Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

...glej da jih boš tožla :lol:

...to je itak zdej modern

Jp, kot tud zapecat enga *slavnega* pa pol ogabne podnivojske nediskretne spomine izdat. :sick:

al pa ga ganjat do nezavesti za pol casha. :sick:

Kogarkoli, kjerkoli, kadarkoli, kakorkoli. x:o)x :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

eh, ni sile. x;)x

se ne sekira prevec, tamle med mojimi cotami drnjoha. xDDx

en koticek tak ji pac dovolim (k so ene brezvezne cote).

Zadnjic je Tim besno in skregano odsel, ker SEM SE MU SMEJALA, k se je pritozeval, da ma vsa (crna) oblacila od Miminih dlak. :D

In da kako jo je ven iz sobe ganjal v St.Vidu pa vse... pa sem si ga rpedstavljala pa se mi je zdel smesno, se smejala, mi je pa ful zameril. x:px

Pol je pa rekel, ja ja, ti se kar smej, k niso tvoja oblacila. :D

Pol sem pa se v vecji smeh padla, je pa popenil in demonstrativno odsel. :D :D

:eek: ja maš srečo, moder mladenič :palec:

mene pa zmasakrirajo :O:

veš kaj mi je zadnjič ova tehtnica zabrusla , k je podobnih let kot tvoj

"In taki mene vzgajajo? :xx!: :wOOt: :sick:

x;)x nu, potlej sva se pa režale , ko dva pečena mačka na soncu, k dobr obe veva , da imava masla na glav, pa ni dobro, če bi se preveč segrelo pa stopilo x;)x

Sem ji rekla: Ja .takle si si menda sama izbrala....in sva se režale pa sem potem sploh pozabila zarad česa me je že masirala.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vragec: :blackeye: :!!: :bomb: :sniky:

pa se tale manjka (mi je prav vsec, k je res ves tak besen) :mad2:

"In taki mene vzgajajo? :xx!: :wOOt: :sick:

x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kar počakajta, obe, da bodo začeli z IMAM PRAVICO!!!

x:Dx x:Dx x:Dx

Joj, to bo veselo ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Jp, kot tud zapecat enga *slavnega* pa pol ogabne podnivojske nediskretne spomine izdat. :sick:

al pa ga ganjat do nezavesti za pol casha. :sick:

Kogarkoli, kjerkoli, kadarkoli, kakorkoli. x:o)x :sick:

jaaaaaaaa...bemu, kaj se nism že prej sama spomlna... :hepko:

samo pri nas ni takih, da bi te ornk podmazal za kak trač....smo preveč dolgočasni :o|o:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Eh, nič nau z varstvom.. sama kriva, kaj pa ob 10h odgovarjam na SMS ob 7h zjutraj :o|o:

Mojmu mačkonu tud dogaja.. tlele neki pleza po omarah.. pa ga pogledam in zatežim, da naj gre dol.. pa sam tko čist na mejčkn pripre oči in me besno gleda.. kao, kwa težiš.. 10 sekund za tem mu je pa uspelo strest dol ene par stvari, je ful zaropotal in je odskočil ves prestrašen.. sej ne da bi ga to ustavl.. zdajle že omaro z oblekami odpira :vragec: čist neki naspidiran x:px

nič, mal bomo lenarli danes, Strupeno Brigito do konca preberem pa Hrošč leti v somraku bom začela.. posodo je treba pomit.. pa pol mal spakirat za Sarajevo, jutr vprašanje kolk bo časa..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:inocent: x:Ix

My mistake.

zakaj mistake x?x

ej, jaz grem pa ene par oblek fotknt na net dat...nujno rabim denge-denge x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Joj, to bo veselo ...

pri nas je že tole... ampak zaenkrat kar lepo pljujemo skozi pubrteto... sicer pa kaj boš pričakoval od rak/škorpijon/vodnar ;)

aja sem izvedela da je moja mami tud luna-rak, pa še sonce bik, ni čudnega da sem kar sem ;) x:Dx

x:Dx so že

in potem jst dodam:

xpartyx VSAKA PRAVICA VEČ, PRINAŠA TUDI ENO DOLŽNOST VEČ x:o)x

:frog: ne moreš da verjameš, kako se hitro zoži asortima pravic x:Dx x:Dx x;)x

si v luftu premislijo x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Joj, to bo veselo ...

x:Dx mah to smo dal ze skor skoz (no nismo, tega bo se ful, sploh ce je kaj "po mami" x:px)

ampak je ze mel taksne, kot na primer: "Hocem mal zasebnosti". :att:

in taksne. xDDx

In to recimo PO tem, ko sem diskretno potrkala na vrata njegove sobe, ko je mel skratka vso mozno zasebnost, kar je lohk stars sploh nudi.

zadnjic je modroval... da je postekal, da je lohk sam tist srecen, k zmore vse pustit za sabo... morda ne s temi besedami, vendar je bil taksen kontext.

je rekel, da je to ugotovil tko, da ko je bil recimo kdaj slabe, pol je pa kam sel in se mu je dogajalo cist kaj tretjega in da je pol videl, da je CIST POZABIL, da ga je kej matralo in da torej to pomen, da si srecen sam, ko startas na novo od tu dalje. nekaj tacga je blo.

Se mi je tok kul zdel, kako razmislja. x^x

Picasso

moja je pa neutrudna v ponavljanju enega stavka - rada bi imela svojo sobo... in sem tega stavka že mal sita... jaz tud spalnico, pa sobo za fitnes, pa prostorno omaro za vse cunje - kaj naj ščaram nov flat... pa res marsa tole pa mi nisi napovedala selitve v bolj prostorno stanovanje ;)

grem kuhat...

mimogrede - če je tule kdo ki se spozna na "bolniške zadeve in biti zaprt med 4 stene pa tko naj mi se javi prosim na os

mimogrede Tripla ni več tule ane? bi imela nekaj vprašanj zanj...

moja je pa neutrudna v ponavljanju enega stavka - rada bi imela svojo sobo...

s tem sem jaz tezila non stop, k je ne mela (v bistvu kar ves lajf skor). :V:

No, zdej jo koncno mam. x:o)x

sem mami 'predlagala', da bi kar v shpajzi jo naredil (mojo sobco): da sej je dost placa. x:o)x x:Dx :8):

Tko kot sem hotla met balkon pa sem frajerka kar tko ga hotla met, da bi ga sam mi pac mel - da bi kar tko ven strlel en balkon iz 7. shtuka. :D :D

Picasso

mislim da bi bil res že čas da ti tolo dečvo spoznaš x:Dx

jo moram pohvalit, ful je pridna v šoli... pa zagnano dela vaje za koleno, zelo hitro napreduje... cilj ima v februarju že redno trenirat...

mama jo bo pa (luna v raku) naročila na pregled pri zdravniku ki jo je operiral, da dobi blagoslov ;)

ja sej sva ze ugotovili, da je "po teti marsi". x:px x:Dx

'Taprava' skratka. x^x x;)x xcivx

mal pretirava sam z dajat vse od sebe, kar je sicer glih dbest, sam ce zdravje pol mal vsake tolk trpi, je treba bolj na izi vcas, vseen.

sam saj poznamo, kok poslusamo tkole koga... x;)x x:px

Picasso

no to je mdr. tud zlata vredno pr njej - da ma tako voljo in je pripravljena marsikaj naredit, prenest, ce je za njeno dobro, nikol nom pozabla, kako sta obe zapopadli glino daljnega xx leta (saj mora bit ze kar kake 4 leta od tega, madonca! x:Ox)

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o:

chist machkast.... :xx!:

biu ucheri na enem srechanju.....ajajaj.... :o|o: xrolleyesx

pozhrlu tri guinnesse, liter vina pa pet shnopcou.... x:Dx x:Dx x:Dx

zdej mi pa chrme klele uhajajo pa se vrtinchjo... :inocent:

prou dober uvod v vikend... x:o)x

bo spet veselo... :vio:

zlomk....tralala

777 x:Xx ou tja.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

moja sestra za otroka (2) prejema preživnino in otroške...pride po 80€ na enega.

trenutno je brezposelna in kaj ji 15letni smrkouc prjav: "Veš kaj, dej ti men preživnino, ker je meni namenjena...Ne boš ti na moj račun živela..."

:wOOt: xNNx :sniky:

Jaz bi ga tako nalomila...smrkouc nehvaležni :o|o:

afriški pregovor

x:Dx x:Dx Face.

Tole s pravicami smo mi v hipu opravili. KO prvič slišala - imam pravico! - sem jo v hipu spomnila na dolžnost.....in so se pravice nekam izgubile.

Starejša je riba s totalno baby face faco..zgleda kot ena deset letnica..pa nežno in krhko -ampak seveda čista mamina hči.. x:px (asc je dvojček, luna pa v tehtnici ognja pa nikjer)

Mlajša pa vodnarka z asc v levu in deviško luno...opasna dečva že zdaj..joče pa tudi kot dež če treba...

Letalska karta...ni slaba ideja..samo sprovesti tole...naš oča bi meli deco doma pod perutko..lansko Zrče bilo višek katastrofe..ker se itak zgodilo ko njega ni bilo doma in bila vsa odgovornost kao na mojih ramicah..

Tudi za letos ima dovoljenje za letovanje, če si sama priskrbi keš..žal..pač finance niso glih tak..

ja..keš..ker pa je varčne narave bo verjetno tiščala in tiščala pol pa ji bo ta mala sunila in zapravila..(se že zgodilo,..kaj je bilo potem raje ne povem..)

Mene pa presenetljivo ta rakovska luna samo oplazila.

Nič nisem penila in težila..samo ponoči malo zajokcala ko me pa tako zelo bolelo tam ...pa so oča skočli ves prestrašen.. xrolleyesx

No..deca imajo samosvoj odnos do denarja se mi zdi..

ali pa sem jaz stroga mati..kaj vem..ko padejo pritožbe jima brž povem, da bi lahko bilo še slabše..pa da so same tako hotele..

ta mala se v glavnem žali..ta velika niti ne..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

dbest, tim ma tud super odnos do casha in tega.

sva se vse hit vedno zmenla, tako da je skromen v tem, kar hoce od mene/nas (starsi, babice in dedki itd.), ni pa skromen v svojih zheljah (kar je kul).

in si kar sam ubode tkole kak cash, vcas se hecam, da je on druzinski bankir, da ma boljs smisel za cash kot midva oba z mitjo skupaj. xDDx

vsec mi je, ker je razumen. tak je pa tud zato, k sem mu vedno razlozila.

da pac se ne more vsega met, kar se hoce, pa ce se kdo sred stacune al pa kaj jaz vem kje ne glavo postav al pa razpoch. xDDx

Picasso

moja sestra za otroka (2) prejema preživnino in otroške...pride po 80€ na enega.

trenutno je brezposelna in kaj ji 15letni smrkouc prjav: "Veš kaj, dej ti men preživnino, ker je meni namenjena...Ne boš ti na moj račun živela..."

:wOOt: xNNx :sniky:

Jaz bi ga tako nalomila...smrkouc nehvaležni :o|o:

2 čez rit pa amen! Kaj se to pravi s takim odnosom starše izkoriščat x!x najbolj me popizdijo otroc brez vrednot pa tisti k sam dnar molzejo namest da bi se sami za kej pomujali, dela je dovolj, sploh za dijake in študente, sam morš met mal volje it delat :xx!:

Jst sm imela eno kolegico, ki je vsak teden ko smo šle ven rekla, mami rabim 5 jurjev za dons pa so ji dal brez vprašanja, jst sm pa garala cel mesec da sem prišla do svoje žepnine :vragec: pa še zdej mam slabo vest kadar starše za kak dnar prosim, morm bit res v finančni krizi da to nardim xrolleyesx raj se odpovem čemu pa nadoknadim naslednji mesec x:)x

Joj finance, morm it mal fisho spet obiskat xgoldfishx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

jaz sem tud revo mat masirala pa bla zahtevna pa neskromna... nobenga obcutka mela za cash nikol. :V: :o|o:

sem mislila da pac cash kar je in ga sam vzames.

k sem bla prvo desetletje lajfa tko scrkljana, v tako smer vzgojena/vajena tega, da je blo VSE, kar se je sprdnilo komu.

Pol pa kar naenkrat cut pa nisem stekala, hotla stekat, in sm mat morila, da je reva se pol valjda se bolj sekirala, k mi ni mogla nudit.

vcas rece, da ni blo sans, da bi mi rekla, ces da 'mogoce pa bi enkrat' (pac kej k sem hotla), k pol je blo konc. x:Dx masazha do nezavesti. x:px

tko je bla prisiljena mi rect: NI GOVORA! :att:

in pol je blo konc. bik. nema. pa sem se lohk razpocla (in tud sem skor se). xDDx

Picasso

Hm ja. tudi jaz takole vzgajala. Eno stvar v trgovini. Ne glede katera je bila - seveda se zgodilo, da se desetkrat zamenjala zadeva v košarici..in x krat zgodilo da na koncu kakšna žvečilna ostala..se tako ena in druga že hotla razpočit v trgovini..tule pa sem bila dosledna..ne..kakor smo se zmenili ali pa sploh nič..

se mi zdi, da otroci ki imajo vse postanejo nehvaležni..da jim je vse samoumevno, da se ne znajdejo v situaciji, kadar nečesa ne morejo dobit.

Ne batin..jaz nisem glih pristraš batin..ampak prej kakšnega radikalnega ukrepa. Nora kot sem bi verjetno celo tisti keš frocu dala(tistih 80 eurov - zdaj pa preživi s tem cel mesec, od mene ne dobiš niti pare več..in bi tudi pri tem vstrajala..obleči se, obuj..plačaj malico, avtobus če treba..pa bi videli kako dolgo bi zahtevali deca teh 80eur..)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...