Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

No, pol smo šli pa na kosilo, v eno oštarijo KORTE, sm jedal domače rezance s tartufi, pa motovilc. :yumy: :palec:

Zdej sm pa v bistvu spala do zdej, se mi ni dal evrovizije gledat, k brez veze...isto sranje, drugo pakovanje. x:o)x

Zdej bom šla pa počas spat nazaj. K nbenga ni gor, pa ne bom sama pametovala. K ni nč luštn, če ti nben pri tem ne kaže palcev, pa to. xcivx :vio:

Ajde, lepo ajite. x:)x

midva tud zanč tam pristala.. čist po naključju, na poti iz Bosne se nama ni dal po glavni cesti vozit pa sva mal v hribčke zapelala.. pol je pa tok neki zadišal tam.. in sva se par 100m naprej neki zgubla in mogla obrnit in je blo vprašanje - a sem al na burger? sam porcije so pa čist divje, men se je že pri bobičih za predjed ustavlo... :inocent:

lubi naročil enga, da zrihta kopalnico, je pomalal še kuhinjo spotoma.. sva za en teden v plusu zdaj po moje :)

jaz pa spala do 11h, zdaj se moram pa oblečt in šibat po xsrcx pa na kosilo.. oči in mami na čevape povabla.. (sem naročila nujno ful zelenjave zraven, včer jedla čevape pa mi ne pašejo več.. preveč poletje že..)

pa eno seminarsko v planu dons dokončat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Sredi ljubih vinorodnih Haloz pijem rdeče makedonsko vino, ki sem ga včeraj dobila od dveh Srbov :2src: Narobe svet :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

No, pol smo šli pa na kosilo, v eno oštarijo KORTE, sm jedal domače rezance s tartufi, pa motovilc. :yumy: :palec:

:2src: A veš kok majo tm dobro ribjo juho :2src: Ni to neka redka vodica z žlico razkuhanga riža, ampak je ful gosta, prej kt golaž, pa celi škampi v oklepu so še not, poleg koščkov rib, lignjev, školjk in olupljenih škampovih repkov! Pa ful velka porcija: midva z dragijem naročiva jo vedno naročiva, jo prnesejo v jušniku in je je not zih za 3 osebe xcivx Zrawn pa njihov doma pečen koruzni kruh z olivami :2src: madonca se mi kr sline nabirajo sam k se spomnim na njihovo ribjo juho in domač kruh x:px x:px x:px

jst pa v sob kofetkala, pa mal rožice kupvala, popoldne jih +železni repertoar rož pa presajla na balkonu, ponoč pa študerala za službo :o|o:

v ned sva se pa z dragijem mal z motorjem proti Portorožu zapeljala, vidla vhod v Internautico :o|o: bla blazotna gužva in kar na vhodu obrnila, jedla v Rustiki, kjer je bila gužva malo manjša, nato mal martinčkala na plaži. Zvečer pa cunje prat, kruh pečt, lase umit...

Dans zjutri sm cunje obesila, pa še ene hlače za v službo na hitro na roke oprala, ima da se posušijo do večera, ko me žlejno pričakuje kup nezlikanega perila :O: madona, 3 ure likanja mi ne uidejo :xx!:

mrbit grem po službi prej še mal kolesarit, upam ,da se perilo medtem samo od sebe zlika x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Dons (ok, včeri) :inocent: je bil prov fajn dan. Šli smo v Portorož, na Internautico. Sm tm en masažni stol sprobala. :2src: Mater, če ma kdo 2000 evrov odveč, mu z veseljem posredujem svoj TRR. TO bi pa kr mela. x:px

:2src: A veš kok majo tm dobro ribjo juho :2src: Ni to neka redka vodica z žlico razkuhanga riža, ampak je ful gosta, prej kt golaž, pa celi škampi v oklepu so še not, poleg koščkov rib, lignjev, školjk in olupljenih škampovih repkov! Pa ful velka porcija: midva z dragijem naročiva jo vedno naročiva, jo prnesejo v jušniku in je je not zih za 3 osebe xcivx Zrawn pa njihov doma pečen koruzni kruh z olivami :2src: madonca se mi kr sline nabirajo sam k se spomnim na njihovo ribjo juho in domač kruh x:px x:px x:px

Za Korte je pa treba mal poskočit :hepko: :hepko:, ta je itak pri meni med top 5 gostilnami v Sloveniji, imajo porcije, ki tut mene zadovoljijo xnckrivx, jedu sem pa marsikaj, ribjo juho, mineštro (bobiči), kalamare na žaru, riž in rižoto z morskimi sadeži, pa kakšno solato zraven :inocent:, sladico sem jedel samo enkrat, ne vem točno katero, pa še takrat sem bil pol preveč poln, tko da jo je po orng kosilu/večerji boljš spustit x;)x

Aja, pa ker je tko dnevnik, v soboto sem laufal na teku trojk, sotekač in sotekačica sta me kr zgonila :inocent:, nisem vedel, da sta tolk dobra x;)x

Pernaton gel je zakon za mišice x^x, sam hladi pa orng :vio:

V nedeljo sem pa likal ene dve uri, srajc je blo mal več, ker je zdej že tko poletno in sem dal vse s kratkimi ven x;)x, formula je bla bolj dolgčas xnckrivx, pa mal sem proti šmarnogorski Grmadi skočil, tko mal za relaksacijo po teku x;)x, sej nisem šel čist do vrha, ker je blo že pozno, po temi mi pa po Mazijevi poti glih ni za hodit xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Jao Janif, pa ti si pravi gams x:o)x tkole mal po vrhovih skakljaš, kadar se nižin naveličaš :vio:

Kapo dol vsem moškim, ki si sami znajo zlikat srajce xsrcx

jst recimo likanje na smrt sovražim mi je total mimo, likam samo če je res nujno in še to samo ob pondelkih, obvezno zrawn TV pržgan, pa vsake tolko v horizontalo kr zrawn likalne deske sred likanja, :O: me že samo ob misli na likanje začne križ bolet :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jao Janif, pa ti si pravi gams x:o)x tkole mal po vrhovih skakljaš, kadar se nižin naveličaš :vio:

Kapo dol vsem moškim, ki si sami znajo zlikat srajce xsrcx

jst recimo likanje na smrt sovražim mi je total mimo, likam samo če je res nujno in še to samo ob pondelkih, obvezno zrawn TV pržgan, pa vsake tolko v horizontalo kr zrawn likalne deske sred likanja, :O: me že samo ob misli na likanje začne križ bolet :xx!:

ooo, hvala x:Xx, se trudim x;)x, men likanje niti ni tko mučno, ne rečem pa, da ga obožujem :inocent:

Gams :inocent:, niti ne, sam nisem rad preveč na miru, sem pa videl včeraj eno lepo majhno srnico :2src:,

pa sva se mal pogledala, pol je pa odskakljala x:)x

a mi lahk kdo mal razloži to zadevo?

prejšni mesec sem dobila službo. zdej, pogodbe pač nisem podpisala xrolleyesx (odgovor na moje vprašanje, da kaj je s pogodbo, je bil "ja ja, brez skrbi, bomo nardil")....no glih po prvomajskih praznikih grem v četrtek delat spet, sam sem se počutila ful slabo ves čas, isti dan zvečer sem dobila vročino...naslednji dan pokličem direktorja (ker sem imela sam njegovo tel.), da me ne bo. V ponedeljek sem bila še vedno bolj slaba, zato nisem šla delat, sam pa nisem poklicala da me ne bo. In ajde me pokliče direktor, da kaj se grem, da to ni nobena resnost in da ne bo nič iz vsega skupaj :eek: da naj pač pridem še na razgovor, pol pa konc. Ok no pol na razgovoru je bila seveda cela pridiga, da kolk sem grozno neresna, nič ne povem da me ne bo ipd (ok, sej štekam, je treba sporočit, da te ni, sam pač nisem vedela, da pa moraš klicat vsak dan posebej, ko te ni xrolleyesx - do zdej še nikjer, kjer sem delala, ni blo tko), sam da naj mi bo. naslednjič, če pride do česa takšnega, naj pa le sporočim.

heh no v petek pol sem pa res jaz kiksnila, ja :inocent: itak smo vsak dan končal delat vsaj 20min prej, sam smo potem pač postavali naokoli, dokler ni bla ura za it. ta petek je blo isto, sam da sem jo jaz pa kar pobrisala domov 10 minut pred koncem šihta.

in sem naslednji dan lepo letela na cesto.

ker da je to hujša kršitev, in da se je to zgodilo že drugič (prva naj bi bila to, da tud v pondelk nisem poklicala, da me ne bo), in ker oni rabijo resne ljudi, jaz nimam tam kaj delat.

ajde to sem res jaz zajebala, ker sem šla ja. sam ne vem.... da me zarad tega kar tako vržejo? pismu kolikor govorim s folkom okol, drugje delajo še hujše pizdarije, pa jim dajo pač kak opomin al kaj, jih ne vržejo ven.

+ to, da če so tko prekleto resno podjetje, kaj je pol s pogodbo*? in a ne obstaja odpovedni rok, najmanj 30 dni? ne pa kr tko - dans pejd domov? :xx!: kar se teh zadev tiče, jaz itak nimam pojma; šele danes me je en opozoril, da pa le ni vse skupaj tako, kot je to un direktor men rekel... :o|o: a mi lohk kdo pove, kako je s tem, ker grem jutr spet tja; pa da ne bom kej preveč zabluzila :inocent:

*najprej sem bila prijavljena na študentskem servisu; tu so mi pa rekli, da me zaposlijo redno, za eno leto, pa se potem podaljša pogodba. zdej mi je pa rekel tip, da naj s študentskega servisa dobim napotnico za ta čas, ko sem delala pri njih in da mi bo tko plačal?

tale direktor xrolleyesx je daleč od kakšne pohvale, sploh mi pa tkole kot si napisala, ne deluje resno podjetje, ampak odvisno od njegove volje :xx!:

Zdej se bo verjetno izgovorjal, da tako nisi podpisala pogodbe, zdej edino kar je, če so ti kej vpisali v delavsko knjižico. Glede večjih kršitev imaš v večjih podjetjih tako disciplinsko, kr tko lahko letiš iz službo, edino, če plave sekaš, mislim, da je v kolektivni pogodbi, da če te 5 dni zapored neupravičeno ni v službo, avtomatsko letiš ven. V tvojem primeru nič kaj takega ne vidim, sam enga samovšečnega direktorja, ki dela kot mu paše :vragec:

ane :2src: čist sm navdušena :2src: :2src:

Mačkica, tole je mal zapleteno ker si/nisi zaposlena; odvisno je seveda od kolektivne pogodbe za brnažo/panogo, v kateri posluje "tvoja" firma.

To, da nisi klicala, ker si se slabo počutila je hud kiks :sori: da si pa še prej iz službe šla, ne da bi vsaj vljudnostno povprašala/pbvestila ali še kaj rabijo (oz da imaš neodložljive opravke) je pa še hujši :sori: vendar kakor koli, zarad tega te še ne bi smeli vržt iz službe (pri nas je tak rečmo 3 dnevni prekršek - da 3×plave vsekaš - določeno imamo s Pravilnikm);

Nekje v spominu imam, da če je pogodba o zaposlitvi sklenjena ustno, izhajajo iz takega (ustne) dogovora vse pravice, ki sicer pritičejo pisnemu dogovoru (pogodbi), za ziher pa nisem :sori:

Kar se pa tiče dela preko napotnice - če nisi študentka, ti pač ne semjo plačevat po njej za nazaj - lahko jim zagroziš z delovno inšpekcijo (ki je itak salonski lev brez zob, zasut in verjetno tudi skormupiran, tako kot je to povsod), vendar v tem primeru se obriši za plačilo pod nosom, da ne omenjam, da se lahko direktorji med sabo poznajo in imaš kasneje pri iskanju redne zaposlitve večje težave kot sicer.

Vsekako zapleteno; lahko pa se tudi (sama pri sebi) odrečeš plačilu, vzameš to kot izkušnjo, si tiho in si poiščeš delo drugje. Itak pa za vsako rit palca raste, za nekatere malo dalj, ampak samo zato, da potem bolj vseka :vragec:

Jebi ga, izkušnja ipak neki stane :vio:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Barve je pa treba pohvalit :onfire: :onfire:

Thnx Janif in Cookie :palec:

Cookie je sej vem, da sm zajebala, ker sm šla prej domov. Sam uno, kr sm bla bolna, pa še zmer ne vem no...še nkol se mi ni zgodilo, da bi morala pa vsak dan klicat, ja dans sm bolna, pa naslednji dan spet klicat - sm še vedno bolna, pa naslednji dan še 1x....

Ma bomo vidl jutr, kako in kej xrolleyesx

aja še to - kako je pa z odpovednim rokom?

odpovedni rok se upošteva samo pri normalnih prekinitvah zaposlitve, če si višek ali daš ti odpoved. Se pa strinjam glede

bolezni, pokličeš prvi dan, da te ni, če te ni dalj časa, lahko še kaj vmes, na koncu pa dostaviš bolniški list, vsaj normalno

bi moralo biti tako. No, to kar si napisala, jst vsekakor ne štejem med hujše kršitve, še besedo kršitva bi težko rekel :inocent:

Me pa to precej bolj spominja na zastraševanje ostalih :xx!:

Mačka, drži se :palec:

En pofočk še v Dnevniku x:Ix

Vikend bil je živ, živahen in prijeten x:)x žurov pa napovedanih kot da bi se konec sveta bližal xrolleyesx nimam niti približno toliko časa, energije ali pa denarja da bi se lahko udeležil vsega :inocent:

Moja xsrcx bi šla (ali pa mene zvlekla, odvisno koga vabijo) kar na vse xrolleyesx ko sva se spoznala sem bil jaz tisti, ki je non-stop žural, zdaj sem pa pravi zapečkar postal :inocent: pomladanska utrujenost je že znucan izgovor, na EMŠO se pa sploh ne smem zgovarjat xrolleyesx

Je pa prelepo videti nasmeh na njenem obrazu :2src: bojda se v preteklosti to ni prav pogosto videlo :eek: zdaj pa kar žari in se pritožuje nad musklfibrom v obraznih mišicah :vio:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

En pofočk še v Dnevniku x:Ix

Vikend bil je živ, živahen in prijeten x:)x žurov pa napovedanih kot da bi se konec sveta bližal xrolleyesx nimam niti približno toliko časa, energije ali pa denarja da bi se lahko udeležil vsega :inocent:

Moja xsrcx bi šla (ali pa mene zvlekla, odvisno koga vabijo) kar na vse xrolleyesx ko sva se spoznala sem bil jaz tisti, ki je non-stop žural, zdaj sem pa pravi zapečkar postal :inocent: pomladanska utrujenost je že znucan izgovor, na EMŠO se pa sploh ne smem zgovarjat xrolleyesx

Je pa prelepo videti nasmeh na njenem obrazu :2src: bojda se v preteklosti to ni prav pogosto videlo :eek: zdaj pa kar žari in se pritožuje nad musklfibrom v obraznih mišicah :vio:

počaki še malo....te bo metalo, kot da si 16 ;) :D

takmusklfibr je vedno fajni :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

počaki še malo....te bo metalo, kot da si 16 ;) :D

takmusklfibr je vedno fajni :vio:

Mene to že meče :inocent: kot da sem (prvič) v puberteti x:Ix ampak je tko fajn da se ne pritožujem x:)x

Najprijetnejši muskelfiber (obrazni in trebušni) je od smeha :palec:

Nejc Zaplotnik

Komaj čakam :vio:

Oba sva nasmejana in bi najraje bila 26 ur na dan skupaj (sem mislil da se bo ta želja s časom malo zmanjšala, pa je samo vsak teden večja :eek: )

Kmalu bo prva obletnica :onfire: najine :inlove: se moram spomniti nekaj res posebnega za to priložnost

Nejc Zaplotnik

Jaoooo !! Zakaj tok piha??!! :sori: :vragec: Tak vreme :2src: je danes - I Love It - pa se ne da letet :o|o:

Sem pa glih kar odlaufala svoje in skor dušo spustila kje tok vroče xredx

Zdele pa že možek žar kuri zunaj :yumy: Malo kasneje dobiva še obiske in mislim, da bomo preživeli zelo prijeten večer xchatx . . . Da malo popestrimo tale ponedeljek x^x

Čao :vio:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Uf, je že mim pondelk...k šus je šlo. Najprej delala 9 ur, pol šla v knjižnico, pol na pevske, pol v BTC. Sm si hotla leče kupt, k nujno rabim novo zalogo in jih nben hudič ni mel...mislm, tud žalostno, da nimajo na zalogi. In bom mogla do srede čakat....eh, sej sm si v bistvu sama kriva...za naslednjič vem, da takoj, k zadn pok odprem, treba nove nabavt. No, pol sm si pa od silne žalosti mogla še oar stvai kupit ( v bistvu sm jih že prej, k sm jasnovidna x^x ). Tko, da sm si nabavla par lepih lakcev, 2 rdeča, med drugim...prov hudo bo. Pa barvo za lase, pilco za nohte, biserčke...pa seveda futr za cew tedn. x:px Zdej se ful trudm, da si vsak večer skuham za drug dan, da v službi pogrejem v mikrovalovki in mam topel obrok, če ne sm skoz na sendvičih in mi je to bedno. :xx!:

No, zdej bi bil pa zadn cajt, da se spelem pod tuš, ker je treba jutr zgodi vstat.

Aja, zdej ob pondelkih in sredah lohk do 6h spim, ker luksuz.

No, fejst bodte. x:)x

x:o)x x:Dx ne morem verjet..

čakam na eno obvestilo od policije že par tednov, ker me ni blo nikol dopoldne doma, da bi ga šla na pošto iskat pa sem rekla, da bom kar počakala, da mi ga v nabiralnik vržejo.. kliče mami dopoldne in pove, da mam slikco, ko sem po Tržaški 67km/h vozila.. 62 €, če prec plačam pa ena točka... sem šla mal brskat po dnevniku, če sem sploh jaz vozila avto takrat.. evo ga..

:o|o: že tri dni v postli.. vročino 39 večino cajta.. zdravnica dala neki naprosin al neki tazga pa pač ležat in počivat.. sej kej druzga itak ne gre, šla dopoldne k zdravniku pa na hitr v trgovino in se komi zvlekla domov :o|o:

sori, morm mal pojokat x:o)x sej drugač sem pa menda kul. k se itak nč ne dogaja x:o)x lubi ful lepo skrbi zame...

ajd, fajn se mejte x:Xx

ampak je zanimivo.. ko se človek enkrat odloči, da bo mal našparal, da bo za počitnice pa se sprav še mal več delat.. začne denar odtekat x:o)x jakna, mobi, nujni servis za motor, zdaj pa še tole :o|o: nimam, no!!! :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

po Tržaški 67km/h vozila.. 62 €, če prec plačam pa ena točka...

:eek: :eek: :eek: A ni po Tržaški 60 ali 70 omejitev??? Pa menda ti ne grejo za 7 km preveč težit. :o|o: Pa še eno piko ... Svašta xrolleyesx

Jaz sem parkrat prehitro drapnila skozi tunel na obvoznici (pred Rudnikom, če iz Polja prišelješ), enostavno pozabim, da je samo 80 omejitev. Avtomatsko na 100 zmanjšam (kot v vseh normalnih tunelih) in lepo dalje ... Še čakam listek. V kolikem času ti to sploh pošljejo?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Girly, radar pod Golovcem ni vedno aktiviran...tko da....lahko, da ti je glih ratal ob tistih dnevih, ko ga ni!

Je pa zdej en nov stacionaren in sicer na dolenjski AC, za Grosupljem, smer Ljubljana in sicer med obema predoroma, na koncu viadukta...tko, da pazte tm.

Listek pa dobiš nekje v roku 3 mesecev. x;)x

Jutro. xDDx

x:o)x x:Dx ne morem verjet..

čakam na eno obvestilo od policije že par tednov, ker me ni blo nikol dopoldne doma, da bi ga šla na pošto iskat pa sem rekla, da bom kar počakala, da mi ga v nabiralnik vržejo.. kliče mami dopoldne in pove, da mam slikco, ko sem po Tržaški 67km/h vozila.. 62 €, če prec plačam pa ena točka... sem šla mal brskat po dnevniku, če sem sploh jaz vozila avto takrat.. evo ga..

Mene so klicali s PP Šiška da imajo posnetke z mojo registersko tablico da sem pobegnil s črpalke xrolleyesx zanemarljiv je podatek da so mi res ukradli tablice in da sem krajo (eno uro kasneje) prijavil na ISTI PP xrolleyesx

in tam izvedel da so to bile že tretje tablice tisti dan :o|o:

Zgodilo se je ravno konec februarja - začetek marca enkrat (potem sem kar fotokopijo tablic naredil in jih nalepil, še dobro da sem imel en LJ grb še doma viška, da sem ga skopiral

Ampak gospoda v uniformah nima časa pregledati lastne baze podatkov in raje zgubijo en teden (in kdo ve koliko ur) na iskanje mene na domači telefonski številki :xx!:

Da o veselici, ko mi fotr pride povedati da me Policija išče raje ne pišem :xx!:

Aliana, preveri če so tablice sploh na tvojem avtu na fotografiji, ker so preleni da bi preverili, če tablice ustrezajo tipu vozila x;)x razen če te pot ni tisti dan res peljala tudi po Tržaški (med zdravnikom in trgovino)

Nejc Zaplotnik

glih pršibala dam x:px mal se potepala okol, pa pozabla u štacuno it, kar je bil prvotni namen mojga izhoda xrolleyesx

mater mamo skisano vreme, čist temno je pa dol že neki pada, nikakvo u glabnem, kt u kakšnem morbidnem filmu :o|o: tak da ne vem če se mi bo dalo še enkrat it, pismo sm smotana x:o)x

aja, bom kr tule vprašala, ne vem če bi glih temo odpirala, sam zanima me, če je kdo delal (oz. če kdo pozna koga ki je delal x:px ) to licenco za prevoze v cestnem prometu in ma kakšno literaturo, skripto, vprašanja in odgovore, bilokaj.....bratec rabi, pa na netu nism nč najdla, vse one zakone in uradni list in to se pa nbenmu ne da brat x;)x

tak x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

bemti vikend.... xrolleyesx

dons pa jutr bl na izico.....pol pa spet gasaaa x:px x:px x:px

ajajaj

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba noska... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

horlejdi!

jas sm končno pisala en izpit 10. (okrnjena učna vsebina- visoka poslovna šola, turizem, ampak vseeno.!)

sem poslala že prijavnico za 2. letnik. :D

jutri grem na en (moram sprobat, kaj se še da...) :) v en "salon" linea snella, kjer ti zmerijo kolko maščobe imaš, in tko.

x:)x

lepo se imejte. x:Xx

Čestitke zate! :palec:

Mal sm sitna, v bistvu ornk. Neki sm zajebala...sicer ni bil ne vem kak kiks, ampak sm jezna nase, k nis bla zadost pozorna in sm šlampasta. :o|o:

Hkrati me pa jezi, ker sm bla vržena v vodo, pa se nauč plavat, hkrati pa še enga druzga to nauč. :O:

Eh....nima smisla. Se bom bolj potrudila. x:Ix

Drgač pa....hotla sm it na fitnes, pol sm šla pa raj dan, k sm sitna. x:Dx

Zdej si morm pa nohte namazat. xrolleyesx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...