Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

a že fertik.....????...to pa je brzina.... :palec: ....naj bodo še izvidi dobri..... xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

dannnnnnnn

včeri gledala en super film Odklenjena skrivnost :horro-cb:

samo nism imela nič nočnih mor x^x

sem imela kr naporen dan; polno skakanja okoli. srečala eno ful fajno osebo in sva se za urco vsedli in malo poklepetali x:Xx

dobila sms, da pride Tiziana (una moja frenda iz IT), ampak da pride Giorgia z njo (hčerka)...c c c c...ne vem, če ji bo ok tukaj :eek: verjetno ji bo dolgčas, samo ne vem kako naj to T. rečem, ne da bi ji dala filing, da njene hčere ne želim xrolleyesx

no, to sem potem tudi sanjala ponoči... :inocent:

včeri začela za fax brat eno tako obupno knjigo, da sem prenehala...ja, res je, knjiga me je dotolkla. pa sem mislila, da se mi to ne more zgoditi, da bom celo življenje premogla zadostno mero tolerance, s katero se bom uspela prebiti čez vsevrstne pisarije... :xx!:

ne, sem rekla: To lahko škoduje mojemu psiho/fiz počutju...ne hvala!

danes bom malo pospravila, načela kakšno drugo knjigo, čeprav je tale SLV književnost za zbruhat se x:Dx :vragec:

ej, a kdo ve kako je z luno in striženjem las x?x x?x x?x

sončkeeeeeeeee

:vio:

no, upam da bo zj že končno vse kul pa vredi s to moj vodo :inocent:

Todi, držim pesti in ti pošljim same lepe misli in želje :detelca: xrainbowx xcrossfingx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jutro x:)x

Končno sem dobila dnar za frizerja xDDx x:px I'm so happy x^x

Tko da mene tud tole zanima kar je Mana napisala. A ni nekje ena tema :inocent: se mi prav zdi, da sem zasledila neki xscratchx A je pri striženju, al Lasje al neki podobnega. Jst grem jutr, pa hočem ,da se bojo lepo obnašali :vio:

ej, a kdo ve kako je z luno in striženjem las x?x x?x x?x
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Šele po tem Todikinem krohotanju dojela, za kaj gre. x:Dx x;)x x:px

Sam da si, jst še zdej nism xrolleyesx :sori: x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ah, dans se nekam butast počutim, da ne rečem prebutast x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ok, dost lenarjenja, grem tv gledat :o|o: x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jst tud knjigo brat x:)x Strupena Brigita, še ena od unih iz otroštva, ki sem jo zadnjič našla..

Izpit nardila z 8 :) sam rajš ne bi o temle profesorju, z vsako stvarjo k jo je izjavil, sem bla bolj besna :xx!: grrr, a je treba take dinozavre na faksu redit? obup od sistema xrolleyesx

Sva z muckom mal domov prišla, mal bom lenarla danes.. pa ena pijačka ob 6h, pol pa mogoče sankanje..pa doma spim dons, mam čist boga ušesa od čepkov pa rabim kak dan brez spat x:o)x x:Ix xrolleyesx

hotla it z mami in očitom na bowling pa šele za naslednji torek dobila frej.. mogoče pa koga na badminton zvlečem.. ful se mi miga.. sam zgornji del telesa, ne bi šla hodit al neki..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:eek: sestra :eek: tole se sliši kot nuna :V:

po drugi strani pa lahko tole zveni prav simpatično x:Xx

sej bi šla jst tud pa sem še prisiljena več ali manj bit v stanovanju... hehe pa da me sred bolniške zunaj vidijo na piru bi blo tud kot da ščijem proti vetru a?

.. ful se mi miga.. sam zgornji del telesa

:vragec:

noooo.....che si za kako globinsko abdominalno masazho....se javim.... x:px x:px ... x;)x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut... thanks, tega mam dost.. lahk greš pa na badminton z mano x;)x

Ksenia.. ja :sori: sem probala, pa ne morem brez... če že uspem zaspat (valda moram pred njim, sam je težko, ker njega v trenutku zmanjka, jaz pa še v zrak gledam ponavad..), pol me zbudi sredi noči.. ampak zdele bla skor 10 dni tam in me ful ušesa srbijo xrolleyesx :o|o: kriza... trapast do konca..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kaj sem se pa dones presmejala s sošolko med angleščino .. to pa ni za verjet ...
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

pa nekam zdolgočasena sem :o|o:

edino v šoli sem polna energije. tale teden sploh. mal zajebavam dijake x:Dx

v ponedeljek sem enega poklicala ven, da je vprašan. pa se je kaki dve

minuti razburjal, da on pa že ne bo vprašan prvi, ker je bil že v prvi konferenci,

pa da protestira, prav razburjal se je in imel svoj monolog. sem bla tiho, sem ga

sam poslušala, ostali so sam gledal, pa čakal, da se bom začela dreti. pa sem

počakala, da je on končal s svojim protestom in mu rekla, pa ne se razburjat,

to škodi lepoti x:Dx tak presenečeno pogledal x:Dx in seveda sem ga pol

vprašala x8Dx danes pa spet en četrti letnik, prvo uro, je bla v razredu ena

muha in na vsak način so jo hotel ubit. so jo pol ujel in je en prišel na idejo,

da bi jo pojedel x:Dx je hotel sam pozornost pritegnat, pa sem mu rekla, ja,

ti kar, sam je boljša brez krilc (ne me spraševat od kod to vem :inocent: )

grem še mal bluzit dalje. pol še neki prebrat o majih, inkih in aztekih x^x

pred spanjem me spet čaka branje naše ustave, juhu, komi čakam :o|o:

lep večer x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jst tud knjigo brat x:)x Strupena Brigita, še ena od unih iz otroštva, ki sem jo zadnjič našla..

Izpit nardila z 8 :) sam rajš ne bi o temle profesorju, z vsako stvarjo k jo je izjavil, sem bla bolj besna :xx!: grrr, a je treba take dinozavre na faksu redit? obup od sistema xrolleyesx

Sva z muckom mal domov prišla, mal bom lenarla danes.. pa ena pijačka ob 6h, pol pa mogoče sankanje..pa doma spim dons, mam čist boga ušesa od čepkov pa rabim kak dan brez spat x:o)x x:Ix xrolleyesx

hotla it z mami in očitom na bowling pa šele za naslednji torek dobila frej.. mogoče pa koga na badminton zvlečem.. ful se mi miga.. sam zgornji del telesa, ne bi šla hodit al neki..

hey, če ne igraš kot penzionistka, se z veseljem prištulim x:)x ...če je to torek zvečer, in če že veš, kje se igra x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...