aakhut 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 morgen.... bemti kombinacije.... mislm....de me pa tkole napijejo pa tut ni nchemur podobno... teranou liker, pa refoshk, pa mekana rakija, pa per, pa absint, pa kuba libre....ajajaj polovico tega v portalu, ostala polovica pa pol v K4.. kjer so se pol she zachimbe dodajale... dons pa bl na izzyco.. che bo ratal.. zlomk....tralala777 ou tja... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 in verjetno si se zelo branil, ko so te držali za vrat in v usta zlivali jih je blo tolk pa tko trdno so me drzhal, de sm meu srecho de sm spljoh lohk pozhiru... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Mamicu kakšen beden dan. Čist sem bla že zalimana na kavč in natepavala piškote :xx!: - bemti sem jezna nase . . . nobene volje , pol me je pa vseen en kolega poklicu, če peljeva pse na sprehod. Sem šla, čeprou se mi ni dal 5 posto , pa še oba psa sem mogla stuširat, ko smo pršli nazaj - pujsona Sej hvala bogu, da sem šla ven, vsaj neki kar sem dons naredila, no edino prebrala ene100 strani knjige . Za jutri mam BigPlan, da grem že zjutraj na Kriško, tko res zgodaj, še na tešče ,če mi tole rata sem carica Zdele pa sam še en ananas olupim in razmesarim, preden zgnije , pa mal pritisk dvigovat pred TV -----> Trenja Mejte se Vse naj naj za kulturni praznik Kej preberte vsaj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 sem bla kulturna cel dan.. gledala TV, pol se preselila k men domov in brala knjigo. Hrošč leti v somraku, v bistvu je čist tko dobra, kot sem jo imela v spominu Ven se mi gre... moram superge zbrskat pa mogoče na hitr zalaufat za ene 15 minut, več itak nimam kondicije.. pol pa pod tuš, lase umit pa spat počas, jutr vstajam.. eno kul službo si našla za par dni WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Jst sem se pa za par dni znebila službe Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Hrošč leti v somraku, v bistvu je čist tko dobra, kot sem jo imela v spominu O kaj se je pravkar zgodilo Kakšno minuto za tem, ko sem prebrala ta stavek, je od kdovekje priletel en majčken hrošček. Sem ga stran spravla, ker sem najprej mislila, da je molj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 O kaj se je pravkar zgodilo Kakšno minuto za tem, ko sem prebrala ta stavek, je od kdovekje priletel en majčken hrošček. Sem ga stran spravla, ker sem najprej mislila, da je molj hudo... a si brala knjigo? točno tkole se začne.. z enim smešnim naključjem.. spooky.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ahoj.popiz**** včeraj. crknu računalnik mi. danes ga sestra odnesla na servis.upam, da mi ne bodo šli vsi podatki, ker pol sem v kur**. vse imam gor. še seminarske za magistrskoin kar je najhuje, imam te le na računalniku shranjene... pred kratkim mi je crknu mp3 player, ki je bil sicer še v garanciji, samo je nisem našla. in ker bla včeraj tak besna, sem ga poslala na prafaktorje. in pol zvečer najdem garancijo.... katastrofa. pa še tale računalnik v šoli je tak zelo počasen...in zdaj moram šibam v telovadnico, ker se začne informativni dan.. in vodim bodoče dijake po šoli.. ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 pred kratkim mi je crknu mp3 player, ki je bil sicer še v garanciji, samo je nisem našla. in ker bla včeraj tak besna, sem ga poslalana prafaktorje. in pol zvečer najdem garancijo.... katastrofa. good luck s podatki ko "crkne računalnik", se podatki zgubijo v manj kot 10% Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 uf, škoda mp3 playerja. kaj dela bes. tako sem jaz delala s telefonom. dokler se mi ni zazdelo škoda, dajati po 10 jurjev za popravilo (saj je bilo samo 2 X ). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 morgen.... neki ne morem spat.... pa skos telefoni nabijajo..... bom morau 090 uvest.... zlomk...tralala777 ou tja... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 vračam lep dan vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 malo prej sem prišla s sprehoda. nabrala sem zvončke. en kuža se mi je pridružil nekje na začetku poti, pa je kar hodil za mano (očitno se mu je zaluštal izlet malce dlje od doma ) še počakal me je, da sem nabrala zvončke. na enem križišču je že zgledalo, da je šel po svoje, jaz pa pičim dalje, samo je vrag spet prišel za mano. potem pa je le ostal nekje zadaj in ga nisem več videla. menda bo našel nazaj domov. jaz nič kriva. vaški psi itak večkrat odtavajo ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 malo prej sem prišla s sprehoda. nabrala sem zvončke. en kuža se mi je pridružil nekje na začetku poti, pa je kar hodil za mano (očitno se mu je zaluštal izlet malce dlje od doma ) še počakal me je, da sem nabrala zvončke. na enem križišču je že zgledalo, da je šel po svoje, jaz pa pičim dalje, samo je vrag spet prišel za mano. potem pa je le ostal nekje zadaj in ga nisem več videla. menda bo našel nazaj domov. jaz nič kriva. vaški psi itak večkrat odtavajo ... cute če je Lassie najdu domov, bo ta kuža tut Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 hudo... a si brala knjigo? točno tkole se začne.. z enim smešnim naključjem.. spooky.. Seveda sem jo prebrala V osnovni šoli že. Če bi imela čas, bi jo zdaj še enkrat, tako bo pa morala počakat še nekaj časa. Spomnim se, da me je konec čisto pretresel ...tisti telefonski klici in tako Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Če lohka pomagam mogoče jaz..v času retro merkurja ni pametno kupovati avta in čarunal pa tjelefon itd..Retro mislim da bo merkur od 14.2 do 7 ali 8. marca. Sama poznam precej primerov, ko avti zafrkavali - bili pa kupljeni v času retro merkurja..Pa zastoji razno razni(tule preverjeno celo pri nas, ker mizarji pol leta delali stopnice skoraj ker aktivirala stvar v času retra..)Bom pa pogledala v efemeride za ziher še, da ne bom krive vere širila.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ko je ravno govora o tem ... kdaj od septembra naprej bo ugodno kupovati avte? Se da komu pogledat? Prosim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 maček se je nalezu tečnosti od mene ne bi šel ven, kerr je mraz, sam not pa tud ne bi bil in pol ne ve kaj hoče pa mal teži okol pa glede na to, da bo noter še cel dan (jp, una teta kriva, da ga zdaj mal večkrat dejansko zapiram v flat), že vidim kako bo stvar zgledala zvečer... pospravljanje po dolgem in počez ker bo on zdajle cel dan stvari metal dol iz omar in polic in mize.. glihkar je iz ene vreče rokavice in kapo zbrskal.. tko previdno, po koščkih ven vleče in me nagajivo gleda zraven, kao.. a ne boš nič rekla nič.. grem delat. mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 čist v k***u...vse gre narobesama sm si kriva...bemu dejte no mal name mislt, da se poštimam no Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 morgen.... kakshen huuud zhur je biu pa ucheri.... konchno en techno party k je biu res OK... pa en chist odfukan americhan Dj....sva se neverjetno dobr ujela... dons pa roza...pa hosich.... izzyca zlomk....tralala777 ou tja...na tisto.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 HVALA PUNCE Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Hej folk, sem spala prakticno celo popoldne, ker sem bila vceraj na zurki in tudi tam prespala....ampak je bilo zelo lustno, sem pozabila na vse probleme in skrbi Vmes me je malce zaflesiralo, ampak dobro... Mela sem izpit...je sel Ljubljana pa polna bodocih brucev Bo pocas treba zakljucit z dodiplomcem, bom ze 24 let stara, se mi zdi, da sem jim kot mama temle k zdej prihajajo Danes pa prav lepo doma, gledala bom Prison Break....tudi to ful paše Sicer pa ni kaj za poročat.... Mana Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 evo. končno spet imam računalnik doma. sicer bo še trajal neki časa, da si zrihtam vse,kar sem prej imela. ampak dobro, vsaj nekaj je.bila v lj v petek in soboto. šli žurat, samo včeraj pa katastrofa, prvič da mi je blo slabo si prej na novo inštalirala msn, pa se nisme mogla vpisat, ker sem pozabla geslo sem pol mal sprobavala gesla, ki sem jih uporabljala in mi je pol se uspelo vpisat grem zdaj še neki za šolo narest, pol pa vas mal brat.lep večer. ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 No, "bolniki" a ste se pozdravli oz. upam da ste vsaj boljše pr men nič nouga; je blo kr izležavanje 100/uro, itaq je bil vreme bedn, nič se mi ni dal, tko da sm si šele včeri odkidala brlog, dans sušim cunje zvečer pa likanje :OO!: :xx!: aja una Kuntnerjeva predstava: nič pretresljivega; k so ble glih zastonj karte, ga naum spljuvala, sam dnar za to metat pa... ma sej ni bla zanič, sam blesteča pa spet ne You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 imam ful dela, pa se sploh ne spravim zraven...spet me daje...me odbija k tenis žogico ...no, sploh ni tako smešno in zabavno...v glavi bluzim 100/h zberi se že, baba smotana meče me pubrteta...to je to...evo mi vraga...je blo velik laži bit v partnerskem odnosu, pa se ne ukvarjat s takimi stvarmi...ma ne...ni ressssssszdej diham...se spet učim plavat v različnih vodah... kako hitro človek pozabi, ma saj se potem spomniš...ničgrem še mal po netu bluzit, potem tuš in pa učenjeeeeeee bejbi, spravi se za knjige...prosim za brco v rit...lahko 2 sončkeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts