Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Uspel ujet sončk ob Zbiljskem jezeru...... x:)x Mmmm kako fajno kočko ma nekdo ob njem obdano s samo naravo....mel, mel, mel.... x:o)x Za odklop. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Jp. x:)x :palec: Ki mamo temo o eurosongu :inocent: ......dans je EMA....pa nastopa tud Don Corleone iz Hri-barja.......hahaha....smotkoti. x:o)x x:Dx

K. Čapek

Čer. x:)x

Včer sm igrala tarok, do 2h zjutri. Spet popušila, tko, da se mi očitno obeta ljubav. x:px K to pr ns res dela...že večkrat preverjena teorija. V najslabšem primeru bom pa fasala. x:px x:Dx

Dons bluzila cel dan na Bledu...sm šla z ex ljubeznijo na šetnjo, pico...najs blo. Sva obujala spomine na preteklost. Ampak vse friendly. Ampak mi je blo ok, ker je blo sproščeno, čvek... :palec:

Pol pršla dam, pogedala 12. del 3. sezone Gospodinj (mater, je napet :eek: ), zdej bom mogla pa spet ene 3 mesce čakat, da dobim še ostale dele. :o|o:

Pol sm pa nardila un tunin namaz, recept je na forumu, še kr no...dost nasitn, pa to. Je pa še ostal kr velik, k sm ga sama jedla. x:Dx

Zdej ap ne vem, a čem it spat al kaj....mogoče neb blo švoh. x:Ix

Aha, v petek zvedla spet neki ''lepih'' reči, v zvezi z metanjem polen pod noge in fovšijo...nobenmu ne morš več zaupat te dni...uspeh je pogojen s sebičnostjo in fukanjem folka v glavo...v glavnem, prasci rulajo. :vragec: Mamicu vam....sej bo Pika še nardila neki iz sebe, pol mi boste pa vsi pezdeti, k ste me oviral, lizal noge! :vragec: Tko. x^x

Mal sm maščevalna, sam, ne morm si pomagat, k sm tok faking naivna in si mislm, da vsi vsem najboljš želijo, ma klinac. Butara. xrolleyesx Fovšija vsepovsod. :xx!:

Jah, nimaš kej, move on. :vio:

smo spravil Prešernovo proslavo pod kapo x:)x folk nadűber zadovoljen x:Dx

matr, sm dobr organizator x:px

tud afterfešta je bila več kot spodobna xyesx tako, da poslušalce in nastopajoče vedno odpremimo z odličnim vtisom x:)x

da se mal pohvalim x:Dx

sedaj pa drug podvig...študij x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Cashy, a ste tud kej nazdravljal?

Kot se spodobi za obhajanje TAKEGA x:px praznika.... xcheersx x;)x :vragec:

Mick men so tud yello fajn za med voznjo! x8Dx

a tko, na zbilju si bil? tam je res kul, ja. x:)x :vio:

Ah, Pikica, tko je vedno blo in vedno bo.. brez veze, da bi se clovk pretirano obremenjeval zarad tega.

je cist fajn, ko pride kaj tacga na dan, da lazje porezes pol s takimi odnosi, ki niso pristni.

Itak je za moje pojme tega prevec.

jaz ze 3,4 kvalitetna prijateljstva 'tezko' negujem, kamoli da bi mela blazote tega.

Pol pa ni klvalitetno, je pa tko.

res pa je, da jaz nisem dvojcek. xDDx x;)x

Druidka, a dej, jaz pa se nisem tega vidla oz. zasledila da bi blo kje.....

po 1 strani dbest, po 2. pa kar mal... hm, zalostno.... :8):

a ni? tko brezosebno.

vcas je lokalni trgovc vedel za vse tvoje potrebe, je bil kar obredek, it v trgovino.

zdaj pa vse nekak robotizirano, ck ck...

kao, k nimamo cajta.

maline? men bi pa cesnje pasale. saj jih ma, spodaj zelenjavar!!! x:o)x

ne mors verjet! za ceno pa rajs nisem sprasvala. xDDx

men pa chufti disijo ze nekaj dni, sem jih nazadnje jedla pred kakimi 20 leti.

pol sem pa vcer polpete nardila.

drugac sem pa vcer spekla svoj prvi kruh v lajfu! x^x xokx xsuperx

(*vazhichka)

vendar seveda pod Mojstrovim supervajzingom. x:)x

In sploh imela en super dan, v bistvu tak zhurchek. :2src:

Lepo nedeljo vsem! :kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo še tu v dnevnik zapišem: danes se spremeni energija leta in meseca in nam prinese vpliv črne prsti dve....

Zanimivo kako me je tale DZK spremenil.....bolj celostno znam pogledati ljudi in dogodke, bolj umirjeno delovati, hitreje dojeti....da o poglabljanju v neke globlje razsežnosti bivanja sploh ne govorim x^x xscratchx

In če ne bi bilo LNF, kamor sem po naKLJUČju zašla pred dvema letoma, sploh ne bi vedela kaj je to...od tu sem odkrila tisto Vojkotovo stran in začela spoznavati svet še z drugačnega zornega kota xyiyax xyesx

NAJ VAM BO PREHOD V NOVO ENERGIJSKO LETO NEŽEN IN NAJ VAM NOVA ENERGIJA POKAŽE SVOJO LEPO STRAN xrosex xsrcbumx xrainbowx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

dbest! slisi se dobr! cutm! x;)x xDDx :palec:

Ja, Vojko je res super in njegov DZK! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul, moja cifra je dve in to je črna prst, se pravi, da bo krasno leto zame. :palec:

Jp, Marsa, sej vem, v bistvu je kul, da vidš, kdo je tvoj ''prijatelj''. Bomo že pošlihtal, njim se bo pa vse ''dobro'' tud sčasoma vrnil, ni kej. x;)x

Do zdej sm se valjala v postli. :eek: x:px Pa prov sedl je. Zdej sm pa lačna, k volk, morm mal sadja uničt, pol pa še kak kosiw narest. :yumy:

Krasno vreme je...za kako šetnjo. No, bomo vidli, kako in kaj. x;)x

pikica za vsako rit raste palca al kako že gre tisto ;)

jst bi šla tud na sprehod... sicer sem si želela it na tekmo od tamalih (ne tami še ne igra ) pa sem ivzedela da se je pač frajer odločil da preživi pop. zase, na motorju... mah že ve... sej pod drugi strani je pa tko bolje, glede na to, da se še ne počutim ok za delo, pa da bi se pojavljala tkole v javnosti ;)

ja na sprehod bi šla jst tud, pa še ne gre... sem se odločila da jutri tole pri ginekologu razrešim (tudi z izhodi in bolečinami)

Mick men so tud yello fajn za med voznjo! x8Dx

a tko, na zbilju si bil? tam je res kul, ja. x:)x :vio:

Jp, mam kar dober dober sound v avtu, pa je še tolk boljš..... x:px :palec: Kar lepo, ja.....

Nisn vredi. Počas mal tečn postajam, sovražim, ko se vame kdaj prikrade malodušnost in pesimizem.....ne tolk pesimizem, bl dost mam "jebesemenizavse"....... apatija. Verjetn tud tak dan, grem zaj mal sončk ujet x:)x ....mejte se :palec:

K. Čapek

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

kok biu pa ucheri kulski zhur.... x:)x x:px x:o)x

pa toooook fajn muska.... x:)x

pa toooook fajn light..... x:o)x :vio:

pa toooook so bli vsi dobre volje...pa fajn energy je biu.... x:)x x^x

skratka vi jako zadovoljni... x^x x^x x^x

dons pa jajaj... xrolleyesx ........ x:Dx

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tja... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ojla mladina pofočk x:Xx

Dans nedelja, družinski dan, se pravi tudi dan za lnf x:)x ... Vidim, da vam kar dogaja, pa še Sanjalica se je vmes pofočkala x:Xx long tajm no si. Mene je kar zasukal in mi požrlo ves čas, kot da sem padla v črno luknjo. Kot da imam radnjo odprto non-stop. Vse kr neki.

Od tega da imam odprto že cel mesec bolnico Franjo in da nastopam, kot glavna sestra Franja imam pa več funkcionalno vlogo od ekonoma, čistačice, delilke zdravil, kuhanje čajčkov, ožemalke limon, pomaranč in grejpov itd.... Moj maček samo odpre usta in mu moraš položiti tablet kot hostijo na jezik, potem pa še nalijem previdno čajček, da pogoltne dol. Pravi, da je tako lepo biti bolan :eek: ker potem se čist pretegnem od tega, kaj vse lahko naredim zanj. Pffff No okej, danes je zmagal je imel okoli 39C vročine, pa še kreha zelo grdo.

Včeraj prvič stopila na smučke, bravo jst x^x tolk je blo dobr mal vijugat. Prvo smo se peljal ful daleč, da bi ugotovil, da vreme na cnn res napovedo točno x:Dx , če napišejo, da sneži in da je plundra pol res drži, no tolk, če bo še kak nejeverni Tomaž, smo bli sami znalci in smo vseen se odločil, da preverimo uradne trditve. Ko smo zagazili v snežno plundro, glavo izgubili v nizki oblačnosti in megli smo se družno odločili, da se obrnemo in gremo kakih 200km nazaj mal bolj v sonce x:Dx ...in ko smo prišli je bil res sonček, šajba, snegec edin mal je pihal, tako da so gondolo kar vsakih par minut ustavljali. Je bil pa skeri muvi filing, ko nas je guncalo sem ter tja :inocent: sem že mislila, da bom :wOOt: :sick: od nihanja. No k sreči je malce ponehalo ampak sunki vetra so bili prisotni kar ves dan. Pred leti nas je 1x dobesedno 5 odpihnilo na tem istem smučišču, sunek vetra je bil tako močan, da nas je samo pometalo po tleh in občutek sploh ni bil prijeten.

Družba je bila fantastična, poln bus samih partyanimalsov in se vsako leto veselim tega dneva, ko se vidimo, če bi se večkrat bi bila že kriza x:px Domov prišli enkrat ponoč bolj pozno, se je malce zavlekel a pre ski xOOx Kolega je potreboval za taprvo vožnjo samo ene 2 urci, tadrugo je pa odpeljal v uri in pol x:Dx Se je vsaj ornk nasmučal bi se temu reklo in pijača res nima nič s tem.

Kar nekaj učenja me še čaka, zmagala en zagaman izpit v drugo in izvedela, da je ful kolegov še padlo, sem se pa res učila 3 tedne v 5 prestavi cele dneve in se me je Vsevišnji usmilil. Sem bila trdno odločena da ta izpit naredim, ker sem videla folk, ki so že tik pred diplomo, pa ga še niso opravili, mi je dal mal mislit, pa še trdno gorivo mi je dodalo, da se ne predam in mečem puško v koruzo. Priklopila sem se na višje vibracije in drilala jajca od kitajca dan in noč. Dobesedno se naučila celo knjigo na pamet xrolleyesx čeprav v temu vem da ni prihodnosti. Izpit je bil pol kr neki, ampak očitno je videl, da sem se res učila in mi je dal pass. Aleluja. Pol sem bila tolk vesela, da sem poklicala pol svojega imenika in povedala, da sem naredila izpit :onfire: k pr norcih. Sem pa skor čist vse odlopila zaradi tega. Zdaj lahko spet rečem, dober dan življenje x:Dx.

Lep teden vsem. Pa čim več vitaminčkov papcite, da ne boste crke z visoko vročino.

:kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

nič nism brala :fiju:

na morju je bilo super...vam prinašam morski zrak in sonček

:vio:

...jutri sledijo podrobnosti, zdej pa hitr pajkat :sleeping:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:inocent: tale nedelja je bla pa dan za zapomnit x:Ix

zlezla v en hrib tam enih 800-900 nadmorske višine, toplo ,sonček tla vsa mehka, ko najgostejša preproga, sam na vrhu mal ledenega snega,prekrasno,

sploh kr sem prbremzala na vrh lih ob sončnem zahodu, kaj je blu lepu, na vrh neba kristalno jasno nebo, od spod pa rahle meglice, sonce pa v čisti zlati kopeli...

srečala vse polno razcvetelih trobentic, pa zvončkov :eek: nenavadno res, prmejdun, če neb sama vidla neb verjela, takole v začetk februarja...

ajde pozabmo, da sem vmes mal zašla ampak to še ni blo najhuj, najhuj je to da sem izgubila en uhan, se mi je kr stemnilo, orka motorka, pa še nobene vrednosti nima, čist navadn ponikljan pleh, pa še bolj navadn kamen, pa me je čist zamorilo

skratka takole pol ženska spozna, da je čist navadna pleh pička :xx!:

če koga moti naj zbriše al scenzurira, sam kaj naj počnem z enim uhanom

nu tak, če se maš ne vem kaku fajn, se že najde kaj, kar ti zagreni življenje :xx!:

dobro se pokrijte, zunaj je ledena noč x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ajde pozabmo, da sem vmes mal zašla ampak to še ni blo najhuj, najhuj je to da sem izgubila en uhan, se mi je kr stemnilo, orka motorka, pa še nobene vrednosti nima, čist navadn ponikljan pleh, pa še bolj navadn kamen, pa me je čist zamorilo

skratka takole pol ženska spozna, da je čist navadna pleh pička :xx!:

če koga moti naj zbriše al scenzurira, sam kaj naj počnem z enim uhanom

nu tak, če se maš ne vem kaku fajn, se že najde kaj, kar ti zagreni življenje :xx!:

dobro se pokrijte, zunaj je ledena noč x:)x

Jp, men se je to tud zgodil, pred novim letom. Za popizdit!!!!! :vragec: In to ful lepi uhani, iz Portugalske, k mi jih je kolegica prnesla...in to ta lepi uhani. :O: :V: :C: Nimaš kej. Bemu! :vragec:

Drgač p a, pondelk, nov ted, dobr, da je v četrtek frej, čeprov vseen nekje drgje delam, grem v Postojno...Mystiiiiiiiiiiiiiiiii, se vidmo? x:px xsrcx

Ammmmmmmm, nč nom več pisala. x:Dx

daaaaannnnnn....... xcivx

cosma....za izpit..... x:Xx :palec:

lia.....pa sej uhane se tako ne nosi v paru....se zmer sam enga ...če pa dva, pa morsta bit različna...... x;)x

ponedeljek..... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jao, uhani, pa kdo se jih je spomnil xrolleyesx x:o)x

pa kolk ste pridni, ko tako zgodaj vsi vstajate, celo kozle prehitevate :switz:

kaj nam kozlom še potem ostane, če nam še pridnost ukradete, oz. nas v njej prehitite? :vragec: x:Ix

marš nazaj spat! :vragec: x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Potres :ermm: :wOOt: jst nč čutila :o|o: zgleda sm občutljiva kt truplo xrolleyesx

Kok sm se mela fajn za vikend x8Dx najprvo sm v sob šla z enim frendom - navdušenim hribolazcem, kondicije ma ful pa še več, na Blegoš s pesjanko. Gor je še šlo, sicer fuuuuul počas (izgovor kao ubogi pesek ne more, viš kok je mali (velikost manjšega mačka), v resnici sm pa jst komi dohajala frenda, z jezikom do tal, tik pred tem, da izpljunim pljuča xrolleyesx x:o)x no, razgled je bil krasen, čaj pa ocvirkovca (prvič v življenju jedla, kr dobro, sam ultrakalorično), dol je pa šlo 3×hitreje (je mela ocvirkovca prste vmes), pa še psa sm nosila v ruzaku; kaj češ, eni nosijo mladež, jst pa psa x:Dx x:Dx je bla pa pesjanka čist fertik, ni čudno, če je blo pa več snega, kokr je revše sama visoka, pa skos skakat s to pofaulano taco - ji ni za zamert.

v ned sm bla pa na Bledu na express kremšniti - btw tut Šmon ni več, kar je biu - tok smetane na kremšniti - jebela cesta bi moglo bit več kreme kt smetane :inocent: anyway, zvečer je prov sedla savna. Aja, v savni zaklepetala z eno gospo, za katero se izkaže, da predava molekularno biologijo na BF :eek: (jst sm včas kao študirala mikrobiologijo, sam je blo te jebene kemije čist preveč zame, pa pustila pol), no čeb se mal pomatrala, bi mela njo v 2.letniku xcivx

zdej mam pa neki musklfibr od tega sobotnga Blegoša - madona sm mimoza x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jst pa cakam, da se neki zgodi.. pa se kr noce.. pa cajta mi zmanjkuje..

kaj lepega? lepo da si spet mal tukaj :palec:

Cookie, baje da je bil potres na Hrvaškem, ampak ker sem doma v kraju, pod katerim je polno rovov, v 6. nadstropju, čutim kar velik telih premikov ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...