Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

x:px Čer.

Bla na odbojki, blo kr fajn, neki sm bla polna energije, mogoče zato, k sm 2 uri popoldne spala, ker čez dan sm bla vsa nikakva. x:Dx

Zdej grem pa mal Gospodinje gledat...joj, tale 3. sezona...sploh ne veste, kva dogaja. :O: x:px Skoz se smejim. :palec:

Pol pa pod tuš, pa kidamo spat.

Nočko. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Cashy, ma to je blo bolj za danes mišljeno.. v torek sem dobila bowling (sam sem res mal čudn napisala :8): )

Igrala v GŽ z V in njemu podobnimi, verjem, da mi niso dovolil bit penzionistka x:o)x

na Viču sem drugač gledala, majo dvorano, drugje pa ne vem.. a ti je kul tud kak drug dan al maš sam ob torkih čas? Lahk se res zmenva kdaj...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hmm, bom videl, kako bo nov urnik za poletni semester...načeloma se da vsak dan med tednom, dokler ne izvem, kaj me čaka na faksu x:)x

potem pa povem kaj več...aja, do srede februarja me drugač ni v ljubljani, ko se pa začne faks, potem pa x:px kar dobro se pripravi xyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hmm, bom videl, kako bo nov urnik za poletni semester...načeloma se da vsak dan med tednom, dokler ne izvem, kaj me čaka na faksu x:)x

potem pa povem kaj več...aja, do srede februarja me drugač ni v ljubljani, ko se pa začne faks, potem pa x:px kar dobro se pripravi xyesx

ok xyesx

gremo v sarajevo, je zmenjeno x^x

pa varčevat sem začela danes spet po dolgem času x^x v en sklad vplačevat, po mal pa po mal sicer, ampak sam da je vsaj neki...

kul, nič, ugasnem to škatlo, neki za jest si naštimam pol pa knjigo do konca prebrat pa zaspaaaat :vio:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dan ljudje božji x:px sonca imamo za izvoz tule.

Me nekaj menstra daje, boli kot sto hudičev. Pa glavobol. Pa še bi se našlo..toliko glede jamranja.

pa včeraj spet ugotovila - ponovno - kako močne angele varuhe imam.

Sesam.(ne ravno z velikim veseljem, ampak pustmo podrobnosti) potem sesalec crkne...pomislim..kaj vrag crkuješ, saj sem vrečko zamenjala..grem gledat kaj dogaja in me skoraj kap. Kabel gori..dobesedno je gorel in vrglo je elektriko ven..jaz cela trda..kaj pa zdaj..in zmaknem vtičnico ven..šele pol mi kapne, da je crknil sesalec zato ker je vrglo fit stikalo ven...no..trda bila še kar nekaj časa...

Posledično smo zdaj na določenih vtičnicah in stikalih brez elektrike..upam samo da niso šli kabli...ker ni požirk in bi cele stene morali razkopati..tole bomo ugotovili danes, ker včeraj bil električar naš zelo pod gasom..

Sicer pa ništa novog..razen da postavili sedežno in TEPIH v katerega sem dobesedo zaljubljena..plavo dnevno imamo zdaj x:px x:px ne vem če gre tole sicer po feng shuiju ampak meni je všeč..tako osvežilna zgleda x:Dx x:Dx

Starejša popravlja šuse(ne vem čemu to treba ampak očitno brez tega ne gre), mlajša se muli ker omejili internet in zato podvojili plavanje x:px x:px

In imela 30 -tega rojstni dan - celih 13 bila stara.

Starejša pa bo 18..še malo..in jaz še vedno ne vem kaj ji kupiti... :eek: :eek:

No..glavno da ste ostali pri lajfu še..(videla da Sanjalic malo prišla naokrog :palec: )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ti povem, da bo najbolj vesela, če ji daš keš.

jaz sem dobila brilijantni prstan. ga ne nosim. od tipa pa tudi nek ogabno debel zlat prstan z roza oko. :xx!: :xx!: :xx!: ne samo, da ga ne nosim, tudi sanja se mi ne, kje sploh je.

od ostale familije pa se ne spomnim, kaj sem dobila. tako da - ali jo vprašaj, kaj hoče imet, ali ji daj keš. ker če že vsi nek cirkus delate iz tega 18. rojstnega dneva, potem naj otrok vsak dejansko nekaj ima od tega. kar si bo zapomnil. pa ne kot negativno.

Aja.

Dobila sem še avionsko karto za ZDA. No, to je bilo pa hudo. :palec: :2src:

Tako da lahko v tej smeri razmišljaš ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

mater a ne! x:o)x

zadnjic je Free Tima vprasal, ce je ze na faxu! x:o)x :xx!:

vsak debelo pogleda, k recem to je pa moj sin. x:px

avtomaticno mam 10 let vec. xDDx

Mit krilzen, Druidka? x:Dx

Ti, povej, kako je ucinkovala krema '48'? :8):

Cestitke, aliana za 8-ko! xokx

Sploh ce pravs da je tak cudn prfox.

mah, mam mal vijavaj.

pa taka sem kot janezek iz Mary poppins (al je bil Mihce xscratchx) en cetrtek - ves popizdljiv in poreden in tak.

tko se pocutim, sem mimi ze 2x nadrla. :8): x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst sem pa danes čist brezvezna... nič se mi ne da, niti brat ne... kr en nemir v sebi čutim... mogoče je razlog tud to, da sem že tolk časa noter... ampak tud do trgovine mi je muka... pa niti v banjo ne smem še.... čista brezvezna scena

mater a ne! x:o)x

zadnjic je Free Tima vprasal, ce je ze na faxu! x:o)x :xx!:

vsak debelo pogleda, k recem to je pa moj sin. x:px

avtomaticno mam 10 let vec. xDDx

Mit krilzen, Druidka? x:Dx

Ti, povej, kako je ucinkovala krema '48'? :8):

Cestitke, aliana za 8-ko! xokx

Sploh ce pravs da je tak cudn prfox.

mah, mam mal vijavaj.

pa taka sem kot janezek iz Mary poppins (al je bil Mihce xscratchx) en cetrtek - ves popizdljiv in poreden in tak.

tko se pocutim, sem mimi ze 2x nadrla. :8): x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx svašta

jst tud... stem da nisem popizdljiva pa poredna

jst sem poosebljena zloba ...tak fajn filing, že cel teden

včeraj se butnem skup z eno na šalterju, taka levinja črna urnim jezikom, se je kr kresal, tako sva se zmasakrirale...pa prav gospa , to so čarobne besede, prosim in hvala

pa pravim jst , ne to pa niso

ta prava wondebra čarobna je " Ja , imate prav x:o)x x;)x " Pa babnica v smeh, kakor da sem ji odkrila vrelec termalne vode, pol me pa vpraša po horoskopu pa se zareži in prav jst sem pa v ascedentu škorpija xsrcx

ja sej je res bla levinja z napako x:Dx x:Dx x:Dx

ajd mejte se , če bo vse po sreč bo morebiti zlezla tale luna vun z raka, tota žilorez muska mi že mal najeda xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jaz tud zmer na skorpije nabasem! x:Dx x:o)x

(al pa one name x:px :vragec: x;)x)

pa tud na leve.

jp, to se kar kreshe vcas pol res. Tkole: :bomb:

aja luna v raku, sej res. xrolleyesx

sam cudn da nisem melanholicna pa taka, pac pa bi najrajs enga na gobec. x:Dx

cak sam mal... bi morala bit ze v levu... sej bo namrec jutr zjutraj scip....

*ja, je ze v levu.

No pol pa nc cudnga, da sem eksplozivne volje. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mogoče je še res najbolje keš...meni so včasih nosili skos kake srajce pa pulije, ki jih nikoli nisem maral nosit. Pol so pa začel počasi s kešem, pa je res najboljš xyesx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Aja.

Dobila sem še avionsko karto za ZDA. No, to je bilo pa hudo. :palec: :2src:

Tako da lahko v tej smeri razmišljaš ...

v tej semri je preveč drago x:Dx x:o)x

Ksenia, raje v kaki drugi smeri razmišljaj x:o)x

ne, hec...mogoče si pa res želi kakega potovanja...ne ravno v ameriko...ampak tko za kak teden, viken...ne vem kolk po Evropi ali pa kam v Evropo.

jaz bi bila tega noro vesela, samo jaz sem itak taka, da bi samo okol letala x8Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

uboga Mimi

eh, ni sile. x;)x

se ne sekira prevec, tamle med mojimi cotami drnjoha. xDDx

en koticek tak ji pac dovolim (k so ene brezvezne cote).

Zadnjic je Tim besno in skregano odsel, ker SEM SE MU SMEJALA, k se je pritozeval, da ma vsa (crna) oblacila od Miminih dlak. :D

In da kako jo je ven iz sobe ganjal v St.Vidu pa vse... pa sem si ga rpedstavljala pa se mi je zdel smesno, se smejala, mi je pa ful zameril. x:px

Pol je pa rekel, ja ja, ti se kar smej, k niso tvoja oblacila. :D

Pol sem pa se v vecji smeh padla, je pa popenil in demonstrativno odsel. :D :D

Picasso

jst si želim vikend nekje v eni koči obkrožena z gozdovi, skalami.. v takšni družbi, ki ji ni težko preživeti dneva ob hoji, tišini...

Mana, saj če pogledam počutje pred nekaj dnevi napredujem ;)

sem mimi ze 2x nadrla. :8): x:Dx

c c c c...bogi muc :o|o: x:o)x

ja, jaz tudi razdražena, že par dni...sej sem še v pondelk začela pisat, da sem okolju neprijazna in, da me lahko raznese...potem sem včeri mnejavala intervale jeze-žalosti-popadljivosti... :nuke:

da nimam stekline slučajno :horro-cb:

sem brala, kako ti je danes po šivih pokalo :inocent:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jst si želim vikend nekje v eni koči obkrožena z gozdovi, skalami..

uh jaz pa ne :sori:

me kar dushit zacne, ce me stiska kej okol, kaksno skalovje al kaj tacga.

res, prav tesnobo cutim.

Pa v bistvu ni vazno, v kaksni, kateri, cigavi druzbi sem.... :o|o: xyesx

Picasso

v tej semri je preveč drago x:Dx x:o)x

Ksenia, raje v kaki drugi smeri razmišljaj x:o)x

ne, hec...mogoče si pa res želi kakega potovanja...ne ravno v ameriko...ampak tko za kak teden, viken...ne vem kolk po Evropi ali pa kam v Evropo.

jaz bi bila tega noro vesela, samo jaz sem itak taka, da bi samo okol letala x8Dx

Pa saj ni preveč hudo, zdaj dobiš karte (izven sezone, V obala) že za kakšnih 70 K, froca pa še s tem, ko mu kupiš karto, spodbudiš k temu, da se nauči šparanja (meni niso dali nič keša za zraven, vse stroške sama krila).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

jst si želim vikend nekje v eni koči obkrožena z gozdovi, skalami.. v takšni družbi, ki ji ni težko preživeti dneva ob hoji, tišini...

Mana, saj če pogledam počutje pred nekaj dnevi napredujem ;)

joj...meni pa zdejle sploh ne bi pasal gozd pa jasice, pa p.m.

trenutno sem bl za morje, burjo, slan veter, skale...nekaj kjer bi lahko izkričala in bi potem v vsej mogočnosti narave moj krik bil popolnoma neopazen...

jp, točno tko kot sm napisala...matr mi gre dobr dons x^x

afriški pregovor

Guest mačona

kako sem se včeraj narežala sami sebi. hotela sem spustiti žaluzije dol, pa sem zgleda tako močno potegnila za vrvico, da sem vse skupaj potegnila dol in je samo nekaj padlo in zružilo, meni pa cele žaluzije ostale v rokah. :O: x:Dx najprej sem samo gledala, kaj je padlo stran, pa kje je, nikjer nič vidla, potem sem se pa kar usedla na posteljo in se režala sama sebi, kako mi je to uspelo. in ko se spravim, da bom namontirala žaluzije nazaj gor, glih nekdo potrka na vrata, bemu, sem morala pustit vse skupaj za pozneje. :vragec: in celo ratalo mi je po parih poskusih na slepo, naštelati vse skupaj normalno nazaj. x:Dx

mater mi diši sirova štručka ven iz torbe, samo se ne sme jesti v knjižnici. :o|o:

Ksenia, mislim si lahko, kako ti je. :sori: jaz ne zdržim enega dneva notri, kje bi šele več dni.

sem brala, kako ti je danes po šivih pokalo :inocent:

a dej, kje pa? na 24.ur.com al v Dnevniku? x:Dx x:px x;)x

Picasso

a dej, kje pa? na 24.ur.com al v Dnevniku? x:Dx x:px x;)x

v direktu...glej da jih boš tožla :lol:

...to je itak zdej modern

Pa saj ni preveč hudo, zdaj dobiš karte (izven sezone, V obala) že za kakšnih 70 K, froca pa še s tem, ko mu kupiš karto, spodbudiš k temu, da se nauči šparanja (meni niso dali nič keša za zraven, vse stroške sama krila).

ja lej, to je vseeno neki denarja...če bi bilo nič denarja, bi bla že na V obali :eek:

drugače pa res lepo darilo...super ata in mama :palec:

afriški pregovor

sam cudn da nisem melanholicna pa taka, pac pa bi najrajs enga na gobec. x:Dx

js tudi....... :vragec: :blackeye: :!!: :bomb: :sniky: ....navzven mi ni tolk videt....noter pa za pop*.......me je prej prav treslo....pa zebe me že ves dan ko psa......

girly....wb..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

v direktu...glej da jih boš tožla :lol:

...to je itak zdej modern

ja lej, to je vseeno neki denarja...če bi bilo nič denarja, bi bla že na V obali :eek:

drugače pa res lepo darilo...super ata in mama :palec:

:inocent: x:Ix

My mistake.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...