Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 24

Marsa

Recommended Posts

ja, tako nekako, Audente.

Hm, na nek nacin je smiselno, da se sprasujes zakaj, ker pomen, da skusas postekat vzorec/vzorce, spoznat napake, da jih lohk odpravis, po drugi strani pa ni prevec pametno skoz bezat po tem, kajti enih stvari ne moremo se razumeti.

Pol kasnej se nam poklopijo.

Primer: se KAO (x!x) blazno zaljubis v nekoga.. cist.. in ne gre pa ne gre. te ne sljivi, ne mara, te noce... al pa se obnasa tko, da si skoz nesrecen, da ti ni kul.

pa (ker gre v tem primeru samo za tvoje ZHELJE) si zalosten, se sprasujes, zakaj ravno meni, kako to in tako dalje....

In pol spoznas nekoga drugega, kjer pa vse klapa in je vse dbest, na onega prvega pa v shubu pozabis.

torej tedaj si si TOOOLK BLAZNO ZELEL tega prvega.

zdaj (ko mas z drugim ljubeco sceno) pa vidis, da bi blo ZLO NAROBE, ce bi se ti tedaj pri prvem zhelje usresnicile oz. izpolnile, ker potem ne bi srecala tega ta druzga, ki pa je pravi (oz. zanj ne bi bila vec available)...

Sam pol pozabmo oz. ne znamo tko gledat oz. ne povezujemo.

S cimer hocem rect: vcas *vesolje* za nas bolje ve kot pa mi sami. xyesx

(*skor vedno pa tud mi sami slej ko prej ze postekamo, "zakaj", ce smo le dovolj iskreni do sebe)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja normalno, da ne bom tukaj jokcala, ampak se poskušala razvedriti kolikor pač lahko x;)x

Strelci ja...moja mat ma zdaj tudi bolj slabo obdobje, kar je še pika na i.

Samo se mi zdi, da smo ovni še na slabšem xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mick, sem hotla dodat 'pa za strelce' (k sme napisala za leve) da ni rozhnato obdobje, pa pol nisem, kwa cem vnaprej polagat se vecji skupini folka to na um. xDDx

je pa res.

a smo pozabil: sto ne ubija, jacha! :vtz: xyesx

Ja, tak zgleda. :o|o:

Nismo, nismo. Tud tega ne, da je lajf pač tak, da dobro in slabo po njem veselo hodkata, pa tko mora tud slabo prit, da omogoči tud dobremu prihod.... x:)x Ma ja, sn jaz mal preveč radoživ, da bi se v cvetu mladosti pustu neki zezat.... x:o)x x:Dx

Ja normalno, da ne bom tukaj jokcala, ampak se poskušala razvedriti kolikor pač lahko x;)x

Strelci ja...moja mat ma zdaj tudi bolj slabo obdobje, kar je še pika na i.

Eh ni, morš mal pojamrat tud, te lohk to razvedri. x:o)x

A, to sn pa pozabu, a mat je tud strelka? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Todika.. a ti si noseca?? A res? Wauuuu.. nism vedu.. ql..

Ja.. Marsa.. vcas vesolje bolje ve za nas.. kot mi sami.. ampak.. he he..

Sej v glavnem se tega drzim.. sam se mi je pa ze tko zgodil.. pred kratkim.. da je blo neki cist zmenjeno.. in pol buuumm neka sila hotla to preprecit.. in sm na hitr mal napizdu to vesolje.. in reku, da tega pa pac zdej ne sprejmem.. ni sans.. in naj zrihta kakor ve in zna.. da bo tko.. kot zdele hocm da bo.. kot je bil prvoten plan..

In pol se je iz skor nemogoce situacije vse uredil.. da je blo tko.. in ni blo napacno.. ker je blo zlooooo lepoo..

Tko.. da ni nam treba cist vsega sprejet.. in se vedno podredit.. k neki beseda pa ocitno se mamo pr tem.. torej da se nardit kompromis z vesoljem.. vcasih pa je pac brez-kompromisno..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

tezko je razumet, ko se nam samim dogaja, za druge pa smo po defoltu bolj pametni. x:o)x z mano ni nic drugace. x;)x x:px :8):

Tjazy, ja, sej.... sam to pomen, da je pac to kul za nas, ce se izkaze da pac je.

ce pa ni, pa je pac bolje tako.

mi pa vseen delamo korake, vcas hocmo na silo in zato vcas na stranpoti, pa se tako zgodi, da smo porabil za odsek 20 km 10 let. kar je bedast. in ni blo pravo. sam smo pac to ocitno rabili. lajf pa je kratek kratek. skoda cajta za neprave stvari. x;)x xDDx

Zlo dober je oni indijski pregovor:

"kdo je tvoj gospodar - tvoje zhelje ali ti sam?" xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha,...probamo razumet,...če ne gre pač ne gre,....samo sprejmemo,....slej ko prej razumemo.... x:)x

Jh,..Marsa,.."što ne ubija jača"....drži,......no, jest mam zelo preprosto filozofijo,....ne glede na to kar me "kresne".....je moj moto po difoltu,..." ne ubija" in pika,....mater, ziher se bom še na smrtni postli kam "kresnila",....no ja,...ampak ni hudič, da se ne bom za tistih par ur tud še "pobrala".... x^x xDDx

Iluzurno je pričakovat,..nek brezkrben, utečen,...neproblematičen life,....razen če smo čist bebavi,....pa tudi kaj dejansko imamo od tega,....razvoj gre vedno preko "padcev"......novih,...problem je, če padamo vedno na ene iste,....če ne predelamo in gremo naprej...jh x:px

Mick, da se biti miren v vsakem momentu,..... x;)x :palec:

in Audent,..če lahko pripomnim,....ni vedno vsak poraz...dejansko poraz.....vedno je več zornih kotov,....fajn je, da zadevo premeljemo za nazaj,....vendar sprijaznimo se enkrat s tem,....da v danem trenutku, delujemo oz postopamo glede na znanje, ki ga v tem momentu imamo.....torej za TA trenutek optimalno,..in vse obtožbe so prezpredmetne,.....vedno kadar v danem momentu damo vse od sebe,......ja, seveda skozi leta, ko pogledamo nazaj si mrbit rečemo,...jh "tole" bi moral pa drugače narest,...ni res,...kajti istočasno pozabljamo, da zadeve ki jih trenutno rešujemo, bodo skozi leta z novimi spoznanji zopet videti drugačne,.....jh life a ne??? xcivx xDDx

In zadovoljstvo life ni v bodočih ciljih,...ko bom, če bom........ampak vedno v tem trenutku,....vsak trenutek posebej......in zadovoljstvo ter moč ni v drugih, pač pa samo v nas samih....vse drugo je iluzorna projekcija.... xcivx x:)x

No ajd, škorpija,...pober se "domov"...... xDDx

...prej vam sam še čimveč "lastnih" trenutkov zaželim,

mejte se xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Aha,...probamo razumet,...če ne gre pač ne gre,....samo sprejmemo,....slej ko prej razumemo.... x:)x

Jh,..Marsa,.."što ne ubija jača"....drži,......no, jest mam zelo preprosto filozofijo,....ne glede na to kar me "kresne".....je moj moto po difoltu,..." ne ubija" in pika,....mater, ziher se bom še na smrtni postli kam "kresnila",....no ja,...ampak ni hudič, da se ne bom za tistih par ur tud še "pobrala".... x^x xDDx

Iluzurno je pričakovat,..nek brezkrben, utečen,...neproblematičen life,....razen če smo čist bebavi,....pa tudi kaj dejansko imamo od tega,....razvoj gre vedno preko "padcev"......novih,...problem je, če padamo vedno na ene iste,....če ne predelamo in gremo naprej...jh x:px

in Audent,..če lahko pripomnim,....ni vedno vsak poraz...dejansko poraz.....vedno je več zornih kotov,....fajn je, da zadevo premeljemo za nazaj,....vendar sprijaznimo se enkrat s tem,....da v danem trenutku, delujemo oz postopamo glede na znanje, ki ga v tem momentu imamo.....torej za TA trenutek optimalno,..in vse obtožbe so prezpredmetne,.....vedno kadar v danem momentu damo vse od sebe,......ja, seveda skozi leta, ko pogledamo nazaj si mrbit rečemo,...jh "tole" bi moral pa drugače narest,...ni res,...kajti istočasno pozabljamo, da zadeve ki jih trenutno rešujemo, bodo skozi leta z novimi spoznanji zopet videti drugačne,.....jh life a ne??? xcivx xDDx

In zadovoljstvo life ni v bodočih ciljih,...ko bom, če bom........ampak vedno v tem trenutku,....vsak trenutek posebej......in zadovoljstvo ter moč ni v drugih, pač pa samo v nas samih....vse drugo je iluzorna projekcija.... xcivx x:)x

wau :palec: se strinjam 100,00%

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

No ajd, škorpija,...pober se "domov"...... xDDx

...prej vam sam še čimveč "lastnih" trenutkov zaželim,

mejte se xsrcx

:2src: ajd škorpija, dej še kej napiš, si ko nebeška mana danes x:)x :palec: tako lepo ubesedeno

jst bi dodala sam: Dobiš več znanja.Več znanja pomeni več modrosti. Z modrostjo pa pride tudi več odgovornosti....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Silki...mega...saj jaz to v bistvu vem...pa se še zmeri žrem...da pa mogoč bi pa lahko tako in tako...NE..enostavno sem to morala sprejet. Nič nisem naredila narobe. Točno tisto sem naredila, kar sem v danem trenutku lahko. Sem se naućila neki, da sem še zmeri to jaz, in da bom naslednjič naredila spet tako, kot bom v tistem trenutku lahko. K če bi neki delala kar nisem JAZ, potem bi se danes jokala. Tako se pa ne. Ampak sem dvignila glavo gor in si rekla:

Bejba, ti si carica..... xDDx pa hvala za vsak vaš kamenček posebi x:Xx

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

dezh pada.... x:)x

prou fletno kaplce po shipi polzijo... x:)x

folk mora bit temu primerno zatezhen....I like it... x:)x

dons bo torej she pestro.... x:)x

zlomk...tralala

777 x:Xx ou tja... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zmatrana u nulo :o|o:

že ob 5.00 vstala in ker nisem vajena zgodnjega vstajanja sem bila že ob 9.00 hin. bila pri zdravniku, vse ok :palec:

nekako se ne spravm k učenju...sploh pa tole vreme je čist preveč zame...uče mi kr skp vleče, pa čist brez energije sem...

joj, bi šla še mal na morje...ko bi vsaj ta vikend ratalo bi v soboto vsaj za dan in pol šla mal na sončka :2src:

sončkeeeeeeeee...yesssssssss

:vio:

aja, pa pogrešam koga, da bi me mal cartu, pa mečkou,,,pa tko no x:Ix

spet kr neki bluzim v glavi kako bi bilo, če bi bilo...pa ni...nimaš kej :sori:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Primer: se KAO (x!x) blazno zaljubis v nekoga.. cist.. in ne gre pa ne gre. te ne sljivi, ne mara, te noce... al pa se obnasa tko, da si skoz nesrecen, da ti ni kul.

pa (ker gre v tem primeru samo za tvoje ZHELJE) si zalosten, se sprasujes, zakaj ravno meni, kako to in tako dalje....

In pol spoznas nekoga drugega, kjer pa vse klapa in je vse dbest, na onega prvega pa v shubu pozabis.

torej tedaj si si TOOOLK BLAZNO ZELEL tega prvega.

zdaj (ko mas z drugim ljubeco sceno) pa vidis, da bi blo ZLO NAROBE, ce bi se ti tedaj pri prvem zhelje usresnicile oz. izpolnile, ker potem ne bi srecala tega ta druzga, ki pa je pravi (oz. zanj ne bi bila vec available)...

Sam pol pozabmo oz. ne znamo tko gledat oz. ne povezujemo.

S cimer hocem rect: vcas *vesolje* za nas bolje ve kot pa mi sami. xyesx

(*skor vedno pa tud mi sami slej ko prej ze postekamo, "zakaj", ce smo le dovolj iskreni do sebe)...

Uh MArsa, kok sm jst zdele rabla tole :switz: :palec:

Prov se ti zdi, vsaj če sebe pogledam xrolleyesx

Sej v glavnem se tega drzim.. sam se mi je pa ze tko zgodil.. pred kratkim.. da je blo neki cist zmenjeno.. in pol buuumm neka sila hotla to preprecit.. in sm na hitr mal napizdu to vesolje.. in reku, da tega pa pac zdej ne sprejmem.. ni sans.. in naj zrihta kakor ve in zna.. da bo tko.. kot zdele hocm da bo.. kot je bil prvoten plan..

In pol se je iz skor nemogoce situacije vse uredil.. da je blo tko.. in ni blo napacno.. ker je blo zlooooo lepoo..

Tko.. da ni nam treba cist vsega sprejet.. in se vedno podredit.. k neki beseda pa ocitno se mamo pr tem.. torej da se nardit kompromis z vesoljem.. vcasih pa je pac brez-kompromisno..

Včas se pa da "zment" z vesoljem samo za odlog, da se neky kr bi se moral zdaj zgodit, da se zgodi čez neky cajta (k ga vesolje določi), zgodi se tako in tako, sam včas si lah kak odlog izprosiš/izpogajaš

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:switz:

xDDx x:Dx x;)x

Silki, tocno to! :palec: xyesx :palec:

mana, ne da ni pa nimas kej, ampak zdej mas pac t(k)o. zdej ti niti ne bi pomenil ne vem kolk, ce bi te kar kdo cartal.....

te bo ze se, ne skrbi! xyesx :palec:

Picasso

pa kakšni časi so to, da vam vsem nekaj narobe hodi..

pri meni je pa vse čist lepo v povprečnem toku, ni lepega, ni hudega...mirno teče vse dalje xscratchx xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:2src: ajd škorpija, dej še kej napiš, si ko nebeška mana danes........ x:)x :palec:

...kaj si nora,....kje se pa upam.... :huh: >_>

....mana ja.....hih,...boš spet rekla popredalčkan virus.... :lol: :lol:

...tvoj dodatek pa drži...itak de... :palec:

ajd držte se :detelca: xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

tako, še enkrat šla do ginekologa, jih malce slišala ker sama hodim po svet, šla po antibiotike... zdej grem pa nazaj v posteljo... moje telo očitno ne šljivi predpisano normo za zdravljenje... itak sem posebnež... pa me čaka še 10 dni mirovanja... ok, bomo pa bral še mal ane ;)

xDDx x:Dx x;)x

mana, ne da ni pa nimas kej, ampak zdej mas pac t(k)o. zdej ti niti ne bi pomenil ne vem kolk, ce bi te kar kdo cartal.....

te bo ze se, ne skrbi! xyesx :palec:

ooooooo x:Xx x:Xx x:Xx

marsa, ti pa danes res rožice sadiš za nas...zlata si

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kva je, banda? x:px

Neki sm dobre vole dons. Sicer se ne bo nč posebnga zgodil, ampak sm kul. Dobre volje. Kul mi je. TO morm vedno napisat, za tiste primere, k jamram, pa vidm vse črno. x;)x x:Dx

Bla na pici z eno sodelavko, sva mal počvekale. Vidla enga kolega....v glavnem, najs je blo.

Študiram, da bi dons mal časa sama seb posvetla in si oprala glavo, se zdepilirala, pa nohte na nogah na nov nalakirala...bomo vidl, če bom pridna. x;)x

Mickeni, vesela, da si bolš. xsrcx

Audente, ti se tud drži. xsrcx

Mačona...smo že predebatiral. x;)x Držim pesti za službo. :palec:

Ksenia... xsrcx

Cookie xsrcx

Michelle xsrcx

Mana, držim pesti, da te bo kdo v kratkem pocrkljal, na dolgo. x;)x

Marsa, ni treba šlogat dons. x:px

Tko, potalal ljubav, pa podporo, zdej grem pa še mal brat, kaj je dogajal vmes. x;)x

tako, še enkrat šla do ginekologa, jih malce slišala ker sama hodim po svet, šla po antibiotike... zdej grem pa nazaj v posteljo... moje telo očitno ne šljivi predpisano normo za zdravljenje... itak sem posebnež... pa me čaka še 10 dni mirovanja... ok, bomo pa bral še mal ane ;)

x:Xx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

U Hazolima ništa novog :eek:

Sadila rože danes(luna v tehtnici),jutri baje sneg ali kaj..

Boli zob(zdaj pa ni druge..do marca očitno ne bom zdržala) bo treba prej potrkat na ona vrata.

Panoramski izleti so spet v akciji(niti vedela nisem mi povedala soseda..) pa mi dol visi..

Razmišljam vedno bolj o agronomiji..mater..smer vinogradništvo in sadjarstvo x:px Da mi kdo tole pred par leti rekel bi okoli pala..zdaj mi pa tole čisto domače...

In ata gnali včeri psa na sprehod -tudi čudež..pa mački se gonijo..bil Miki danes skoraj zlorabljen od sosedovega mačka x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mysti, a tebe je tud v postlo položil. :sori: Ja, nimaš kaj, odležat treba, pa prekašljat, vitaminčke pit... xrolleyesx xsrcx x:Xx

No, jst sm pa sam to še hotla povedat, da me je dons skor kap...sm povedala, da sm še enkrat dobila po pošti kazen za plačat, ki sem jo plačala, ne? No....sm pol šele čez kake 2 tedna napisala pritožbo (mogla bi jo kao v 8 dneh, pa sm mal pozabla, mal se mi ni dal, mal se mi je jebal, ker NI bla moja napaka) ... mal sm bla ojštra, sm mal boldala in podčrtaval besede, pa valda bla mal cinična in dons dobim pismo ( v bistvu je že v soboto prišlo ( 2 dni, po mojem), pa nism mela cajta vzdignit in notri piše, da so po pregledu podatkov ugotovili, da imam prav in da se mi globoko opravičujejo za neprijetnosti!!!! :wOOt:

Tole gre definitivno v okvir! x:px x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...