astra 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Saj ne morem verjet... ,kaj se mi dogaja... Cistilka mi je vceraj zvecer, danes zjutraj pa je nadaljevala...posiljala grozilne sms-je... da kaj si jaz mislim, je videla, kaksno hrano imamo v hladilniku, oni pa imajo slabo hrano...in tako sem lena, da niti posode nisem pomila, preden je prišla in si zdaj mislim, da bo ona za mano pospravljala....inkako imam vzgojene otroke, da nimajo pospravljene sobe, njen sin vse za sabo pospravi...ona pa za nami že ne bo čistila, še kopalnico sem hotela, da očisti, kaj si pa jaz mislim...je vsem povedala, kaksna sem in so vsi jezni na mene. itd, itd...bom jaz ze videla, ko mislim, da bo ona za nami čistila... svasta ---------- nat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 astra sori sj ni smešno mislim, sam vseen je....bohpomagi....kak folk KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Todi, seveda JE smesno...preprosto zato, ker ne mores verjet... mejta se dobro, ti in malcek... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 tenks, sj se mama js se režim kle k krava, tamalo pa meša pa miga not......si misli verjetn koja ubrisana mat bo pa tole KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 danes je ocitno moj dan... dne 2.2. sem preko neta naročila eno knjigo, ki jo nujno potrebujem...pa je nisem dobila. zdaj sem poklicala, kaj za vraga se dogaja... hm.pravijo, da je moje naročilo blokirano zato, ker sem spodaj oznacila, da ne zelim prejemati obvestil na mail o njihovih ponudbah... sem mal pop**** in rekla, halooooo ne, pod nobenim pogojem ne zelim dobivati vasih obvestil, ne morete me prisiliti in tudi v pogojih to ni navedeno, zato pa je spodaj rubrika, da NE ZELIM dobivati obvestil...in smo zdaj resili tako, da me bodo zacasno odblokirali, da sprovedejo narocilo,potem pa spet blokirali... Hm, zgleda, da je cas, da se kam poklicem... todi, ful dobro, mala cuti, da se mami smeji... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ojla mladina Heh Astra pa sem mislila, da sem sam jest dons **boga**. Ne moreš verjameš. Moram pa pohvalit mojo gospo, ki mi občasno pomaga čistiti, da je lady na nivoju. Ful pridna in ful dobro naredi, če je treba 10ur, pa 10ur sploh ne komplicira ob generalkah recimo. Ti jo lahko pošljem v Mb Danes imam filing, da so moji **živčki** že skoraj raztegnjeni do konca...mislm če me kj mal spravi v off so to butasta vprašanja a la ..... A: zakaj ne ješ sira? B: mi ga je zdravnik odsvetoval. A: kako to misliš odsvetoval? B: ja, da naj ga ne jem, ker ni dober za moj telo in težave, ki se jih želim znebiti. A: kateri zdravnik? B:xyz zdravnik, ki se ukvarja s tovrstnimi problemi. A: a pa si prepričana da ti je prav svetoval? B: ja, se mi zdi, da mi je svetoval, kot je potrebno v takih primerih, določenih živil ne smeš jesti. A: a, nene, jaz mu že ne bi verjela, saj ne moreš vse verjeti, kar ti zdravnik pove, jaz mu že ne bi verjela. B: ok, pač ti mu že ne bi verjela in nimaš iste težave koz jaz, torej nima smisla da o temu razpravljava. A: ampak kako ti njemu zaupaš? B: ja ker je zdravnik, ker se ukvarja s tem in ker sem dobila veliko priporočil za njega. A: ma, ne vem, jaz ne zaupam zdravnikom, meni se zdi, da jaz vedno lahko jem kar mi paše. ........ ....A:a sta sobe enako velike. B:ja A:zakaj pa potem vse spreminjaš? B:tako sva se odločila, sva si zaželela spremembe. A: jaz ne bi nikoli tako naredila. B:pač, mi2 sva si tako zaželela in ne vidim razloga, da tega ne bi naredila, saj ni nobenih problemov. A: že, že ampak jaz že ne bi spremenila a ni lažje pustiti tako kot je. B: eno je lažje, eno je pa kaj si želiš. A: jaz si tega ne bi nikoli želela, bi pustila, kot je. B: ok, fino, saj tebi ni treba, pač mi2 sva si tako zaželela in tako bova tudi naredila in ni nič več dela zaradi tega, kvečjemu manj komplikacij. A: a to je po feng shui-ju. B: ne vem, nisem nič gledala tega. A: a se ti ne zdi, da je to boljše po feng shui-ju. B: ne vem, saj sem ti rekla, da nisem nič gledala feng shui-ja. A: meni se zdi to brezveze, ti čisto preveč kompliciraš, bi te kar po riti našeškala B: ....no tko to je bilo ob ene 7.30h nekje ... se grem zdele mal skulirat nataly pobožke na zob Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Cigancica.. Heeeelllllooooouuu! Kako?.. Sej vem, da si ok?! ------------------ Eno vprasanje.. Kako resis enacbo, ki oma dve neznanki? Rabis dve enacbi a ne? Neki bo treba nardit.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2007 sem pa bla na kontroli za učke.. mam nulanula dioptrije na obeh očesih, se prav 100% vid vse super, zacelil se, da se boljš ne bi moglo (fantastische!) Joooj mene pa spet zob boli. Taisti, ki sem ga pustila matrat včeri pri zobarki. Bo treba nazaj. O bozca... Upam da je boljse. Cistilka mi je vceraj zvecer, danes zjutraj pa je nadaljevala...posiljala grozilne sms-je... da kaj si jaz mislim, je videla, kaksno hrano imamo v hladilniku, oni pa imajo slabo hrano...in tako sem lena, da niti posode nisem pomila, preden je prišla in si zdaj mislim, da bo ona za mano pospravljala....inkako imam vzgojene otroke, da nimajo pospravljene sobe, njen sin vse za sabo pospravi...ona pa za nami že ne bo čistila, še kopalnico sem hotela, da očisti, kaj si pa jaz mislim...je vsem povedala, kaksna sem in so vsi jezni na mene. itd, itd...bom jaz ze videla, ko mislim, da bo ona za nami čistila...sory, ampak: A: jaz ne bi nikoli tako naredila. :D Kako resis enacbo, ki oma dve neznanki? Tko da reces, wtf! tole je pa neresljivo in odj*. Ksenija, upam da je z mamo vse OK. (*sem vcer scitirala poleg ostalih parih postov, pol pa vidla, da nisem nic napisala... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ni danes imam neke zadeve zase v ljubljani, grem k njej... nekaj ne štima...jst pa menstro dobila, upam, da vseeno uredim tole zase.boli ko vragnataly, upam, da si okAstra, kakšna krivica se dogaja po svet ane in kriva si ti - takoj sprazni hladilnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2007 a dej... mogoc je sam reakcija? pa da bo vseen vse ok....in ti mas pa takle.... upam da se obema stanje cimprej popravi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ksenia.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ksenia Eno vprasanje.. Kako resis enacbo, ki oma dve neznanki? Rabis dve enacbi a ne? Neki bo treba nardit..Ja, 2 enačbi, pol pa eno neznanko izraziš z drugo neznanko (npr x=2y+1/2) in iz tega izrač kolk znaša y. Ko veš kok znaša y (npr.5), vstaviš njegovo vrednost v x (x=2×5+0,5=10,5)...ampak ti nas sam mal hecaš an Dans mam živcegužvo: bla že dop na enmu razgovoru za novo službo, k sm pršla nazaj, dobim obvestilo, da me čaka še razgovor pr tanoumu dir. Bit će blazno danas uf, zdej pa čakam, da me pokličejo, mrbit bom pa le delala neki iz svojga strok. področja, valda naum tajnica cel jebeni lajf :xx!: tok sm živčna kt stekla lisica mah nej bo, kr ma za bit You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2007 drz se in dobr oprav! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 hvala držim se že zdej za mizo ah, sej bo...neky You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 SEm gruntala zadnjič zraven rezi - da je vsak trs bitje zase..s svojo zgodbo, svojo zgodovino..in vsakemu se moraš posebej posvetit..kot ljudem v bistvu..če zajebeš v rezi..ga lahko trajno poškoduješ. režeš v bistvu za prihodnost..in kako si nastaviš tako imaš.. lepo si tole napisala ***dr dan včeraj bla čist v kurcu toliko naenkrat se zgrnilo na bučo pa se odločim, da naj se deca pobijejo med sabo, gospod naj shirajo,vse bolezni in bolečine naj gleda mandi, državo naj vrag vzame, pa vse naj gre zraven, še mene naj hudič vzame- vržem bundo na sebe, ruzak na rame, pa gas pa dolge luči pa gema v lajf se ga ulit, pa vse utopitx:Ix pa dobro najprej tri urce miganja, da je švic teko po ritnem klanci, pol pa v oštarijo pa ni teklo po grli , ni blo žmohta pa čvekamo pa čvekamo....pa čez cajt ugotovim, da je življenje ena čist navadna fsrana kurja lojtra. Ljudje umirajo na obroke, al pa z avansom, se rojevajo in jih zagrebejo v zemljo, vsak dan kdo. Eni ne vejo kam bi še dnar dal, da bi se jim boljš obrno, drugi ne vejo kako bodo konec meseca dočakal. Pa to ne moreš verjet. Poslušam še mal, pa si rečem, idi rajši spat, to ni več za poslušat :xx!: Menda se prvič dogaja, da doumevam, kako nesmiselno je scati kri in se pehati za karkoli na svetu. Od imenitne plače, kariere, hiše, družine, frocovja, do ne vem kakih visokih duhovnjaških ciljev a la notranji mir, sreča, enost s prevzvišenim :xx!: Potem, ko sem pa te vse skup prespala, sem pa pogruntala , da me niso zjebale, ne bitke,ne gnjavaže lajfe, ne problemi z delom pa z dnarjem, ne zdravstvena zavarovalnica, ne zaključna dela v zdravstvu, ne na smrt obsojeni, ne država pa njena zakonodaja,ne nacionalizmi, ne partija, ne religija , ne duhovna prebliski, ampak nekaj prijaznih ,sočutnih , radostnih besed. Neumno , res , da bolj ne more bit. Pika na i in kaplja čez rob. Pazite nase, če ne boste sami, ga ni , ki bi to postoril za vas Ne mama, ne ata, ne žena, ne mož,ne prijatelji, ne firma, ne gospod zdravnik in ne gospod dušebrižnik, še najmanj pa gospod advokat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ksenia http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 tok sm živčna kt stekla lisica mah nej bo, kr ma za bit Pol pa je dobr to.. da mal enecbe resujes.. Ne nc ne hecam.. res je ena enacba.. z dvema neznankama Sam ce se zmotis pr tej moji enecbi.. zna bit zajeban.. Nc.. se mi zdi, da bom do nadaljnjega kr pr obeh neznankah ostal.. ceprav prav Marsa.. naj eno odj.. Sej bi.. sam katero?! Ja Marsa.. sej vem katero... ampak ne se.. ni sans.. zdele se ne.. k je toooook dobr.. Hmmmm?! En bi me mogu ornk po buci usekat.. pa bi se streznu.. in bi blo kul.. tko pa kr ne bo.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Hahaha Tjazy, vzemi obe neznanki h seb pa se spoznajte, pol bosta pa hitr (po)znani ratali mah, buča me od vseh teh stresov in šokov boli klinc, k dam pridm bom najprej pelala psa ven pol pa ruknla en deci sladkega muškata pol se mi bo pa gladko jeb.l za vse, tut za župo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 morgen... vse skupi.... zlomk....tralala777 ou na rilc pa kak v zasavje... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 En hitri pofočk Lajf mi je vsak dan lepši in prijetnejši včasih se bojim da so vse skupaj samo sanje. Po dolgoh letih sem imel "ta pravo" Valentinovo z objemi, poljubi in darilci, da o noči sploh ne pišem Zdaj pa z najdražjo na pizzo in potem še na sprehod (ubogi pesjan komaj čaka) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 En hitri pofočk Lajf mi je vsak dan lepši in prijetnejši včasih se bojim da so vse skupaj samo sanje. Po dolgoh letih sem imel "ta pravo" Valentinovo z objemi, poljubi in darilci, da o noči sploh ne pišem Zdaj pa z najdražjo na pizzo in potem še na sprehod (ubogi pesjan komaj čaka)prav vesela sem za tebe xrosex zaslužiš si There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 matr se eni hvalijo in to celo na glas You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 lepo si tole napisala ***dr dan včeraj bla čist v kurcu toliko naenkrat se zgrnilo na bučo pa se odločim, da naj se deca pobijejo med sabo, gospod naj shirajo,vse bolezni in bolečine naj gleda mandi, državo naj vrag vzame, pa vse naj gre zraven, še mene naj hudič vzame- vržem bundo na sebe, ruzak na rame, pa gas pa dolge luči pa gema v lajf se ga ulit, pa vse utopitx:Ix pa dobro najprej tri urce miganja, da je švic teko po ritnem klanci, pol pa v oštarijo pa ni teklo po grli , ni blo žmohta pa čvekamo pa čvekamo....pa čez cajt ugotovim, da je življenje ena čist navadna fsrana kurja lojtra. Ljudje umirajo na obroke, al pa z avansom, se rojevajo in jih zagrebejo v zemljo, vsak dan kdo. Eni ne vejo kam bi še dnar dal, da bi se jim boljš obrno, drugi ne vejo kako bodo konec meseca dočakal. Pa to ne moreš verjet. Poslušam še mal, pa si rečem, idi rajši spat, to ni več za poslušat :xx!: Menda se prvič dogaja, da doumevam, kako nesmiselno je scati kri in se pehati za karkoli na svetu. Od imenitne plače, kariere, hiše, družine, frocovja, do ne vem kakih visokih duhovnjaških ciljev a la notranji mir, sreča, enost s prevzvišenim :xx!: Potem, ko sem pa te vse skup prespala, sem pa pogruntala , da me niso zjebale, ne bitke,ne gnjavaže lajfe, ne problemi z delom pa z dnarjem, ne zdravstvena zavarovalnica, ne zaključna dela v zdravstvu, ne na smrt obsojeni, ne država pa njena zakonodaja,ne nacionalizmi, ne partija, ne religija , ne duhovna prebliski, ampak nekaj prijaznih ,sočutnih , radostnih besed.Neumno , res , da bolj ne more bit. Pika na i in kaplja čez rob.Pazite nase, če ne boste sami, ga ni , ki bi to postoril za vas Ne mama, ne ata, ne žena, ne mož,ne prijatelji, ne firma, ne gospod zdravnik in ne gospod dušebrižnik, še najmanj pa gospod advokat Vedno ko tebe berem dobim silno voljo do uživanja v lepoti življenja Hvala ti Na piru pa dobiš brezplačno kak pravni nasvet pa še šnelkurz optimizma. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Na piru pa dobiš brezplačno kak pravni nasvet pa še šnelkurz optimizma. mick-enemu je cena padla.... zdej zastonj da.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ...pa še srečn morm bit, da sploh kdo vzame, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts