Rudi (bogi moj srčk, zajčk najlepši) popolnoma depresiven in je potem celo noč topotal...itak so na ministrstvu spali oz. so se delali, da spijo, jaz pa nism mogla vstati in je moj lepi kunček celo noč topotal in se jezil in ni vedel, zakaj ga ne pridem crklat :o|o:

ko sm pršla domov, me je ful poslušal, pa gledal, pa copate grizel, ampak nism mogla na tla k njemu :sori:

v ponedeljek 22.1 sem zvečer na mizi v dnevni pustila prazno skodelico čaja, v torek pa sem že šla...včeraj me je skodelica pričakal točno tam kjer sem jo pustila

čutim. da me danes lahko hitro raznese in, da se mi obeta obilica cmeranja in cviljenja :inocent:

verjetno me doleti popizditis...ga čutim na vodi x:Dx x:o)x

si morm mal duška dt :palec:

xideax ne smem bit vedno žrtev...lahko je kdo drug moja žrtev x:Dx :vragec: x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona

ravnokar sem šla v dnevno sobo odpret vrata na teraso, da vidim, če je ful mrzlo, ker se odpravljam na en sprehodek ... ptiči pojejo kot sredi pomladi. :eek: xcivx

ko pride mama iz službe, grem v knjižnico. ne spomnim se, koliko časa že nisem vozila avta, tako da sem kar veselim, da mam izgovor za vožnjo. x:px x:Dx

(mačkonar leži na računalniški mizi, tačke mu visijo dol proti tipkovnici. x:Dx )

ko pridem iz knjižnice, pa grem pečt jabolčni zavitek. x:px

jutri pa nazaj v Ljubljano. :o|o: doma je najlepše. ali pa ne. kakor si naredim svoje dneve ....

o, astra, bila v Barceloni? x:Ox uau :palec:

se pripravljam na jutrišnji kolokvij. Mislim, da ne bo blema...sicer pa ne ciljam več na visoke ocene...potrebno preveč truda in preveč časa za tako majhne razlike v ocenah...raje uživam v lastnem miru, sanjarjenju, načrtih v oblakih itdl x:)x

sem pa žalosten, ker se meni dve zelo ljubi osebi ne prenašata med sabo x:(x

jima želim vso srečo in ljubezen tega sveta :detelca: xloveyx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona
se pripravljam na jutrišnji kolokvij. Mislim, da ne bo blema...sicer pa ne ciljam več na visoke ocene...potrebno preveč truda in preveč časa za tako majhne razlike v ocenah...raje uživam v lastnem miru, sanjarjenju, načrtih v oblakih itdl x:)x

ti kar uživaj. x:Dx :palec: itak imaš dovolj desetk. :palec: kako ste Kozorogi ambiciozni. jaz pa prav nič. šestka je čisto dovolj. :C:

Pri men gre pa tale ambicioznost v valovih x:o)x na prejšnjem faksu se je začela v 3. letniku pa držala prva dva tegale faksa, zdej sem v stilu 'samdakejnardim' pa upam, da kej zavaluje nazaj x:o)x jutri en izpit, nimam pojma a kej znam al ne, verjetn ja, ker sem itak isto stvar že na pedagoški delala v ful večjem obsegu, mah parkrat bom šla še čez pa si une čudne pojme napisala na plonkič, ker se mi res ne da piflat enih trapastih imen faz..

maček je zjutraj ob 8h pozvonil pri vratih x:o)x no, tko sem zvedla, ko sem se zbudila.. v bistvu je bil zunaj celo noč, pa ga je soseda zjutraj, ko je šla psa sprehajat, not spustila in pozvonila pri vratih.. je šel lubi odpret.. tle so vsaj normalni sosedje :o|o: z

preizkušamo še tukaj pralne oreščke x:)x

Ola, Astra x:)x ste mel kej sončka? Ej, a na Montserratu si (že) bla, men je to eden najlepših placev v Španiji xsrcx

Moj bivši se pa po Argentini potepa.. in piše o tem kako je ves opečen pa kako mu je prevroče :o|o: jaz pa tle v dveh volnenih jopah..

U, točno, moram vprašat kaki so denarni plani za Sarajevo.. sva dobila eno ponudbo pa mogoče bi res lahko šla :inocent: jao, z bajkerji se sred zime družim.. čist čudn x:o)x

Mana, mirne živce ti želim :o|o: si pa predstavljam, ja :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

uh, Sarajevo, ja...

moj dopust tam je bil prav zanimiv. Vse zastonj...vožnja tja brez kakršnih koli čakanj in zapletov na meji, jasno, ko sem šel pa z busom slovenske vojske...v Butmir kamp, kjer imajo združeni narodi svoje vojaške sile x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jaz sem bla predlani dol, z motorjem.. prvič sploh tko daleč v tisto smer.. blo super doživetje, imela letos v planu ponovit.. sam ne sredi zime, ampak poleti.. tole zdaj je pa čist mimogrede padla ideja, sem odklonila, pol pa mal razmišljala, da mogoče pa vseen... sej se lahko odpoveva bajkerski žurki pa greva namest tega na en sprehod po mestu in na čevapčiče x:)x pa neke motorne sani po Jahorini obljubljajo.. to je pa tud en unih placov, ki jih samo iz Monopolija poznam xnckrivx

nič, grem se mal zbrcat za zapiske, vmes pa Pretanjeni nož berem.. jao, ko v osnovni šoli, skor skrivam knjigo pod zvezkom

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

nič, grem se mal zbrcat za zapiske, vmes pa Pretanjeni nož berem.. jao, ko v osnovni šoli, skor skrivam knjigo pod zvezkom

x:Dx :palec: jst tud , grozn ne, na konc ugotoviš , da pred samim seboj skrivaš x:o)x

fajn, da je še kdo kje takšen x;)x xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Aja, Onix pa Aakhut, je bil pol dober zhur?

Ja sej...

sam men se ni dal z bolecinami lazit pa se v dezhurno zob. sem morala it vcer, pol se mi pa ni dal nikamor lazit v petek zvecer..

Saj v petek sem bil kar doma x;)x domača trance veselica me ni spravila na mraz x:Ix eni isti DJji + ponavadi en gost xrolleyesx

Sobota je bila nepričakovano zanimiva :eek: Soman & tehnik xsuperx brskam po omarah in iščem po muzejskih relikvijah kaseto Casandra complex, da slišim, če bi mi po 15+ letih to sploh pasalo poslušat :o|o: če bo kasetofon sploh še delal (ga nisem niti priklopil že vsaj 5 let xcrossfingx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:2src: vau 5rca ka maš to za eno barvo.......suprca :palec:

jutro x8Dx

Todi, nč še od barve, dvomim da bo kdaj v bližnji prihodnosti, sem pa očitno zbrala že tok glasov da bi znala kmalu podlečt --- 9:0 :wOOt: dost heca, naravna še najmanj do konc poletja, amen!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jaz sem bla predlani dol, z motorjem.. prvič sploh tko daleč v tisto smer.. blo super doživetje, imela letos v planu ponovit.. sam ne sredi zime, ampak poleti.. tole zdaj je pa čist mimogrede padla ideja, sem odklonila, pol pa mal razmišljala, da mogoče pa vseen... sej se lahko odpoveva bajkerski žurki pa greva namest tega na en sprehod po mestu in na čevapčiče x:)x pa neke motorne sani po Jahorini obljubljajo.. to je pa tud en unih placov, ki jih samo iz Monopolija poznam xnckrivx

SArajevo je zakon! :palec: Bla za NL tm, je blo ful dobro, hrana ful :2src: pa folk prijazen :2src:

Pretanjeni nož, kaj x:o)x Pullman je zakon! x:px x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pretanjeni nož, kaj x:o)x Pullman je zakon! x:px x:px

se strinjam :palec:

jaz pa večina časa trenutno predremam, prespim, očitno rabim tole... več kot očitno.. pa mal se z astrologijo ukvarjam, pa se včasih sprašujem če bi bilo za moje dobro boljš da se ne bi ;) sej se hejcam

Ti lepo počivaj, če si pr moč, pa kej preber (sam ne dnevnega čaospisja - od branja le-tega človk res zboli). Fatira nej pa kdo drug :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :xx!:

pa je vikend v kraj..... :vio:

zdej pa do petka frej..... x:)x x:)x x:)x

se zna zgodit, de se v martulk spokam... x:)x

sam...kej bi blo fletno s sabo met.... x:px x:px x:px

pa sej se bo zih kera od "negovalk" jaula... x:Dx

drgach pa PIKICA....bemu....ne seri....kwa b jst dau za tako farbo.... :vio: x:o)x x:px ... x;)x

zlomk....tralala

777 x:Xx ou na tisto tja... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sem jst vedela da je Luna na mojem Saturni... čist pravi uvod za nadaljevanje Lune proti Raku... vse mi je danes dol padlo... ful me še boli, pa naj bi po 10 dneh se umirilo, pismo no... pa malce podpore in nežnosti si želim pa ... mah klinc, sej sem močna pa lahko sama grem skozi tole ane

danes berem eno knjigo in razmišljam o tem kako bi bilo sedaj ko vem določene stvari doživljat nosečnost in porod, mičkeno bejbico... fak, noooo... sem jezna nase... ampak ko ti enkrat nekaj skor prepovedo je menda že zapovedano da o tistem razmišljaš a?

nisem si všeč danes sploh ne

Ksenč ... tok maš luštno bejbiko, da se lahko osredotočiš na to, da hvala bogi,m je vsaj 1 otrok...pa tud posvojenka ni od muh. x;)x xsrcx

Sicer pa veš, pridejo taki dnevi in gejo, potem so na vrsti boljši, ki jih lahko cenimo samo zato, ker so za ta slabimi in pol vidmo, kaj mamo. x:)x x:Xx

Zdej sm spala 3 ure, k me je zebl, k psa...pa še vedno sm čist ledena. xrolleyesx

Čez 1 uro grem na fitnes, da se pogrejem...zvečer bi se mogla farbat, pa ne vem, če se mi bo dal....sej, tok sm se navadla na to poomijo, da mi počas že všeč ratuje. :lol:

...zvečer bi se mogla farbat, pa ne vem, če se mi bo dal....

:vragec:

nas ti mal farbash s temlem farbanjem.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...