astra 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ksenija... mah, pa daj beri zdaj, ko ze imas cas...in vzemi si pocitek, kaj noris okoli. Nat, ce mate pa tko lepo naravo, da se splaca kakega panoramca udarit... ta vinogradniska ti je pametna... zakaj pa ne todi, cist fajn je, da si doma.zdaj imas moznost, da zivis v miru in ljubezni,kar detece itak potrebuje. Pika ne razume, da se takrat, ko se ono malo naseli v tebi,popolnoma spremenis...bo obcutila enkrat, pa se bomo pogovarjali,kolk se nori okoli... Misti...en poboz, tole preverjeno pomaga... za vse strelce in nestrelce....sam zdrzat je treba... ...kako je ze ono...tema je najbolj crna tik preden se zdani...sem mislila, da sam mene daje in tole pripisovala...krizi srednjih let ... ---------samo napol sem se pozdravila, pa me je doletelo nazaj... ..najbolj me jezi, ker bi drugemu takoj znala povedat, zakaj se mu to dogaja...sama zase pa nocem niti slisat... znaki pa so ocitni...stvari ostajajo neizgovorjene, nekdo v blizini vam gre mocno na zivce...itd, itd...jaz pa raje vnetje sinusov, kot da bi tole razcistila... :xx!: gremo v portoroz na mini pocitnice, sem si narocila tuina masazo, se je ze veselim...mladina pa gre za cudo zraven, so pogrunatali, da jim ni hudega, ce gredo z nami...ce jim placamo vse... ful sem sitna, ker mi nekaj ne pase, pa nocem prepirov...upam, da bom zdrzala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Fak :xx!: :xx!: šla zdajle ven, avto preparkirat, se obrnem okol in Tup! direkt v rob balkona mam dejansko luknjo v glavi, kri itak noče nehat... poslala naprej na sestank, ker je hotu me kar v bolnico pelat, sammislim da ni za šivat, ker je sam not udarjeno, ni pa presekan.. zdej pa... kdaj pa kako mi bo jasno a mam pretres možganov? a grem lahk v meso čez pol ure al rajš skenslam pa se mal v postlo položim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Fak :xx!: :xx!: šla zdajle ven, avto preparkirat, se obrnem okol in Tup! direkt v rob balkona mam dejansko luknjo v glavi, kri itak noče nehat... poslala naprej na sestank, ker je hotu me kar v bolnico pelat, sammislim da ni za šivat, ker je sam not udarjeno, ni pa presekan.. zdej pa... kdaj pa kako mi bo jasno a mam pretres možganov? a grem lahk v meso čez pol ure al rajš skenslam pa se mal v postlo položim... Na tvojem mestu bi skenslala pa šla počivat če ne drugega zaradi krvi, da se ne premikaš dokler se krvavitev ne ustavi. Drugač pa pretres možganov čutiš predvsem tako, da ti je slabo, se ti je mogoče knedelj v grlu naredil in seveda glava te boli ampak to te tako zdaj verjetno že po defoltu 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Mysti, bedno. Ti želim uspešno okrevanje astra tudi tebi aliana, jaz sem pretres možganov ( sicer je bil hujši ) doživljala tako, da sem morala ležati v temnem prostoru, ker svetlobe nisem prenesla. Niti sončne, zato sem šla za 5 minut hodit, ko se je stemnilo. Ni šel niti pogled na računalnik, televizijo...skratka moti te svetloba, slabo zna bit pa tako dalje... Pri meni je , ki je ravnokar peljal psa na sprehod, toliko da jaz odpišem mejle, plačam ene račune in predelam eno manjšo skripto na računalniku... Malo sva raziskovala Windows Vista.... Sem se tolk ljubko delala, da me zanima uživajte, jaz bom poskušala... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ...jih malce slišala ker sama hodim po svet, šla po antibiotike... zdej grem pa nazaj v posteljo... moje telo očitno ne šljivi predpisano normo za zdravljenje... itak sem posebnež... pa me čaka še 10 dni mirovanja... ok, bomo pa bral še mal ane čeb bla jst tvoj dohtar, bi ti že zdavnej glavo odtrgala, kaj se to pravi okol hodit , hodiš lah sam na relaciji pojstla-skret-pojstla. Bod vesela, da ti ni treba kahle uporablat lepo udobno se namesti, pa ima, da šaltaš po TV-ju in listaš po knigah/revijah tok cajta, da se ti bo vse zagravžal, pol pa mal v strop zujiš, pol pa ponoviš vajo s TV-jem in knigam, pa bo 10 dni okol k bi mignu Cookie tnx, a veš da sm dons že bolš Evo, sm uspela se vzdignt s postle, da mejle počekiram pa mal LNF (ofkors)... 39,5 vročine fasala, grlo, glava ... mislm ... ma no comment, samo za se zvalit nazaj v postlo. Ma ne da se mi eč ležat ... dva dni je blo zadost. Ma kaj je to z vami folkom, skor 40 st. vročine, pa bi se okol preganjali Zate velja isto kt za Ksenio takoj v pojstlo pa daljnica v roke, al pa knigo, pa ni hudič, da bosta med TopShop-om in direkt.prenosom iz parlamenta, obe zaspali. ...bil Miki danes skoraj zlorabljen od sosedovega mačka ..., sammislim da ni za šivat, ker je sam not udarjeno, ni pa presekan.. zdej pa... kdaj pa kako mi bo jasno a mam pretres možganov? a grem lahk v meso čez pol ure al rajš skenslam pa se mal v postlo položim... Ej, sej maš sam mal glavo vdrto valda da nimaš kam za hodit, sej bo folk mislu, da te tvoj mlati mogoče pop, al pa zvečer, čeprou vreme je tok bedn, da ni za nikamor Jst grem pa dans na predpremiero monokomedije Penisov monolog semizdi, Tale Kuntnerjev Jernej ma to v Union.kavarni. Pa da ga slišmo (me, myself and I) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ok ok... jaz sem imela na odpustnici napisan kao bolniška 10 dni, rečeno mi je bilo da zaradi krvi ostanem dva tedna doma in ne morem direkt iz postelje it delat... zato sem šla v petek na krajši sprehod plus obiski pri zdravniku... no in sem ugotovila da tole ne boli samo 10 dni tko kot so mi rekli ampak da neki ni ok - kri sem ful popravila, ginekolog bil na dopustu, zato šla v ponedeljek namesto v službo k njem na pregled - in uz je pokazal to kar je pokazal... v bistvu sem stanje videla že sama prej nekak plus tega da čutim še druge stvari... in včeraj mi ni nihče rekel, da naj ne hoidim (kar bi zaradi utrjevanja mišic morala) le potem mi je bilo tko v pogovoru rečeno, da ne smem...no in danes sem lepo pridno v postelji pa malo tule na računalnikuin imam vajin nasvet namen v celoti uresničit... čerpav sem že od 15 skoz v zaprtih prostorih (rabim naravoooo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 morgen.... she vedno dezh.... pa techke....vse polno jih je.... sm shou ucheri na perchek...pa pol lokal samih technob... prou fletno blo... bomo vidl, kuko bo dons v K4... RDYO pa obletnica boba marlyja.....zna bit hec... pa she delam ne....tko de se ga lohk usujem... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 nič Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 nič uuuu....fak 777 ou tja... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Mystica, upam, da se kmalu pocajtaš...čajčke pit, pa medeka lizat...enga , ampak samo od daleč, da se ne bom nalezla Astra, točno vem kako je, ko imaš teoretično vse popredalčkano, samo, ko rabiš sam kaj, se pa predalčk kot zakleto noče odpret res ti želim, da bi uživala na morju (morski zrak je zdravilen, saj veš...za telo in za dušo) bolj se boš obremenjevala s tem, da si ne želiš prepirov, slabše bo..mislim, da bi bilo pametno samo ne misliti na to in štartati z nekim pozitivnim odnosom....ja, ja...sej vem, da veš, ampak ti resnično želim samo najboljše Aliana, bodi pozorna na glavobole...Mišelinka je sicer imela težji pretres, jaz pa lažjega...če ti bo postalo slabo, se ti mogoče nekoliko vrtelo ali pa te bo bolela glava, pojdi raje k zdravnikujaz sem ful bruhala, svetlobe pa tudi jaz nisem prenašala Mačka, lep vikend kaj dobrega skuhaj...ej ful je lepo, da si želiš kaj lepega narediti za družino. ****** jaz povoskana, sm šla potem v mestu še po ene gatke (ful luškane tangice, znižane za 50% na Trubarjevi), pa po 2 majčki (ena oranžna brez rokav princip canotiera 4.90€, ena črna s kratkim rokavom 6,24€). Sem fulllllllll zadovolna z nakupom...se mi zdi, da če se potrudim, si znam kupiti stvari, ki jih potrebujem drugače je pa moje počutje danes bolj vremenu podobno.šmenta, sploh se ne spravim za knjige z glavo sem popolnoma nekje med oblaki, kr neki sanjam in se počutim k 15letnica (čeprav se mi zdi, da so dandanes 15letna dekleta veliko bolj prizemljena, kot sem bila jaz pri teh letih ). joj, kaj me je dons v merkatorju zmotil, ko je ena ženska s prodajalko vsaj 5 min čvekala, jaz pa v vrsti stala, pa hrbet me je bolel in sem si želela samo čim prej, pa usest se ...ampakms ems e ful zadržala sončkeeeeeeeeeee...si želimo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ok ok... ... čerpav sem že od 15 skoz v zaprtih prostorih (rabim naravoooo)Kaj se zaj vun vlečeš ok, kri je uštimana (za silo), sam kokr berem tle na LNF, si ti dost na nogah stala, pa mal fatirala, pa mal kuhala...in to vse znese skupaj veliko. Imaš xx energije in če jo ponucaš za bedastoče (fatiranje&kuhna), je logiš, da rabš več cajta, da okrevaš. Edin napor, k ga lah maš zdej je, dvigovanje žlice h ustom, prtiskanje na daljincu, listanje po revijah (ne po težkih bukvah!), aja pa rito si lah tut sama brišeš in to je to! Če te pa razganja (v kar ne dvomim po celodnevnem horizontalnem ležanju), se pa sprehodi do WC-ja. In to je vse! Uzuni pa nimaš zdej kej za hodit, je wreme pošastno, da ne govorim, da že razsaja gripa, ti maš pa imun.sistem v qrcu. Naravo glej na National Geographicu, pa na Travel-u. joj, kaj me je dons v merkatorju zmotil, ko je ena ženska s prodajalko vsaj 5 min čvekala, jaz pa v vrsti stala, pa hrbet me je bolel in sem si želela samo čim prej, pa usest se ...ampakms ems e ful zadržaladobra si jst mam dans nični tolerančni prag, bi tko krivo&grdo gledala, dab se stranka hitr spelala Nič družba, jst mam počas dost, pa tečna sm že tut glih enprov, grem jst dam, pa se beremo v pondelk, k spet v službo pridm.Fajn si naredte You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Cookie se čist razpizdila ja, hvala punce, sem že boljš.. se zvlekla na en sestank, ki je odpadel pol, tko da pol kar do doma podaljšala, ker sem itak mela v planu bit mal sama naslednje dva dni..prej pa upoštevala nasvete in šla ležat za eno uro.. tko mal čudna bla, zblojena, sam nič mi ni slabo in glava tud ne boli, tko da recimo da bo vse ok.. čeprav sem brala, da je lahk tud še naslednji dan al pa še poznej sej grem zdaj nazaj v posteljco WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ja no... sej grem nazaj ležat no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Kaj se zaj vun vlečeš ok, kri je uštimana (za silo), sam kokr berem tle na LNF, si ti dost na nogah stala, pa mal fatirala, pa mal kuhala...in to vse znese skupaj veliko. Imaš xx energije in če jo ponucaš za bedastoče (fatiranje&kuhna), je logiš, da rabš več cajta, da okrevaš. Edin napor, k ga lah maš zdej je, dvigovanje žlice h ustom, prtiskanje na daljincu, listanje po revijah (ne po težkih bukvah!), aja pa rito si lah tut sama brišeš in to je to! Če te pa razganja (v kar ne dvomim po celodnevnem horizontalnem ležanju), se pa sprehodi do WC-ja. In to je vse! Uzuni pa nimaš zdej kej za hodit, je wreme pošastno, da ne govorim, da že razsaja gripa, ti maš pa imun.sistem v qrcu. Naravo glej na National Geographicu, pa na Travel-u. Fajn si naredte to Cookie.....si ji čist prav povedala Ksenia...misl nase zdaj....pa na nobenga drugega ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ja no... sej grem nazaj ležat no bolš za tebe ena porcija dostavljena..eno bom še zvečer..pol pa jutri nadaljujema There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Mal sm utrujena...sicer malenkost fizično, večinoma psihično. Dons sm spet skor živčnga dobila, namreč, pršla med službama domov, na kosilo, mat vmes šla po nečakinjo in pol s ejst spokam, da grem delat, mojga telefona nikjer. In je valda mat še mojga pobasala...pritisk se mi je na 200 dvignil in sm sam šla. Ful sm žalostna, da me take stvari tok ujezijo, samo, res kr zbolim, ker mi take bedarije NON-STOP dela...zadnjič vzela pinceto, ni vrnila na svoje mesto, sem jo 3 dni iskala, ker jo je dami pretežko po uporabi vrnit nazaj. Da ne govorim o tem, da ma večjo plačo od mene, pa ji je pretežko tistga jurja dat za eno klinčevo pinceto. Ne, je lažje men jo vzet in jo vsakič znova založit in me razpizdit. Pol pridem v službo, en pametnjakovič spet gnjavil in glede na to, da sem do pred lanskim letom bla prpa, vse v seb tiščala, pa nč nazaj rekla, se zdej sam čudim, kok nazaj lajam. Res, prov ena zatežena pička sem, ampak samo, kar se tiče odnosov doma in pa v službi, pa še to samo z ene 5 ljudmi. Kolegi in ostalo vse štima. In mi to moje obnašanje ni všeč, ampak ne vem, kaj nej naredim...zadržat se ne mislim, ker s tem samo kopičim v sebi in bo itak izbruhnilo, torej, KAJ??? Pa sej se ne derem, nism glasna, samo, mirno povem svoje, zabijem človeka do amena in to je to. Pa drugi, s katerimi se razumem, so čist zadovoljni z mano, me majo za prijazno...samo ene par ljudi, k jih res ne morem videt, vedno nazjam, ko pridejo mim in ga poserjejo. V kaj se spreminjam? No, ok, bomo že nekak to razrešli, nimaš kej. Dejstvo je, da nikol ne bom obdana z ljudmi, ki mi bojo 100% po volji. Dost samogovorov. Bla na odbojki, blo fajn. Jutr vseen delam, sm se zmenila s sodelavcem, da ga zamenjam. Itak mi bo keš prov prišel. Nč, grem še mal tol ebrat, pa pol pod tuš in ajat počas. Lepo jutr počivite. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 jaz sem čist zadovoljna s tabo, Pikica http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 jaz sem čist zadovoljna s tabo, Pikica Tenks, bejba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 daaaannnnnnnn...... .......čeprav je zunaj še skor tema...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Drdaaaaan - je že dan Gledali včeraj Ognjeni kelih in ves čas se morala zadrževati, da nisem komentirala zraven(po knjigi pa je to tak in tak..) pa saj je ok.In oča nas vse razkurili včeraj - na to sedežno je haklik kot sto hudičev..tako da sem predlagala potem deci da pač naj več ne sedimo gor..pa naj se kotali po njej sam če že tak..kolikor vem je pohištvo pri hiši zato da se nuca ne pa da bom mirno poleg stala..mater jezna še zdaj.. Thenx astra - vinogradništvo mi ful dopade..(presenečam tule vse vključno sebe) Sicer pa ostali bogajte dohtare - če se reče ležanje je ležanje, če rečejo kolovratite po svetu pa kolovratite..nič izgovorov..itak se po ležanju lahko kolovrati potem kolikor je volja. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ...itak se po ležanju lahko kolovrati potem kolikor je volja. ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ja ane - in ubogaš zdravnika ki pravi da se ne smeš zaležat, da moraš čimbolj normalno naprej, da 14 dni ni kopanja in seksa, vse ostalo normalno... res se mi ne da več pojasnjevat - pač so nastopile komplikacije in delujem sedaj da jih odpravimNataly, poslušaj svoje srce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Ha dones pojemo pred Prešernovim spomenikom u Kranju ... pa tak gggrrrrddd dan je, da se ti utrga ... tamau je bolan ... :xx!: OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Ha dones pojemo pred Prešernovim spomenikom u Kranju ... pa tak gggrrrrddd dan je, da se ti utrga ... tamau je bolan ... :xx!:ko j*** vreme,če si ti nardiš fajn potem bo fajn There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Imeli korante na obisku. Ne vem, če ne bom rekla: BEJŽI KORANT, ZIMA GRE Punci se skrili, malo je prava panika zgrabila se kar zaklenila v sobo (lani v kopalnico)Mater mi je tole všeč - orači in pokači pa koranti. Res. Spet ena stvar ki je marsikje nimajo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts