Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

zveda park

kej vech pa halleselasija vprashi

zlomk....tralala

Zveda je verjetno zaradi bližine Univerze x:Dx lahko človek kaj zve in se nauči

Kaj je pa z datumom 19.5.07?

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Ras Tafari Makonen mi noče odgovoriti x:Dx

Na Brionih obuja spomine na druženje s Titom :mex: :mex:

Nejc Zaplotnik

Ras Tafari Makonen mi noče odgovoriti x:Dx

Na Brionih obuja spomine na druženje s Titom :mex: :mex:

bemti nesvrstane

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Vseeno bolje prvi v B skupini kot pa zadnji v A x;)x

Vsaka podobnost "nesvrstanih" s Slo hokejem je zgolj in samo namerno naključna :o|o:

Nejc Zaplotnik

O Aakhi :inlove:

O Onix :inlove:

nice too see you both...

jst sm sam pršla povedat, zakaj mam strelčke ful rada....

sad jih vidiš a sad jih ne vidiš....zvizzzzzzzzzzzzzzzzzz

kad bi svi muški na svijetu letjeli, ka muhe u ljetu, tad bi sve žene na svijetu vikale : Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz xsingx xsingx xsingx xmusicx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ti Lia, a smo strelke tudi vštete :2src: :2src: (mene isti vidiš pa me ne vidiš :2src: x:o)x )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:2src:

vejš, de vas maram :palec:

od vas zmer kaj fajnega zvem...no sej če sem odkrita, od strelčkov tui :inocent:

me danes trgovka nadleguje naj izpolnim mečkatorjev all inclusiv ponudba za potovanje v neznano...

se zasmejem pa pravim: Ni treba mi listka dajati. A se vam res ne zdi, da bi pri teh letih že morala vedet kam si želim :wOOt:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:2src:

vejš, de vas maram :palec:

od vas zmer kaj fajnega zvem...no sej če sem odkrita, od strelčkov tui :inocent:

me danes trgovka nadleguje naj izpolnim mečkatorjev all inclusiv ponudba za potovanje v neznano...

se zasmejem pa pravim: Ni treba mi listka dajati. A se vam res ne zdi, da bi pri teh letih že morala vedet kam si želim :wOOt:

hehe

mogoche te pa kak neznanec zadene

pa pride na obisk

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

veš kaj je visoka znanost?

potegnit koren iz neznanke x:o)x

Dons (ok, včeri) :inocent: je bil prov fajn dan. Šli smo v Portorož, na Internautico. Sm tm en masažni stol sprobala. :2src: Mater, če ma kdo 200 evrov odveč, mu z veseljem posredujem svoj TRR. TO bi pa kr mela. x:px

Pa vidl smo svašta...ajaaaaaaaaaa..šla sm na testno vožnjo ta novga Audi TT cabrio. Sm jst pelala. x^x Sm dobila par občudujočih pogledov...kok ste tipi pleh pičke, ej. :lol: xcivx

Bom prpopala kakšno slikco, ko dobim. Sam, je blo kr mal škoda, da ni v bližini nbene obvoznce, da b človk mal po gasu stopu....k gre tok hit...ajajajajaj. :2src:

No, pol smo šli pa na kosilo, v eno oštarijo KORTE, sm jedal domače rezance s tartufi, pa motovilc. :yumy: :palec:

Zdej sm pa v bistvu spala do zdej, se mi ni dal evrovizije gledat, k brez veze...isto sranje, drugo pakovanje. x:o)x

Zdej bom šla pa počas spat nazaj. K nbenga ni gor, pa ne bom sama pametovala. K ni nč luštn, če ti nben pri tem ne kaže palcev, pa to. xcivx :vio:

Ajde, lepo ajite. x:)x

Dons (ok, včeri) :inocent: je bil prov fajn dan. Šli smo v Portorož, na Internautico. Sm tm en masažni stol sprobala. :2src: Mater, če ma kdo 200 evrov odveč, mu z veseljem posredujem svoj TRR. TO bi pa kr mela. x:px

xDDx moj mož je bil tud dol ta teden in že od takrat poslušam o enem masažnem stolu xrolleyesx x:px A je res tok dobr, al kaj :inocent:

Škoda k nisi prej povedala da greš bi ti še posebej naročila, da se ustaviš na Sony-jevem štantu, pa pogledaš filmček, ki ga vrtijo xDDx x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

xDDx moj mož je bil tud dol ta teden in že od takrat poslušam o enem masažnem stolu xrolleyesx x:px A je res tok dobr, al kaj :inocent:

Škoda k nisi prej povedala da greš bi ti še posebej naročila, da se ustaviš na Sony-jevem štantu, pa pogledaš filmček, ki ga vrtijo xDDx x;)x

Aja, tm je blo mišljeno 2000 evrov...sm šele zdej vidla napako. 200 bi že skp spacala.

Srči, moja seka dela na generalštabu Sonyja. Bla tm, vidla un spot....sklepam, da bi mogla bit na padalce pozorna? x:)x :inocent: Ful hud spot je, res!!! :palec:

Srči, moja seka dela na generalštabu Sonyja. Bla tm, vidla un spot....sklepam, da bi mogla bit na padalce pozorna? x:)x :inocent: Ful hud spot je, res!!! :palec:

Kurac :eek: Kaj nis prej povedala :vragec: U bistvu ''smo'' cel filmček mi posnel - no, jst sem bla sam zraven :inocent: , pa moj moži je eden od padalcev xsrcx

Kurac :eek: Kaj nis prej povedala :vragec: U bistvu ''smo'' cel filmček mi posnel - no, jst sem bla sam zraven :inocent: , pa moj moži je eden od padalcev xsrcx

Ja, klinc, kako pa nej jst vem, da ste bli to vi? Porkafix. :vragec: x:Dx

Ampak je res hudo to gledat na uni veliki plazmi....k bi blo v živo. :2src: :palec:

Nisem vidla :sori: So mi samo povedal, da dobr zgleda - jst sem vidla samo čist navadno verzijo na lap topu :sori:

Na plazmi baje res pride do izraza - HD tehnika, pa to :8):

xyesx Ja, nč, reč možeku, da nej tole plazmico nabav, pa boš lohk večkrat vidla....sej b se lohk zmenu, da mu v zamenu za reklamo kakšno odstopjo. x;)x

:o|o: pol se bom pa zbudila :xx!:

Čeprav se baje dajo take stvari zrihtat, če poznaš prave ljudi :shsh:

Ti dam zrihti, pa še zame eno, nom nč huda. x:px

Kukr zdej vem, maš ti boljše veze kot jst :vio: :inocent:

Aha, se mi že prlizuje....nižje in globlje bo treba. x:o)x x;)x

xDDx U wish :P

De raj puvej, če maš že naprej dele od DH?

xyesx mislim, da jih je že ene 5 novih (21. vse skupi) Sem jst tud moji sestri zatežila - bom vidla kaj bo x;)x

Hej,

uuuu Pikica si imela super dan, bi delala vse, kar si ti, od probe Audija do tartufov xyesx :yumy: Kako je bilo pa drugače na Internautiki?

Jaz sem bila včeraj na Zuccheru. Je bilo kar zanimivo, na začetku je zgledalo prav klaverno, saj je bilo ful malo folka, potem se je pa nabralo. Komadov ravno nisem poznala, razen tistih, ki jih najbrž vsi :sori: Kjub temu je bilo pa dobro, saj sem bila v super družbi. Sem ga videla, v redu, zdaj ga ne rabim nikdar več videti x;)x

Zdaj pa počasi s psom ven, pa potem učit al ne vem kaj bom...dela je velik, lahko da bom pa prebluzila nedeljo.

Lepo se mejte

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...