Cookie 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ... ena prfoksa mi je prišla izrečt sožalje ob smrti moje babice ... jst samo WTF?! Nič ne vem, da bi umrla .... halo? joj, točno to sm jst nardila včeri eni moji sodelavki Ena druga sodelavka mi prejšn dan pove, da je Janji umrl brat in jst sam ok, ji bom šla izrečt sožalje; in pridem do nje pa rečem moje sožalje ob smrti tvojega brata, ona pa: sej sploh nimam brata, vsaj upam da ne no Se izkaže pol, da je eni drugi sodelavki (Jani - brez j) umrl brat Kaj sva se pol t JanJo smejale, kok glupa situacija, res No, sva se (vsaj) nasmejale, čeprav situacija (smrt) ni bla smešna, ampak mislim, da un brat tega neb zameru Aja, Ksenia, a ma katera od vaju, bodočih motoristk, okol 38 cifro? mam en hud Dainese usnjen komplet, hlače, jakna (bivša punca ga ne rabi več pa sem ga jaz hotla odkupit, sam mi je za majčkeno prevelik) pa še čevlji št. 38 so zraven.. Ej, kok pa je cena za moto.komplet brez škornjev/čevljev? Mene zanima, k nimam tapravga kompleta (sm sopotnica), pa kake barve je? Kaka fotka Zanimivo mi je brat tole o otrocih in denarju Ne vem točno, kako bom jaz to obvladovala pri mojih bodočih ( če bodo ), ker še psu dovolim praktično vse Igrač ima več kot povprečen otrok Sej vem, da je že malce noro, ampak k je pa vedno tako vesel. Pa vseh milijon pozna po imenu Hahaha, a dej nehi, čist ista sm jst s svojim psom ne sme na postlo skakat, ampak pol jo pa jst pokličem :lilli zakaj nočš pr men na moji postlci bit (k gledam TV) al pa k berem knigo. Pol pa zmer tko gleda kao, kvab zdej rada, sej mi ne pustiš na postlo, na skrivaj ji gre pa na smeh, k me je tko obrnila Tko da bom jst svoje froce razvadla do amena - upam pa vseen da ne joj, jst sm clo o otrocih začela razmišljat ej, pa men so se prej froci gravžal (mhm, točn ta izraz) zdej bi pa kr enga mal ujčkala pa stiskala kok sm smotana ... Da sem pisala 10 izpit, sem se pa najbrž že pohvalila ČESTITKE! Jst nkol nisem 10ke dobila Pa smučala sem mal...je fajn k je tak sončič zdaj.Ja zdej se pa že res čist preveč hvalš mi drugače mal manjka dogajanja, mal potovanja, pa casha.....si bom nick spremenil v "brezcashy" hahaha sam ne naglas tega okol govort You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ajd folk, fajn se mejte, šibam jaz na čevapčiče WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 hahaha sam ne naglas tega okol govort če me kera zato ne bo marala, je jest tut ne maram tole je pa tud situacija z bratom kaj, če bi Janja res imela kakega brata, kwa bi paniko zagnala se ni preveč za hecat s takimi zadevami ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ajd folk, fajn se mejte, šibam jaz na čevapčiče ejjjjjjjj bejbi uživiiiii...še kak čevap zame posprav no, še tuki, za vosk do kolen sem plačala 16€...nikol več sm na vosk večino stvari že spedenala, tud v štacuni sm že bla...še mal bom pospravla, perilo obesla, sprintala stvari za fax, mal muske poskusla dol posnet yesssss...danes se ful dobro počutim Mišelinka: čestitke za 10ko ...ful si pridna Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 Haha. nick v brezcashy! tega bi morala jaz met! :D cestitke za 10-ko, MIchelle! xrosex kok ste pridni! aha Druidka, thx za 'porocanje', me ful veseli, da je pomagal (sej se mi je zdel, da je pac ocitno boljs, k vec ne omenjas, sam me je prou zanimal).Ludo! Joj, koncno, po ENEM MESCU (x!x) sem se zbudila z normalnimi zobmi, dlesnimi, brez bolecin, trakcev not in vsega in sem lohk normalno JEDLA!!! ne mors verjet, kok je dobr ce nimas bolecin! vcer sem si razmesarila celo dlesen, ruzhila, k se mi je dlesen prehitr zarastla, gor zlezla nazaj in mi je trakec oz. en njegov del not ostal, pa sem si rekla dosta vise!Bi mi prav prisel oni priborcek, pa zakaj res tega ne spedenajo.eno pilco se not, pliz, da si rob zoba spilim, k mi v jezik rezhe. aja predvcerajsnjim mi je pa zvecer med kuhanjem juhe zmanjkal plina.in elektriko kurm, dons pa en cashek dobim, sam prec ode za plinson. pa na posto se moram guzvat pa se drago postnino placevat.a kdo ve, kok stanejo mehurjaste koverte? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jao, marsa, kako kalvarijo preživljaš zadnje mesece s telimi zobmi in dlesnimi...pa nonstop ti nekaj dogaja, pa kar guraš in guraš, ne odnehaš zlepa, pa optimistično voziš naprej ti si nam res lahko za zgled, kako stališče je treba imet do lajfa Aliana, dober tek pri čevapih pri nas doma je pa že cel teden vsak dan meso, zato, ker fotr kuha, in je čist nor na meso, skupaj z bratom hvala bogu je men obljubil marelične cmoke danes, ko sem že glasno protestiral proti vsakdanjemu mesu tolk pa nisem, da bi si sam kaj pripravil ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 kaj, če bi Janja res imela kakega brata, kwa bi paniko zagnala se ni preveč za hecat s takimi zadevami temu se pa reče sreča v nesreči drgač pa, ja, bi bla cela štala, usrana b bla pa jst You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 Joj hvala cashy.. nom se zacela nc zgovarjat da ni res.Jp, tele dlesni.prepozn sem zacela cajtat zarad (ne)zavarovanja, pa predno sem si spedenala, je ze tok minil, da ni mogl it smooth lepo hit nazaj, pa kot nalasc je blo nekak skor vsakic za vikend, pa je blo premal onih 1x al 2x za trakec.Vcas podcenim tezavo (tko kot sem polet s kolenom) pa ne zdravim, pol pa hitr z vsem mogocim zacnem cajtat, pa cist obremenim podrocje.Pol pa jasn - ce skoz zhokash v rano, se ne more zacelt. Shit je, k ne verjamejo v tele povezave, so tok trdi. recimo k mam alergijo cel lajf ze in tist je najhujs, k gre na sluznico. no in je pol vse skup, to podrocje, bolj obcutljivo.sem cist pozabla, da bi claritin za probo vzela. drugac pa ni frke, nimam kakih resnejsih tezav. ce pomislim, v zvezi s cim se vse pritozujemo, smo eni navadni scrkljanci.vcer med meditacijo k sem ugasnila vse luci in komp sem o tem razmisljala: da kaj mi pa pravzaprav manjka pa to. Zdravje JE najpomebnejse.ce ga nimas, ne mors niti casha delat niti nc. ce ga mas, pa lohk vse. ce mas pa cash, ti pa ne mroe zdravja kupit, tud ce si milijarder. sam pomaga pa. k gres lohk recimo vsaj k dohtarju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 a ne da, kak je lajf postal če nimaš casha, še bolan ne smeš bit več ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 Jp. Tako nekako. ne da se mi spokat na posto pa ven. pa ful mam za pospravt, se mi vcer zvecer ni dal posode pomit, zdej me pa se vse caka.pa posesat bi morala. O fino, sonce se kazhe! Kaj so lepi dnevi!kaj je to za en letni cajt sploh? medmlad? obmlad? primlad? nadmlad? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jesen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 Nisen? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 blussen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 kake mata vidve..... .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 js sm pa dons tko ne vem zaka, sj na zunej čist ok in normalna zgledam , sam neki mi ne štima, kr knedl mam u želodcu pa še grlu enga je pa ja luna že iz raka davno, bohve ka me tolk psihira študiram al čm se zjokat sam se mi bedast zdi k nimam glih razloga kajga, sam počutim se tko ah ja.....po moje se je sam kak hormon čudn u prevlkih količinah sprožu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 js sm pa dons tko ne vem zaka, sj na zunej čist ok in normalna zgledam , sam neki mi ne štima, kr knedl mam u želodcu pa še grlu enga je pa ja luna že iz raka davno, bohve ka me tolk psihira študiram al čm se zjokat sam se mi bedast zdi k nimam glih razloga kajga, sam počutim se tko ah ja.....po moje se je sam kak hormon čudn u prevlkih količinah sprožu bejba...s tabo je vse ok...sam hormoni te dajejo....ne skrbi....bo minilo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 pa še dogajanje na nebu je danes ušlo nadzoru Bejba, boš videla da bo kmalu vse ok Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ma ja bejbe sj vem pride tko, pa si mislim klinc, kak dan na let sm lohk js tud mal čudna ane tko da dons se z veseljem predajam žalosti KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 poslus Todika, to so hormoni (tud). Luna ne vlada zastonj materinstvu, zenskim zadevam tud in vse to.in dons je scip (polna), zjutraj okol 6h je bla.tako da, mirne duse to temu pripis. In glej to!!! v tebi raste lajf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a si rpedstavljas, kaksno dogajanje je to?skratka, vse taksne 'reakcije' so cist normalne. Cezsen. Dons sem dobila en mail z naslovom: Zivljenje je lepo.In kaj mi gre zdej po glav?Kr un en slovenski komad: "zivljenje je lepo,ce ga zivi-is, ce pa... ..." (pol pa se ne spomnim vec texta).in mi gre zdej to po glav. ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 js sm pa dons tko ne vem zaka, sj na zunej čist ok in normalna zgledam , sam neki mi ne štima, kr knedl mam u želodcu pa še grlu enga je pa ja luna že iz raka davno, bohve ka me tolk psihira študiram al čm se zjokat sam se mi bedast zdi k nimam glih razloga kajga, sam počutim se tko ah ja.....po moje se je sam kak hormon čudn u prevlkih količinah sprožu bejž u videotekopa 6 izvodov ALO, ALO kuj Nisen? NISSAN to niso sanje, to je NISsAN ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 nissan micra! :D Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 odkrili nekaj povsem novega, fantastičnega, nov letni čas - nissan micra.. in ne pozabite približuje se še nekaj boljšega fantastičnega vročega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 x:Dx kok uzivam, k se smejem! Se dobr da se rada in dostkrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 eh babe klinc vas gleda, človk hoče mal pojamrat pa se more vam nasmejat pol sam kar sm rekla sm rekla, dons sm slabovoljna in mogoč clo tečna če me ono ne bo zadovoljilo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 sam kar sm rekla sm rekla Ja, lahko verjamem, kolk je dobr, če nimaš bolečin. a ves da sm pomislila nate, k sem napisala, da zihr zlo dobr me stekas. Super, da si boljs. No, vids! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts