Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

:vragec: xrolleyesx

hvala na pitanju presvitla mestna gospa...komaj še migam....bemu..sem že mal mislila, da mi ne bo treba več jamrat, pa da me previšnji k seb v naročje vzel :sori

drgač pa čestitam in pozdravljam :palec:

za vse podvige in dosežke, obletnice

v glavnem pazite nase, če ne boste vi, noben drug nima tega v opisu del in nalog

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Aja, še to hotla povedat, da sm si hotla včer prvič hotla kupt leče, pa sm zvedla, da morm vedt, kakšno krivino mam, česar mi seveda v optiki Clarus niso povedal ob pregledu, pezdeti. Mislm, kok sm besna. Pol sm pa k en idiot tm izpadla, k sm jih kupvala. :vragec: Bemu. :inocent:

eeem, to ti načeloma vse na škatlici od leč piše.. če si jo dobila.. pa če je nisi stran metala

sem torto iz skutnih palačink nardila pol včer.. glihkar predzadnji kos mela za zajtrk :)

na en sestank moram.. pa na faks.. pa sminarsko naprej.. pa še nekaj prevest. kolk se mi pa da, je pa druga stvar x:o)x

Mich :eek: si ne predstavljam mene, da bi sred noči vstajala in to zato, da bi me pol en gonil ko mačka :vio: dobra si :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... xzzzx :sleeping:

ha!...dons pa KELNARIM...

v jalla-jalla..... :vio: :vio: :vio:

bo hec...

zlomk...tralala

aja....pa she unih 777 x:Xx na oba una nosa... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Včerajšnja Škisova tržnica se je spet krvavo končala :sori:

Čeprav bi, glede na hektolitre alkohola, pričakoval precej več ranjenih kot mrtvih, sta dve punci ( iz Idrije, 24 let) končali svojo pot pod vlakom.Ena umrla na kraju nesreča, druga je s lažjimi poškodbami prepeljana v KC

Sicer ta nesreča nima direktne povezave s Škisovo tržnico, je vseeno v vseh časopisih (internetne izdaje) omenjeno kot da sta žrtvi te zabave xrolleyesx

Nesreča se je zgodila pri prečkanju proge iz Tobačne ulice proti Rožni dolini x!x kar pomeni da punci nista bili NITI BLIZU Škisove tržnice, marveč sta se, verjetno, vračali iz KMŠ (Kluba mariborskih študentov), ki se nahaja v bližini, na območju bivše Tobačne tovarne, in je znan po svoji "miroljubnosti, neproblematičnosti in spoštovanju zakonov in predpisov"

Kakorkoli, izguba mladega življenja je bila nepotrebna in nesmiselna, ampak dokler bodo veselice in lokali ob nezavarovani železnici (sredi mesta) in študentsko naselje na drugi strani, je naivno pričakovati da bo kdorkoli (ne samo vinjeni študent) hodil naokoli namesto da prečka progo in je 15 minut prej doma!

Jaz to redno počnem na tej isti progi ampak pri Pivovarni kjer je preglednejša (pa ne zaradi preglednosti ampak ker sem Šiškar in mi je to najkrajša pešpot z Metelkove x;)x )

x:(x :sori: xvrtcx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

eeem, to ti načeloma vse na škatlici od leč piše.. če si jo dobila.. pa če je nisi stran metala

Glej, fora je, da sem bla pri njih prvič na pregledu zarad leč in sem to povedala in bi mi kot popolnemu laiku lohk povedal, da to tud obstaja. Jst sm si pač zapomnla samo dioptrijo in nism bla pozorna, če še ne vem kaj gor piše.

Mah...sej bom že.

Uglavnm, zajebano je blo dons. Ful mi je bedno, če se nekdo kar na lepem začne bedno do mene obnašat, pa nism nč nardila. Klinac. :xx!:

Sej sm ok. x;)x

:eek: wtf???? xzzzx ampak :palec: za voljo in motivacijo, bi se morala malce zgledovati po tebi :rolleyes: ... pa še DIF ob teh urah zna bit nemoteče dišeč :ph34r:

O tem pa nič ne vem x:Ix Jaz grem itak samo v fitnes pa tja, pa nameravam se v bazen. Ma fajn mi je, ker začnem že ob 6 zjutri trenirat, da imam potem čez dan čas za učenje, delo, kak sprehod in tako dalje...Pa še bolj intimno je vse skupaj x:px

Včeraj sem šla potem še na Rožnik. So se klopi po meni pasili. Bruh :xx!:

Zdaj sem pa že doma.

Letos me ful daje seneni nahod, sem že na tabletah in kapljicah...

Nič drugega ni.

Uživajte

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

morgen.... :vio: :vio: :vio:

gledam.... :eek: ....pa berem.... xrolleyesx ....pa bemu....a tale dnevnik spljoh nben vech ne pishe... :eek: :inocent:

no ja.....skratka ucheri jst PRVICH V LAJFU KELNARIU.... :vio: :vio: :vio:

hehe....blo chist zabavno

pa zgleda de bom she....k sm biu jako pohvaljen... x^x

ITAQ x:o)x

zlomk....tralala

777 x:Xx-ou pa na oba una noska... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

cmokec nazaj

glede na vsa dogajanja danes, bi bilo najbolj pametno da se vležem in do zjutraj ne migam.... med drugim pripetijam je prst ostal med vrati danes... kot v risanki a je to :inocent:

cmokec nazaj

glede na vsa dogajanja danes, bi bilo najbolj pametno da se vležem in do zjutraj ne migam.... med drugim pripetijam je prst ostal med vrati danes... kot v risanki a je to :inocent:

....in?

je na vratih veliko shkode?

xzobkox xzobkox xzobkox

x:Xx x:Xx x;)x

zlomk...tralala

najbolj da kupon pripravim... x:o)x

sam boli pa kot hudič :xx!:

verjamem

pr taki shkrtariji mora bolet lochevanje od kupona k hudich

x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Mater, sem utrujena. Pa čakam že več kt eno uro, da bo perilo oprano, k mi neki centrifuge ne potegne...glih to se mi še manjka, da bom na roke ožemala. xrolleyesx

Pa tok bi šla spat, da boh pomagi....zdej prsluškujem, če bo kej, pa neki se sliš.....hmmm...držim pesti....jeeeeeeeees, neki vrti. To mi deli!!!! :palec:

Sm se skor zbudila od samga zanosa. :vio:

Ne moreš me prelisičit jaz po ikoni vidim, da si star od 14 do 24 let.

Punce pa po moje še videl nisi.

tako pa bodi neprijazen še naprej :xx!:

x:o)x x:px x:Dx x:Dx x:Dx da crkneš x:o)x

Aakhi, dans sem skor v 4ki pristala :vio: bratec ugotovil, da je ena frendica neki slabe volje in naju že cel mesec poskuša ven spravt :) sam kaj, ko dobim SMS ob 10h, da naj zdele pridem.. če sem bla pa na pijački pa še delam jutr xcivx pol mu pa napišem, da naj drugič kaj prej.. pa dobim nazaj.. we don't do 'prej'. no fun. xrolleyesx

no ja, bil pa vseen fajn danček.. mal za brezveze šla na faks, ker odpadlo, tko da pol kofetkala pa kosilčkala s sošolci.. pol pa delala tri ure, delavnice z otroki v cityju, smo mal kocke sestavlal.. in zato me plačajo x:o)x pol pa frendica sporočila, da bi se družila in smo končal na plaži na baklavi in deci refoška :)

delam jutr.. grem spat.. x:Xx

aja, srečala love iz srednje šole.. sej se dobiva enkrat na pol leta, zdaj bi bil že spet čas... je uradno dr.med. x^x x8Dx :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:2src: Mater dogaja -dopoldan bili pri notarju in uredili nepremičninske neke zadeve, popoldan me pa čakalo ubitačno delo - v bistvu si ga zakuhala sama..v glavnem..posledica je bilo ohoho bruhanja zraven..pač slab želodec in vonjav raznoraznih pa črvov ne prenašam najbolje.

In pred Evrosongom me razkurila soseda - Kanglica ji pravima s frendico in ni kaj..kanglica bo ostala doživljenjsko..kaj češ..folk je pač glup..ni pomoči tule

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pozabila xrolleyesx

Včeraj smo imeli v planu tudi pogreb. Tega našega družinskega prijatelja...ampak plan odpadel - ker ni bilo pogreba. Tip je telo podaril bolnici.

Tak..pa ni stroškov za familijo..

Seveda moji bili vsi v šoku - kako nenavadno, odštekano...kam bojo sveče šli prižgat..pa že sta rože naročila...pa sveče kupila...

Pa pravim potem - ja nič plačajta kakšno mašo za njegovo dušo..klinc pa telo..sta si potem kar oddahnila..ja bosta maše plačala..

Je itak bilo zadnjič, da jim primanjkuje donatorjev takšnih..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

morgen.... :vio:

dons pa dogaja MARIHUANAMARSH

bo she veselo

pol pa zvecher v ROG-u party

jao.....vikend.... x:o)x xrolleyesx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba shnjofkota x:)x

Kaj pa kašno natančnejše obvestilo (kje, kdaj, kdo in zakaj mi je itak jasno x:Dx )

Na Slo maruhana milion marš je datuma 19.5.07 x;)x

Res pa je da se je to ponavadi dogajalo ob sobotah xnckrivx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...