lia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 uravnotežena škorpija... :xx!: što..menimo se lejko to še ni prepovedano če se že kadit ne sme, lapam še lahko to bi bil dober zakon, ko bi obdavču lapanje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Lia, ti si carica..prava ško Jeti ti tudi tko prijazna Ksenia, a ti pa kar o dojenčku premišljuješ joj a bi te osrečil no jaz razmišljam, da bom bila full srečna, če bom lahko kdaj doživela/ dočakala kakega srčkanega vnuka moja pikica pravi, da si sam tapravga za fotra najde, pol pa kar bi ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ne ne razmišljam ravno na takšen način... fajn je če se lahko sam odločiš o tem, ne pa da če bi se odločial tvegam svoj lajf pa še od bejbike... sej sem sam v en film padla, se pobiram ven iz njega in rešujem najstniške težave aha si predstavljaš da boš babi? sej sjt bom pa teta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 tako mlada babi bi bla če si predstavljam iskreno povedano da ja. In predstavljam si mojo Pikico, da bi bila super mamica in veš kaj sem najbolj vesela? da me luna v raku ni niti malo vrgla iz tira da uživam in se veselim mojga lifa zato take misli smo včeraj družinsko smučali na Krvavcu in tamala pove: imam novega prjatla...to je trenutno vse kar imam namen povedat ja vesela sem, da imam tako hčer. ...........ponosna sem nanjo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Drčer. Tolk, da se pofočkam Nisn vreji , nikak, strah me je k psa...... Še dober, da lubica rastura in izpolni vse kar si zada Ajd, mejte se lepo in vsak dan znova.....carpe diem. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 kaj počnejo planetki danes.....psiha čist kul, sam zmatrana pa tako, da komaj držim še očke odprte......še ena čik pavza ( ) pa zobe sčohat pa spat....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 bila danes dvakrat na sprehodu, najprej sama v izi tempu, potem pa še z mamo v bolj hitrem tempu. sem mela filing, da se nama nekam mudi. pa ji nisem hotela težiti, kam tako beži. je pač vajena tako hitro hoditi. pa sem mislila, da se meni vedno nekam mudi ... tako da niti nisem mela filinga, da sve na sprehodu ... kam me bo zvlekla spomladi, ko bo lepše vreme, daleč daleč. je že nekaj govorila o kolesarjenju ... zjutraj pa rana ura zlata ura in na vlak. še dobro, da sem si sposodila par komadov od Doyla, nič drugega si nisem vzela v knjižnici. hodila sem med policami, življenjski romani, psihologija, okultizem, poezija, kratka proza ... nekaj listala po knjigah, pa se nisem mogla odločiti za nobeno knjigo ... zadnje čase ne vem več niti, kaj bi brala. pa sem šla na otroški oddelek po Doyla. tako da bom mela čtivo za na vlak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 če se že kadit ne sme, lapam še lahko to bi bil dober zakon, ko bi obdavču lapanje Samo LNF-čvekarije bi napolnile Slo proračun bolj kot vsi cigareti in alkohol skupaj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Mickeni xrosex Pršla s fitnesa...mrtva..morm direkt eno čoko maznt, za nagrado. Jutr greva s Todi v MB, je rekla, da se mi ni treba farbat, tko da... Sm prej razmišljala...sej, če pridem taka v MB in me štajerci slišjo po ljubljansk šprehat in s tem kiksom na glavi, ni 2x za rečt, da novjo rekli: Lej jo, toto, žabarko, neka nova moda je f prestolnici, dajmo še mi...in glej ga zlomka, od srede naprej bojo vse babe f totem Maribori hodile okol z narastkom odpičene barve. kampapridemobrezdomišljija.press Grem pod tuš, pol pa 3. sezona LOSTa načet, za lahko noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutro fajn sm dons, fajn spala začuda ne morš verjet, tud se še dogaja sm se nafotrala, pa čajčka, zj pa pod tuš enkrt pa glavo oprat pol bo počas že cajt za u svet jo mahnt sm študirala lih, dobr da ne živim v bloku, bi me sosedi ziher izgnali k ob 6ih zjutri zelje kuham grem prčkat še mal k se mi lih da KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutro todika...... .....pa vsi ostali tudi....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 .....pa vsi ostali tudi....... Vsi ostali odzdravljajo nazaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ....tipično dvojčevsko....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 se bom še navadla, da ko se vležem v posteljo, zaprem uče in spim ...in to brez večurnega razmišljanja o kozlarijah...yessss premagovanje nespečnosti mi gre še predobro ...sicer se zjutraj zbujam, k bi me celo noč tolkl, ampak vsaj spim Rudi se spogleduje z mojimi novimi copati samo mu jih ne dam, ker sem jih fullllllll preplačala nujno sem rabila copate, sem rekla ok zihr kake đabe kje najdem usput. eto ti vraga, jih nikjer nisem dobila in sem jih mogla v štiflu vzet ...sem dala 10€ za copate, ki jih hoče sedaj Rudi na dejt povabt...in se verjetno potem nesramno onegavljat z njimi...c c c c...zajčk zajčkok...res je tumač tolk dnara za ene copate...a se vam ne zdi? včeraz zvečer zmazala pico, šla po dvd (malo pišče...al neki takega)...BZ, samo nisem nisem imela nobene druge ideje kaj vzeti...morm mal po temah kle pobrskat, za kak film, ki se ga splača pogledati... imela en pogovorčk z ministrom včeri...joj sva že spet v 5. preklopla...oba, cela norišncasva se pa zmenla kako zdej gor flet končat, da ne bo tkole ostalo Rudi mi je ravnokar polnilc za tel precvikal sej sem sama kriva...pa še neodgovorna povrh...morm bl nanj pazt Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Čauč Mela izpit prejle, ustnega sem na jutr prestavla, bodo istočasno še rezultati od pisnega. sej filing je kar ok.. pol pa mal kofetkala pa tak.. zdaj pa nekaj kao joto kuham, en miljon različnih receptov najdla na netu ne vem, zaenkrat še nič jota ne zgleda, sem dala repo in krompir kuhat, pol bom fižol iz konzerve dodala in popraženo čebulo, česen.. mah neki bo ratal, no x!x a ma kdo idejo kje lahk kupim en izparilnik na svečke, tak ki ni sam trapasto okrasen, ampak ma ogromno posodico zgoraj, da ne zmanjka vode na vsake pol ure.. ker vedno pozabim nanj in se mi pol scvre tisto olje pol pa smrdi pa ne bi glih 50 evrov dajala.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 in s čim očistiš posodico - jst imam isti problem, pri nas v zagorju je ena takšna trgovina, sam verjetno ti je predalečaja še eno vprašanje imam zate - kam v Avstrijo se splača it po mot. opremo in ali kaj veš o kakšnem sejmu v bližnji prihodnosti (eden naj bi bil v Nemčiji). Sej sam bog ve če bom dobila zase čalado, ker njegovo po hitrem postopku dol ruknem (očitno imam klastrofobijo )zdejle pa sladoled jem... popoldne mam pa k zdravniku se javit na raport, tamala se uči... lušt se imamo - mene je bilj včeraj Luna zdelovala kot danes tale v raku... pa še en pogovor z Auroro no ja tri sem rabila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 V Avstriji maš najbližje v Beljaku, dve trgovini sta.. ena je Hein Gerricke, mogoče mal bolj kvalitetno pa mal dražje, druga je pa Louis, velik pa dost izbire.. se kar najde. vpiš v google kje točno so, sam se jih ful da najdt, ni panike.. ja, mal daleč Zagorje za to jaz sem čistla s kisom.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 hvala ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 morgen.... sm se hotu dons zgint nsa gorensko...pa nau shlo.... kr neki kr eni hochjo od mene.... :xx!: delat!!!!!... :xx!: blesauci....kokr de se mi da... :xx!: ampak navkljub:V POSMEH CELEMU SVETU KI ZHIVI V TRAGEDIJI: SRECHEN SEM zlomk....tralala777 eceu tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 : SRECHEN SEM[/color][/size].....kako perverzno..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 morgen.... sm se hotu dons zgint nsa gorensko...pa nau shlo.... kr neki kr eni hochjo od mene.... :xx!: delat!!!!!... :xx!: blesauci....kokr de se mi da... :xx!: Kwa te štekam, jst se tud veli-x tko počutm Drugače, pa morm dons nujno u Lj. po šihtu, ker že 2 mesca tabletke dobivam na lepe oči v lekarni, in jim moram res že recept prinest in dons je zadnji dan pa čist nč mi ne paše it Mah, se bom pa še naročila mimogrede, če bom že tm.V četrtek mam dopust ( a kdo ve če bo ? ) grem smučat. Prvič v tej sezoni . omg katastrofa od sezone. Očitno je mož neki dnarja zaslužu - končno I might add Morm hitr izkoristit, da grem še k frizerju; nazadnje sem bla lansk let enkrat začetk decembra še v življenju nisem mela take pavze, obup :xx!: Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Dons so vsi neki na šiht zaspal. Jst sm sicer pršla 2 min do 6h, sam, sm tud zaspala. Čist sm polomlena...Todika me je čist zjebala včer. Luštn je blo včer, v MB, tko, upokojenska varianta. Pa zvečer sm pol še gospodinje gledala, ta treto sezono, ta prva 2. dela...mater, je napet. Joj, ko bi spala. Jutro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 js bi tud še spala morm pa lulat it k zdravniku ja grdograd je ostal cel sma ble pridne in kulturne ful je mrzlo zamerim KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jutrooooooo....... če bo vse po sreči, bo zime slej ko prej konc....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 iz tvojih ust v božja ušesa lohk tud od koga drujga, sam da ma vsaj mal pristojnosti na tem področju sm že nazaj, kok je dbest k mam take fajn dohterje, vse gre ck ck, nč pretiranga čakanja plus da sm še mogla u laboratorij it ka r se praviloma zmeri zavleče je bil hecn zdravnik me tko pogleda pa prav uf, zj se pa že pozna ornk za ka se gre no, upam da bo zj že končno vse kul pa vredi s to moj vodo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts