Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

Ne vem.. ce je lepo.. al pa ni lepo.. sam mogoce bi blo najboljs tko.. ceprav si sploh ne zelim, da bi blo tko.. upam, da ne bo.. ce pa bo.. pa naj bo.. sam naj ze neki bo.. k tko vec ne more bit..
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

Oooo Todika...

Tuki sm... kje si pa ti? :)

ma tuki tud x:Dx kr skoz x;)x

kokrkol že, nj se ti spelje....lepo al ne, ziher bo tko kt mora bit xsrcx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jst pa cakam, da se neki zgodi.. pa se kr noce.. pa cajta mi zmanjkuje..

x:Dx zanimivo, da sem jaz tudi prejšnji dan en ful star post brala od Tjazya in se spraševala,

madonca, pa kje so njegovi kaki novi posti....evo danes pa človek v LNF ............lepo...

zgodi se takrat ko najmanj pričakujemo in to najlepše x:)x

zgodi se takrat ko najmanj pričakujemo in to najlepše

Ok.. da vidmo..

Todika sam en problem je.. da ce je tko.. kot mora bit.. hkrati ni tko.. kot si jst zelim, da bi blo..

Zakaj pa se pise take zadeve v dnevnik? A vam je pol kej lazje?

Ce pa je tko.. kot si jst zelim.. pa je brezizhodno.. torej v vsakem primeru sem zvisu..

Mejcken se bad pocutm.. ampak neki se naj zgodi.. k jst tko ne morm vec zvet..

Ok.. da vidmo..

Todika sam en problem je.. da ce je tko.. kot mora bit.. hkrati ni tko.. kot si jst zelim, da bi blo..

Zakaj pa se pise take zadeve v dnevnik? A vam je pol kej lazje?

Ce pa je tko.. kot si jst zelim.. pa je brezizhodno.. torej v vsakem primeru sem zvisu..

Mejcken se bad pocutm.. ampak neki se naj zgodi.. k jst tko ne morm vec zvet..

tjazy xsrcx en pobož.....morš met mal zaupanja v ono višje x;)x karkol že to je......boš vidu x^x

Bora

tjazy xsrcx en pobož.....morš met mal zaupanja v ono višje x;)x karkol že to je......boš vidu x^x

Ono visje bojo tocn tko nardil.. kot jaz nocem.. Tist k nas je naredu je naredu eno velko napako.. pozabil nam je dati tipko "delete"

ce bi mel zdele to tipko.. bi blo vse reseno..

KAJ želiš da se ti zgodi x:Dx x:Dx povej, da vidmo kako pomagat x:Ix x:)x

ne mors.. sori..

Ono visje bojo tocn tko nardil.. kot jaz nocem.. Tist k nas je naredu je naredu eno velko napako.. pozabil nam je dati tipko "delete"

ne mors.. sori..

tjazy nc ga srat x:Xx nkol ni tok hudo da neb moglo bit še hujš :inocent: in pol k je tko da res ne more bit hujš, lohk gre sam še na bolš x^x

to je blo kao tolažilno mišljeno :OoO:

Bora

:palec: :2src: ojla Tyazi, fajn de spet kako poveš

xcivx ja , jst bi tud delete x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Nc me tolazt Todika.. k men to ciiiiist nc ne pomaga.. sem prsu tko mal poklepetat.. da se mal zamotm..

Lia.. pozdrav.. Ti si me tud vcasih tuki brala a ne.. A ves, da sem skor vse falil, kar sem pisal.. pa vse sm vedu.. vse mi je blo jasno.. v piko.. pa skor vse sm falil.. V qrc naj gre..

:o|o: vem, sj sem jst tud

pa kaj pol....sej se skoz učimo...brez veze se sekirat...itak de nč ne vemo...z nečim se je treba zamotit

ajd drži se ...berem te ja, že skoz pa ne sam na tem forumu...tud na unem si mi bil fajn, kaj je že bil moj uspeh

ironija ja - uspeha ni, pa tud sreče ne, to so nam sam vcepl nek sranje, de mormo bit srečni pa uspešni...brez veze, važno je, da te preveč ne boli pa da s e nekak gura

ajd drži se ,ne se pustit stara sablja :2src: xwizardx :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

važno je, da te preveč ne boli pa da s e nekak gura

Sej to.. da sem velik falil.. me nc ne skrbi.. briga me..

Problem je glih v tem.. da me zdele prevec boli..

:o|o: in nočeš govorit o tem kaj te boli, ker sam ne veš kaj.....ko boš enkrat vedel, boš doumel, sprejel ali pa spremenil

mene tud boli sam mal manj ker sem bla že bl u k++++, sam me zdraž kr me zaj še neki boli, pa ne vem kaj , ne najdem pa da se na glavo postavim :switz:

imava očitno podobno obdobje...

Zgleda d nas je več :o|o:

... A ves, da sem skor vse falil, kar sem pisal.. pa vse sm vedu.. vse mi je blo jasno.. v piko.. pa skor vse sm falil.. V qrc naj gre..

Nič nisi sfalil, sam zdej morš to še preživet, (pre)izkusit na lastni koži, tko kt (mi) vsi...

pa kaj pol....sej se skoz učimo...brez veze se sekirat...itak de nč ne vemo...z nečim se je treba zamotit

ironija ja - uspeha ni, pa tud sreče ne, to so nam sam vcepl nek sranje, de mormo bit srečni pa uspešni...brez veze, važno je, da te preveč ne boli pa da s e nekak gura

ajd drži se ,ne se pustit stara sablja :2src: xwizardx :detelca:

Prov maš :palec:

Unis je nekje napisu: je čas veselja in je čas žalosti (bolečin)...zgleda mamo zdej čas bolečin...bo pa tut to minilo! Bom(o) pa pol bolj cenili čas veselja, radosti...

Tjazy, drž se, sej bo :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ok.. tenks ... zdej pa plisss dejte mir.. s tem.. sem mislu.. da bo kej boljs.. ce kle to kej napisem.. pa pol to mal preberem.. pa me niti za mikrometer ne premakne..

Vem kaj hocm.. in ocitno me sam tist lahk premakne..

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

sm se tooook fletno naspanchkal.... x:)x

blo ucheri bl tko/tko....pa sm se kmal domou pobrau... x:o)x

mam konchno zamenjavo...pa mi ni treba skos tam bingljat... :vio:

tko da odsedaj takile kichklash vecheri brez mene.... x^x

zdej pa> CEU TEDEN DO PETKA FREJ... :hepko: :onfire: :hepko:

vikend bo pa itaQ ajajaj.... xrolleyesx x:px xrolleyesx

zlomk.....tralala

777 x:Xx -ou tja... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Cookie, baje da je bil potres na Hrvaškem, ampak ker sem doma v kraju, pod katerim je polno rovov, v 6. nadstropju, čutim kar velik telih premikov ;)

Močan potres na Hrvaškem

2007-02-05

Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v ponedeljek, 5.2.2007 ob 9. uri in 30 minut močan potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 120 kilometrov južno od Ljubljane, v okolici Senja na Hrvaškem. Po zapisih državne mreže potresnih opazovalnic Republike Slovenije je bila preliminarno ocenjena magnituda potresa 4,1.

Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci večjega dela južne in osrednje Slovenije z intenziteto, ki ni presegala IV. stopnje po EMS-98 lestvici.

www.arso..gov.si

Močan potresni sunek, ki je danes stresel območje Drežnice, 20 kilometrov severno od Senja, je povzročil "veliko gmotno škodo", je poročal hrvaški radio. Dodali so, da ranjenih ni bilo, ker so prebivalcu takoj po prvem sunku zapustili svoje domove, vendar je potres jakosti 4,9 stopnje po Richterjevi lestvici poškodoval strehe, zidove in okna na številnih hišah.

siol.net

jest pa morm povedat, da sem bla ta vikend v crni na koroskem - na gradovih kralja matjaza, in da je blo fuuuullll dobr

po dolgem casu spet uzivala, se pogovarjala v zivo z osebki k so mi vcasih full pomenl, ampak ponosna da se zdej kaksno recemo, ce se ze slucajno srecamo ;)

pa da me je mali cel vecer prow prijetno zabavu.....

uglaunem lep vikend je bil xsrcx x^x zadovolna :D

Uspeh je drznim zagotovljen!

Mater, sem utrujena.

Delala cca 10 ur danes, neke vrste 3 šihte skp, pol šla damu, sm si kosiw nardila in pičila za urco spat, pol pa fitnes 2 uri. xcivx Zdej se pa menda sam še pod tuš vržem, da sperem švic s sebe, pol pa v ajaland. x:px

Uf. :switz: x;)x

Marsa... cutm nekak, da sem ti dolzan fuuuul zahvalo.. ne sam za zdej.. tud ze za prej k si mi v bistvu ze zlo velikrat pomagala..

Sej ne vem zakaj to pocnes.. ampak nekak si mi kot mama.. a ves... ko mama rece otroko.. "dont duet.." in pol otrok to ne nardi ker ga je mal strah... tko nekak je mene fuul strah, nardit neki, ce ti reces.. "dont duet"..

Tenks... res iz srca.. itak da to ni dovolj.. mogoc pa ti bom kdaj v tej neskoncnosti lahko kako vrnu.. Rad te mam..

Tjazy, to si pa tko lepo napisu...

:vio:

Jst sm pa dans tko zanič spala, še zdej sm vsa labava, k da bi me kdo s tovornjakom povozu, pol dal pa še v rikverc :o|o: pa ni blo včeri nič presunljivega (ok, 3-urno likanje ne štejemo), sam res, neky mora bit v luftu :inocent: mogoče sm pa sam zmatrana, k bo deževal, mene pa to čist deprimira xrolleyesx mah, ...

aja, Ksenia, tnx za info. :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...