Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Nora kot sem bi verjetno celo tisti keš frocu dala(tistih 80 eurov - zdaj pa preživi s tem cel mesec, od mene ne dobiš niti pare več..in bi tudi pri tem vstrajala..obleči se, obuj..plačaj malico, avtobus če treba..pa bi videli kako dolgo bi zahtevali deca teh 80eur..)jst bi naredila isto, mogoče še prej dala za nalogo, naj na list napiše kolk za te stvari zapravi plus še tisto kar si sam želi, me zanima če bi še vedno bila ista ideja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 ma tezko je vzgajat.. k mors tok potrpljenja met pa nismo dosledni (se spomnis Nat, strelci pa to ).K bi mu vse nudil, najboljsi frend bi mu bil, pa mu ne mors (nudit), pa *tezhit* mu mors skoz (ker pac, zanj je vse tezhenje )...ko pa mu razlagas, da je treba tud za malce pa prevoze pa tak dat cash, je pa ocitanje (tega pa tooooooolk ne maram!!).tko da, saj ni sans, da bi bil popoln.kok napak delamo, tko da se dobr da so taki kot so. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 .kok napak delamo, tko da se dobr da so taki kot so. točno tko... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 in pol je blo konc. bik. nema. pa sem se lohk razpocla (in tud sem skor se). ajajaj....ti uboga reva ti.... moja tut bikica....ajajaj sm meu lih ucheri preden sem shu ven masazho...de kuko ne znam, pa nochem, pa kwa vem kwa she vse....ajajajna konc mi je pa 20 eurou porinla u zhep....kokr chesh:"k si me tko pridn poslushu ti pa dam neki..."ma je modelka...sam teeeezhkaaaaa zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 vem ja, sej res (da je tvoja tud bik). pa se kar od koga, recimo od Mateje, pa ne vem ce nima clo na isti dan kot moja mama rojstni dan - matejina mama. modelsko.sej jaz drugac maram bike. sam tezki znajo bit pa res. Ja tole: 500 ur ti govori zakaj da nekaj ne. ok, sem slisal ze 1., glih da se mi poslusat. ajde, ce bi blo ja, pac poslusas. potrpis pac. kwa me je to nerviral vedno.in cist isto: me je picil da grem v berlin, pa mi prav sam jaz ti ne dam niti ficka, in jaz recem ok, pa grem od doma, ja kok casha pa mas, 100 mark , pa pravi mislim halo in mi da se nekaj zraven (pa ni mela casha, sam kaj je pa hotla, kao )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 moja je tud bikica...mystica planeti delajo zbrko.grem jst mal ven, pogledat kak motor smo kupili pred skoraj 3 tedni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 Daaaan folk ... samo da vas malo pozdravim. Sem popolnoma neprespana, zj*** (celo noč bedela zaradi bolečin spet :xx!: ) in imam dokaz, da je samo moja psiha kriva za to. Včeraj imela bedn bedn dan ... ena prfoksa mi je prišla izrečt sožalje ob smrti moje babice ... jst samo WTF?! Nič ne vem, da bi umrla .... halo? In sm jo pol klicala, da preverim, če se bo oglasila na telefon ( ). Valda nisem rekla, da preverjam, če je živa, ampak da sem se spomnila nanjo in sm jo hotela pozdravit.Me je skor fršlok madona. Pa total koncentracijo mam v ku*** zadnje dni. Čudno, res.Trapast.enkrat so tud za eno (mogoce igralko al kaj tacga) kar nekje napisal, da je umrla.Mislm halo? ja, jaz tud nc spala ponoc skor.je tud jutr polna luna, bo kr gajstna. drustvo bikovskih matk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 (celo noč bedela zaradi bolečin spet :xx!: )ti, a na bolniško pa ne moreš ! --------- jaz imam pa filing, da sem nevidna. no, vsaj tako se ljudje obnašajo do mene. pa ne vem, a sem totalno brez energije. kot, da me ni. se zaletavajo vame nonstop, pa tako mi gre na živce, če se me tujci dotikajo :xx!: v štacuni so me skor zgazili. :xx!: drustvo bikovskih matk. a se lohk prištulim? pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 ja mors se, ce mas bikinjo matko. vcas smo neopazni, nekak 'nevidni', ja.ja, to si zaprla energije (rakovske fore)... se dogaja, poznam tole...saj ce je tko, je pol ze ok tko.Boljs da te ne opazjo, kot da te recimo napizdevajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ja mors se, ce mas bikinjo matko. evo! učlanjena Boljs da te ne opazjo, kot da te recimo napizdevajo. ja, mogoče pa res pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 Lea - ponavad je res, zmer pa tud ne (*sem dodatno 'razmisljala').k vcas pa mas rajs da te napizdevajo, kot pa da te ignorirajo.hecni smo, a ne, nikol nam ni prav. ok, a ze mas clansko izkaznico?k brez nje ni nc.saj ves, to morjo bit stroga pravila, da se ne bi kaksni infiltriral nekompetentni. a si prebrala napoved, Mystica, ce nisi, preber, morda te dokoncno zatolce al pa potolazh, da vids da je se kej onstran in ni sam tvoje maslo al whatever. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ima, da pride nazaj to. ..... da se ne bi kaksni infiltriral nekompetentni. letim. čau! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 kdo? kaj?a je bil kdo tle? hehe, si boldala, Mystica.ja, tud to, ampak sem mislila na tvoje zmedeno in taksno pocutje, k si opsovala.Hosp!!kdaj pa merkur pride v ribi? tud jutr, glej glej, ti bogca... uh, to bo se **veselo** Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 k si opsovala. opIsovala. Da. Stari miselni vzorec. A ti ga zaupam?Raje ne. :xx!: Včeraj sem ga vsaj 10x napisala na LNF. In zato - mrš fajn da se zaves ze prec, v kali.ne bluzi, zakaj se tok hitr usedes??nagni se prot naprej, ne prot nazaj, ce se guncas med nazaj in naprej.. sam en mig, pa te naprej zagunca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 :D Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 zato ker mas premal motivacijske energije. zato se usedamo.sej, poglej, ko si zmatran, te kar k tlom vlece.ko si pa poln energije, te pa v luft. vcas ne rabmo bit prevec filozofski, se vsa simbolika pa vse v lajfu in naravi najde. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 POZABIS, da SI ZHE BOLJS! pa pades v vzorec razmisljanja, ki si ga VAJENA.predstavljaj si da si xx krat 365 dni si pechatila neke vzorce, ki morda sploh nisi ti!!! x!xker - mi nismo vse nase misli, to si zapomni. to je zlo pomembno.Misli sam sibajo....razmisljaj 10 dni o kamnih skoz, skoz skoz skoz...ko bos oci zvecer zaprla, bos kamne vidla.ko se bos zjutraj zbudila, bos rekla: kaj ze? aja, kamni. a stekas?? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Normalno, da si še mlada. omladinka pravzaprav Uff..ja. Vzgoja..včasih mislila(pa res že leta nazaj) da je fino, če si frend z froci. Pol mi pa kapnilo, da ne rabi frendice v materi - frendico si poišče sama..pač pa mater..in sem potisnila tole na stran..doslednost me tudi dajala..kako neizkušene kazni dajala od začetka(mesec dni brez tv..pol pa drugi dan skup tv gledale..brezveze)in take..tak, da res. Še dobro, da so takšni kakršni so. To mislim prav zares.. Me včeraj vpraša . mami, kdaj si pa ti prvi čik pokadila?? študiram...ja mislim, da v enem prvem ali drugem razredu...ona pa aaaaaa, jaz sem ga v sedmem razredu...kaj si ti ja nora??? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 zaspana pa se mi ne da spat imela danes spet suplenco, smo gledali ice age sem imela dva 4 letnika, samo nisem mogla naprej s snovjo, ker se pri jeziku delijo dve skupini. Marsa, ona krema 48 je super imam že vredu roke sem jo pol kupila še za sestro, ker je tudi imela čist izsušeno kožo na rokah. in je tudi zelo zadovoljna z njo pijem čaj, sem si skuhala ajurvedskega za pomiritev.pa neki sladkega bi ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ...to the river of life to the river of life I feel alive I feel alive... ..evo koncn s5 en dan, ko sem se dobr pocutu... ustvarjalno... s5 taprav jest... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Aja, Ksenia, a ma katera od vaju, bodočih motoristk, okol 38 cifro? mam en hud Dainese usnjen komplet, hlače, jakna (bivša punca ga ne rabi več pa sem ga jaz hotla odkupit, sam mi je za majčkeno prevelik) pa še čevlji št. 38 so zraven.. drugač je bil pa čist prekratek dan.. šla pol v varstvo za 2 urci, pa k pojest ostanke jote, pol pa se čist preveč začvekala s frendico na kavi.. šibala domov po mačka pa s na pico in potem domov, mucka v varstvo oddat.. ob pol 11h šele domov prišla, zdaj me pa še pakiranje čaka pa se kar ne morem spravit Ok, potni list ne pozabit pa termo perilo pa keš... kva naj s čevlji nardim spaaaaat bi šla (pol me bo pa itak luna zafrkavala..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mysti tudi jaz ti želim, da si kmalu spet stara dobra Mysti Držim pesti! Zanimivo mi je brat tole o otrocih in denarju Ne vem točno, kako bom jaz to obvladovala pri mojih bodočih ( če bodo ), ker še psu dovolim praktično vse Igrač ima več kot povprečen otrok Sej vem, da je že malce noro, ampak k je pa vedno tako vesel. Pa vseh milijon pozna po imenu Sicer sem bila pa jaz glede tega kar razumna. Ko sem bila čisto mala, sploh nismo imeli veliko denarja ( starši študenti ), oziroma smo bili bolj revčki in kljub temu, da je bil že naval videoigric in podobne navlake, sem se čisto zabavala v hiši iz kartona, ki je bila sredi moje sobe...sem naredila zavesice in podobne zadeve, s prijateljicami smo spale tam notri pa tak.. Tega zdaj najbrž ni več Je treba met tahude računalnike in superge za 150 EUR. Drugače pa pri meni nič novega. Da sem pisala 10 izpit, sem se pa najbrž že pohvalila Pa smučala sem mal...je fajn k je tak sončič zdaj. Pa....nič...drugega...ni...tazga... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Peteeeeeeeeeeeeeeek!!!! Kok sm zmer vesela, k je petek, k vem, da mi nov treba 2 dni ob 5h vstat. Jutr grem itak na en izlet, me pelje kolega, k se že 100 let menva... Drgač pa...še zmer sm šekasta...enim je celo ful všeč in me pregovarjajo, naj se ne pofarbam, sam se bom...barvo kupla že v pondelk, sam, nekak nism našla cajta, pa volje, da se pofarbam...včer bla pr girly, da bi me pofarbala, pa ta babnca tok čveka, da ni zneslo. No, dons se pa menda bom. Joooooooooooooooj...neki se na službenem področju odvija, mislim, da bom neki novga začela delat...mal me plaši, hkrati se veselim, pa še ena nova možnost, nad katero sem že obupala, se mi zdi, da se bo spet pojavla. Ne vem še. V glavnem, naj dobim tisto, ki je najboljša zame, da bo mir in da bom zadovoljna. Mater, mi včas manjka to, da bi bla zatrapana...kr neki na obroke...nej bo že enkrat ornk, pa obojestransko, pa pravljično, jebemo. No, sej, ni take panike še... Ampak morm prov pomislt, kdaj sm bla nazadnje zatrapana...po mojem poleti mal. Eh, klinc... Ej, da si spedenate vikend in se mate božansko! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 joj, Piki, mene bi pobral, če bi moral vsak dan ob petih vstajat joj, čaki, sej sem to cel poletje delal, še vikende , kako, da sem sploh še živ? jest pa razmišljam, kolk imam dela, pa kolk se mi nič ne da manjka mi energije, pa motivacije...to bi zihr s kako zaljubljenostjo in bejbo dobil...bi se že pomujal, da bi vse, kar je treba naredil čimprej, da bi bil lahko z njo mi drugače mal manjka dogajanja, mal potovanja, pa casha.....si bom nick spremenil v "brezcashy" ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jaz grem pa na morje...yesssssssssss k sm ravno včeraj sanjala o pečinah, burji, slanem vetru, soncu...bogec me ima glede enih stvari kar rad....jaz pa njega prej morm že 2 mio stvari nardit, Rudi mi je že celo kopalnico polulal ...in točno ve, da ne sme, ker pol spizdi -morm klicat sos za ene zapiske-potem morm klele h kozmetičarki poklicat, če me lohk kam uturi dons dop-v Namo morm klicat (sploh ne vem a čm kr upravo al kaj, k me zanima, če majo en športn modrčk, pa da nam zastojn hodila )-sestro morm klicat, če pride v LJ, ker sem izvide pri njej pozabila-frendo poklicat, da me ne bo (sva se za vikend menle)-Rudija je treba spucat-futr prpraut-in še par stvari... ejjjjjjjjjj...spala sm za popiz*** slabo...me vrat tako boli, da zjutri sploh vstat nisem mogla.zvečer sem bla na drinku in sem se čist nehote primajala domov in zvalila v posteljo ...mislim, ni bil namen se ga napiti, je blo po nesreči ok...me že tista živčnost daje, ko imam 100misli in se potem raje izgubljam v tej napetostzi, kot pa res kaj naredim nč,,,se še kaj javim sončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts